Tanar din Teleorman, retinut pentru 24 de ore dupa o cursa nebuna prin Bucuresti.

16 Ianuarie 2016, 13:13 | 4139 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Tanar din  Teleorman, retinut pentru 24 de ore dupa o cursa nebuna prin Bucuresti.

In noaptea de vineri spre sambata, un șofer care a fugit dintr-o benzinărie din Capitală, Sectorul 4, fără să plătească a fost prins de polițiști, după ce a intrat cu mașina într-un gard. Oamenii legii au fost apoi nevoiţi să alerge după bărbat sute de metri prin cartier, iar şoferul a fost extrem de violent. Într-un final, a fost dus direct la secția de poliție.

Şoferul în vârstă de 23 de ani din judeţul Teleorman a fost reţinut pentru 24 e ore. Tânărul s-a dus la o benzinărie din Capitală să alimenteze însă, a plecat fără să plătească suma în valoare de 250 de lei.

Angajaţii benzinăriei au sunat imediat la 112 iar poliţiştii au plecat pe urmele acestuia. Oamenii legii l-au ajuns din urmă la intersecţia bulevardului Brâncoveanu cu strada Luică din Capitală, acolo unde, din cauza vitezei excesive şi a carosabilului umed a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în gardul unei firme de pe marginea şoselei.

Ca să scape de poliţişti, tânărul a coborât din maşină şi a fugit. Oamenii legii au reuşit, însă să-l prindă şi l-au dus la secţia de poliţie.


După primele cercetări, poliţiştii au descoperit că şoferul fugar nu avea nici măcar permis de conducere. Acum acesta este anchetat atât pentru furt cât şi pentru că a condus fără permis.

 sursa: romaniatv.net

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Alex pe 11 Februarie 2016, 21:08
#6
Nenorocitul a fost prins de un polițist din Turnu var cu Cristi Oprean
http://www.romaniatv.net/c*rsa-nebuna-in-capitala-incheiata-cu-un-accident-soferul-a-fost-retinut-de-politisti_268479.html
”un barfitor” pe 18 Ianuarie 2016, 16:28
#5
domnule TAVI
Nemultumirea cetatenilor imbraca diferite forme.Barfim,poate?!Dar ce sa mai inteleaga oamenii de la acesti hoti si mincinosi care nu au facut nimic,dar absolut nimic,pentru comunitatea in care traiesc si ei?Cum trebuie sa vorbim si sa ne comportam cu cei ce ne batjocoresc si ne umilesc zilnic,prin ceea ce fac,frumos,civilizat ori ingaduitor?Rabdarea are limite,dar se pare ca rabdarea noastra s-a terminat demult.
Unu pe 17 Ianuarie 2016, 20:13
#4
Cica pe bune!
rolleyes Pe Mustaciosul penal Dragnea cad il retine pt c*rsa nebuna prin Romanica noastra incalcand bunul simt al romanului corect ?! Dragneo tata zilele iti sunt numarate incet ...incet te cheama D N A -ul si tot o sa platesti mafiotule!

Tavi pe 16 Ianuarie 2016, 22:11
#3
Can-can ieftin
Observ cum siteul s-a transformat in unul de barfa. Asa educatie faceti prin acest site? Doar ca sa aveti cu ce sa mai umpleti siteul preferati sa scrieti orice, fara date concrete, speculand niste nuante?
Gicu pe 16 Ianuarie 2016, 21:15
#2
LUICA:)))
Strada Luica este PACATOASA!!!! LOL LOL LOL LOL LOL

"Am fost pe Luica...si am lovit...1,2,3 garduri ale firmelor! N-aveam permis...era treaaaaz,eram treaz si PROST!" smile))) This is the life!
o pe 16 Ianuarie 2016, 19:47
#1
a
tanaru ala n-a fost botezat? nu are nume?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.