Miracolul teleormanean, un exemplu de lucru bine facut.

01 Februarie 2016, 13:03 | 4187 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Teleormanul, judetul tuturor posibilitatilor.

Dezvoltarea economica a judetului continua in ritm alert. Teleormanul este dat ca exemplu la nivel national si european. O delegatia de asa-zisi specialisti din Japonia a sosit la Alexandria pentru a lua notite. Miracolul teleormanean este meritul genialului Liviu Dragnea. Jupanul a dorit sa aduca judetul pe aceste culmi greu de egalat.

Un angajat din Teleorman sustine alte trei persoane!

In Teleorman, numarul pensionarilor, al somerilor si al beneficiarilor ajutorului social este de aproape trei ori mai mare decat numarul salariatilor. Daca numarul celor care muncesc cu forme legale este de circa 54 000, cel al pensionarilor depaseste 111 000. Somerii inregistrati numara si ei aproape 19 000, iar de ajutor social beneficiaza circa 11 000 de persoane. Populatia activa a judetului este de 169 000 persoane. Ceea ce inseamna mai putin de jumatate din numarul de locuitori. Iar salariatii reprezinta mai putin de o treime din totalul populatiei active.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Klaus Barbie pe 09 Februarie 2016, 00:05
#10
Arbeit Macht Frei
Cre'ca dadea mai bine decat banalul "TELORMAN" LOL
EU pe 02 Februarie 2016, 23:03
#9
CAT TIMP VA FI DRAGNEA IN LIBERTATE ...
... TOTUL VA MERGE EXTREM DE PROST CA SI PANA ACUM !



SA II FIE TARANA USOARA !
Gigi pe 02 Februarie 2016, 20:16
#8
Prea tarziu!!
Este prea tarziu!!!Judetul este terminat din punct de vedere economic!Au furat si au distrus tot.
ilie de la scularie pe 02 Februarie 2016, 08:28
#7
Intrebare
Bun, si cine este de vina pentru ascensiunea si mentinerea acestei mafii PSD-iste?
Medelean Ionut pe 01 Februarie 2016, 23:27
#6
Să li se ea averile
Dacă Ceaușescu a făcut atita rău acestui popor nobil ! Și a fost împușcat fără să fie judecat corect, și acești domni care au furat această țară și demnitatea acestui popor să fie judecați la fel.

Gingeo pe 01 Februarie 2016, 19:07
#5
ura
Mai Mitica ori esti prost, ori esti din Vaslui. Teleormanul este un judet foarte frumos nu vai de mama lui. Vai de mama ta . cred ca ny te nastea daca putea sa avorteze . Avortonule
Fara Dragnea si PSD pe 01 Februarie 2016, 17:24
#4
Fara Dragnea si PSD
Fara Dragnea si PSD
Mitică pe 01 Februarie 2016, 15:55
#3
Județul mafioților
Un Județ vai mama lui, toate instituțiile corupte .
nec pe 01 Februarie 2016, 14:00
#2
de fel
Judetul Teleorman trebuia la ora actuala sa fie cu adevarat frumos . Pentru ca Dragnea a vrut sa ne tine sub papuc, sa-si lungeasca el timpul de a sta la putere.Proiectele europene transfrontaliere trebuiau demarate de mult timp pentru acest judet.Asa cum la Plesov si Saelele s-a putut cu aceste fonduri, se putea pentru toata aceasta zona .Se foloseste de nestiinta oamenilor, de slabiciunile lor..Se poate, dar nu se vrea, sa fie transparenta si informare .Suntem prostiti si amagiti cu tot felul de minciuni Toti primarii P S D -isti din zona Turnu -Magurele sunt folositi pentru propria imbogatire ..Sa speram ca lucrurile se vor schimba in bine la urmatoarele alegeri ..
un magurean pe 01 Februarie 2016, 13:44
#1
un miracol a prostiei
un miracol facut prin conducea judetului de ni se parveniti cahalere care a facut din bugetul judetului pe care îl jegmanesc in interesul lor dreagnea mohanu cuclea si alți care au adus orasul instare de faliment structural excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.