Declaratia inceputului de an: Valter Raffini - Sporting Turnu vrea in Champions League.

22 Ianuarie 2016, 09:49 | 4030 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Valter Raffini.

“Nu este o ruptură plecarea lui Vali. Ideea era să se meargă la promovare. Vali nu a agreeat o colaborare cu Dan Oprescu și a preferat să plece. Nu l-a dat nimeni afară. Așa este viața în fotbal. Ne doream punerea împreună a doi antrenori pentru a fuziona două echipe. Lumea ne acuză pe noi că am dat afară fotbaliștii, dar nu este adevărat. Eu nu m-am implicat la formarea echipei. Vali a hotărât cine pleacă, în afară de Laurențiu Teleoacă care a decis să plece cu toată familia în Anglia și Emil Dică care a plecat pentru că venise pentru Vali. Emil a demonstrat un mare caracter prin loialitatea lui”

"E clar că Dan Oprescu a ajuns la noi datorită conjuncturii, Inter Olt este liderul autoritar la seriei, cu puncte multe faţă de următoarele clasate, iar acest lucru spune multe, dar şi datorită situaţiei din Slatina, iar pentru el a fost o oportunitate oferta noastră, de a veni la Turnu Măgurele. Eu consider că este o oportunitate şi pentru noi, să dăm o şansă foarte mare echipei din Turnu Măgurele, Teleormanului, să încercăm să evoluăm la un nivel mai înalt chiar din acest an"

"Ce să mai spunem atâta, că presiuni, că se fac jocuri duble sau altceva… trebuie “să rupem pisica” odată şi să spunem că este vorba doar de dorinţa noastră, Oprescu a venit pentru că vrem performanţă, clară, vrem să promovăm în Liga a 2-a în acest an şi, ulterior, mai sus, dacă este posibil, chiar până la Champions league. Punct!"

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
floridor pe 25 Ianuarie 2016, 09:31
#7
n-ai carte,n-ai parte
Asta inseamna sa nu ai licenta,si sa nu poti fi antrenor ca n-ai luat bac-ul.A patit-o pa' lu Radoi.
Lelite pe 23 Ianuarie 2016, 20:39
#6
cit are
are ma 250kile
eu pe 23 Ianuarie 2016, 10:15
#5
Pt toti frustrati.
Sunt bani lui si aduce pe cine vrea.Cind o sa bagati voi 5 bani atunci sa vorbiti.Saraciilor stati in banca voastra ca nu va cere nimeni parerea.
Hagi pe 23 Ianuarie 2016, 10:14
#4
Sut si gol
Mai stiu eu unul care spunea sa-l lasam sa se pregateasca pentru Liga Campionilor si acum face copii pe la Poarta Alba.
Ilie de la sculărie pe 23 Ianuarie 2016, 08:53
#3
@tomberonezului de la #2
Mai bine du-te tu și pune mâna pe cartea de gramatică a limbii române, și când vei reuși să n-o mai violezi în halul ăsta, poți veni aici și înjura pe alții. Dacă în umflătura aia nu au loc decât înjurături...fie! Dar măcar înjură corect gramatical.
Sporting Turnu pe 23 Ianuarie 2016, 00:58
#2
Sati fie rusine
Ba Tomberonule de ce lai dat ma afara pe vali sati fie rusine gunoiule iati echipa si dute la alixandria cu iea
un magurean pe 22 Ianuarie 2016, 13:46
#1
bravo rafini
multă baftă
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.