POSTURI VACANTE SCOASE LA CONCURS PENTRU STRUCTURILE OPERATIVE ALE POLIŢIEI DE FRONTIERĂ.

02 Aprilie 2016, 13:10 | 4116 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
POSTURI VACANTE SCOASE LA CONCURS PENTRU STRUCTURILE OPERATIVE ALE POLIŢIEI DE FRONTIERĂ

Poliţia de Frontieră Română demarează procedura de reîncadrare de personal, începând cu data de 01.04.2016, în vederea completării deficitului existent la nivelul instituţiei. Astfel, vor fi organizate concursuri pentru ocuparea a 350 posturi vacante de agenţi de poliţie de frontieră, repartizate la nivelul tuturor structurilor teritoriale de la frontiera României (terestră, aeriană şi maritimă).

Sursa de recrutare pentru concursuri este formata din persoanele care au avut calitatea de agent de politie si pot fi reîncadrate, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.2[1] din Legea 360/2002 din Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare, după încetarea raporturilor de serviciu din diferite motive (la cerere, prin demisie, numirea într-o altă funcţie publică, pierderea capacităţii temporare de muncă sau în urma reorganizărilor instituţionale) şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale. Posturile scoase la concurs sunt repartizate în structurile operative, la nivelul compartimentelor ture de serviciu ale Sectoarelor Poliţiei de Frontieră şi Punctelor de Trecere Aeroportuare, în urma unei analize privind necesarul fiecărei structuri în funcţie de specificul infracţionalităţii transfrontaliere al zonei respetive, 75% dintre acestea fiind la frontiera externă a Uniunii Europene. Încadrarea se va face în urma susţinerii unui concurs, emiterea anunţurilor fiind realizată de către fiecare structură beneficiară, conform prevederilor legale. Acestea vor fi publicate, începand cu data de 01.04.2016, pe paginile web oficiale ale structurilor organizatoare, astfel:

Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara (frontiera cu Serbia) – 118 posturi; Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei (frontiera cu Ucraina) – 73 posturi; Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi (frontiera cu R. Moldova) – 43 posturi; Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu (frontiera cu Bulgaria) – 39 locuri; Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea (frontiera cu Ungaria) – 15 locuri; Garda de Coastă (Marea Neagră şi frontiera cu Bulgaria) – 39 locuri; I.G.P.F. – Centrul de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi Bucureşti – Otopeni – 20 posturi şi P.P.F. Aeroport Târgu Mureş – 3 posturi.

Informaţiile privind modalităţile de înscriere şi participare la concurs, condiţii de recrutare, probe de selecţie şi criterii de departajare, precum şi tematica şi bibliografia necesare susţinerii examenului pot fi obtinute de la structurile de Resurse Umane ale inspectoratelor teritoriale ale Poliţiei de Frontieră şi I.G.P.F.

Această activitate, care presupune completarea deficitului existent la nivelul P.F.R., se înscrie în obiectivele instituţiei de creştere a capacităţii de acţiune la nivelul structurilor teritoriale şi, implicit, întărirea componentei operative a Poliţiei de Frontieră.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Nicolexu-The Blond Dintar pe 04 Aprilie 2016, 07:38
#6
Gina Klitoris&Surioara;
Doritorii de angajare,sa mearga cu spaga la Scoala de la Gara, ot Rosiori City, la Gina Krakanata, Gina Kraci, Gina Klitoris, amanta notorie a lui Critz DUSKA, bagabondul alcoolist care a batjocorit patru ani tot targul cu mizeriile sale....Bea, pana se pisha pe el!Gina Fofoloanga, marea directoreasa asteapta propuneri!
MAGUREANU pe 02 Aprilie 2016, 23:32
#5
PROSTI DE PROSTI
BA CRACCIO BA IERII PA MAGUREAUA ALA DALA SANTIRRU ALA BA ALU JUDECATOREATE VORBEA DE RAU INSPATE PISAMAS PE EL DE HALADITU
ANONIMUS pe 02 Aprilie 2016, 23:03
#4
FRICA SI ILUZIA
Concentrare mare la sediul PSD,insusi presedintele consiliului judetean in persoana ,da ordine mai rau ca pe timpul lui ILIESCU,Se spune din batrani,frica pazeste via dar domnilor ce ati pazit atatea mandate,afacerile lui DRAGNEA sau trebuia sa fiti in slujba cetateanului?Va este frica pentru ca va simtiti vinovati,pentru dezastrul creat de voi astia de la PSD,voi TARTORII lui DRAGNEA asupritorulsi coruptul,Nu mai este decat putin timppana pe data de 8aprilie si bunul vostru conducator va merge la BECIUL DOMNESC.Pentru militanti de la PSD care mai cred in ILUZIA creata prin minciuna, am o intrebare,militati pentru oras sau pentru a obtine consilierii posturi caldute si voi sa traiti ca pana acum,sau poate si mai rau?
eu dinOdaia pe 02 Aprilie 2016, 21:08
#3
ne ma primar psd
in zadar alergati pe ultima suta de metri;;; nu mai aveti sanse pentru ca nu ati facut nimic pentru oras ; gresit oras ci un catun dat uitarii;Sansa mare la functia de primar este a domnului Claudiu Cracea un om capabil ; un primar ce va schimba soarta acestui catun uitat de voi ; un bun gospodar ; un primar pentru locuitorii orasului Turnu Magurele cu proiecte de viitor ; poate nu mai asa cu o schimbare ne putem aduce copii in tara sa nu mai stea la sute de km de noi.

Electrician pe 02 Aprilie 2016, 20:02
#2
A devenit un lux sa muncesti in TR
Astept sa apara loc*ri de munca si pentru alte categorii decit cele din Politie sau Armata.Votati PSD,si capsunii din Spania va asteapta.
AlexandreanuTITI pe 02 Aprilie 2016, 14:06
#1
parvenitismul si dorinta de a fi in fata fara a te expune.
A inceput campania electorala mascata,partidele cu sansa reale,pnl si psd candidatii cracea cu sanse mari de a castiga si cuclea pierzatorul in conceptia mea .Agitatie mare militanti,masini intorc orasul pe dos o data la 4 ani.Asta este campania electoral,ce sa faci accepti fara sa vrei .Consilierii cei mai ce,isi pun piedica pe culoarele sediilor centrale sau au inrosit firul rosu .Lupta se da in strada,motivat sau nu,militanti peste militanti,in ceas de noapte .Castiga ei lingaii care il pupa cel mai mult pe sef.In c*r .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.