Fosta soţie a lui Liviu Dragnea, audiată la DNA.

01 Aprilie 2016, 13:40 | 4065 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Bombonica Prodana.

Bombonica Prodana, fostă Dragnea, a ajuns vineri la sediul DNA, unde este audiată în dosarul în care este cercetată pentru abuz în serviciu.

Fosta soţie a lui Liviu Dragnea este urmărită penal pentru abuz în serviciu, faptă pe care ar fi comis-o în perioada în care ocupa funcţia de şef serviciu Secretariat din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman.

Alături de Bombonica Prodana mai sunt cercetaţi Floarea Alesu, la data faptelor director general al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman şi Jenica Dumitru, şef Serviciu Resurse Umane, Juridic şi Contencios. Procurorii îi acuză pe cei doi de abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

sursa: gandul.info

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
nelut pe 03 Aprilie 2016, 23:36
#7
saracia si manip**area rezulta mafia
cate promisiuniiiiiii! la fiecare campanie sau adunat atata loc*ri de munca incat orasul a ramas pustiu !! aa pardon cu exceptia la cateva categorii sociale care fac filme porno in zona centrala neavand toalete publice folosesc loc*rile unde tomberoanele polaris sunt ca si paravane !ghenele de gunoi deja faimoase si scumpe logic loc*ri de filmare unde locatarii pot privi linistiti 1 mai f 19,f20,etc ! oare cat sa coste pop**atia orasului cateva toalete ecologice din banii mafiei !cat sa coste c*ratarea pomilor care sunt plini de crengi rupte !nu mai mult decat baniii de campania care isi imagineaza ei ca se face cu pensionariii tiot mai putini si usor de manip**at ...chiar trebuiesc alegeri in fiecare anotimp?
cetateanul pe 02 Aprilie 2016, 23:19
#6
interesat
Cand ti**nu ajunge imparat..stiti ce se intampla.Sa speram ca se va incepe cu c*ratenia de primavara in judetul mafiei dragnea.
TINA pe 02 Aprilie 2016, 08:44
#5
O FAMILIE DE HOTI PARVENITI
ASTA SE-NTAMPLĂ CAND ANALFABETA E PUSĂ ȘEFĂ ÎN LOC SĂ STEA ÎN SOLAR.DRAGNEA LIVIU PROMOVEAZĂ SLUGI ȘI FEMEI DE MORAVURI UȘOARE,CU TOȚII NIȘTE NULITĂȚI.ASTFEL DE OAMENII GĂSIM ÎN JURUL FAMILIEI DRAGNEA.CEI CARE SE-NTREABĂ DE CE MERG LUCRURILE AȘA DE RĂU ÎN TELEORMAN,ACUM AU DESTULE EXEMPLE,CAZURI SI MOTIVE SĂ ÎȚELEAGĂ ȘI SĂ FIE REVOLTAȚI ȘI MAHNIȚI.
franchestain pe 02 Aprilie 2016, 01:13
#4
chiar îi asa de rea doamna asta asa de frumoasa frate?
pacat ca distruso gigodile iliesco comuniste care ia spalat creeru can teleg de la fratele Caraiman Aga cai plecata cu pluta pe Dînbovita.La carcera cu cucoana daca bagat caraimanun jeregai frate.Amin!
Caraiman Aga pe 01 Aprilie 2016, 16:56
#3
Of....
Biata de ea,saraca nici nu stie pe ce lume traieste.La ce dracu io fi trebuit sa faca asta.Au profitat hotii aia de ea stind ca nare minte.Livache,la ce dracu ai facuto cu diploma frate? Stiai ca este redusa.
t pe 01 Aprilie 2016, 15:12
#2
unetul
La puscarie cu taranii parveniti,aducatori de saracie minciuna si prostie,astia sunt CIOCOII moderni.
UN ORĂSEAN pe 01 Aprilie 2016, 14:23
#1
si bombonica
sotia parazitului de teleorman face si ea ca si soțul ei prăduie judeuț

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.