Limbaj de viceprimar: "mai du-te-n p... mea". Florentin Cristea îşi apără ginerele folosind un limbaj de birjar.

28 Ianuarie 2016, 23:38 | 5509 vizualizări | 51 comentarii
Car Universal
F.Cristea, un viceprimar cu limbaj de mahala. De-acolo provine, probabil.

Şedinţele Consiliului Local Turnu Măgurele sau ale comisiilor acestuia sunt pline de" învăţăminte". Ai crede că aleşii turnenilor sunt mai reţinuţi şi nu vorbesc precum acasă, însă acest lucru nu se întâmplă.

Ultimul incident a intervenit în şedinţele pe comisii care au avut loc joi după-amiază. La şedinţa Comisiei pentru programe de dezvoltare economico-sociale, buget, finanţe, administraţia domeniului public şi privat al municipiului, agricultură, gospodărie comunală, amenajarea teritoriului, protecţia mediului, servicii şi comerţ, a avut loc un incident care arată ce fel de oameni conduc acest oraş.

Consilierul liberal Georgică Păunescu a avut o observaţie de bun simt şi a spus că dacă tot firma ginerelui viceprimarului, Mary Rox SRL, o să câştige contractele publice, n-o să se ajungă la ceva bun. "N-ai tu loc de ginerele meu, prostule! Du-te-n p... mea" a exclamat viceprimarul Florentin Cristea. Spusele vicelui denotă un limbaj de birjar, pe care, probabil, îl foloseşte acasă, la întâlnirile cu cei doi gineri. Ce se mai poate comenta? Menţionăm că spusele vicelui au fost auzite de toţi membrii comisiei, printre care Belu Fănel, Vâlcea Iulică, Necea Nelu, Crăcea Claudiu. Se pare că pesediştii şi-au pierdut controlul, a început să vorbească disperarea. Joi, mai mulţi reprezentanti ai Primăriei au mers în cartierul Magurele, unde au fost primiţi cu sictir de cea mai mare parte a cetăţenilor din acest cartier. Ai venit nervos de pe teren, domn' vice? Vă dă frisoane pierderea iminentă a alegerilor?

Oricum, după acest incident, dacă primarul Cuclea nu-i cere demisia lui Florentin Cristea, înseamnă că este de acord cu acest limbaj. N-ar fi de mirare, pentru că cine se aseamănă, se adună. Consilierul local Claudiu Crăcea a declarat că ia în calcul retragerea liberalilor din comisiile din care face parte F.Cristea. Domnule Cristea, v-aţi demascat. Tonul de mieluşel ascunde un alt animal, cu urechi mari şi folosit des pe aceste meleaguri ca animal de povară. Aviz alegătorilor, care au primit şi vor primi, în caz că pesediştii câştigă alegerile, acelaşi organ genital de la vice şi de la ceilalţi şefuleţi din Primaria Turnu Măgurele. Ruşine, domnule vice. Sperăm că aveţi minima decenţă şi veţi demisiona. Aşteptăm.

Citeşte şi
Comentarii (51) Adaugă comentariu
Neata Cotosbeata. pe 04 Februarie 2016, 06:36
#51
Domnule Administrator de site.
Cred ca este cazul sa punem capat acestei clovnerii!. Pentru aceasta, solutia cavalereasca este sa-i DAM IN SULILI NOASTRE PE AMANDOI!.
Ion Cojan. pe 03 Februarie 2016, 06:09
#50
O intrebare serioasa.
Dupa cate se pare dnii Cristea si Paunescu se cunosc foarte bine, au chiar relatii amicale, un timp au lucrat impreuna la Combinat si se tachineaza reciproc cu asemenea //dragalasenii//. Ca nu trebuiesc folosite intr-un cadru oficial, este alta gasca-n alta traista. Dar la cata minte au consilierii nostri(toti), ce sa discute altceva, doar treaba merge la fel si cu ei si fara ei?!.
Iulica pe 31 Ianuarie 2016, 20:10
#49
Prostul ăsta îngamfat mai rezistă 3-4 luni
După care,eu propun sa fie reancadrat la combinat.Sub comanda lui Dudău,eventual.Ha,ha,ha,ce-o să mă mai distrez după alegeri.
UNUL pe 31 Ianuarie 2016, 20:06
#48
LUI ION COJAN
TI-E NECAZ CA L-A DAT CRISTEA,DOAR PE GEORGICA SI PE TINE, NU ? UITE,O SA-I SPUN EU SA TE DEA SI PE TINE,CA SA NU TE SUPERI.
EU pe 31 Ianuarie 2016, 19:35
#47
MARTALOGII ASTIA NE CONDUC ?!?
LA PUSCARIE CU tot PSD-ul peessdee!



NISTE DISTRUSI PUSI PE FURAT SI CAPATUIALA SI CAM ATAT !



NU II INTRESEAZA DELOC DE POPULATIE !
eu pe 31 Ianuarie 2016, 19:04
#46
#mari rox
Ei să fie! Ca să vedem ce "primăriabili" a tunat și a adunat.....psd-ul. Păi franchievici(cred că așa se scrie, nu sunt sigur) ii injura pe la colţuri pe ăștia care il hrănesc acum. Ce "oameni capabili" mai sunt! Dacă se inmulţesc o să privatizeze primăria.
Ion Cojan. pe 31 Ianuarie 2016, 17:26
#45
O intrebare.
La postul NATIONAL TV in fiecare seara,in jurul orelor 19, grupul VOUA prezinta cate o sceneta, printre care si cea intitulata \"Expozitie de maidanezi\". Un actor spune ca in Chile un caine a vorbit si a cerut apa. In final, unul intreaba: \" Si pana la urma i-au dat apa?\". Raspunsul nu vi-l spun, dar am o intrebare: SI PANA LA URMA GEORGICA S-A DUS IN LUI FLORENTIN? ( daca nu s-a dus, ce rost mai are lalaiala asta!?;
MARI ROX pe 31 Ianuarie 2016, 17:01
#44
PENTRU VICEPRIMAR
Uitati-va la caracatita creata in jurul acestui Cristea Florentin,viceprimarul municipiului Turnu Magurele. Fetele lui,angajate ale primariei. Ginerele lui cel mare,secretarul primariei. Ginerele lui cel mic,a acaparat toti banii pe care primaria ii da pentru contractele privind inlocuirea de termopane. Nimeni nu mai pune termopane, decat cu ginerele lui. Iar cand i se cer explicatii,vicele incepe sa injure. Bai,nenorocituleeeeee ! Esti persoana publica. Da-i in scula ta pe membrii familiei tale, daca tot nu te poti stapani.
eu pe 31 Ianuarie 2016, 11:39
#43
# Cojan
Domnule, sunteţi aberant! Eu nu vă jignesc, vă spun doar adevărul. Nu meritaţi atenţie, aveţi reacţii viscerale dar pe deplin nejustificate.
Ion Cojan. pe 31 Ianuarie 2016, 06:16
#42
Iarasi lui //eu//.
Jalnica epava ai ajuns!. A-ti spune tie cretin, inseamna a te lauda!.De ce nu mi-ai publicat comentariul de ieri, bai nulitate?.
eu pe 30 Ianuarie 2016, 22:59
#41
#Gherguţ
Am râs, sincer. Stimate domn, vedeţi dumneavoastră, in cazul #26 numele liber ales il descrie in totalitate. Imi cer scuze boilor, bietele animale nu ar trebui jignite de aceia care se "autolegitimează".
eu pe 30 Ianuarie 2016, 22:51
#40
#Sile
Amice, psd-ul este o flatulenţă in sine. Nu afirm asta gratuit, am avut șicane din partea acesei "subspecii umanoide".
eu pe 30 Ianuarie 2016, 22:44
#39
#Iulian Vilcea
Iuliane, DOAMNE AJUTĂ și mult succes prietene! Știi și tu foarte bine că acela care lovește fără motiv este chinuit de unele complexe.
eu pe 30 Ianuarie 2016, 17:31
#38
Domnule care sunteţi doct, ce sa spun, geniu chiar, cititor in astre.....etc! Ghilimelele sunt uriașe....
Tepes pe 30 Ianuarie 2016, 16:19
#37
smintiti si misei
S-a reusit impartirea in doua cete,iar "EI" isi rad in barba.Redresati-va,nu va multumiti cu faramiturile,nu fiti de teapa lor,chiar si in limbaj.Fiti demni,,iesiti din aceste cete......
Vilcea Iulian pe 30 Ianuarie 2016, 13:57
#36
Pentru domnul de la 12.
Nu te cunosc nici nu vreau.Stiu multe dar nu-mi plac birfele.Eu merg la biserica din cimitir dacă vrei să mă cunoști vino și te fa un bun creștin și ai sa mă cunoști. Dacă nu informează-te de la prof. mei din oraș.D-na Boca.D-nul Moldova. D-na Seba.Multumesc cu stimă și respect.
Sile pe 30 Ianuarie 2016, 13:06
#35
????
S-a dat ordin de zi pe unitate să iasă activul de bază PSD la atac? Jegurilor de ce vă e frică nu scăpați. Apropo, birjarul stă în spatele calului, dar dacă scapă calul o flatulență cu stropi......
anti cu r v ele ALDE pe 30 Ianuarie 2016, 11:29
#34
pentru Vlad
Si cine zici tu ca sunt la nivel local reprezentantii "ALDE" ? Vesnicul schimbator de barci politice,Victor Ivan,care ar fi un nimeni fara sustinere politica ? Sau, Coana Jarnea, eterna "apropiata" a lui Marin Cune ? Gangavitul Daniel Alexandru,cel care are directia trasata de Cuclea,pentru ca nevasta ii lucreaza in primarie ? Bai Vlade,tu ii aperi pentru ca esti de-ai lor. Dar lumea ii cunoaste foarte bine. Astia fara un partid in spate, sunt niste zerouri barate.
Domnitanu Eduard pe 30 Ianuarie 2016, 11:06
#33
Mai initiala,ai auzit de simtul masurii?
Ati transformat site-ul intr-un camp de razbunari si intrigi personale.Terminati cu frustrarile ori complexele si cititi si retineti atent mesajul din articole.Daca vreti balacareala,minciuni,otrava sau rahat si sange pe pereti,uitati-va la Antena 3.Dar sa stiti ca asta NU va scapa de saracie.
r pe 30 Ianuarie 2016, 10:27
#32
pentru 18
Centimetrul ţi-a cam ieşit ţie din fund. Bagă-l repede înapoi că te dai de gol nebunaticule mic. Păunescu te place aşa de mult fiară mică ce eşti?
Ghergut pe 30 Ianuarie 2016, 09:59
#31
# 26,ciudat nume ai.
Si zici ca Vice-Primarul Cristea a fost un bun coleg la Combinat?Si tu acum lucrezi la combinat sau in primarie,ca mai aveti de angajat cativa si face-ti de-o sectie.Si cam ce il recomanda pe Cristea in functia de Vice?De fapt,acelasi lucru care i-a recomandat si pe Dragnea si Mohanu pentru administratie si politica.Nostalgici si greu de eliminat,asa cum sunt comunistii.
Ceausu pe 30 Ianuarie 2016, 00:39
#30
Din cauza de p.ula de viceprimar
Am scris erea in loc de era !
Ceausu pe 29 Ianuarie 2016, 23:12
#29
Adevarul
M-am dus la domnul viceprimar Criste Florentin cu o problema. Cu toate ca mai erea cu cineva m-a primit imediat, m-a ascultat cu rabdare si mi-a zis ca se rezolva. Am plecat si cand sa inchid usa in urma mea am auzit : prostul asta crede ca-mi pierd timpul cu el, mai da-l in p.la mea.
eu pe 29 Ianuarie 2016, 22:04
#28
#r
Să privim lucrurile cu realism! Vicele nu are voie, sub nicio formă, să folosească un limbaj vulgar indiferent de provocare. Are o calitate oficială și dacă nu se ridică la inălţimea exigenţelor fumcţiei publice deţinute este extrem de indicat să plece. Dacă s-a lăsat provocat de un tip ca Georgică, vicele ori este mult prea labil, ori a spus netotul ăla adevărul și s-a ridicat plica inghinală cu organele anatomice din locul cu pricina drept in partea cu care vicele cuvântează. Păi măi om bun, pe georgică putea să il injure faţă in faţă, fără martori, ca intre bărbaţi. Acum eu nu știu dacă sunt "dotaţi" corespunzător cei doi sau nu și nici performanţele lor erotice nu mă interesează. Totuși ar fi penibil să te duci la f...t doar cu degetul.
Boilor mincinoși pe 29 Ianuarie 2016, 20:28
#27
Nu cred
Nu cred omul ăla sa vb așa de ura este un om jos pălăria eu am lucrat si la combinat cu el si nu l am auzit sa vb urat cu cnv dar asemenea cuvinte mu ar vorbi .numai minciuni
Vlad pe 29 Ianuarie 2016, 19:41
#26
confuzie
Singurii liberali dpdv doctrinar sunt cei de la ALDE,buni si rai cum ii stim... cei din noul PNL ar trbui sa se numeasca, democrati, ca doar vin din PD-ul lui Basescu zipper
Un cetatean onest pe 29 Ianuarie 2016, 19:38
#25
da
Cine se gasi sa vorbeasca Paunescu Georgica un obsedat sexual un je**s imputit un olingofren de doi bani !
cuc*redu pe 29 Ianuarie 2016, 19:09
#24
kakanari "psd"!!
Ati sarit sa va aparati mahalagiul! Oricine si oriunde te poti folosi de acest fel de limbaj dar nu in functie publica si exercitiu public!! Dar ce sa ne asteptam noi restul lumii la slujbasii derbedeului cu "mustacioara lui, pana corbului"....in continuare ne faceti de rîsul lumi in loc sa incercati sa ne convingeti ca va schimbati in bine. Speranta moare ultima..
Vali pe 29 Ianuarie 2016, 18:24
#23
Cristea
Feriți-va de Cristea ca o are mare și bleaga.
Gabi pe 29 Ianuarie 2016, 18:22
#22
N
Bai labagiilor ! Dacă ar fi sa vorbiți deconspirați ați reprezenta exact un cacao.
ION pe 29 Ianuarie 2016, 18:15
#21
Cristea
Acest dobitoc arata în poza parcă ar fi împăiat.

La gunoi cu tine !
Cristea pe 29 Ianuarie 2016, 18:12
#20
Cristea
Sunt un impotent care am toată familia amanetata la PSD. Din această cauză am asemenea ieșiri în public.



unul pe 29 Ianuarie 2016, 18:07
#19
pentru Pusu lacatusu (nr.11) si r (nr. 16)
De unde ştiţi voi,cât de mică.... o are Georgică? Aveţi centimetrul în gură ?
DINCA pe 29 Ianuarie 2016, 17:09
#18
Ce adunatura de ratati
Mai sunteti multi pe la PSD?Doamne,Dumnezeule,astia ne conduc pe noi?Auzi,IOANE,nu te mai uita pe gaura cheii la mă-ta,atunci cand scri.Lătrăii ăstia din PSD,au preluat de la seful lor penal,Dragnea,”DECAT”răutatea,nesimțirea,aroganța,amenintarea, dorința de răzbunare,violența,disprețul si grandomania.Au,să nu uit,si hoția.Cine rade la urmă,rade mai bine!
r pe 29 Ianuarie 2016, 15:34
#17
LUI VICEA
Au început să scrie toţi cei care nu sunt de partea minciunii. Pupinc*riştii lui Crăcea s-au sesizat din oficiu. Păi tu ştii cum vorbeşte Păunescu atunci când e pilit? Vicele joacă la pitici pe lângă limbajul lui Păunescu. Noi suntem nesimţiţi că am comentat, iar cei care scriu astfel de bombe de presă cum sunt? Normal că nu e nimeni de acord cu un astfel de limbaj trivial, dar tocmai Păunescu se dădu lovit? Un caracter infect, je**s, un nesimţit, un profitor, o sc*rsură a oraşului nostru. Şi nu în ultimul rând un impotent atât intelectual, cât mai ales la femei. Pe bune, a vrut şi el mai deunăzi să de-a o bucă şi cică nu i s-a sculat. D-aia când aude de p..a se enervează şi face urât. Că săracu de el, a lui sculă, nu-i mai ascultă comenzile. Doarme pe ea fraţilor.
vicea pe 29 Ianuarie 2016, 14:07
#16
lingailor
Au inceput sa comenteze toti cei carora un astfel de limbaj li se pare firesc. Inteleg ca sunt din aceeasi cocina. Sa intelegem ca acest viceprimar este un om superior si are tot dreptul sa-i vorbeasca dlui profesor asa!! Sunteti niste nesimtiti si niste incompetenti.
ion pe 29 Ianuarie 2016, 13:09
#15
pt.Ficu Lindicu
-mai Domnule Ficu, poate nu a procedat elegant vicele dar sa stii ca sc*rsurile au fost ejectate din combinat de mult, de mult, de la prima restructurare; una din sc*rsurile de atunci este si Georgica; un individ pus pe capatuiala, o cultura indoielnica, un obsedat sexual, un nimeni printre cadrele didactice de la un liceu din Turnu; asemenea sc*rsuri sa se simta ofensate? nu, domnul Cristea a facut un compliment specific adevaratelor sc*rsuri!
simpaticu pe 29 Ianuarie 2016, 13:04
#14
taurul comunal
Bravo voua. Halal subiecte prezentati. Atunci, fiţi atenţi la mine cum s-a întâmplat pe sc*rt, fiindcă tot veni vorba de limbaj de birjar. Dacă vicele era birjarul atunci Paunescu era sigur calul. Avand in vedere pozitia celor doi, ma intreb cum s-o fi simtit bietul Paunescu luat pe la spate de ditamai scula unui birjar, fiindcă un birjar stă întotdeauna în spatele calului.
teleorman pe 29 Ianuarie 2016, 12:43
#13
vilcea
Iulica Vilcea a invatat sa scrie? shockOmul e semianalfabet!
Pusu lacatusu' pe 29 Ianuarie 2016, 12:02
#12
Ha, ha, ha.....
Ce tribunal, ce proces,stimabililor?!. Direct la Tribunalul penal international pentru crime impotriva umanitatii!. Auzi, fratele meu bun si drag, ce idee si pe Cristea, sa-l dea in p**a lui pe Georgica puta mica!. Trebuia intai sa masoare sa vada daca are loc si pe urma sa-l dea unde-a zis. Acum, lui georgica i-a ramas capul afara si Florentin cand se pisa, o face pe gura lui georgica. Dar vom avea noi grija la vot, il scoatem pe cracea primar si -l punem pe georgica valet, sa-l stearga la gura cand mananca rahat!.
tr pe 29 Ianuarie 2016, 11:40
#11
rus
dac asta este limbaj de persoana publica si pe care vad ca unii dintre dumneavoastra,il agreati, atunci ne meritam soarta.

votati in continuare,impostura si prostia si o sa ne fie din ce in ce mai bine!
un magurean pe 29 Ianuarie 2016, 11:39
#10
problema primarul si viceprimarul
problema lor cuclea si cristescu este că nu stiu să facă un program de dezvoltare al orasului sunt doi impostori care dorm trei ani si al 4 se trezesc că mai asfaltează cîte-o stradă vin cu fițuici că vezi doamne vor face si drege in fond minciuni de 20ani trebuie schimbati cu alti de la alte partide nu neaparat pnl un om apropiat de cetățeni cu plan de dezvoltare al orasului nu ca papagali fr cuclea mohanu si cristescu excaim
r pe 29 Ianuarie 2016, 09:51
#9
paunescu liberal
Scrieţi numai prostii. În primul rând Vilcea Iulică nici măcar nu a fost la şedinţa pe comisii. În al doilea rând, dacă Păunescu ar fi fost bărbat, ar şti ce-i aia p..ă, dar nu este decât o c*rvă cu două feţe şi când aude de p..ă începe să strige viol. Şi până la urmă ce căuta Păunescu la comisia economică, pentru că el nu face parte din comisia respectivă. Dacă a avut chef de miştouri şi de lucruri tendenţioase, bine i-a făcut, i-a dat ce merita. Până la urmă el a căutat-o. E adevărat şi că ce a căutat, a găsit relativ repede. În pantalonii vicelui evident.
georgica pe 29 Ianuarie 2016, 09:49
#8
georgica
Woooow ce bomba de presa! "mare om, mare caracter cel jignit"! Saru' mana fost dom' director!
miki pe 29 Ianuarie 2016, 09:48
#7
idem
cracea parca/i MESIA.Mai lasane cu oportunistu asta ca este facut tot cu aroganta si nesimtire.
Turnean pe 29 Ianuarie 2016, 09:28
#6
Ce repede ies lingăii sa-l apere pe prostalau
O să vedem la vot dacă mai are Critea c*raj să strângă oamenii și sa-i prostească cu pungile de alimente.Așa cum a facut-o acum 4 ani.
Ficu de la Traianu pe 29 Ianuarie 2016, 08:35
#5
Cristea nu e bun nici de cioban
Toate sc*rsurile care nu faceau 2 bani prin Combinat sint acum pe la Primaria TURNU MAGURELE.Se apropie finalul pentru toti.Paunescule de ce nu mergi la Tribunal sa-l dai in judecata
sarbatoare pe 29 Ianuarie 2016, 08:28
#4
sarbatoare
Propun ca in fiecare zi sa fie sarbatoarea SF CRACEA, nu de alta, dar sa ne imbie, cu dezlegare, miresmele si gustul picaturilor lui Bachus!!! P.S. Explicatia pe dex online
Bosulica pe 29 Ianuarie 2016, 01:34
#3
Ce mai mare porcar
Acest animal.ca nu poate fi numit om.toata viata lui a crescut porcii.de aceea a devenit porc.si pacaliciu de ginerisu nu avea dupa ce bea apa.acum are in propietate fosta gradina de vara.fura cu nerusinare.catiga toate licitatiile organizate de primariile pesediste.nu uitati voi pesedistilor.mai devreme sau mai tarziu totu se plateste.imi e scarba de voi.oare cum se face ca din fam vicelui mai mult de jumatate lucreaza la primarii.au afaceri cu primariile pesediste.sau fratele vice la taranoaia.felicitari porcarilor
anghel pe 29 Ianuarie 2016, 00:34
#2
s
alta data sa folosesti cuvantul penis
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.