Ioan Niculae, Danut Cuclea si combinatul chimic Donau Chem.

23 Martie 2016, 13:24 | 4548 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu Magurele.

Credem ca majoritatea chimistilor v-ati dat seama ca articolul privind eliberarea lui Ioan Niculae si repornirea combinatului chimic este de fapt un "haz de necaz". Intentia a fost sa vedem reactia la astel de zvonuri si ce nivel de credibilitate au.

De un an de zile Cuclea se lupta sa recupereze cat mai mult din voturile fostilor angajati ai combinatului, care scapati din mana sefilor de sectii, a conducerii combinatului si dezamagiti de inchiderea acestuia s-au intors impotriva lor. Cel care se joaca cu sperantele oamenilor, cel care le vrea votul este Danut Cuclea. Zvonurile privind repornirea combinatului ( vine Ciolos cu niste francezi si il reporneste ) fac parte dintr-un plan diabolic pus la cale de Simionescu, Cuclea si gasca. Ar urma ca in apropierea alegerilor, sefuletii PSD de la combinat sa faca liste cu cei care vor fi reangajati. O minciuna nemernica pornita de la niste nemernici! Noi, cei de la turnucustiri, suntem solidari cu cetatenii acestui oras si cu problemele lor. Ne intereseaza adevarul si demascarea minciunii .

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
Cristea Ecaterina pe 26 Aprilie 2016, 10:03
#16
Stiride turnu
Doamne, in cine trebuie sa avem incredere?Cum recunoastem oamenii de buna credinta?DUMNEZEU nu le pune o AURA deasupra capului.Daca votezi NU stii pe cine votezi,daca NU votezi iara nu e bine ca au loc sa-si faca joc*rile.DOAMNE lumineaza-ne mintea si calea!
ccc pe 24 Martie 2016, 23:43
#15
abc
Asa primar asa oras mai bine zis comuna,
Nick pe 24 Martie 2016, 11:10
#14
Reactie
Voi ra*atilor(puneti voi h sau t) de la turnu cu stiri nu prea mai stiti cum s-o scaldati dupa bataia de joc a acelui articol care putea foarte bine sa faca parte din rubrica "bancul zilei" si nu "stirea zilei". Denota de aici respectul pentru o importanta masa de cetateni ai orasului si scuzele de rigoare sunt mai potrivite.
mm stoica pe 24 Martie 2016, 10:32
#13
pt Gigi dupa paravan toti suntem tari
Am auzit si nu am mimic cu libera exprimare EU vorbeam de identitatea celui care scrie aici sa zicem ca EU te cunosc si scriu despre tine ca esti poponar de exemplu si ca ma cheama ghita tu nu ai cum sa ma confrunti pt ca nu stii cu cine VB libera exprimare dupa paravan de CE nu the uiti LA arhiva foto a acestui site cate comentarii sunt ?de CE pt ca se foloseste identitatea celui care comenteaza
TUNETUL pe 24 Martie 2016, 10:31
#12
PITICUL DE LA PRIMARIE
Acest personaj imi provoaca greata nu stie decat sa minta cu mai multa inversunare de la zi la zi .A cum sa axat pe saracii muncitori,ai minte cu nerusinare caracteristica ca de la el putere va pornii combinatul cu nu stiu ce frantuzi . PAI piticanie mica pana acum ce ai facut ?TI Afost frica de NICOLAE prietenul lui DRAGNELUL,tartorul sef al vostru/ .Este un incompetent profesional o spun oamenii care au lucrat cu el ,a fost sluga pupinc*rista a lui MOHANU si apoi a muscat mana care la hranit,acum mai nou il da in judecata pe MIHAI FLORIN pentru ca ia atins MORALITATEA .Oare are moralitate acest piticot,care lasa copii lui pe drumuri care are amante de nu le mai stie numarul,care la muscat pe MOHANU SI LA VORBIT DE RAU ?EL isi face concedile prin BRAZILIA si voi sunteti someri dar votati tot cu PITICUL ca asa este frumos TREZITIVA LA REALITATE CAT NU ESTE PREA TIRZIU
tunetul pe 24 Martie 2016, 10:04
#11
DESTINUL
Multi spun ca nu poti,schimba destinul,dumnezeu iti da dar nu ti baga si in sac .Asa este si cu democratia,votezi un primar vezi ca nu face nimic,si il lasi pe post chiar daca nu face nimic,primarul nu trbuie sa fie aservit politic el trebuie sa apere interesele cetateanului si nu al partidului .La noi ca la nimenea .MOHANU,nu a facut nimic CUCLEA un dezastru si parca vad ca mergeti la vot,mintiti furati de firma de casa a lui DRAGNEA cel mai mare cameleon politic al zilelor noastre, NOI cetatenii acestui oras trebuie sa spunem la unison NE AM SATURAT AJUNGE chiar si cei de la PSD SE ALATURA SCHIMBARII altfel vor fi blestemati de generatile urmatoare .
Giovani Becali pe 24 Martie 2016, 09:56
#10
mm,mai ramineai linga mine
De libera exprimare ai auzit??Citesti ce vrei si intelegi ce poti.Daca nu,lasa-i pe altii sa judece si treci pe Stiri de Turnu.
mm stoica pe 24 Martie 2016, 09:42
#9
EU sunt
Acest site propagandist nu face decat sa isi dea foc singur la valiza aici fiecare spune ce vrea acuza pe cine vrea si cum are chef poate spune ca este oricine am vazut acuzatii destul de grave cateodata total neadevarate in spatele unui calculator toti suntem tari mai ales ca identitatea noastra ramane intact asa pot sa spun si EU multe baliverne despre cine vreau ca de LA turnu magurele se poarta
TUNETUL pe 24 Martie 2016, 09:01
#8
NE AM FACUT UN ORAS DUPA CUM AM VOTAT
Ne am facut un oras dupa,dupa cum am votat de 20 de ani .Oare nu vedeti ce se intampla sau mergeti la vot ca turma?Va mirati ca nu sunt loc*ri de munca/? Oare a cui este vina,nu stati sa meditati si sa analizati incotro se duce acest micut dar cochet oras,care sunt idealurile voastre?Nu atrai mai bine,a muncii si sa fi rasplatit dupa munca depusa.Sunt intrebari care singuri trebuie sa le dati raspunsul.Dar voi comenta eu si pentru voi .Acest oras a fost condus mult mai bine de comunisti,au fost fabrici de prelucrarea piritei,combinatul fabrici de tricotaje .fabrica de mobila cea de conserve .VA intreb cine oare a dus de rapa acest judet,acest oras .oare cine a condus destinele noasre,acelor multi .RASPUNSUL ESTE UNUL SINGUR MAFIA PSDEULUI,daca nu va pasa de oras de copii care pleaca din tara de oamenii de la combinat care vor lua dreumul pribegiei .,votati in continuare DEZASTRUL SARACIA MINCIUNA HOTIA .
Iancu Jianu pe 23 Martie 2016, 20:41
#7
Cei ce mai cred în PSD își merită soarta.
După cum ați văzut,și primarii grei intră la pușcărie.Azi a fost ziua lui Onțanu de la sectorul 2 Buc*rești,maine poate fi a orcăruia dintre cei din Teleorman.Pentru că ceea ce au făcut din acest județ,nicio pedeapsă nu e prea mare,se vede ce au realizat și din avion.Să votați cu mintea și după realizări și nu cum vă spun slugile PSD.
nea cumsecade pe 23 Martie 2016, 20:40
#6
de rasul c*rcilor
sunteți varza!!! cu nimic mai destepți decat ceilalți!intr-un cuvant pupin-.....!!1
Mărgelatu pe 23 Martie 2016, 19:02
#5
Jalnic
După ce ați dat cu bîta-n baltă vreți să dregeți busuiocul. Vă faultați singuri și aruncați vina pe alții.
Vai pe 23 Martie 2016, 17:20
#4
Sunteti jalnici
Nu, voi sunteti solidari cu oamenii. Voi va bateti joc de ei..sunteti niste oameni de cea mai joasa speta. Mult mai ieftini decat PSD istii!
Viitorul Primar pe 23 Martie 2016, 14:43
#3
Stire adevarata
Combinatul se va porni inainte de alegeri. Director General va fi Florentin Cristea, Director Economic va fi Petruta Cocosila, Director Comercial va fi Mihalcea Claudiu.
UN ORĂSEAN pe 23 Martie 2016, 14:08
#2
cuclea un înfumurat
primarelul cuclea cînd nu este în campanie nu bagă pe nimeni în seamnă iar cînd vine campania cunoaste pe toată lumea se bazează pe asa numite sondaje în care crede că are 70% s-o creadă el lumea contează, tu cuclea să vi să faci plecăciuni pentru voturi pt că esti un biet slujbas care să se ducă să ia capre că de primar e sluga lui dreagnea nu el te votează

un magurean pe 23 Martie 2016, 13:58
#1
avem un primărel care țîție bumbu
asa zisul primarel care doarme 3ani si al 4ea se trezeste si aduce aminte că este primar si intră în vrie că țsi pierde postul vrăjeste pe toată lunea că va face si va drege nu este decăt un palavragiu,că vrzi doamne fondurile se d-au greu si deaceea nu asfaltează pe magurel asfaltează la votanți lui romii desi cei de uvcp l-au facut primar si iutat singurul lucru ți sugerez să se ducă acasă că noi magureni nu-l vom vota mai sunt si alți exceptînd crăcea excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.