Chimistii au ajuns bataia de joc a conducerii combinatului si a autoritatilor.

05 Februarie 2016, 09:00 | 3671 vizualizări | 36 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Joi, 4 februarie, fostii angajati Donau Chem s-au intalnit in sala Primariei turnene cu primarul Danut Cuclea si cu unul dintre avocatii care ii reprezinta.

Nu s-a intamplat nimic bun pentru chimisti fiindca autoritatile ii fac, inca, jocurile celui mai bogat puscarias. Coruptia a facut ca aproximativ 1000 de muncitori sa ajunga sa isi cerseasca banii pentru care au muncit. Daca se intra in insolventa, chimistii vor avea de pierdut fiindca Ioan Niculae o sa isi numeasca administratorul judiciar. Salariile restante trebuiau recuperate pana acum, insa fostii angajati au fost mintiti de autoritati sau nu au avut curaj sa protesteze cu adevarat. Problemele salariale la Donau Chem sunt de ani de zile si sunt cunoscute de toata lumea.

Chimistii au organizat proteste, au cerut ajutorul autoritatilor, insa toate acestea s-au lasat doar cu avertismente pentru conducerea combinatului. Cum s-a ajuns ca 1000 de angajati sa fie inselati de un puscarias? Cum? Cu ajutorul autoritatilor. Altfel nu se putea. Primarie, Politie, Parchet, Prefectura, ITM, etc, ce paziti? Unde sunt parlamentarii? Liviu Dragnea ce are de gand? Miercuri, 10 februarie, se intruneste Comisia de Dialog Social pentru o noua piesa de teatru jucata in sala Primariei turnene. Chimistii sunt asteptati in numar mare.

Pentru asa-zisul primar ii aratam o particica din atributiunile care le are:

Primarul indeplineste o functie de autoritate publica.
(2) Primarul asigura respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale
cetatenilor, a prevederilor Constitutiei, precum si punerea in aplicare a legilor, a
decretelor Presedintelui Romaniei, a hotararilor si ordonantelor Guvernului, a
hotararilor Consiliului Local; dispune masurile necesare si acorda sprijin pentru
aplicarea ordinelor si instructiunilor cu caracter normativ ale ministrilor, ale celorlalti
conducatori ai autoritatilor administratiei publice centrale, ale prefectului, precum si
a hotararilor Consiliului Judetean, in conditiile legii.

Citeşte şi
Comentarii (36) Adaugă comentariu
Max pe 13 Februarie 2016, 22:03
#36
Ilie,mai Ilie, lasa bre molanul cind scrii...
Asta ramane mai,..unde am scris eu ca pretul gazului e ca in Ukrayna ??Si nu asta-i problema...acolo nu intra la afaceri decit mafia ruseasca !Eu vorbeam de niste cetateni cu bani multi(de fonduri de investitii ai auzit?)care nu mai stiu cum sa-i inmulteasca pt ca amu-n vest dobinda-i cam ...negativa...adica daca vrei sa tii banii-n banca trebuie sa platesti tu..adica "sa vii cu bani de-acasa"...si in conditiile astea ...ai dreptate cu creierasul ala...pune-l la treaba si dupa aia mai da o raita pe net...capisci ??
ilie de la scularie pe 12 Februarie 2016, 08:09
#35
@Max
Ce vorbești...Max? Adică la noi gazul costă cât în Ukraina? Pe bune? După ce-a trecut mahmureala prețul a rămas la fel? Sigur nu. În Ukraina se bat doar fraierii cu kalașnikoavele. Mafioții fac afaceri. Și grele de tot. Nici un combinat sau o uzina mare n-a fost bombardata. Ciudat, nu? Dacă nu chiar dubios. Mâna de lucru este pe jumătate de ieftină decât în România, prețurile la gaze și c*rent sunt pe jumătate decât în România. Ukrainenii nu dau doi bani pe protecția mediului, nu-i interesează poluarea, nu investesc in tehnologii ecologice. Nu, pur și simplu produc ieftin. Ca și rușii. Și te scot pe tine de pe piață. Chiar crezi că trebuie să te documentezi pentru a vede asemenea lucruri? Nu, este nevoie de un creier mai,,mobilat" un pic. Și da, ai dreptate, tot mai bine e pe Dunăre la un pescuit decât să muncești pe datorie la Nicolae.
Max pe 11 Februarie 2016, 23:19
#34
Iliuta,mai Ilie...
Din respect pentru efortul facut ...te-ai documentat,vad,pentru aldoilea post...iti spun ca gramada aia de bani nu-i chiar asa mare,pretul la gaze acum pare sa nu mai fie asa o problema si nici costul fortei de munca in Turnu(unde vad ca au lucrat baietii si gratis numai sa nu-si piarda serviciul) nu poate fi mai mare ca-n Ukraina...si aici e stabilitate frate,la noi nu se vind mitraliere la kilogram...deci, ramine ? Io pot sa inteleg pasiunea ta pentru momeli pescaresti...suntem pe Dunare,ce naiba,dar...te rog...
Ilie de la sculărie pe 10 Februarie 2016, 07:19
#33
@Max
Când te apuci să retehnologizezi un Combinat ca cel de la Turnu, îți trebuie o grămadă de bani. Pe urmă după ce l-ai retehnologizat va trebui să asiguri materie primă ieftină. Adică gaz și c*rent. Când te conc*rează pe piața externă Ukraina și Rusia, cu gaze și c*rent ieftine, mână de lucru ieftină și ea, tu ești nebun să bagi bani într-un Combinat din UE, unde pe lângă materiile prime și mâna de lucru mai scumpă decât în Est, mai ai și obligații de protejarea mediului și alte angarale impuse de Comisia Europeană? Ți-am spus, nu te mai repezi ca peștele naiv la râma din cârlig. Când postezi contra cuiva analizează bine ce-a vrut ăla să spună. Deci...rămâne cum am stabilit?
Ilie de la scularie pe 09 Februarie 2016, 17:04
#32
@Max
Pai vezi ca nu stii? Nicolae iese si intra cand vrea el in inchisoare. Cel putin asa spun gurile rele. Retehnologizarea o fi cum spui tu, dar piata asta este emergenta. Nimeni nu mai risca nimic. Cumpara, trage de el si apoi il da pe bucati la fier vechi. Casca si tu ochii la ce se petrece in jur, nu fii...cascat. Or fi atinsi aia de DNA dar fara rezultat. Nimic concret. Si chiar ramane cum am stabilit.
Max pe 09 Februarie 2016, 09:18
#31
Bre Ilie,tu esti din "Xfiles" ?
Noi inca suntem inainte de 19 februarie si Nicolae inca n-a iesit,ok?Doi la mana,printre prietenii lui nu mai sunt neatinsi de mina lunga a justitiei,oameni importanti cu exceptia lui Dragnea care-i o jucarie cu o cheitza enorma,n-au astia nevoie de Nicolae ca sa-l ghidoneze !

Si daca ai gindi putin n-ai mai abera in legatura cu "gaura neagra" din TMagurele.Daca privesti cheltuiala cu retehnologizarea ca un plasament pe termen lung ai sa ramai surprins ce randamente ai sa scoti !Asa ca...ramane cum ziceam !
Ilie de la sculărie pe 09 Februarie 2016, 07:42
#30
@Valjean
Valjeane, scrie corect cui te adresezi. Pe de altă parte, tu cred că ai privit în oglindă când te-ai decis că alții sunt proști. Ca să știi, nu toți sunt clădiți după chipul și mintea ta. Pricepi sau îți desenez? Sau rămâi la ....magiun?
Valjan pe 08 Februarie 2016, 21:58
#29
Lui Ilie de la scularie
Bre, mare inc*rcatura ! Eu vorbesc cu ILIE DE LA SCULARIE si raspunde Ilie de la scularie . Sau esti bre unu si acelasi !? In fine daca vorbesc cu Ion si raspunde Maria e normal ca raspunsul sa fie ...cu morala . Morala este ca Maria a dat inainte cu degetul prin c.rsa vada daca e magiun si a aflat ca este doar c.cat. Pe bune esti prost.
Ilie de la scularie pe 08 Februarie 2016, 14:59
#28
@Valjan
Prostul cand n-are ce face se baga singur in seama. Mein Idioten Kamerad, masura judiciara numita confiscare extinsa se ia numai prin decizie judecatoreasca definitiva si executorie atunci cand trebuie sa recupereze prejudiciile pe care condamnatul le-a produs statului roman. Un caz pe care ar trebui sa-l studiezi este Felix Voiculescu Varanul. Lui i s-a aplicat aceasta masura recuperatorie. Cat despre ceea ce ai insirat acolo, vezi ca repeti ceea ce am afirmat eu. Este de datoria statului roman prin institutiile sale sa lamureasca situatia Combinatului, si sa elaborze masuri protectioniste pentru ramurile economice emergente, cum sunt cele energofage. Dar tu ca orice prost cu gura mare intai vezi ceva maro, bagi degetul in el, il tragi prin gura, si apoi ajungi la concluzia ca nu e magiun ci cacat.
Ilie de la sculărie pe 08 Februarie 2016, 09:53
#27
@Max
Max fiule, de ce te repezi tu ca peștele naiv la râma din cârlig? Nicolae a stat la zdup nu pentru Combinat. Acesta este o gaură neagră, are nevoie de retehnologizare radicală, și asta costă enorm. Nimeni nu se bagă la așa ceva. Chiar și fără datorii Combinatul este un cartof fierbinte în buzunarul oricui dispus să-l preia. Nicolae a stat la pripon pentru a spune ceea ce știe despre x sau y din PSD. Nu știi pentru ce-a intrat? Pentru finanțarea ocultă a PSD. Vizat era Ponta, si cu manta si Dragnea. Se apropie alegerile și anumite date despre x sau y din PSD vor fi folosite ca arme de șantaj de Iohannis prin interpuși, pentru a-i determina pe PSD-iști să accepte votul în două tururi. Nicolae a jucat mereu la două capete, el a finanțat și PD-L în trecut, drept pentru care are și el niște ași în mânecă. Poate nu știi, dar acum ceva anișori Nicolae era prezentat pe acest site ca salvatorul orașului. De aia a ieșit. I s-a arătat pisica doar. O să vezi în c*rând schimbare de ton la Nicolae.
Valjan pe 08 Februarie 2016, 09:42
#26
Pt. ILIE DE LA SCULARIE
Bre ILIE ai minte de c*rca . Aberezi cu atata aplomb . De ce nu au facut primarul, prefectul si majoritatea psd-ista din consiliu, demarsuri cat a fost la putere guvernul Ponta . Si daca or fi facut de la prima intalnire din vara, ce au rezolvat ? Nimic, pentru ca nu au ce si cum sa faca. Ai ramas setat pe vremea bolsevica cu exproprierile . Ai idee cat dureaza lichidarea ? Pai nenicule, sa trecem de reorganizare si apoi mai vorbim, sa gasim intai cumparatori pentru combinate ( vezi Oltchim ) si deja au trecut 3 ani cel putin . Cum sa conc*reze combinatele din Romania, inclusiv pe piata interna, cu rusii, cand au materia prima foarte ieftina si produc la preturi mmmuuulllt mai mici decat noi?
Max pe 07 Februarie 2016, 22:04
#25
Ilie,mai Ilie, lasa bre molanul cind scrii...
Altadata parca erai mai cu picioarele pe pamint,ce naiba-s aberatiile astea ?Voi de ce credeti ca inca n-a iesit Nicolae de la mititica ??Pentru ca n-a facut ce vor stapinii lui atuncea cind au zis ei!Si de ce iese imediat?...,pentru ca tocmai a bagat in insolventa,adica-n administrare judiciara si imediat in faliment,toate firmele ca sa poata fi cumparate de ....americani prin interpusii lor.Aveti bre putintica rabdare si nu mai latrati ca cainii la luna, ce naiba !!??
ILIE DE LA SCULARIE. pe 06 Februarie 2016, 17:23
#24
Punctul "I".
Solutia este cea spusa de mine cu COMPLETARIE COMPETENTE ale lui ilie de la scularie. SE PUNE SECHESTRU PE TOATE BUNURILE LUI IOAN NICULAE, SE VAND -COMBINATELE IN MOD OBLIGATORIU IN TOTALITATE- SE ACHITA DATORIILE SI SE REPORNESTE PRODUCTIA. FABRICILE SUNT RENTABILE SI LA PRETURILE PIETII PENTRU MATERII PRIME SI UTILITATI, NU ACESTEA SUNT SUBVENTIONATE, CI INGRASAMINTELE LA CUMPARATORII INTERNI!. DESIGUR, O SURSA DE AJUSTARE A SALARIILOR CONSTA IN REDUCEREA DRASTICA A ACESTORA PENTRU MULTIMEA DE DIRECTORI SI CONSILIERI AJUTORI DE BAGATORI DE SEAMA. Si acum o precizare pe care va rog sa n-o considerati ca fiind o pledoarie pentru Primar. DACA AS FI PRIMAR AS CONSIDERA CA PE O OBLIGATIE PRIORITARA FUNCTIONAREA COMBINATULUI!.DESIGUR, N-O POT FACE DIRECT, CI PRIN INSTITUTIILE STATULUI DE DREPT. CEEA CE SPUN ESTE VALABIL SI PENTRU ONOR CONSILIUL LOCAL!.
pensionar pe 06 Februarie 2016, 13:56
#23
pentru salariatii combinatului
Aveti dreptate domnule ILIE DE LA SCULARIE. Daca in acest an nu ar fi avut loc alegeri pentru primarie,pe Cuclea l-ar fi durut direct in...... C U R de fostii salariati de la combinat. Incearca sa mai dreaga busuiocul. Mai este cazul sa amintim despre minciuna PSD-ista,referitoare la 1.000.000 de loc*ri de munca ? Rusine sa-ti fie Cuclea ! Te dai salvatorul orasului,dupa ce aproape patru ani,nu te-a interesat nimic.
carlomete pe 06 Februarie 2016, 11:31
#22
asa este
Decat sa-si bata jos de muncitorii de la combinat mai bine s-ar bate sa recupereze datoriile pe care le are acesta catre oras.
titi pe 06 Februarie 2016, 11:15
#21
Cuclea
Ce dracului mai vorbiti de Cuclea ? Asta nu a fost in stare de familia lui dar de un oras ! Se baga si el in seama si face pe interesantul . O NULITATE .
CONTINUARE Observatorul pe 06 Februarie 2016, 11:07
#20
lui ILIE DE LA SCULARIE
Ce poate face guvernul pentru ca activitatea sa fie profitabila ? Ce au facut si alte guverne ori gaz ieftin ( si risca sa ajunga la DNA) ori acordarea de subventii ( care se lovesc de refuzul UE), adica mai nimic. De ce nu se ocupa primarul de reprezentarea intereselor cetatenilor din Turnu si anume recuperarea datoriei uriase pe care combinatul o are fata de primarie? Va raspund tot eu : sa nu-l supere pe Nicolae. Ce pot face muncitorii care isi au de recuperat salariile? Va raspund tot eu : ceea ce fac si acum in instanta, cu mentiunea ca nimeni nu poate sc*rta termenele si nimeni nu poate reduce caile de atac ale combinatului.
CONTINUARE Observatorul pe 06 Februarie 2016, 11:06
#19
lui ILIE DE LA SCULARIE
De ce a orchestrat dupa greva chimistilor din vara, intr-o intanire cu conducerea combinatului si lideri ai muncitorului, o piesa de teatru pentru, culmea, sa-l acuze pe Cracea ca este in spatele acestei greve ? Raspund tot eu : pentru a se pune bine cu conducerea combinatului . De ce isi arata "interesul" cand fata de muncitori cand fata de conducere ? Raspund eu : disperarea de a nu pierde voturile de acolo. Solutia nu poate venii decat de la proprietar . El poate vinde, el poate inchiria, el se poate asocia in perspectiva unei eventuale reporniri a combinatului .
Observatorul pe 06 Februarie 2016, 11:05
#18
lui ILIE DE LA SCULARIE
Domnule ai in mare parte dreptate. Necazul fostilor salariati ai combinatului nu trebuie politizat, dar sa spunem si cine incearca sa-l politizeze. Ce treaba are primarul cu salariile nerecuperate de la o societate privata ? Va spun eu : nimic. Cum ii poate ajuta ? Raspund tot eu : in niciun fel. Si atunci de ce se baga ? Raspund tot eu : incearca sa arate ca-l intereseaza, pentru a castiga capital politic .
Ilie de la scularie pe 06 Februarie 2016, 09:23
#17
@Tizului
Problema este mult mai complicată decât o credem. În primul rând se pune problema salariilor restante și a obligațiilor către stat. Să presupunem că se rezolvă problema salarială. Rămân celelalte, iar dacă statul român șterge datorii, sau convertește datoriile în acțiuni, Comisia Europeană va impune infrigement statului român pentru că acordă subvenție mascată unei societăți private. Mahării UE totuși o fac, și nu le sare nimeni în cap, dar asta e altă gâscă în altă traistă. E treaba statului român cum își apără interesele. Judecarea cu celeritate a lui Nicolae și confiscarea extinsă a averii pentru prejudicii aduse economiei naționale, ar rezolva cu ușurință problema. Statul ori îl va administra, ori va face o nouă privatizare, dar corectă (serviciile de informații ar trebui să-și facă treaba temeinic aici, informând statul despre calitatea și solvabilitatea eventualilor cumpărători). Sper să nu mai avem o mascaradă de genul DD și Oltchim și la noi.
Ilie de la sculărie pe 06 Februarie 2016, 07:48
#16
@eu
Dacă Dănuț Cuclea a făcut ceea ce spuneți dvs, atunci organele judiciare competente ar trebui să-i dea târcoale.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 06 Februarie 2016, 06:22
#15
Alte probleme.
Inchiderea NEJUSTIFICATA a fabricilor producatoare de ingrasaminte inseamna SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE SI, INDIRECT, TENTATIVA DE CRIME IMPOTRIVA UMANITATII. Ca noi, care am lucrat in Combinat, suntem primii afectati, ESTE,SI ACESTA, UN ASPECT IMPORTANT, DAR, MULT MAI IMPORTANT ESTE CA FABRICILE SA FUNCTIONEZE, SA PRODUCA, NOI SA AVEM UNDE MUNCI SI SA AVEM ASIGURATE RESURSELE DE TRAI IN CONTINUARE. ASA ESTE SIMPLIST SA GANDIM; PRINTR-O METODA OARECARE SE VOR GASI BANII NECESARI PLATII SALARIILOR RESTANTE, SOMAJULUI, ETC., DAR DUPA ACEEA???. ASA TREBUIE PUSA PROBLEMA SI TREBUIE MERS LA GUVERN, LA PRESEDINTE, SE POT DA LEGI SPECIALE. SI MAI TERMINATI-O DRACULUI CU POLITIZAREA NENOROCILOR, CE DACA MERGEM LA PRIMARIE 900 IN LOC DE 100 FACEM CEVA, ATATA TIMP CAT HABAR NU AVEM CE TREBUIE FACUT?!.ASTA ASTEPTAM SA NE SPUNA CEI CARE //NE PLANG DE MILA// SI CARE, IN FOND, SUNT NISTE IDIOTEN KAMERAD(vorba tizului)!.LA COMISIILE DE DIALOG SOCIAL SA MEARGA NUMAI CEI CARE STIU!!.
ioana gheorghe pe 05 Februarie 2016, 23:17
#14
ptr.tiberiu filip
tu du-te pe stiri de turnu de mananca c. nu mai veni peaici fomistule pe saitu vostru stergeti comentariile care nu va convin.pai voi sunteti corecti?



Ilie de la scularie pe 05 Februarie 2016, 23:04
#13
@Ion
D-le Ion, lobby-ul este de mai multe facturi. Una este traficul de influență, care este pedepsit de lege, și altceva este lobby-ul făcut de autoritățile locale pe lângă cele centrale pentru rezolvarea unor probleme de interes local.

chimist pe 05 Februarie 2016, 19:23
#12
ptr turnu cu stiri
Sinteti total pe linga subiect. O parte din salariati prin avocatul lor au cerut falimentul combinatului, iar ieri avut o runda de negociere cu cei din conducerea combinatului, tocmai pentru evitarea acestei situatii. O etapa necesara in aceasta procedura. Voi trebuia sa aflati ce s-a discutat acolo nu in sala de sedinte unde au ramas majoritatea oamenilor sa astepte. Printre acestia si alti fosti salariati ce nu fac parte din grupul celor reprezentati la negocieri. Frumos era sa informati rezultatul negocieri, justificarea formulata de combinat, etc, etc.
m pe 05 Februarie 2016, 17:23
#11
puscarias
tr sa mergem la guvern,pt ca nu se pune in aplicare o hotarare judecatoreasca

muncitor pe 05 Februarie 2016, 17:21
#10
hotii
trebuie sa fim in numar foarte mare pe 10 februarie la primarie altfel nu rezolvam nimic cu hotii astia

gion 0243 pe 05 Februarie 2016, 17:17
#9
Amonil slobozia
Singura sansa sa ne unim toate combinatele lui tilharul de nicolae sa mergem la guvern sa cerem confiscarea lor si sa fie scoase la vinzare Sa nu plecam pina nu ni se va rezolva aceasta problema Tilharul nu va porni nici un combinat caci el are bani nu are nici un motiv sa il porneasca
ILIE DE LA SCULARIE. pe 05 Februarie 2016, 17:15
#8
De acord cu tizul, cu o precizare.
Atat primaria, cat si organele financiare de stat, precum si toti creditorii, salariatii si multi altii carora Combinatul le este dator, TREBUIE SA CEARA FALIMENTUL SI VALORIFICAREA TUTUROR ACTIVELOR( INCLUSIV BUNURILE PERSONALE ALE LUI IOAN NICULAIE) SI DIN BANII OBTINUTI SA FIE PLATITE DATORIILE, CU PRIORITATE SALARIILE, BONURILE DE MASA, CAS, SOMAJ, ETC.( daca nu sunt platite). CAT PRIVESTE PARLAMENTARII, MI SE PARE CA AVEM VREO 12 SI NU SUNT NUMAI P.S.D.-isi. Cetatene //eu//, am inteles ca esti judecator( adica ar trebui sa le sii perfect), numai atat ai de spus?.DACA FACEM INCA O REVOLUTIE, VOM PRIMI BANII?.
ion pe 05 Februarie 2016, 16:08
#7
pentru ilie de la
i n legislatia romaneasca loby=trafic de influenta si se pedepseste conform legilor in vigoare.sefii din combinat ce zic acum cind ei au avut salarii mai mari ca primarul?EI AU FOST DOAR SA DEA CU BICIUL?CONSIDER CA EI IMPREUNA CU CONDUCEREA COMBINATULUI SI MARELE SPECIALIST PELEA IACOB SUNT MAI VINOVATI DECIT NICOLAE.
UN FOST ANGAJAT pe 05 Februarie 2016, 13:40
#6
BATAIE DE JOC
Bătaie de joc am fost intre noi la greva din combinat uni au au protestat iar alți au fugit ce să mai cerem acum a suntem la măna lui nicolaie cind a fost el la mina noastra uni au fugit ca potîrnichile iată rezultatul

eu pe 05 Februarie 2016, 12:55
#5
# 1
psd-ul și corectitudinea? niște comuniști plini de zoale, snobi, alunecoșii, la fel de greţoși ca peștele cu mucilagii.
eu pe 05 Februarie 2016, 12:52
#4
#idls
Ai dreptate, nu există act normativ in sensul arătat de tine și da, primărașul ăsta a dormit ca boul pe coadă in privinţa demersurilor administrative dar la "cotizaţii pentru psd" a fost "activ" cu niculae.
ilie de la scularie pe 05 Februarie 2016, 10:46
#3
Autorului postarii
Cuclea are destule bube in cap, dar aici autorul cam bate campii. Primarul aplica legile cu caracter administrativ, nu poate interveni in conflicte de munca. Pentru asta raspund: prefectul, care este reprezentantul guvernului in teritoriu, ITM, Tribunalul Muncii, eventual DNA sau Parchetul, Guvernul, etc. Primarul poate face cel mult lobby pe langa autoritati pentru rezolvarea problemei. Aici este un conflict de munca intre patronat si sindicate. Salariatii au avocat, au lideri sindicali, au parghiile necesare pentru a rezolva problema. Poate autorul sa ne precizeze ce act normativ ii pewrmite sa intervina in conflicte de munca intre o societate privata si salariatii sai? Este drept ca nici din punct de vedere administrativ n-a prea facut nimic, dar hai sa nu vorbim fara sa stim. Sa-i cerem lui Cuclea sa faca treaba pentru care a fost ales in mod corect, si sa corecteze abuzurile facute de administratia locala. Sa faca asta, si restul e treaba altora.
s pe 05 Februarie 2016, 10:38
#2
u
ba danut nu e an stare sa c*rete cateva banci din parc de ganieti.ce treaba are el cu combinatu ?
Tiberius Filip pe 05 Februarie 2016, 10:23
#1
Dezinformare
Craceo, minti de rupi! Lasa dracu dezinformarile astea si bate-te corect in campania asta.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.