Corupţie muşamalizată la Poliţia Tr. Măgurele. Doi agenţi, Baban N. şi Găman C., au luat mită de la Ionel T., zis Baciu, pentru a ascunde un accident. Procurorul O.Toma i-a salvat.

31 Ianuarie 2016, 08:08 | 8183 vizualizări | 24 comentarii
Car Universal
Politistii de la Rutiera nu sunt asa de curati cum ar trebui sa fie.

Ştim cu toţii că poliţiştii sunt predispuşi să ia mită. La Turnu Măgurele se vorbeşte despre corupţia unor poliţişti, însă au lipsit probele. Din nefericire, chiar când ele apar, nu sunt suficiente pentru ca justiţia să-şi facă datoria. Un caz muşamalizat de procurorul Toma Carmen Ovidiu este cel al agenţilor de la Poliţia Rutieră Turnu-Măgurele, Baban Nicuşor şi Găman Ciprian. Cei doi au acceptat o mită de 600 de lei de la un ţigan, Ionel T., zis Baciu, care a fost autorul unui accident de circulaţie.

Pentru a scăpa de pedeapsă, Baciu a oferit mită celor doi agenţi pentru ca aceştia să scrie în procesul verbal că autorul accidentului ar fi fost altcineva, Alin B. Accidentul s-a produs în iarna anului 2014, când Ionel T., la volanul unui bolid Audi Q 7, a făcut un accident. Cei doi agenţi de la rutieră au fost denunţaţi în martie 2015 la Direcţia Generală Anticorupţie şi se părea că dosarul, plin cu probe, va aduce chemarea în justiţie a celor doi. Nu a fost aşa. Iată stenograme din dosar care arată că procurorul O.Toma i-a salvat pe cei doi, deşi probele erau zdrobitoare.

STENOGRAME:

Toma: Aşa şi io… Auzi, am şi io doi poliţişti (incert) de la tine care au dosar pentru că… c-ar fi muşamalizat un accident de circulaţie acu’ vreun an, doi… şi ar fi luat mită, ceea ce eu nu cred.

Toma: Dar tre’ să stau de vorbă cu ei. Găman Ciprian Costel şi Bălan Nicuşor, ai… ai un Bălan Nicuşor. Găman ştiu c-a mai avut dosar cu mine.
Interlocutor: …
Toma: Bă… Baban? Baban, e, atunci… Da.
Toma: Nu e urgent, dar să faceţi să fie bine şi pentru tine şi pentru mine.
Toma: Mă, e cu unu’, deci e un accident cu unu’, T.. Ionel zis “Baciu”, că n-ar fi fost ăla la volan şi că ei ar fi luat bani ca să… îl cheme p-altu’, să zică c-a fost ăla la volan la un accident, io nici nu cred c-a fost accident!
Toma: E, ştii care a fost faza? Ăstuia îi pusese băieţii ăştia de la D.G.A. să punem… un d-ăla, cum îi zice, pă acoperite, să să plimbe pân’ oraş şi să… îl prindă şi să-i dea bani. Da’ am renunţat, zic “hai, domne, lasă-i acum…”
Interlocutor: …
Toma: E, nu ştii cum e ochiu’ dracului? Eu… îl vedeau… ofiţeru’ sub acoperire… ăia ziceau, uite ia trei sute, o mie, cinci sute de euro şi… nu… nu-mi iei permisu’ şi cine ştie, ştii…? Banu’ e ochiu’ dracului şi condiţiile şi alea, da’ am zis “lasă, bă, ce dracu’, ne-apucăm acuma… să-i prindem, p-ai noştri…”. P-ăilalţii îi terminarăm şi…
Toma: Acu’ nu-ţi mai dau sfatu’ să te muţi d-aci, dar atenţie că nu ştii pe cine opreşti, ce aparate are, cine pune! Şi vezi că sunt acuma care te… te provoacă! Ai domne îţi dau şi eu uite o sută, două, trei de euro d-ăştia, se roagă, se roagă…
Găman: Da’ insistă să cadă pă…
Toma: Tocmai ca să, să… şi mai zici din când în când, zici că e noapte, că nu vede nimeni, ai să iau! Şi-aia are tehnică pe el.

Citeşte şi
Comentarii (24) Adaugă comentariu
Sorin pe 11 Februarie 2016, 21:05
#24
Oprean e un exemplu pozitiv!
noroc cu Opreanu care își mai face treaba ca altfel s-ar alege praful !
unu de ia luat permisu gaman pe 02 Februarie 2016, 16:26
#23
sa mi sugi p**a Gamane!
Bai fratilor gaman asta cere de la obraz spaga,cand mi a luat prmisu zicea k nu are postu de politie geamuri termopan,ca sa vedeti cum e...baga mi asi p**a in morti lui de infect!la puscarie cu el!
Leonidas pe 02 Februarie 2016, 14:41
#22
Intrebare ;
Ce este proc*ror/PROCUROARE?? numele de Toma poate fi de familie, Carmen este nume de fata, iar Ovidiu de barbat..Proc*rorul este barbat sau femeie..??
e pe 02 Februarie 2016, 09:54
#21
i
mai sunt in functie spagarii astia ? in temnita 20 de ani !
dori pe 01 Februarie 2016, 17:37
#20
un lingau
acest gaman,fost cantaret la biserica este un om cu multe fete!al injura pe basescu fara jena si isi barfeste colegii!gamane,politia nu este biserica!
Fane pe 01 Februarie 2016, 10:48
#19
spaga
ASA este daca era bun raminea popa Dar e o j*****e impitita.
ASPIRINA pe 01 Februarie 2016, 08:49
#18
doncea
cel care a facut accidentul la odaia fiind mort de beat se numeste ZAHARIA ADRIAN si este agent la frontiera.dar baiatul bun Petrica Doncea instructor auto ia falsificat analiza la doctorul legist la alexandria si a iesit alcool zero,,,,,siguranta si incredere,,,, al doilea politist se numeste DORCIOMANU si este sgent ls pol TN si el a facut un accident la odaia fiind foatre beat, dar cum se intinpla cu politisti a scapat si el,.
Să ma pe 01 Februarie 2016, 01:30
#17
Doni
În morții tai doniicaa și în chelia ta
Proc*ror pe 01 Februarie 2016, 01:20
#16
Doni
Bagamias p u l a în tacto și în mată și în tacto donica și în toți frății tai și în nepoții tai și în copii tai nu mai din cauza ta nu osa scapii gunoiule te crezi gangster să.u ce plm te crezii!! Mai vb noi !
Eu pe 31 Ianuarie 2016, 23:46
#15
Gaman o j*****e de om
Aceasta javra de om trebuie sa stea la puscarie
Referitor Gaman pe 31 Ianuarie 2016, 21:45
#14
Este si TURNATOR nu numai CORUPT?!?!
Din cate se vorbeste la nivelul politiei, a fost omul care a facut mai multe denunturi la DNA si DGA impotriva colegilor politisti (vezi cazul Dinculescu Dorel, la care s-a dovedit ca fapta nu exista). Denunturi nefondate. Sa fie oare strategia lui GAMAN, el sa ia spaga si pe de alta parte sa denunte colegii ca sa para corect si sa fie,,prieten,, al DGA si DNA?! Umbla vorba ca nu denunta mincinos numai politisti, ci,,scrie,, si de proc*rori sa judecatori. Nu este o atitudine demna de un politist rutier. Este si vina sefilor, comandant Ene si sef Pintoiu ca tolereaza astfel de oameni. Sa fie corecti, sa nu-i mai dea posibilitatea lui Gaman de a umilii cetatenii orasului! Sa-l treaca la munca pe strada, sa prinda hoti, batausui, violatori.... Sa vada cum este munca adevarata de politie!
Spaguta pe 31 Ianuarie 2016, 19:57
#13
Sanatate c*rata
Stim prea bine ca cine a provocat accidentul(langa sinele de tren) a trebuit sa vanda masina si cu ce mai avea el a dat banutii ca sa scape.Toata lumea stia ca era beat si a scapat basma c*rata!
EU pe 31 Ianuarie 2016, 19:28
#12
Nimic nou sub soare fratioare
... toti se stiu intre ei. Politie, parchet, judecatorie. Fiecare isi ia partea si se musamalizeaza tot rapid ! Ca na asa e la nivel local, caci toti stim cum sta treaba !
alin pe 31 Ianuarie 2016, 16:35
#11
ba stati asa
BA stati asa ca nu numai Baciu a facut deastea Si a scapat a Mai facut Si alti macar Baciu are o scuza Si Va dus Si in eroare ca e baiat destept Si are Si nani pe deasupra

El nare nici macar permis adevarat say nu avea dupaia tot politia romina is luat permisul fals Si iau dat unu original
Noi pe 31 Ianuarie 2016, 16:18
#10
pt Gigu #6
Ai exprimare ambiguă și te-au ofuscat pe subiect. Ori ești polițist? Ia explică-ne tu, de ce vorbesc la telefon, în timp ce conduc, ăia de la circulație? De ce este permis schimbul valutar pentru țigani? S-au facut cercetări serioase când a fost omorâta o femeie pe lângă șinele de tren? Ai acceptat cu ușurință alcoolemia 0%, când Cineva știa ca era beat?
DGIPI pe 31 Ianuarie 2016, 15:25
#9
# 5...Si care e datoria politiei?
Sa inchida ochii la faradelegile analfabetilor carora le-au dat permise fara sa stie sa scrie si sa citeasca?Astia vor ramine niste spagari care nu-si pot depasi statutul de militieni.Impreuna cu sefii lor.Nu cred ca exista vreo diferenta intre ei si infractori.
a pe 31 Ianuarie 2016, 14:41
#8
z
Articolul de mai sus il realuati. Cazul a facut obiectul cercetarilor DNA si a fost clasat intrucit ti**nul-costorar-infractor condamnat MUSTAFA a facut denuntie mincinoasa. Si nu este singura...mai are so denunte si pe masa.
o pensionara pe 31 Ianuarie 2016, 14:41
#7
complicitate
Daca d.ul proc*ror a musamalizat cazul inseamna ca primeste cota parte din mita
gigu pe 31 Ianuarie 2016, 14:35
#6
ptr ""eu"", # 3
Mai dobitocule, ia tu masuri...Acelasi dobitoc ca si tine, care a facut accident la Odaia si la care faci referire, nu a lucrat in viata lui in politie. A fost la frontiera, la T.N., peste tot dar nu in politie..
@$#@ pe 31 Ianuarie 2016, 13:21
#5
retarzii
Tiganii ne mananca de vii pe noi cetatenii si noi dam in Politia Romana. Sunteti niste je**si ordinari pentru ca voi (situl) sprijiniti ti**nii si anumite partide. (Stiti voi care)

Lasati oamenii legii sa isi faca datoria impotriva celor certati cu legea!
# pe 31 Ianuarie 2016, 12:51
#4
politiA
politia romana, SIGURANTA SI INCREDERE, salut!!!

eu pe 31 Ianuarie 2016, 12:38
#3
sper ca e clar tuturor
Dacă nici acum nu se iau măsuri, e cazul de scandal. În 2014 un milițian băut (lucrează în Corabia) a făcut accident în Odaia. Mort de beat, a refuzat să sufle în fiolă. Individul încă lucrează în poliție. Ne explică și nouă cineva, cum e posibil?
Ika pe 31 Ianuarie 2016, 12:22
#2
La puscarieee
La puscarie cu eiii
Prietenul pe 31 Ianuarie 2016, 11:26
#1
Pentru nenorocitul de Gaman
Esti o mare javra,tinerii care comit cate o mica greseala si nu au banii sa-ti bage in buzunar,i-ai dat dracu,i-ai terminat cu dosarele penale facute de tine pe ghenunchi,de ce javra dracu faci lucrurile aste cand stii prea bine,asa cum se arata in acest articol,ce magarii faci? Esti o mare rusine pentru politia romana.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.