Dorel Popescu, primarul comunei Lita, si viceprimarul si-au acordat sporuri pentru conditii vatamatoare.

09 Februarie 2016, 09:50 | 6483 vizualizări | 69 comentarii
Car Universal
Dorel Popescu.

Auditul financiar asupra conturilor anuale de execuţie bugetară ale Unităţii Administrativ Teritoriale a comunei Liţa a fost desfăşurat în perioada 27.07.2015 – 31.08.2015. In urma acestuia, Camera de Conturi Teleorman a constatat unele abateri şi a dispus, totodată, măsuri şi recomandări menite să remedieze neregulile identificate.

În ceea ce priveşte calitatea gestiunii economico-financiare, raportul dat publicităţii de Camera de Conturi arată cum, în perioada august 2012 – iulie 2015 au fost acordate şi achitate nelegal drepturi salariale mai mari decât cele legal cuvenite, reprezentând salariu de merit şi sporurile aferente calculate în raport cu acesta (spor de vechime, spor de urbanism, spor pentru condiţii vătămătoare, şi spor pentru implementarea de proiecte cu finanţare internaţională), în acest sens suma estimată a abaterii fiind de 30.000 de lei.

Pentru perioada august 2012 – iulie 2015 au fost acordate şi achitate nelegal persoanelor care ocupă funcţii de demnitate publică (respectiv primar şi viceprimar), potrivit statelor de plată, drepturi salariale reprezentând spor pentru condiţii vătămătoare în procent de 15% din salariul de încadrare, în condiţiile în care Legea nr. 284/2010 nu prevede acordarea acestui spor persoanelor în cauză, indemnizaţia lunară fiind unica formă de remunerare a activităţii corespunzătoare funcţiei. Suma estimată a abaterii în acest caz este, potrivit datelor furnizate, de 27.000 de lei.

In perioada decembrie 2012 – iulie 2015 au fost acordate şi achitate nelegal, unui număr de 6 salariaţi din aparatul de specialitate al primarului, drepturi salariale mai mari decât cele legal cuvenite, reprezentând spor de dificultate pentru participarea în comisia de fond funciar, în condiţiile în care sporul se aplica în procent de 50% din indemnizaţia corespunzătoare funcţiei respective sau din salariul de încadrare şi nu asupra venitului brut, cum, în mod eronat, a fost stabilit de entitate. În acest caz, suma estimată a abaterii este de 68.000 de lei.

În perioada august 2012 – iulie 2015 au fost acordate şi achitate nelegal, drepturi salariale mai mari decât cele legal cuvenite, reprezentând spor pentru condiţii vătămătoare în procent de 15%, prin aplicarea distinctă a cotei procentuale asupra salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată acordat potrivit statului de plata din luna ianuarie 2014, în condiţiile în care sporul în cauză este introdus în salariul de bază începând cu 01 ianuarie 2010, potrivit prevederilor art. 30, alin. (1) din Legea nr. 330/2009 privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, şi a prevederilor Notei la Anexa I/3 – Administraţia publică locală aprobată prin Legea nr. 330/2009. 

Citeşte şi
Comentarii (69) Adaugă comentariu
Adina pe 08 Februarie 2020, 18:13
#69
Viceprimarul este maxima
D le primar..cum tineti pe langa d voastra un jucator de poker cu apucaturi sexuale deviante? Este vorba de vice peimar
cetateanul supàrat pe 10 Martie 2016, 17:55
#68
corectitudine
Lacheii adevàrati MINT.SE vede cà de 12 ani suntem mintiti.Mà intreb de 12 ani unde este amplasatà biserica promisà nouà cetàtenilor din satul nou,pe unde trece drumul asfaltat de la teldrum fostI.A.S.ce trebuia sà ajungà spre ferma DONA precum si celelalte promisiuni fàcute in campaniile anterioare? CREDETI CA MAI TINE?
el pe 07 Martie 2016, 14:19
#67
p
prejudiciul s-a recuperat ?
Omul de pe zebrà pe 07 Martie 2016, 12:11
#66
Ce sà inteleg?
Din comentariile citite pinà in prezent se vorbeste numai de CIOLAN.Unii il vor,altii nu vor sà-l lase.CE RUSINE.In concluzie din CIOLAN deocamdatà se consumà.
Un simpatizant pe 06 Martie 2016, 19:41
#65
Pentru oamenii cu capul mare
Voi fiind asa de mari,se vede cà ati procedat cum se cuvine.La umbra oamenilor MARI nu creste nici iarba.Nu ati fost in màsurà sà formati nici un inlocuitor.Fiind asa de mare,la umbra sa creste o singurà formé de vegetatie care in termen pop**ar se chiamà .... CALULUI.Capete mari cu idei mici.NE CINSTITILOR.
UN SIPMATIZANT pe 05 Martie 2016, 23:01
#64
DLE MATRESU,
lasati ``oamenii mici``in apele lor.Se vor ineca f.c*rand. Nu aveti cu cine dialoga. Niste neaveniti care vor scaunul de primar,vor functii in Primarie!Ca merita,ca vor face fata unei astfel de functii,ca au capacitatile necesare ....nici nu-i intereseaza. Ciolanul si atat! Sunt inculti,parveniti si rai.Se vede clar! VOR VEDEA EI VOTURILE NOASTRE LA PASTELE CAILOR!
PENTRU 55 cel cu ``CIOCUL MARE``/25.II pe 05 Martie 2016, 22:43
#63
ai ciocul mare si capul mic,specific hraparetilor,parvenitilor
Mai,nu esti prieten cu mine!Nici ai fost vreo data!Vocabular de mahala! Exprimare aidoma! Eu nu mai sug lapte de cand eram bebelus,dar tu,prietenul meu(asa te numesti), judeci prin analogie,atat poti.Crezi ca,daca tu sugi si acum,atunci si altii mai sug!!! Nu,doar tu,omule,cu toate ca esti trecut de clasele primare,doar stii sa scrii,nu mananci litere! Pai,cum sa mananci daca doar sugi lapte? Tu nu stii sa mesteci,sa digeri(TE INECI),sa faci o analiza obiectiva,sa te axezi pe esential,sa apreciezi esenta,sa fii obiectiv in a recunoaste calitatile d-lui Primar Popescu! Nici unul ca el! Clar! Voi,doar o grupare care si acum sugeti!! Voi o spuneti,eu doar evidentiez!
un litean pe 03 Martie 2016, 07:44
#62
acrisoare de TUDOR MATRESU publicist
Nea Dorele te-a luat valul.Se vede cà am intuit bine.Ai febrà acum in prag de alegeri.Ai ACRIS bine.Te votez cà esti DESTEPT.Am citit si brosurica,ce mi-a aduso furnica.Cu multàstimà.IONICA.
Matresu Tudor pe 02 Martie 2016, 20:20
#61
publicist
Am acris probabil din graba si am omis o litera. Asta se poate intampla oricui. Nu am facut-o din nestiinta. Daca te legi de o litera, este clar cu cine am de-a face. Nod in papura. Hai sa fim seriosi!
UN litean pe 02 Martie 2016, 19:53
#60
D-le matresu se vede cà te ia valul
Te rog sà fii mai atent.Ce naiba esti PUBLICIST.Se spune COMUNITATE,nu comuitate.COMUITATE poate avea si altà conotatie.Poate cà-ti trebuie.IONICA.
Matresu Tudor pe 01 Martie 2016, 21:07
#59
publicist
Pentru ca se apropie campania electorala, toti ati pus artileria grea pe actualul primar. Ce a facut el in 12 ani de mandat se vede, nu trebuie sa le nominalizam. Pentru cei care-l conc*reaza la functia de edil al localitatii am toata stima. Numai ca ei vin pe frontul campaniei cu promisiuni si vorbe, probabil, frumos mestesugite . El are in spate realizari concrete si proiecte realizabile, realiste. De ce toti se tem de PSD? Ramane de vazut ca va zice la urne comuitate. Oricum eu le urez tuturor bafta! Satul va decide cine va ocupa scaunul de primar. Apropo, de ce nu-ti dai numele? De cine te temi? Hai sa ne intalnim si sa discutam mai multe pe tema campaniei electorale! Astept!
Matresu Tudor pe 01 Martie 2016, 20:55
#58
publicist
Stii ca mi-ai dat o idee. De ce nu m-as inscrie in PSD si sa fiu si consilier?Daca vrei sa discutam lucrurile la rece, hai sa ne intalnim tet-a-tet. Poate asa ne vom intelege mai bine. Atunci cand s-au dat acele sporuri, probabil ca exista o legislatie permisiva. Oricum, din trezorerie nu se elbereaza nici un ban din fondul de salarii fara o baza legala. Ca s-a schimbat ulterior legislația, Curtea de Conturi a recomandat recuperarea acelor bani de la salariati, primar si viceprimar. Desi acei salariati care muncesc in Primarie au salarii de mizerie vis-a-vis de munca pe care o fac. Stii cu ce salariu am iesit eu la pensie după 43 de ani de muncă din care 8 ani de grupa? Aveam un salariu de 850 de lei. Chiar crezi ca este un salariu nesimtit?
un litean pe 01 Martie 2016, 08:20
#57
domnule MATRESU fii corect
Nea Dorele,sincer sà fiu,cànd vorbesc cu D-ta nu prea inteleg ce spui.Asta nu pentru cà as fi greu de cap ci pentru cà nu poti sà te exprimi verbal.Parcà vàd cà faci parte din echipa de consilieri P.S.D. si nu e de mirare de ce atàtea linguseli la adresa primarului.Dumneata nu stii nimic de RAPORTUL CURTII DE CONTURI? Este publicat pànà si pe saitul A.P.I.A. Oare sà fie ne adevàrat? FII UN PIC MAI CORECT si am sà te cred.IONICA.
Matresu Tudor pe 26 Februarie 2016, 08:24
#56
publicist
Măi să fie. Stau și mă crucesc de câte minunății, câtă filozofie găzduiește acest sait. Dar cel mai important lucru este faptul că toți scriu tot ce le trece prin minte, dau cu pietre, noroiesc imaginea localitatii sub semnul anonimului lipsit de decență, prin încălcarea normalității dialogului cu semenii. De ce oare? organ de presă care se respectă are trecut în casetă: "Responsabilitatea juridica pentru continutul materialelor inserate în pagină aparține autorului acestora." Oameni buni, aveți o parere, vreti sa criticati, făceti-o,fratilor, deschis! Doar neadevărul susținerilor pe care le faceți vă împiedică. Vreți ca și anul acesta campania electorală să devină la fel de mizerabilă ca toate celelete din anii anteriori? Toată stima pentru toți candidații la primăria Lița, dar tineți-vă lacheii în lesă. Poate că așa este mai cinstit, mai rezonabil. Oricum, cetățenii știu pe cine voteaza. Cu toate injuriile ce le proliferați pe acest site.
Ciocul mare pe 25 Februarie 2016, 19:15
#55
Pentru OMUL SIMPLU
Prietene se vede cà esti pregàtit.Se spune Dacà poti;nu dac poti:Dacà tàceai FILOZOF RAMANEAI.SE vede de la o postà de unde sugi lapte.Vezi cà te poti frige cu iaurt GENIULE.Sàràcutul de tine;TE COMPATIMESC.Sà te aibe DOMNUL än pazà.
UN SIMPLU OM pe 24 Februarie 2016, 21:41
#54
Analiza Obiectiva
Sunt unul dintre cei care au asteptat 1-2 saptamani pentru a vedea substanta acestor comentarii si articole despre conducerea comunei noastre.Sunt profund dezamagit! Niste indivizi care nici sa scrie nu au invatat!Acum,cand se apropie alegerile insa,acesti indivizi analizeaza ,dau verdicte,vor functii!!!! Pai,daca tu nu stii nici macar ce stiu copiii din clasele primare,nu ar fi mai bine sa lasi criticarea altora si sa te inscrii la seral? sau la zi !Dupa aceea,mai vedem dac poti macar sa inveti ce e decenta,bunul simt,cum se scrie corect,cum se interpreteaza....Pana atunci,stati in banca voastra!
un litean pe 22 Februarie 2016, 22:43
#53
ha ha ha
care sa fie alt primar pentru lita? asta tot a mai facut cate ceva..doar comentam.. barfim si ne uitam daca moare capra vecinului
adina pe 21 Februarie 2016, 17:54
#52
h
administratorii de site turnu cu stiri sa urmareasca cazul acesta nu sa puna batista pe tambal
un coneribuabil pe 21 Februarie 2016, 08:05
#51
trageti tare,fraerii nu pricep
v-ati tras sporuri de antena.D.N.A.verifica daca voi incasati chirie pentru acele ANTENE care sa acopere cheltuiala cu sporurile ce vi l-eati acordat?sobolanii fug de emisiile acelor antene,HOTII NU.publicistul a luat spor?dati cumva sporuri de acest gen si vecinilor de linga PRIMARIE pe o anumita raza si ei fiind afectati in aceeasi masura.SA VA FIE RUSINE.NOI NU SUNTEM NISTE PROSTI.DATI BANII INAPOI .SA SUPORTATI SI RIGORILE LEGII.
Lili pe 14 Februarie 2016, 13:10
#50
Pt o 49
"Du-tu ba cu caprele"ca sa vedeti ce caracter si ce om ataca.Bravo!Asta da exprimare.Cata cultura si finete.Unde ai invatat sa dialoghezi asa?Inca o data felicitari pentru exprimarea elevata!Se vede ca esti un om rafinat.
o pe 14 Februarie 2016, 10:17
#49
si eu
du-te ba cu caprele
Si eu pe 14 Februarie 2016, 09:53
#48
intreb
Ce e astazi in comuna? Poate cineva sa-mi spuna?Ma intereseaza cine ne va conduce comuna,chiar daca nu am treaba cu politica.Am analizat fiecare comenatriu,vreau sa stiu si eu ce se intampla in comuna noastra. Liteni,fereasca Sfantul sa ne conduca cei care se reped acum la ciolan.Ati vazut cat de infometati sunt? Cum nu mai tin seama de nimic? Nici nu inteleg cand li se explica niste lucruri,situatii,cand li se pun intrebari!As fi vrut sa aud raspunsul lor,sa le cunosc opiniile dar...in loc de aceasta scuipa,musca,latra, nimic de substanta!!Sa avem grija,consateni,astia sunt infometati rau,nu au scrupule,nu sunt educati,nu le e rusine..Ciolnul in vor,si atat!

Aprobatul Disputei pe 13 Februarie 2016, 23:51
#47
Bravo,mai!
Da,dle Disputa,bine mai zici! Sa-i vedem maine! Dar, de ce maine?

E cumva vreo actiune politica in comuna noastra?Ce interesant o sa fie! Voi fi primul pe acolo.Hei,voi ce latrati,veniti maine! Sa va auzim si in public!Acolo va fi interesant sa demascati totul.Pe net,nu intra multi din Lita.Voi consemna totul si voi reveni.Ne intalnim,hienelor! Pa,si pe c*rand. Poate va dau si niste lectii de comunicare maine.

Nelu pe 13 Februarie 2016, 22:24
#46
Pt 42
Ai si tu o functie cat de cat in Lita,dar vorbesti aici,in față sau public ciocul mic.
Nelu pe 13 Februarie 2016, 22:08
#45
Disputa
Sa vedem maine daca deschide vreo unul gura,ca pe internet sunteti toti buni de gura.Vorbiti maine,nu aici ca niste hiene!

Revine neafiliatul politic pe 13 Februarie 2016, 20:53
#44
Jos caciula -ciobanii n-au palarie!
S-a pledat ptr.decenta in exprimare.Se vede ca nu cunoasteti aceste reguli impuse de bunul simt si de cei 6-7 ani de acasa.

Nu s-a pledat ptr restrictionarea exprimarii ci dimpotriva,a vocabularului de mahala.Tu,cel ce revii cu astfel de exprimari,e clar de ce factura esti! Fereasca Dumnezeu sa fiti voi la conducere ca ne-ati da afara din Primarie in suturi si ne-ati balacari ca la usa cortului.Asta aratati ca sunteti si se vede ca nu puteti mai mult.

Privitor la `greselile`din Primarie,daca stiti ca banii se inapoiaza esalonat si nu sunt arestari inseamna ca nu e nimic grav.

Cum sunt legile noastre,stiti ca e loc de interpretare.

E bine ca se restituie banii. Nu ati vrea sa gasiti voi modalitati ca si alti bani furati de la stat sa fie restituiti si nu doar teatrul catuselor? Macar aici sa fiti si voi de folos comunitatii!

Popescu mai candideaza? Daca da,e si mai clar ca aceste atac*ri au substrat politic.

Nu va mai pe 13 Februarie 2016, 15:39
#43
bateti capul
Acest articol este real .Banii se vor recupera esalonat de la angajati si se impun sanctiuni .Nimeni nu stie care vor fi acelea, dar probabil se stiu care sunt ..Nu se lasa cu arestari sau ceva de genul ..A fost o eroare de aplicare a legii, voita sau nu, s-a produs .Acum intervine factorul profesionalism ..Bine ar fi sa aflam cine a ordonat marirea si cine a aplicat legea ..Si intr-o primarie se stie cine face aceste lucruri ..Eu zic sa asteptam sa se aseze apele, sa nu ne mai certam pe aici si de acum in colo sa avem simtul educatiei cetatenesti .Oricine se afla in fruntea unei institutii, trebuie sa stie, ca banul public trebuie bine gestionat ...Respect toate comentariile de aici cat si dreptul la libera exprimare ..Sa nu uitam ca libera exprimare poate indrepta multe lucruri ...Negresit, cei din primarie cunosc aceste comentarii si sper ca isi dau seama ca nu este de joaca .
Pentru pe 13 Februarie 2016, 15:00
#42
JOS PALARIA !Asa da .Cei care au spus despre adevarul din primarie, sunt tot cei din interior care cunosc ce se intampla .Incet, incet se demasca unii pe altii ..si MAI VORBESC PE AICI DE VALORI . Neafiliatul politic mai face reclamatie la redactie sa nu se mai vorbeasca urat . Asta ar fi primul care ar vota legea pumnului in gura, Pai daca protejeaza si se afiliaza cu ciobani nenorociti, militieni condamnati si imputiti, dati-va seama cat este de comunist !Oaie de-o viata, sluga pana la sfarsit !
Adresatorul pe 13 Februarie 2016, 13:42
#41
Catre Comunistul neafiliat politic
Esti afiliat pana-n maduva oaselor! Te demasti singur si nu-ti dai seama! Esti josnic,needucat,incult si rau.Niciul din comentariile facute nu ti-a spus nimic.Esti limitat,din mahala,dupa vocabularul folosit.Mai bine ai sta in banca ta! Tu ai vrea sa fii in fruntea Primariei,sau cei de teapa ta? Ar fi jalnic! Du-te la biblioteca,citeste, continua-ti studiile!!Ai mare nevoie...Mai apoi,vorbim si de politica.
SOLICITANTUL pe 13 Februarie 2016, 13:28
#40
ATENTIONARE
Catre cei ce administreaza acest siteu,

Apreciem faptul ca doriti ca oamenii sa fie informati.

Dar,trebuie sa se pastreze decenta in exprimare,ca si in cazul dezvaluirilor ce se fac.Consider ca,cei ce folosesc expresii triviale nu trebuie sa le publicati comentariile.Siteul nu trebuie folosit in pop**arizarea unui vocabular de mahala: militian imputit, cioban je**s....Nu poate veni cineva,oricine ar fie acela,cu invinuiri fara sa aduca si argumentele ce se impun.

Asa e corect. Nu folositi siteul ca oricine sa improaste cu noroi,sa denigreze pe cine doreste, pur si simpul ca are interese personale de atins.

Va rugam,fiti onesti,altfel si dvs. va decribilizati.

In acuzele aduse primarului s-au cerut repetat dovezi,martori,nume,reactii ...

Nu s-a adus nimic de denigratori,dar s-a continuat pe acelasi ton!!! Ce va spune acesta,ce sa ne spuna si noua,cei ce dorim adevarul?
Nea Ionica pe 13 Februarie 2016, 10:04
#39
Joc de glezne!
Mai hienelor jucati corect!Luptati corect pentru fotoliul cald de primar!Stati ca niste caini cu coada intre picioare si comentati acasa din fata calculatorului.Daca sunteti oameni adevarati si nu niste animale iesiti in fata si dati-va numele si vorbiti concret(cei 6,cel de-al sapte-lea,ce a simtit el).Daca nu hai sa incheiem subiectul.
Lili pe 13 Februarie 2016, 09:27
#38
Cine esti?
Cine esti tu?Cunosti atatea detalii,vocabularul primarului,cum si pe cine a obligat sa faca niste ilegalitati,stii si trairile unor persoane din acest cerc.Cine sunt cei sase,cine nu a putut sa comenteze si cine este al7lea om care a ramas orizontal,oblic sau vertical cum spui tu?Fii atent,eu sunt seful tau,maine sa te duci la banca si sa scoti 1miliard si sa-mi aduci banii acasa,daca tot executati orice ordin!
nedumertul pe 13 Februarie 2016, 08:42
#37
intrebari
`Al VI-angajat...,unul vertical`,`respect ptr acesta `, ...nu s-au simtit bine....

Despre ce vorbesti mai omule?

Da-ne nume si explica sitautiile? Tu ai trecut prin ele? Spune cine esti si explica-ne la jug ai tras,care dintre oi sau care berbec ai fost!

Chiar asa,nu intelegem nimic!

De ce te scunzi,daca ai ceva importanta de sus,spune-o !

Daca nu,mai bine taci!

Asa ei,interesulmarsav ma mana acum,inainte de alegeri.

UN SIMPLU OM pe 13 Februarie 2016, 01:03
#36
OBSERVATII
Voi, cei ce dati aceste informatii despre primar, din ce surse le aveti? Ce dovezi aduceti ca este adevarat? Pana acum, cand a venit momentul alegerilor, de ce nu ati facut cunoscut nimic de :centrala furata,transpot rilegal,materiale de constructie furate...Lasati primarul sa fure si dupa 4 ani faceti cunoscut,acum cand vin alegerile? Ati sesizat organele abilitate ca acestea sa -l urmareasca penal?

Veniti cu informatii clare,veridice si concuzia lasati s-o tragem fiecare..``Militian imputit,turma,nenorocit...``-ce vocabular!

Pana la caracteriza primarul,te caracterizei singur...

Cat despre delapidarea de care vorbiti lasati organele de control sa ne dea informatiile clare, sigure si sa vedem si masurile luate.

Cum puneti problema,nu aveti credibilitate.

Asteptam ! ..si mai inainte de toate vorbiti civilizat!

Repet,veniti cu informatii pe care sa le putem verifica si lasati ca fiecare cititor sa concluzioneze,nu mai denigarti!

E clar ce interese va mana!









DOMNULE pe 12 Februarie 2016, 17:08
#35
COMUNIST ..NEALFILIAT POLITIC, PROPAGANDIST DE MESERIE ..
AICI ESTE VORBA DE PRINCIPIUL RESPECTARILOR VALORILOR TUTUROR..CETATENILOR, NU NUMAI A UNUI SINGUR OM SAU DOI SAU CATI SUNT EI IMPLICATI !SI FIINDCA ESTI COMUNIST INRAIT,TE GANDESTI CA UNII OAMENI DIN ACEASTA PRIMARIE AU SLUJIT CU SUFLETUL, IAR ACUM CAND SA IASA LA PENSIE,TINICHEAUA II BATE DE SPATE ? ACEASTA PERSOANA A FOST NEVOITA SA URMEZE TURMA CONDUSA DE UN CIOBAN NENOROCIT,CARE A IMPUS REGULI NELEGALE, VENITE DE LA UN IMPUTIT DE MILITIAN ? TIE ITI PASA DE CUM SE SIMTE ? CA NU A PUTUT SA SUFLE IN FATA ACESTUI MINCINOS,CARE A CREZUT CA ANGAJATII PRIMARIEI, SUNT O TURMA DE OI.CE VALORI MAI ARE UN OM CARE NU-SI PROTEJEAZA ANGAJATII ?CE VALORI ARE UN OM CARE, PENTRU INTERESUL PROPRIU, A MAI IMPLICAT SI 6 OAMENI, PE CARE SINCER, UNII DINTRE EI,II RESPECT?? NU TE MAI ABATET DE LA SUBIECT .ASUMATI-VA !SUNTEM OAMENI, CU TOTII GRESIM, NU ESTE CAPAT DE TARA. DAR CAND VAD CA MAI SI SLAVESI, DEVII PENIBIL. RESPECT PENTRU CEL DE-AL SAPTE-LEA ANGAJAT RAMAS VERTICAL.ASA DA VALOARE
DEJA pe 12 Februarie 2016, 15:53
#34
ESTE PREA MULT ..
ARTICOLUL, ARATA CLAR RAPORTUL CAMEREI DE CONTURI ..CE MAI LA DEAL LA VALE ..NU ESTE VORBA DE NIMIC ALTCEVA DECAT CA S-A PRODUS UN PREJUDICIU STATULUI ROMAN, LEGEA FIIND APLICATA ERONAT .INTREBAREA ESTE ..CINE A ALCATUIT STATELE DE PLATA SI LA INDEMNUL CUI, OAMENI BUNI ..NU VA MAI ABATETI DE LA SUBIECT .OBSERVATI NUCLEUL ARTICOLULUI ...LASATI GAINARIILE SI MICILE FUTISAGURI ..CE A FACUT DOREL POPESCU, .. CE N-A FACUT IN LITA NU MAI ESTE VALABIL ..TOTUL PANA LA BANI ..ATUNCI OMUL JUDECA DUPA COMPORTAMENTUL VIS-A-VIS DE administratia bunurilor comunei.. Ce votari, ce fiare vechi, ce centrala..si mai ales ce ode aduse, unor oameni care se joaca cu banii statului si ai nostrii ..Cine a propus marirea de salarii, cine a intocmit si calculat nelegal ?Aici este problema ..
propagandist pe 11 Februarie 2016, 20:22
#33
nealfiliat politic
Voi,toti cei ce comentati aici,voi,toti lietnii,VOTATI MARELE OM DE OMENIE,MARELE GOSPODAR AL COMUNITATII NOASTRE,DOREL POPESCU!

Votati,valorile dovedite de timp!

Voi cei ce comentati,cu ce v-ati remarcat in timp?

Hai,sa v-auzim!
propagandist pe 11 Februarie 2016, 20:22
#32
nealfiliat politic
Voi,toti cei ce comentati aici,voi,toti lietnii,VOTATI MARELE OM DE OMENIE,MARELE GOSPODAR AL COMUNITATII NOASTRE,DOREL POPESCU!

Votati,valorile dovedite de timp!

Voi cei ce comentati,cu ce v-ati remarcat in timp?

Hai,sa v-auzim!
Nea Ionica pe 11 Februarie 2016, 20:17
#31
Concluzia mea
Am citit toate comentariile si articolul despre primarul nostru.Concluzia mea este ca exista putin adevar la mijloc dar in mare parte este un joc ordinar pentru ciolan.Sunt fapte spuse care nu le stie orice litean de rand.Vin alegerile si este lupta apriga pentru fotoliul de primar.Cum spunea unul dintre voi nici eu nu am vazut un primar instarit si care sa-mi ridice semne de intrebare.Daca a furat atat cat este acuzat nu se vedea cum se vede la alti oameni care au distrus judetul asta?Daca nu anul acesta peste patru ani o sa vina alt primar si o sa ne faca fabrici si uzine la Lita haaaahaaa.Nu vedeti imaginea in ansamblu?Judetul este terminat si nu se vrea sa se faca treaba iar cine vrea sa faca ceva nu este lasat,fonduri zero.Concluzia mea-o lupta murdara pentru tronul de primar la care multi tanjesc.Si nu mai implicati copiii si scoala in joc*rile voastre murdare.
propagandist pe 11 Februarie 2016, 19:58
#30
nealfiliat politic
Voi,toti cei ce comentati aici,voi,toti lietnii,VOTATI MARELE OM DE OMENIE,MARELE GOSPODAR AL COMUNITATII NOASTRE,DOREL POPESCU!

Votati,valorile dovedite de timp!

Voi cei ce comentati,cu ce v-ati remarcat in timp?

Hai,sa v-auzim!
concetatean martor la multe pe 11 Februarie 2016, 19:42
#29
sinceritate dezinteresata
A cui e treaba sa demaste abuzurile si ilegalitatile?

A fost arestat Popescu?

Cine a facut public si unde abuzurile si ilegalitatiel din Primarie?

Ce masuri au fost luate?

Puteti raspunde voi cei care comentai aici?

Vi s-au cerut dovezi concrete.Si eu le vreau

Cat timp nu sunt aduse,e limpede cum stau lucrurile.

Oameni buni,daca vrem o tara ca afara,sa fim onesti!

Mai rar primar ca Popescu! Mai rar Primarie unde problemele oamenilor sunt rezolvate promt si cu amabilitate, asa cum se procedeaza la Lita.Primarul e cel care a instituit acest mod de a se raspunde solicitarilor venite din partea oamenilor.

Eu am experimentat ce va spun,si ca mine multi altii.

Spuneti liteni, e asa!

Daca nu sunteti sinceri,asa sa va ajute Dumnezeu si voua!

Aduceti dovezi,argumente,nu mai bateti campii!

Lasati oameneii legii sa vorbeasca !

Sunt josnici si merita dispret cei ce mint si se lasa manip**ati,acum cand asteapta sa fure ciolanul!!

Castigati-l cinstit,daca puteti!Rusine!
Andrei pe 11 Februarie 2016, 17:56
#28
Pentru Superman!
Auzi mai Superman o sa ramai fara craca de sub picior!Daca stii mai multe decat c*rtea de cont. este bine.Greseala primarului este ca si-a facut echipa numai de hiene,va stiti voi.Si unde lucrezi tu mai Superman?Voi unde credeti ca lucreaza acest Superman si ceilalti care stiu tot ce misca in primarie si in scoala?Astept raspunsuri cu toate ca le banuiesc.
Batman pe 11 Februarie 2016, 12:40
#27
Sa vedem
Prima data intereseaza-te cine a facut raportul asta si de la ce partid este.Daca era un raport corect trebuia sa fie la destituit si sa se inceapa urmarirea penala.Dar tu si ceilalti cititori nu cunoasteti joc*rile de culise si credeti tot ce vedeti.Afla adevarul prima data si poti sa-ti dai cu parerea!A fost o greseala si s-a remediat imediat,dar pestele cand vede rama in ac deschide gura si o inghite!
Ca.mera de c. pe 11 Februarie 2016, 11:41
#26
mda
raportul oficial al Camerei de Conturi arata ca s-a produs un prejudiciu din banii statului de 950 de milioane lei la primaria Lita Teleorman
SuperMan pe 11 Februarie 2016, 11:40
#25
Pt.Batman
Auzi mai viteazule,este simplu,sa prezinte Raportul Curtii de Conturi,cu privire la cheltuirea banului public din taxe si impozite si de catre ce firme au fost efectuate investitiile,lucrarile.
un concetaten litean pe 11 Februarie 2016, 10:25
#24
furaciune? certitudine? dovezi? - nimic .....!!!
Vrem dovezi concrete,ca sa dam crezare.

Nu au fost date!Ce dne au fost duse la scoala cu masina Primariei?

Ce copii nu au primit cadouri si au fost nevoiti parintii sa cumpere? Ce dovezi ca centrala si materialele de constructie au fost furate ....

Vrem sa verificam!

Altfel,inchideti gura!

Cred,cu certitudine,ca vreti sa va cocotati voi in locul lui,sau ai vostri,si,credeti ca a sosit momentul!

Avem o scoala moderna,o gradinita -la fel,un Camin Cultural functioanl,o comuna c*rata....CUM NU PREA SA INTALNESTE!

Dar nu stim sa analizam,sa apreciem valorile!

De aceea am ajuns asa de jos!

Si unii ca voi, ne trag si mai in jos!

Rusine sa na fie!

VREM DOVEZI CONCRETE,NUME,PRENUME,CONJUNCTURI,MARTORI!!

ASTA VREM,Daca nu mintiti!

Nu va mai cocotati unde nu meritati! Ne veti duce si mai jos!

Va vindeti pe nimic,va lasati manip**ati ! O galeata...,un sac de faina...!!! RUSINE!

Batman pe 11 Februarie 2016, 09:07
#23
Vad tot
Primarul a mai furat urmatoarele:una bucata ciocan,una bucata bormasina,un kg cuie,doua bucati saci ciment,un ghioci lemne si una bucata bidon 5l motorina jaaajaaa!Mai terminati cu acuzatii de doi lei.Daca nu aveti altceva sa spuneti terminati cu acuzele!
Ion pe 10 Februarie 2016, 22:16
#22
Tipul centralei?
Nu ne-ai spus tipul centralei(aproape noua),ne-ai spus decat cat costa.Cred ca sunt implicati in afacerile astea murdare si toata scoala cu tot cu copii.Mai lasa-ne cu minciunile.
Ion pe 10 Februarie 2016, 21:55
#21
Oare?
Dar de unde stii tu ca s-a schimbat centrala de la scoala?De unde stii ca a montat-o la el acasa?Ai montat-o tu cumva,sau ai dus-o tu la primar acasa?Si de la scoala ce materiale a luat mai exact?Ciment?Lavabila?Scaune?Banci?Glet?Esti penibil daca aduci astfel de acuze.Altii fura milioane de euro si tu acuzi un om de niste materiale sau de o centrala veche!Eu cred ca esti omul care sta pe langa el si infigi cutitul pe la spate,ca doar vin alegerile.Vino cu niste acuzatii serioase si atunci suntem cu totii ochi su urechi!
unul altul pe 10 Februarie 2016, 19:19
#20
parerea cetatenilor
Domnul primar Popescu este capul hotilor din com. Lita.

Sunt foarte multe de spus.Casa parintilor rwnovata complet din matarialele destinate scolii,centrala schimbata de la scoala anul trecut,aproape noua in valoare de aproximativ 10000 lei a disparut.unde?Direct la casa din com Lita a domnului primar.Rustile betonate decat pe o singura banda.daca la urcare te intalnesti doua masini nu ai pe unde sa treci,dar in schimb au cosuri de gunoi pe margine.

Si multe multe altele.Din pacate pe acest om nu il intereseazasoarta oamenilor ci doar a lui si a familiei lui.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.