Coruptia e in floare la Turnu Magurele: Autoritatile nu au intreprins nimic in cazul angajatei luata cu salvarea de la fabrica Panoreea.

05 Februarie 2016, 10:57 | 4199 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Panoreea Turnu Magurele.

Autoritatile nu au cercetat cazul angajatei care a fost luata cu salvarea de la fabrica de confectii Panoreea Turnu Magurele.

Asteptam un comunicat din partea autoritatilor. Intrebam Primaria, Politia, Parchetul, Prefectura, ITM, etc: cand aveti de gand sa va faceti datoria? La fel ca si in cazul combinatului, autoritatile musamalizeaza abuzurile patronilor. S-a ajuns prea departe. Angajatii au ajuns sclavi pe plantatii. O sa continuam sa scoatem la lumina toata mizeria din aceasta zona si nu este departe ziua cand toti hotii vor raspunde in fata legii. Cat de gros aveti obrazul?! A inceput sa va fie frica de turnucustiri.ro. E doar inceputul.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Nae de la spatii verzi pe 07 Februarie 2016, 10:16
#15
Curajosului
Sa mori tu ca n-ai lasat urme? Vrei sa-ti dau un flood sa vezi cum e?
PT ADMIN pe 07 Februarie 2016, 05:40
#14
PT ADMIN
Nu incerca sa-mi urmaresti ip-ul ! Toate comentariile pe care le-am lasat de pe ip-ul asta, sunt lasate de pe o retea sparta. Asa ca, plz, aprove my comments!
Curajrr pe 07 Februarie 2016, 05:37
#13
Sictiric
Imi e scarbas de voi ... SPER SA MURITI! JEGOSILOR! VA DORESC XZ AVETI PARTE DE CANCER ( TOATA FAMILIA ), SCHIZO, SA AVETI PARTE DE CELE MAI URATE BOLI DE PE PLANETA, SI ALEA FARA SOLUTIE!
Curaj5 pe 07 Februarie 2016, 05:34
#12
Haha!25
Oameni buni, nu sunt cel mai invatat, dar nici cel mai prost . . .

Imi exprim aici toate gandurile pe care le am asupra celor care fac parte din : Administratie, spital, politie,popieri "SUNT COPTI DE BAUTURA LA ORA ASTA" tot ce tine de ioras ...
Curaj pe 07 Februarie 2016, 05:31
#11
SATUL
NU mai zic de campionii de la politia dinturnu magurele smile) E JALE PESTE TOT ! NU VA MAI SATURA DUMNEZEU ...
Curaj3 pe 07 Februarie 2016, 05:29
#10
Haha!44
SI SA-I LUAM MINTEA-N PULA CELOR CARE AU GRIJA DE POPULATIE (JANDARMII AIA BETIVI, FAC PIPI PE PANTALONI DE LA ATATA BAUTURAsmile

Curaj pe 07 Februarie 2016, 05:27
#9
ORAS DE CACAT!
POPULATIE DE CACAT! PRIETENI,E JALE CU VOI! SPER SA VA MANANCE CANCERUL * MESAJ VALABIL CELOR CARE ISI BAT JOC DE POPULATIE (CEI CARE FURA ) *
Curaj pe 07 Februarie 2016, 05:24
#8
Haha!2
Nu mai cenzurati comentariile !
Curaj pe 07 Februarie 2016, 05:23
#7
Haha!
MA PIS PE RASA VOASTRA! SA VA FEREASCA DUMNEZEU SA MA IMBOLNAVESC DE VREO BOALA MAI GRAVA .... VIN CU CATE UN GLONT PT FIECARE! FUTUVA RASA-N GAT DE MILOGI SI FOMISTI ! ATI TERMINAT TOATA TARA ASTA CU MU MENTALITATEA ASTA . SPER SA INTRATI 20 DE METRI IN GROAPA, CU TOT CU BANI!

SA VA IMBOLNAVEASCA DUMNEZEU DE CELE MAI GRAVE BOLI DE PE PLANETA, SI SA ARDETI IN CHINURI .

Curaj pe 07 Februarie 2016, 05:20
#6
Haha!
In turnu magurele traiesc numai "slugi,fricosi si alte natii de genul asta" . Din cauza voastra s-a ajuns ca turnenii sa fie in situatia asta ... Va e teama sa va exprimati parereasmile)))))))

Va e frica ca va pierdeti painea de la gura ...

Pt cei care isi bat joc de pop**atie, manca-mi-ati toata p**a!

Domni profesori,ingineri,zuravi,barmani, PESEDISTi, PENELISTI, UDEMERISTI si in frunte CU PRIMARU,DRAGNEA,NICOLAE, SI RESTUL smile)

florica pe 06 Februarie 2016, 10:57
#5
parere
oare nu exsista vreun cetatean care nu face parte din niciun partid sa fie un om care va tine cu pop**atia orasului sa nu mai dea voie sa se faca atatea nelegiuiri??????????? un primar independent ar fi solutia
Ilie de la sculărie pe 06 Februarie 2016, 08:20
#4
@Turnean
Domnule, Primăria nu are nici o treabă în speța asta. Nu mai afirmați măi oameni buni asemenea aberații că vă faceți de râs. Asta e treaba ITM-ului. Și eventual al Parchetului, dacă se va pune problema de încălcare gravă a legislației muncii. Ce atribuții are primarul în speța asta? Sau Poliția? Administratorii acestui site ar trebui sa fie mai atenți la cunoașterea legilor. Nu așa se luptă cu mafia PSD, cu asemenea deraieri de la logică. Făcând asta nu faceți decât rău ideii de schimbare. Omul de rând va spune așa: păi pe habarnamiștii ăștia să-i votez? Și ce crezi că vor face d-le Turnean? În mod sigur vor sta acasă în ziua votării, iar mașina de vot psd-istă va face restul, perpetuând la putere această caracatiță roșie. Loviți-l pe Cuclea exact acolo unde este vurnerabil, nu-i dați motive de a se victimiza, așa cum fac cu inconștiență cei care postează asemenea aberații. Nu așa, îi faceți deservicii mari lui Crăcea în lupta cu mafia PSD din oraș.
muncitoare Panoreea pe 06 Februarie 2016, 06:52
#3
Ciocu mic ITM
Este treaba celor de la ITM Teleorman cea ce sa petrecut la Panoreea! In control vine o doamna inspectoare de la ITM,dansa dovedeste tot timpul superficialitate in timpul controlului. La inceput se ambaleaza dupa care grecii o face sa spuna...ce produse de calitate faceti.
Turnean pe 05 Februarie 2016, 20:39
#2
NICULE,ce creier neted ai !
Ție cine ti-a dat ordin să postezi,Cuclea sau secretară lui ? Coruptia, sărăcia și mizerie la Turnu Măgurele,a atins cote de neimaginat acum 20 -25 de ani.PSD a făcut ca orașul și județul să arate ca în Siria și Afganistan.
NICU pe 05 Februarie 2016, 16:24
#1
primarului Cracea
Cat de penibili puteti fi cu "stirile" astea!Daca as fi in locul taranusului de Cracea,nu v-as da nici un ban.In ce calitate se duce Primaria peste aia?De ce nu se duce Cracea,ca lui, n-ar trebui sa-i fie frica de turnucustiri?!

Sau nu mai vrea sa fie primar?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.