Tot Teleormanu-i fruncea: cel mai bătrân bărbat din lume se află în Teleorman şi are aproape 400 de ani.

01 Februarie 2016, 00:19 | 6688 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Pregătirile pentru campania electorală de anul acesta au scos la iveală un nou record pentru ţara noastră. De azi, Teleormanul jupânului Liviu Dragnea are în sfârşit un motiv de mândrie. În comuna Necşeşti, comuna cea mai saracă din Romania, a fost localizat cel mai bătrân bărbat din lume. În timp ce consultau listele electorale pentru a stabili numărul mult râvnitelor pungi electorale, autorităţile locale l-au descoperit pe cel mai longeviv alegător din lume.

Pe numele lui Nelu Votangiu, bătrânul s-ar fi născut în comuna Necşeşti, în toamna anului 1622. În ciuda faptului că nimeni nu îl cunoaşte şi nu l-a văzut vreodată, existenţa bărbatului este confirmată de prezenţa constantă a numelui său pe listele electorale. Ba mai mult, se pare că omul este un adevărat maestru în arta urnelor electorale. Deşi nu s-a prezentat niciodată la vreo secţie de vot, acesta a reuşit să voteze de fiecare dată cu PSD.

„Nu este o noutate faptul că în Teleorman se află cea mai îmbătrânită populaţie din lume. O dovedesc listele electorale pline de oameni cu vârste de peste 200 de ani. Chiar dacă mulţi au plecat în lumea de dincolo, nu înseamnă că aceştia nu mai au dreptul să îşi aleagă conducătorii. Asta înseamnă discriminare şi la noi în comună nu se pune problema de aşa ceva”, a declarat primarul, în timp ce încărca câteva pungi roşii cu alimente într-o autoutilitară.

sursa: plaicuoi.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ilie de la Scularie pe 01 Februarie 2016, 18:10
#6
@Lucica
Acu' trebuie sa-i iau apararea clonei mele. E chestie de colegialitate. Asa ca Lucica, a vorbi matale de sanatate mintala este ca si cum ai pomeni de funie in casa spanzuratului. Parol nene!
Lucică pe 01 Februarie 2016, 17:36
#5
# 3 ILIE DE LA SCULARIE
Bine că nu ți-a luat altceva din gură.Am observat și eu caracterul tău și,,pregătirea,, de semianalfabet.Esti un Ponta ceva mult mai mic și mai puturos.La sanatate mintală în schimb,nu te compari cu nimeni.Stai liniștit că nu esti singur.
Ilie de la scularie pe 01 Februarie 2016, 15:21
#4
@Maria
D-na scumpa, bunul simt ma impiedica sa-ti raspund pe masura. Daca a gresit cineva raspunde pentru ceea ce a facut. Numai ca la tine disperarea de a iesi in evidenta te face sa vorbesti fara ganditorul la purtator. Pur si simplu tentativa asta de gluma este de toata jena. Poate ai scris-o tu, si atunci este explicabila frustrarea lui matale, dat fiind ca n-am dat pe spate la o asemenea gluma de trei lei.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 01 Februarie 2016, 11:53
#3
Mare buc*rie pentru mine!.
Tizul cu litere mici mi-a luat vorba din gura, asta doream sa scriu si eu!. Dar caracterul jalnic al acestui site eu l-am observat mai de mult.
Maria pe 01 Februarie 2016, 10:30
#2
Ilie,iar faci pe prostul,pardon,interesantul?
Este un mesaj cat se poate de clar pentru cei de la Evidenta Pop**atiei.Daca azi moare un pensionar,repede il scot din evidenta Casei de Pensii,dar nu se obosesc sa fie scos si din listele electorale.O sa urmarim si noi,nu cumva e un abuz ori neglijenta in serviciu?Oare asta la ce se încadreaza,cat o fi pedeapsa?La noi totul e bagatelizat si luat in ras,dupa care începem sa ne vaietam si sa facem haz de necaz.
Ilie de la sculărie pe 01 Februarie 2016, 10:04
#1
@Redactiei turnucustiri
Parcă Times New Roman ori Kamikaze erau mai inspirate cu parodiile. Asta e jalnică, scremută la pierdere de timp.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.