Primariile Turnu Magurele si Videle executa silit pensionari.

06 Februarie 2016, 10:06 | 3464 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Pensionari.

Tot mai multi pensionari rau platnici!

Casa Judeteana de Pensii Teleorman si-a prezentat in aceasta saptamana bilantul de activitate pe anul 2015. Directorul Casei Judetene de Pensii, Emilian Bomboe, a precizat ca anul trecut a crescut numarul pensiilor asupra carora s-au operat popriri. Atrasi de usurinta cu care CAR-urile si institutiile financiare nebancare acorda credite si manati de multe nevoi, multi pesnionari din judet apeleaza la imprumuturi, iar o parte dintre ei nu le mai pot achita. Altii nu si-au platit taxele si impozitele locale, astfel ca primarii precum cele din Turnu Magurele si Videle au solicitat executarea silita a acestora. Astfel s-a ajuns ca peste 2500 de pensionari sa aiba lunar popriri pe pensii in baza titlurilor executorii.

In loc sa faca locuri de munca, pesedistii au ajuns sa execute silit pe cei amarati. Asa-zisii aparatori ai categoriilor defavorizate s-au transformat in vanatori. 

sursa: radiosemnal.ro

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
eu pe 09 Februarie 2016, 17:27
#12
#idls
Salutare domnule și mă buc*r că ai "reapărut" in mare formă. Recunosc că m-a enervat "celălalt ilie". Intr-o altă ordine de idei, fii bre mai blând cu oamenii că o să ii sperii! Glumesc și eu.
Ilie de la sculărie pe 08 Februarie 2016, 09:30
#11
@Cristian Ionescu
Măi băiatule, tu ori te-ai născut idiot, ori faci c*rsuri intensive să devii idiot. Ți-am explicat de mi s-a acrit că plângi la mormânt străin, dar tu te încăpățânezi să bați câmpii. După felul în care concepi fraza se vede clar stilul lătrătorilor de slogane în deja consacratul limbaj de lemn al Iepocii de Aur. Posibil să fi fost și turnător, poate unul care m-a tot cântat lui Gaută. Am eu niște bănuieli, iar dacă bănuielile mele se confirmă, nici musonul nu te mai spală. Te fac de ieși pe stradă numai noaptea ca liliecii. Ține minte.
Cristian Ionescu. pe 08 Februarie 2016, 05:46
#10
Tot tu ilie scarnavie?
Care va sa zica, ai// muncit// si tu la cozi, nu ti-ajungea cat furai, trebuia sa te vada lumea cat esti de //amarat//. Turnator la Sec*ritate-asta erai banditule!.
Ilie de la sculărie pe 07 Februarie 2016, 21:21
#9
@Cristian Ionescu
Măi aparatcikule, după felul cum dai cu verbul, tu sigur ai muncit doar cu gura. Mai pe românește ai fost un gurist de la partid, unul din ăia care teroriza pe bietii oameni cu abuzurile voastre, în timp ce pe voi vă durea undeva de morala proletară pe la gospodăria de partid. Și încă ceva: voi ați distrus un oraș cu adevărat superb. I-ați distrus patrimoniul istoric de care făceați ipocrit atâta caz. Și de unde știi că doar tu ai muncit fără libere? De unde știi tu că nu stam noaptea la cozi, să ținem rând, în timp ce ție ți se aduceau toate acasă? Tu pe cine dracului crezi că prostești j**ule? S-au dus vremurile alea în care voi vorbeați și noi trebuia să tacem? S-au dus zilele alea je**sule, acum chiar sunt liber să-ți spun că mănânci c...t. Nu te mai poate apăra sistemul ca altă dată.
eu pe 07 Februarie 2016, 21:11
#8
cum??!
Oameni buni, nimeni nu contestă faptul că pensionarii au muncit, mai mult AU COTIZAT pentru pensiile de mizerie pe care le primesc. Au ridicat un oraș pe vremea "comuniștilor buni", adică a acelor comuniști care au construit infrastructura ţării. Ei bine, asta nu justifică și nu scuză fsptul că au votat, cu rare excepţii, dejecţiile psd-iste care au distrus nu doar orașul ci și judeţul. Acum primăria pe care ei și-au ales-o (a se citi primar și consiliul local) le mai dă incă o lecţie de umilinţă. Aici este adevărata dramă, trebuie "storși", că de, salariaţii cei mai mulţi sunt in primărie. Ăștia ce produc?
Cristian Ionescu. pe 07 Februarie 2016, 18:09
#7
Lepadaturilor!..
Acesti pensionari au construit un oras modern, transformand un targ amarat intr-o mandrie a tarii. Ei si-au sacrificat cei mai frumosi ani ai tineretii muncind zi si noapte, fara zile libere si peste orele de program ca sa aveti voi, banditilor, apartamente, masini de lux, furand statul si batandu-va joc de cetatenii onesti si cinstiti. DACA EXISTE UN DUMNEZEU VETI TRAI CA PORCII SI VETI MURI CA NISTE JAVRE. DRACUL SA VA IA.Si totusi, ilie de la scularie, in randul majoritatii celor care acceseaza acest site exista CONVINGEREA CA ESTI UN MARE TICALOS!.
VARZARU pe 07 Februarie 2016, 10:23
#6
Pensionarii au distrus viitorul tinerilor !
Săraci,bolnavi,îndatorați,îmbrăcați prost și aproape toți,prost informați,cască defiecare dată gura la propagandiștii PSD-iști,ascultand fără sa clipească,invențiile și promisiunile mincinoase.Să fie oare rezultatul vizionării zilnice a programelor de la Antena 3 sau nostalgia comunismului?Un singur lucru este cert,ignorand toate aceste fapte prin care sunt tratați de către Ciuma Rosie,îi îndepărtează si pe tineri de un viitor mai bun.Rusine pensionarilor care încă nu s-au trezit !
Andy pe 06 Februarie 2016, 22:11
#5
sa le ia tot...
da-i dracu' de slugi...nu au vrut ei comunisti? na sa suga pl comunistilor acu' ....daca te duci la un pensionar in parc la central si ii zici ceva de PSD ia foc instantaneu...sa mai voteze si data viitoare
EU pe 06 Februarie 2016, 14:39
#4
"FFF BINE"
Luati de votati in continuare PSD pana cand or sa ia si pielea de pe voi, ca rau e sa fii orb si prost in acelasi timp in ziua de azi ! Mai rau e ca si altii au de suferit de pe urma acestor prosti sau usor prostiti cu vestita galeata cu nimic*ri expirate data de PSD votantilor in campania electorala !
Ilie de la sculărie pe 06 Februarie 2016, 12:37
#3
Și totuși...
Și totuși există în rândul pensionarilor ideea că PSD le-a dat înapoi ce le-a tăiat Boc și că le-au mărit pensiile. Nici în fața evidenței că PSD le bagă foamea în casă nu vor să accepte asta, și vor vota PSD. Deci..... de ce să-i mai plângeți cu lacrimi de crocodil pe pensionari?
un magurean pe 06 Februarie 2016, 12:09
#2
SĂ -I EXECUTE
PENSIONARI SI ROMII AU VOTAT CU CIMA ROSIE NUMITĂ PSD ACUM SĂ LE IA SI SUFLETUL

vampire
o pe 06 Februarie 2016, 10:42
#1
u
sa-i execute ca au bani dar sunt rau platnici
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.