Liviu Dragnea se răzbună pe Gabriel Oprea: votează începerea urmăririi penale. Încurcă-i drace!

27 Ianuarie 2016, 06:32 | 2494 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Pe L.Dragnea il doare in palarie de G.Oprea. Are problemele sale mult mai grave.

Liviu Dragnea, unul dintre parlamentarii condamnaţi în primă instanţă la închisoare, cu suspendare, deocamdată, sperăm la executare, nu uită că a fost trădat de Gabriel Oprea, teoretic, aliatul PSD. Relaţiile dintre cei doi s-au deteriorat rapid şi a venit momentul pentru ca Dragnea să-i dea o lovitură de graţie. DNA a cerut încuviinţarea urmăririi penale în cazul fostului vicepremier, iar Dragnea anunţă că o va face cu cel mai mare drag.

”Poziţia PSD e stabilită mai demult. Senatorii PSD vor vota pentru încuviinţarea începerii urmăririi penale, nu vrem să blocăm cercetarea procurorilor, regret situaţia în care se află Oprea. N-am comnentat şi nu vreau să comentez absolut nimic din interiorul unui dosar, m-am ferit şi le-am sugerat colegilor să se ferească.Nu am studiat dosarul, nu ştiu exact ce se află acolo, n-am văzut decât informaţii în presă şi evit să fac aprecieri şi în cazul ăsta pentru că nu vreau să influenţez justiţia. Politic, senatorii vor vota pentru începerea urmăririi penale.”, a spus Liviu Dragnea.

Parcă-l vedem pe Oprea râzând în barbă şi spunându-şi: cine sapă groapă altuia, cade singur în ea.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
EU pe 31 Ianuarie 2016, 19:49
#8
SA SE VOTEZE TOTI INTRE EI SA LI SE RIDICE IMUNITATEA
SA II POATA CURATA MAI USOR D.N.A - UL !
Lungu pe 28 Ianuarie 2016, 22:56
#7
DRAGNEA SI PSD AMENINTA CA BOICOTEAZA ALEGERILE
Ne-am saturat de declaratii mincinoase si promisiuni neonorate.Intervine o intrebare:Cuclea si Ionela sunt de acord?La nivel de tara sunt vreo 1700 de primari PSD,plus oamenii de langa ei,cu interese mari si cu donatii grase pentru partid.Pe ei i-a intrebat Dragnea daca pot sta deoparte sau sa plece?Daca vin toti la Buc*resti,pleaca Dragnea tocmai in...Brazilia,era sa spun Rahova,ptiu drace.Inca o prosteala marca Dragnea din TR.
biban pe 28 Ianuarie 2016, 20:32
#6
dragnea
Loti mafiotu de dragnea a cunparat tot turnu o sa fim sclavi lui hai sa iesim an strada sal dam jos ca alt fel e vaide noi
piaza rea pe 28 Ianuarie 2016, 06:58
#5
tupeu de javra
parca astazi 28 ianuarie se da sentinta in cazul javrabaronasului.ce ziceti de cinci ani pe muchie sa-i gustam stilul literar ca cu gramatica ne-am lamurit. poate ca instanta o fi mai darnica. doamne ajuta!.
turneanu pe 27 Ianuarie 2016, 15:55
#4
Dragnea vra justitie adevarata
Nu este vorba de rezbunare! Dragnea vrea ca proc*rorii sa isi defasoare corect activitatea iar cei vinovati sa plateasca
Finu,Nasu si-un vecin pe 27 Ianuarie 2016, 14:34
#3
O justitie independenta si cat mai c*rata.
Lucru care nu i-a placut niciodata lui Dragnea.PSD si-a dorit intotdeauna o influenta asupra justitiei daca nu chiar o supunere a acesteia,clasei politice.Cu sau fara voia acestor penali,vom vedea multi ani de acum incolo,sute si sute de dosare,incheiate cu condamnari.Dosarul TELDRUM,de exemplu.Vorba de final a lui Gabriel Oprea:,,Asa sa ne-ajute Dumnezeu!,,
franchestain pe 27 Ianuarie 2016, 12:30
#2
si uite asa mai scapam de cîteo canalie frate
asa sa nea jute Dumnezeu.Amin!
Artenie Bunescu pe 27 Ianuarie 2016, 11:51
#1
Și dă-i și luptă,și dă-i luptă !!!
Măi băieți,voi nu ați înțeles că hoțul ăsta de voturi încearcă prin orice metode să-și NEGOCIEZE LIBERTATEA ???Tîrziu,domnule Dragnea,foaaaaaarte tîrziu !!!O eventuală decizie de ”IERTARE ÎN DOSARUL REFERENDUMULUI”(DOAMNE FERESTE!),NU AR FACE ALTCEVA DECÎT SĂ SCOATĂ LUMEA ÎN STRADĂ.De lumea normală vorbesc,nu de cea spălată pe creieraș.Eu spun că...,TU INTRI PRIMUL,LIVIULE.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.