Unde sunt banii chimistilor turneni? Dosarul "Mită la PSD" al lui Ioan Niculae e răspunsul. Bonus: primarul Cuclea se bagă ca musca în lapte.

14 Februarie 2016, 12:11 | 4368 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Donau Chem Tr. Magurele sufera din cauza dosarului Mita la PSD.

De vreo doi-trei ani, situaţia muncitorilor de la combinatul chimic Donau Chem din Turnu Măgurele este foarte grea. Întârzierile salariale au devenit, atunci când combinatul chimic lucra din plin, ceva obişnuit.

De anul trecut, de când combinatul şi-a încetat total activitatea, salariile nu s-au mai plătit, mulţi muncitori disponibilizati având de primit sume între 10 000 şi 16 000 de lei, sume care ar trebui plătite fiindcă sunt bani munciţi, nu vreo pomană a patronatului combinatului chimic. Donau Chem face parte din grupul Inter Agro, proprietatea magnatului Ioan Niculae. Acesta se află în închisoare, fiind condamnat la doi ani cu executare într-un dosar penal numit, semnificativ, "mită la PSD".

Ioan Niculae a oferit un milion de euro pentru ca pesediştii să numească un om de-al său la Ministerul Economiei. Şeful CJ Brăila, Bunea Stancu, a intermediat afacerea, Niculae plătind indirect banii, achitând facturi ale campaniei electorale pesediste. Acum vine întrebarea: cu acesti bani, care s-au dus la PSD-ul condus de Dragnea, se puteau plăti toate salariile muncitorilor de la Donau Chem Turnu Măgurele? Desigur. Iată, stimaţi chimişti, unde s-au dus banii dumneavoastră, la PSD, ciuma roşie care a distrus Turnu Măgurele. Apropo de chimisti şi de modul cum pot recupera banii, aceştia au înţeles că singura modalitate de a recupera salariile restante este instanţa de judecată. Doar acolo pot să mai spere că Ioan Niculae va plăti, deoarece e prea târziu pentru alte măsuri.

La întâlnirile care au avut loc săptămânile trecute, între chimiştii turneni şi autorităţi, a participat şi primarul D.Cuclea. Nu înţelegem de ce se bagă dumnealui precum musca în lapte, pentru că trebuia să ia măsuri când combinatul funcţiona. Aşa cum spune proverbul, după război, mulţi viteji se arată.Domnule Cuclea, e tardiv să vă prefaceti îngrijorat de soarta celor câteva sute de chimişti turneni. Partidul dumneavoastră a dus spre faliment până şi combinatul chimic turnean.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
Fane Babanu pe 17 Februarie 2016, 18:00
#14
Prostuleee,ce te-ai opărit?!
Lichele de tipul tău,ies ca șarpele-n drum si scuipă pe toți cei care îi demască si le arată adevăratul caracter de golani.Tu,ca formator de opinie ce esti,nu faci altceva decat să dezinformezi și să arăți în schimb,ura pe care o ai față de toți cei care au c*raj să aibă o opinie diferită față de a ta,si nu te apladă sau îți ridică osanale.
ilie de la scularie. pe 17 Februarie 2016, 06:00
#13
nea fane babanu.
Baca stai sa te gandesti un pic- daca ai cu ce, la tine nu e cazul!- e mai covenabil cu p**a pe la c*r, decat cu ea-n gura, cum o ai tu. Prost esti, gugustucule!.Daca n-ai nimic de spus, taci in p***da matii, canalie!
Gigi pe 16 Februarie 2016, 21:52
#12
Unde sunt banii?????
Simplu LA SMECHERI
Fane Babanu pe 15 Februarie 2016, 20:02
#11
Secătură,iar ai mușcat!
Eram sigur că iei foc ca benzina.Dintre toți cei care își vară nasucul pe-aici,te găsiși tocmai tu,să înghiți bășina.Nu că ar fi prima dată dar,stiam că-ți place maxim.Măi gogutzule,de cand ai dispărut,uite,ți-a luat locul un prost cu diplomă care te suplinește foarte bine.Ia să vedem,acum care dintre voi răspunde?Uite,vezi,așa e cand te simți cu mădularu la popou.
Ilie DE LA SCULARIE pe 15 Februarie 2016, 15:57
#10
@Fane Babanu
Hai ca l-ai julit pe tizu', si cum el nu e pe faza o sa-i iau eu apararea. Din talmes-balmesul cu aspect de delirium tremens agitans se intelege ca Decebalus per Scorillo l-a instigat pe dulaul lu' nea Grigore sa-si incerce dantura pe bietul Tzumpi. Delir c*rat. Pe bune, daca asta ti se pare ironie, e clar. Bea doi litri de lichid pe zi, ia tratamentul corect, si daca apar manifestari neplacute adreseaza-te medicului sau farmacistului. A, si inca ceva. Consumul exagerat de alcool dauneaza grav sanatatii. Inclusiv mentale. Parerea mea este ca te bagi singur in seama. Stii tu cine procedeaza identic, sau iti fac schema sa pricepi?
guru pe 15 Februarie 2016, 12:57
#9
judecat
Procesul in care fosti angajati sc DONAU cereau intrarea in insolventa sa aminat pina la data de 11-04-2016 .
Fane Babanu pe 15 Februarie 2016, 10:17
#8
Geniului turnean,alias gogutzu
Mai ziaristule de investigatii,cand te trezesti tu pe la 6 dimineata cu fata la cearceaf,nu-ti trece inca efectul licorii de seara?E foarte c*rios ca nu ai gasit in povestea asta si o implicare,cat de mica,si a lui Decebal.Iar pe iepurasul Tumpi,l-a muscat cainele lu nea Grigore.Întotdeauna te-am suspectat ca ai putea fi,Coldea sau Maior.Da,ca Magureanu nu mai scrie demult pe online.Ce înseamna sa ai somnul agitat!
ILIE DE LA SCULARIE. pe 15 Februarie 2016, 06:15
#7
Domnule Redactor.
Noi stim ca in massmedia si mai ales pe site-urile care nu-si declara identitatea, cu redactori si comentatori anonimi, se minte de se ingheata apele, dar ne considerati cu memoria sc*rta. BANII( nu mita-aceasta are cu totul alta semnificatie) AU FOST PENTRU CAMPANIA ELECTORALA A LUI MIRCEA GEOANA NU A P.S.D.MIRCEA GEOANA A FOST SPRIJINIT SI DE P.N.L.(la intalnirea finala cu Basescu erau si liberalii, condusi de Crin Antonescu). Mircea Geoana a fost exclus din P.S.D. IN PREZENT ESTE IN P.N.L. ALEGERILE AU FOST IN 2009, DE ATUNCI AU TRECUT DESTUI ANI CU SALARIILE PLATITE LA ZI, ACEL MILION DE DOLARI NU A FOST FURAT NUMAI DE LA COMBINAT. DE CE ONOR JUSTITIA NU A CONFISCAT ACEI BANI CUM A FACUT CU BANII DIN FOTBAL AI LUI GIGI BECALI SI SA-I RESTITUIE FIRMELOR PREJUDICIATE? DATORIILE SALARIALE PENTRU TOTI SALARIATII INTERAGRO SUNT DE NUMAI 1000000 DOLARI?- NU HOTIA DIN 2009 A PROVOCAT PRABUSIREA DIN 2015, CI O ACTIUNE DE TIP MAFIOT BINE CONCENTRATA, BINE PLANIFICATA SI BINE EXECUTATA.
Eu pe 14 Februarie 2016, 21:49
#6
Coruptie
Sa le fie rusine

un grup de oameni disperati pe 14 Februarie 2016, 20:51
#5
pentru BAN ion
Domnule director va rugam respectos daca mai aveti un pic de demnitate si putin respect fata de oameni de care vati batut joc plecati ACASA.Noi va cerem DEMISIA pina mierc*ri in caz contrar vom intra in GREVA FOAMEI pina veti pleca.
IONEL pe 14 Februarie 2016, 17:50
#4
PENTRU CEI CU SALARII RESTANTE
Din momentul cand se va declansa procedura de insolventa se pot recupera de la AJOFM din fondul de garantare salariul pe trei luni la nivelul salariului mediu brut pe economie la data declararii procedurii,trebuie facuta o documentatie in acest sens .
gigi pe 14 Februarie 2016, 17:37
#3
?!?
Acum nu il mai laudati pe Nicolae ? Nu aici i se ridicau osanale ? Ia mai ganditi-va dragilor de la TurnuCuStiri,nu aici il rdicati in slavi pe Nicolae si il vedeati salvatorul judetului ? Acum il injurati si il faceti sec*rist.
Jean de la Combinat pe 14 Februarie 2016, 17:24
#2
Asa va trebuie!!!
Turneni Gaureni, sobolani si paraziti, asa va trebuie, sa va cacaristi pe voi de foame, daca l-ati gonit pe singurul OM, care a investit in urbea voastra jerpelita, Ioan NICULAE!!
Combinatul și alte combinații pe 14 Februarie 2016, 16:44
#1
Mafia sec*risto-comunista din PSD
Tot aceleasi metode penale a folosit si Dragnea si ai lui din PSD local si central.Cu licitatii cu dedicatie,de unde veneau comisioanele graaase,mai pe înțelesul tuturor,PARANDARATUL.Pai de unde credeti voi ca veneau pungile cu zahar,ulei,orez,malai,gecile,sepcile si pentru unii,,colaboratori,,,si cite 100 de lei?Doar nu credeti ca erau tot de la Pertrache a lu Bombonica.Uite-asa s-au facut alegerile pe la noi,ca in anii 50,si sintem unde sintem.Treziti-va,ca altfel o sa votati si morti PSD-ul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.