Ultimul cadou de la guvernul Ponta: noul cod fiscal a dublat impozitele locale. Turnenii vor plăti cu 60-70% mai mult decât anul trecut.

19 Ianuarie 2016, 00:04 | 2945 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Dragnea a marit impozitele locale iar Cuclea danseaza de bucurie.

Au trecut puţine zile de la începutul anului, însă sunt cetăţeni care doresc să-şi plătească încă de acum impozitele şi taxele locale. Nu mică le-a fost mirarea unora atunci când au văzut că impozitele locale au crescut cu 50-60%, deşi primarul anunţase că vor rămâne la nivelul anului trecut.

Mai mulţi cetăţeni indignaţi ne-au semnalat că, din cauza noului cod fiscal, plătesc mai mult decât dublu faţă de anul trecut. Modificările aduse codului fiscal de guvernul Ponta nu au fost doar pozitive, aşa cum se lăudau pesediştii. Mai ales Liviu Dragnea clama sus şi tare ce bine le va fi românilor după intrarea în vigoare a codului. Iată că s-a întâmplat ce au spus analiştii financiari: s-au micşorat unele taxe însă au crescut altele. Din câte cunoaştem, acum nu se plăteşte doar impozit pe clădire, ci şi impozit pe terenul pe care e construită locuinţa.

De exemplu, un turnean care plătea 70-80 de lei impozit anual, acum trebuie să scoată din buzunar peste 200 de lei. Bun, înţelegem să plătim impozite mai mari, dar ce face Cuclea cu banii noştri? Deszăpezire, de exemplu, nu-i aşa, dragi turneni!? Îi anunţăm aşadar pe turnenii care şi-au propus să plătească impozitele locale, că vor avea de achitat o sumă mult mai mare decât anul trecut. Şi să le "mulţumescă" lui Ponta şi Dragnea pentru asta. Primarul Cuclea e doar un profitor. Poate că nu prea mult timp.

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Unul pe 20 Ianuarie 2016, 09:44
#10
Ala mic
Lamuriti-ma va rog, ala mic si sleapat e primarul mostru Danut Cuclea !?
Eu pe 19 Ianuarie 2016, 23:49
#9
Bine a punctat #6
Ce se intampla cu BANII ??? In afara faptului cum ca DRAGNEA, MOHANU si Cuclea care ciugule pe langa primii numiti impart banii intre ei si ii spala prin firmele pe care le detin si chestiune pe care o stim de multi ani buni !



LA PUSCARIE CU TOATA MAFIA PSD-ista !



DRAGNEA SI CLICA ROSIE PE CARE O CONDUCE NU MAI ARE CREDIBILITATE NICI MACAR 0.01 % !!!
Ortansa pe 19 Ianuarie 2016, 20:15
#8
CIUMA ROSIE sa dispara
Sa ne rugam ca Justitia Romana sa-i faca si lui Dragnea un ultim cadou.Macar 4-5 anisori.Apropos,el ce impozit are de platit la palatul ala din Alexandria.Sau e evaluat lafel ca hotelul din Turnu,la pret de apartament?
Un fost consilier local. pe 19 Ianuarie 2016, 18:07
#7
Dragul meu #3.
Pe masa Consiliului local hotararile le pune Primarul, dar, IN CAZUL CONCRET DE FATA HOTARAREA A FOST LUATA IN UNANIMITATE SI, DUPA INFORMATIILE CE LE DETIN, CONSILIERILOR P.N.L. NU LE-A PUS NIMENI PISTOLUL LA CEAFA SA VOTEZE CUM VREA PRIMARUL SAU P.S.D.!!!
Florica pe 19 Ianuarie 2016, 17:22
#6
Biruri peste biruri-investitii 0
Un singur lucru este cert,Cuclea cu gasca lui trebuie sa dispara.Orasul e sarac si pustiu iar ei ne jupoaie fara sa ne dea macar loc*ri de munca.O sa va dam bani atunci cand vom avea loc*ri de munca.
Un consilier local ACTUAL. pe 19 Ianuarie 2016, 14:07
#5
Vai de mama voastra!.
Care pensionari posteaza, cei care, cu acte false, ati obtinut, prin instante corupte, pensii enorme pentru grupa I de munca inhaland gaze numai de la tutun si vapori de la alcool si acum frecati asfaltul pe centru?.Sau tarabagii de la tonete care fac evaziune fiscala ?. Hai sictir, canaliilor!. ( uitasem, nu sunt psd-ist),
FANE pe 19 Ianuarie 2016, 11:14
#4
O TAXA ILEGALA
SI O MARIRE TOTAL NEJUSTIFICATA.O METODA SIMPLA PENTRU A NE BAGA MINA IN BUZUNARE MARCA DRAGNEA.SI PENTRU A MENTINE CLOACA DE RUDE SI PRIETENI DIN PSD IN PRIMARIE.PUNETI MINA SI PLATITI SI LA ALEGERI SA-I VOTATI TOT PE ASTIA.O SA AVETI CEEA CE MERITATI.
Daia nu mai esti bre consilier pe 19 Ianuarie 2016, 08:16
#3
Fostului consilier
Cine pune pe masa CL scutirile de care vorbesti, la cei cu vile si masini de lux ? Iti raspund eu : primarul, aparatul primarului primarului, secretarul primariei . Cu ce ai dreptate ? Cu faptul ca se voteaza intr-o frenezie dar de ....... majoritatea PSD . Guvernul USL ce prim ministru avea ? Ai amnezie sau intentionat amesteci GuVERNUL USL (PONTA) cu GUVERNUL TEHNOCRAT, SI DORINTA CU PUTINTA MAJORITATI DIN PARLAMENT PSD CE PUTEA DACA DOREA SA TREACA SI DUBLAREA PENSIILOR!?
Un pensionar pe 19 Ianuarie 2016, 08:03
#2
Unui fost consilier local
Guvernul Ponta are in noul cod fiscal si unele facilitati pentru societatile comerciale, in principiu chiar cele introduse de PNL in programul USL . Probabil de aici si votul in parlament. Realitatea este cea din articol . Nu aveti decat sa va duceti sa va platiti impozitele si o sa va convingeti. Este a doua marire de taxe si impozite majora . Marirea cu 16% din 2013, tot de guvernul Ponta si acum ultima mostenire. Ca au votat, ca nu au votat , cine a votat, este Codul Fiscal al guvernului Ponta si ii v-a afecta in primul rand pe cei cu venituri mici pe umerii carora "plang" socialistii astia .... Ai Romaniei . Asa ca nu incerca sa dregi busuiocul luand apararea unui guvern care ne-a saturat cu taxe si impozite pentru a putea sa se laude cu ....... cresterea economica "uluitoare".
Un fost consilier local. pe 19 Ianuarie 2016, 06:12
#1
Dureros, dar nu mintiti!.
Codul fiscal A FOST VOTAT DE PARLAMENT (nu numai de P.S.D. ci si de P.N.L.) SI PROMULGAT DE PRESEDINTELE ROMANIEI!!!. IN PLUS, A FOST AGREAT DE U.E. SI DE F.M.I. Autorul articolului UITA ( intentionat!!) sa spuna ca in Romania avem CEL MAI SCAZUT GRAD DE COLECTARE A TAXELOR SI IMPOZITELOR ( 20% DIN P.I.B.), FATA DE ALTE TARI ( DE EX FRANTA, APROAPE 50%). DE ASEMENI, CONSILIERII LOCALI VOTEAZA IN UNANIMITATE SI INTR-O VESELIE REDUCERI SI SCUTIRI DE TAXE SI IMPOZITE LA TOTI BORFASII SI MAFIOTII CU VILE SI MASINI DE LUX INREGISTRATE IN BULGARIA. CAND GUVERNUL U.S.L. ( NU PONTA!!) A INCERCAT SA MAREASCA PENSIILE, PRESEDINTELE, GUVERNUL //TEHNOCRAT// F.M.I. SI U.E. AU SARIT DE CUR IN SUS!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.