Percheziții in Teleorman si Bucuresti într-un dosar de contrabandă cu tutun.

27 Ianuarie 2016, 23:20 | 2302 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Perchezitii.

Polițiști din cadrul DGPMB, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au efectuat miercuri cinci percheziții domiciliare în București și județul Teleorman și au pus în executare patru mandate de aducere într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu tutun și produse din tutun, informează un comunicat de presă al Poliției Capitalei.

Potrivit sursei citate, din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că persoanele implicate introduceau în România din spațiul extracomunitar cantități de tutun și produse din tutun având ca destinație finală principală municipiul București. În urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate peste 8.000 de țigarete.

Totodată, au fost efectuate verificări și într-un tren destinat transportului de persoane pe ruta București — Chișinău.

Persoanele vizate au fost conduse pentru audieri la sediul Poliției sectorului 1.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

sursa: agerpres.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
PUIU V pe 28 Ianuarie 2016, 19:45
#2
CONTRABANDA CU TIGARI
ASTA E CONTRABANDA CU TIGARI.SI MIRCEA CONSTANTINESCU CARE ARE MAGAZIN PE PRAPORGESCU VINDE MAI MULTE TIGARI DECIT AU DESCOPERIT ASTIA.
Fumez ca un turc pe 28 Ianuarie 2016, 10:42
#1
ANAF si Politia se tin de gainarii
Bun,toata aceasta contrabanda este o evaziune,dar la ce sume se ridica faptele de contrabanda aratate? 8000 de tigarete/400 de pachete/40 de cartuse/aprox.1 bax(un bax are 50 de cartuse).Valoarea lor e de aprox.3.5oo ron=aprox.800 de euro.Daca scadem la jumatate,taxele si accizeledin tutun,ramane 1500-2000 evaziunea.Mai mare rasul.Pai,fata de firmele lui Nicolaie sau Dragnea,e ca o picatura intr-un ocean.Si cat o mai fi costat actiunea politistilor?!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.