Ultima ora: Ioan Niculae a fost eliberat. Magnatul va porni combinatul chimic Donau Chem si Bio Fuel.

22 Martie 2016, 17:23 | 11179 vizualizări | 27 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae a fost eliberat. Magnatul va porni combinatul chimic Donau Chem si Bio Fuel.

Cel mai bogat roman a fost eliberat.

Prima declaratie a fost despre repornirea combinatelor chimice. Referitor la Donau Chem, Ioan Niculae a spus ca se bazeaza pe pensionari si pe cei ramasi in combinat. Conform surselor noastre sefii de sectie au facut listele cu cei pe care ii vor chema. Ioan Ban a zis ca uita toata supararea si ii asteapta pe chimisti cu bratele deschise. 

Revenim cu amanunte.

sursa: Amulg atsaorp

Citeşte şi
Comentarii (27) Adaugă comentariu
Mitică pe 31 Martie 2016, 01:10
#27
SC. Donau Chem S.R.L.
Să-l pornească idiotul de Ban Ion și cu gașca lui de escroci pensionari.



Leonidas pe 25 Martie 2016, 18:39
#26
Da..??
Pai m-as angaja si eu,dar stiu ca nu plateste..Combinatul Chimic Tr. Mag. sau...Munca in zadar ..!.Cind am sa aud ca au primit salariile restante angajatii comb. fug repede cu cv.-u' la Niculae..Vreau sa muncesc da nu-mi trebuie bani..ma hranesc cu aer, c*rent n-am sa mai platesc, sa mi-l taie astia, apa nu consum,nu mai ma spal-decit cind ploua..si de mincat tot sintem in postul pastelui..tin post.Niculae sa faca ranga mare si sa mai vaneze elefanti in Africa..
Tudor pe 24 Martie 2016, 10:32
#25
Mincinosu
Sa scape de puscarie minte promite orisice !
Mărgelatu pe 24 Martie 2016, 06:57
#24
Florin P
Nici nu ma asteptam sa ajute cineva din oamenii politici ai urbei muncitorii de la combinat. Unii îi mint (psd) altii critica mincinosii cu alte mimciuni (pnl) iar oamenii aceia si nu numai ei (si textilele) sau trezit aruncati in bratele unor "vampiri" ce au supt tot inclusiv bugetul local prin neplata darilor.
marian pe 23 Martie 2016, 21:05
#23
VRAJEALA SUPER MARE
A PROSTIT JUD TR SI ACUM SA MAI AVEM ANCREDERE FRATILOR VA DUCE EAR COMUNISTI ASTIA BURGHEZI CU ZAHARELU PANA ASI OBTINE SCOPU SI TOT PROSTI LOR RAMUNEM NU MAI VOTATI MAFIOTI COMUNISTI

tunetul pe 23 Martie 2016, 11:09
#22
A crede pe cuvant
Aseara la tv MADIA SUD am vazut o alta abordare a ce se antampla in acest oras, un om hotarat care vrea sa va schimbe destinele,care de ani de zile bse lupta,pentru oras,fara pic de avantaje.UN OM cu bune si cu rele dar un OM,ai creiona viata si cariera acum intrun cuvant TENACITATEA de care da dovada si AMBITIA,DE A FACE LUCRURI BUNE.Al cunosc personal si este deschis la dialog nu sunt un pumpic*rist,nu ma caracterizeaza, dar trebuie urmat si ales ca viitor primar .Actualul primar minte pe unde merge in campanie,ori de cate ori are ocazia .OARE NU VA TI SATURAT DE CORUPTIE SI MINCIUNA?
Ioan Niculae pe 23 Martie 2016, 10:38
#21
AM FOST ELIBERAT CONDITIONAT
TOTIII ANGAJATIII MEIII CARE SUNT PENTRU MINE CA NISTE MAGARI DE PIATRA CE EU PUN PE SPINAREA LOR CATA GREUTATE VREAU SI EI TOT NU CAD.VA ASTEPT LA MUNCA LA MINE IN FABRICI SIPE PLANTATILE MELE CA OSA VA DAU EU SI SALARILE DIN URMA SI VA ADUC LA ZI CU BANI CAND OI LOA EU PENSIA VA VOI DA SALARIUL MINIM PE ECONOMIE DE 1200 DE PROMISIUNI
TUNETUL pe 23 Martie 2016, 09:08
#20
1APRILIE
Cred ca autorul acestui comentariu,nu a fost inspirat sau,a vrut sa va arate defapt o stare caracteristica acestui oras .Si anume ;cum mama dracului mergeti la vot de 26 ani si votati minciuna si neputinta ca eu ca si om normal nu inteleg,VAU promis mare cu sare si voi ingustilor la minte ati votat tot cu ei .Acum va mint ca vor pornii combinatul si voi in micimea voastra tot credeti,pai atunci va meritati soarta,prostovanilorcare vedeti numai trei trandafiri.Cred ca avenit timpul sa va treziti din letargie si sa votati schimbarea,altfel acest oras va pierii din cauza voastra si a CIUMEI ROSII.Daca fiecare judet al acestei tarii vota ca voi acum eram la rusi,noroc cu cei de peste muntii care mereu au votat partide de dreapta.ASA CA TRECETI LA MEDITAT SI NU VA MAI LUATI DUPA MINCIUNILE LUI CUCLEA SI DRAGNEA
sica pe 23 Martie 2016, 07:29
#19
combinat
Bravo. Bun articol! Cat mai multe de genul asta si o sa ajungeti mari..... Cracea primar smile)
Marian Paraschiv. pe 23 Martie 2016, 07:20
#18
Dle Cracea.
Chiar nu-ti dai seama ca prin asemenea articole (de fapt,cam prin tot ceea se publica pe acest site, inclusiv bancul zilei) ti se submineaza credibilitatea si competenta? Toata lumea e convinsa ca tu il finantezi si ca nimic nu se publica fara acordul tau. Ori tot ceea ce se publica- articole si comentarii-denota incompetenta rautate dezechilibru psihic si prostie din partea marii majoritati a postacilor.Ceea ce se mai stie este ca ai cativa "catelusi de serviciu" care, pentru a parea ca sunt multi, folosesc mai multe pseudonime, pe cand e vorba de o singura persoana.Sa revin la problema Combinatului. Zici ca fiind firma privata statul nu are ce face. Pai si Wirom si CEZ sunt firme private daca le vin dracii patronilor sa le inchida statul sta de " lemn Tanase"? Nu pot intra in mai multe argumentatii ca sunt limitat la 1000 caractere. DE CE ONOR PNL N-A ANGAJAT UN JURIST REPUTAT SA PREIA CAZUL? MACAR AFLAM ADEVARUL RENUBTA LA VISUL TAU MARET DE A FI PRIMAR N-AI SANSE CACIULA E MARE
xx pe 23 Martie 2016, 07:02
#17
cacanarilor
voi mintiti sau mancati cacat scrieti ce trebuie daca sunteti seriosi bulangiilor
amulgu-ti mortiii ma tii de unde pi-----zda matiiii te ai izvorat pe 23 Martie 2016, 02:00
#16
ma ta a fost sigur cu---rva penala rau
a supt si a tot supt ca cummai sugi tu acu stiri cu carater strict informativ
Florin P pe 23 Martie 2016, 01:12
#15
Lui Margelatu
Cine si-a batut joc de voi atatia ani ? Cu ce v-a ajutat psd-ul? Cu prosteala ? E o gluma proasta pentru prostii care o cred . E un fel dea rasul plansul ! Cine a aruncat-o cu repornirea combinatului, cand Cracea a spus de nenumarate ori ca va prostesc ca sa va ia votul si ca nu crede ca va mai porni vreodata ?
Unul pe 23 Martie 2016, 01:08
#14
Ati gasit vinovatii
Cine isi bate ma josc de voi ? Nu cumva ala care va plimba pe la medieri ? Nu cumva Cuclea care a aruncat ca vine Ciolos cu niste francezi ca sa va tina parcati !? Nu cumva Cuclea care spune ca lucreaza sa porneasca combinatul cand saracul nu stie pe ce lume este !? E adevarat, este o gluma proasta dar facuta celor ce mai cred minciunile hienelor rosii.
boss pe 22 Martie 2016, 22:45
#13
.
dunarea a scazut treci pe partea bulgarilor cu apa la piept
robert pe 22 Martie 2016, 21:02
#12
r
Trebuie să fii câine ca să-ți bați joc de sufletele oamenilor din combinat cu un asa articol..
patronul pe 22 Martie 2016, 19:31
#11
da,asa este
voiam să va fac anunțul pe 1aprilie dar mi-a luat-o altcineva înainte.Așadar pregatiti-va!Va aștept cu brațele deschise și cu salariile la zi.
mărgelatu pe 22 Martie 2016, 19:13
#10
Amulg atsaorp
Glumă proastă ???.Şi vă mai miraţi că nu vă votează poporul turnean. Păi cînd muncitorii de la combinat v-au cerut ajutorul în ultimii 4 ani le-aţi întors spatele sub umbrela că nu puteţi face nimic să-i ajutaţi, că Donauchem e firmă privată. Voi cei de la turnu cu ştiri, susţinătorii pnl-ului v-aţi bătut joc de muncitorii disponibiliaţi cu minciuni livrate de Ban în ultimul an. Ba că vin investitori din toate ţările de astă vară pînă în prezent,ba că Viromet în ianuarie reia activitatea combinatului,acum zvonul ăsta etc.Toate aceste numai în apropierea datelor de susţinerea proceselor de insolvenţă. Lumea înregistrează şi taxează. După umilinţa suferită în combinat şi gonirea lor fără drepturile ptr care au muncit, veniţi şi voi pnl-iştii şi umiliţi mai rău cu glume de prost gust,dînd dovadă de lipsa bunului simţ. Vreţi voturi? Cum? Ajutaţi-i nu-i batjocoriţi, nu-i umiliţi. Va trebui să vă procupe soarta acestor oameni, viitorul lor şi a oraşului, după aceea să le cereţi votul.
Sebi pe 22 Martie 2016, 18:56
#9
Dunărea a înghițit orașul Turnu Magurele
Orasul a fost înghițit de apele învolburate ale fluviului câțiva cetățeni care au apucat sa fuga s.au cocoțat in salcâmii de la marginea localității si au scăpat cu viata
vasile pe 22 Martie 2016, 18:45
#8
Mai este pana la ...1 Aprilie
Cam devreme pentru glume !!!
eu pe 22 Martie 2016, 18:44
#7
aaa
Cititi invers sursa lor....o gluma de cacao!!!
Dan pe 22 Martie 2016, 18:39
#6
Z
Nu mai mintiti atat javrelor
saracul pe 22 Martie 2016, 18:26
#5
lasati vrajeala
Hai lasati vrajeala ! A avut banii cu el la parnae si acum i-a adus la firma .
Nabucodonosor. pe 22 Martie 2016, 17:59
#4
Asa este, dar cu o completare.
Iese Ioan Niculae, iar autorul acestui articol imbecil va intra pe unde a iesit din ma-sa, impreuna cu cel care finanteaza acest site idiot!.
a pe 22 Martie 2016, 17:29
#3
z
ce vrajeala aveti pe voi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.