Din ciclul: Să ne aflăm în treaba - D.Cuclea dărâmă stadionul din Tr. Măgurele.

15 Ianuarie 2016, 00:55 | 4345 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Cuclea darama stadionul din Turnu Magurele.

Primarul oraşului Turnu Măgurele nu conteneşte să uimească cetăţenii urbei pe care o păstoreşte de vreo trei ani. Nu ştim dacă a văzut serialul "Orăşelul leneş", în care personajul Sportacus angrenează locuitorii unui orasel în întreceri sportive, însă Cuclea are de gând să transforme Turnu în noul El Dorado al sportului românesc. Se construiesc două noi săli de sport şi un complex sportiv, însă nu e de ajuns.

De câteva zile, a început dărâmarea tribunei de beton a stadionului Municipal. Tribuna este construită din beton armat, astfel că va dura destul de mult până va fi dărâmată. Credem că era mai bine dacă se păstra tribuna şi se renova, scutindu-se astfel o muncă inutilă şi, mai ales, cheltuirea degeaba a unei mari sume de bani. Te pui însă cu "sportivul" oraşului? Dacă e bal, apăi bal să fie, şi-a spus Cuclea şi a început dărâmarea. Interesant este că firma care a câştigat licitaţia pentru distrugerea tribunei este a lui N.Ovedenie, individ implicat în scandalul "mită pentru şeful Poliţiei Rutiere Teleorman", fiind acuzat că a plătit câteva sute de euro pentru ca o persoană de sex feminin să primească permisul fără trecerea prin furcile caudine ale examenului. Câtă moralitate are individul care a câştigat licitaţia! Bravos, domnule Cuclea.

Însă un alt aspect este mai interesant. Deşi ar trebui să lucreze doar firma lui Ovedenie, câţiva angajaţi de la Urbana, plătiţi de Primăria Turnu Măgurele, trebăluiesc şi ei de zor pe la stadion. De ce, domnule primar? Îl plătiţi pe Ovedenie şi o parte din muncă o fac angajaţii Primăriei? Ciudat. Ca tacâmul să fie complet, D.Cuclea a declarat şi câte locuri va avea noul stadion. Nu, nu va gândiţi la mii, doar 800 de locuri vor fi în tribuna stadionului turnean. Ca pentru divizia C, normal. Unde sunt vremurile când veneau 4-5 000 de spectatori la meciurile din B ale Chimiei Turnu Măgurele?! Oricum, doar de stadion nou avea nevoie Turnu Măgurele, în rest, totul e perfect.

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
eu pe 21 Ianuarie 2016, 19:34
#23
Corect se spune a trece pe sub Furcile Caudine și nu așa cum ne-am obișnuit noi să spunem. Aceasta era proba, trecerea pe sub Furcile Caudine.
u pe 21 Ianuarie 2016, 18:19
#22
u
Geniule - invata romaneste si nu mai utiliza expresii pompoase doar de dragul de a parea mai destept:

https://istoriiregasite.wordpress.com/2014/04/26/a-trece-prin-furcile-caudine-semnificatia-expresiei/

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Cultura/Stiri/PASTILA+DE+LIMBA+expresie+furcile+caudine
Haimana Danut pe 18 Ianuarie 2016, 16:14
#21
Hotilor
Hotilor nu aveti pe ce să cheltuiti bani!!!
Ilie de la sculărie pe 18 Ianuarie 2016, 08:50
#20
@Plagiatorule
Mein Idioten Kamerad, vezi că te-ai deconspirat ca proasta-n zi de leafă. Cine cunoaște stilul meu recunoaște diferența între marca înregistrată și o făcătură ca tine. În realitate ești un priculici psd-ist (posibil fost pdl-ist trecut cu arme și bagaje în tabăra jupânului), care încearcă o diversiune ordinară. Bă amărâtule, o gâscă proastă ca tine în vecii vecilor nu va trece drept lebădă, așa cum ai dori tu. Și sistemul tău de gândire e defect. De unde până unde crezi tu dobitocule că mă cheamă Ilie, și am lucrat la sculărie în Combinat? Intră pe facebook, și ai să fii surprins că există useri cu acest pseudonim, care nici nu știu unde este acest oraș pe hartă. Revenind la mâncatul de căcat, se pare că și tu frecventezi sala de mese (WC-ul) din Primărie, ori la fosta Poliție. Sau îl iei la pachet, și-l mănânci acasă? Din toată polologhia ta nu rezultă decât o certitudine: mănânci căcat. Restul e delirium tremens agitans, foarte probabil de origine bahică. Mai pe românește sevraj.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 17 Ianuarie 2016, 14:20
#19
Lui Ilie de la scularie.
De fapt tu esti impostorul si plagiatorul. ACUM CATEVA ZILE AM EXPLICAT CLAR CA UNUL DIN NUMELE MELE ESTE ILIE SI CA AM LUCRAT LA SCULARIE LA COMBINAT (am spus in ce perioada, se poate verifica!). Numai un tampi tca tine ma poate acuza de plagiat, PAI CA ASTA E NUMELE TAU??. INCA UN ARGUMENT: IA CARTEA DE TELEFOANE SI VEZI CATI OAMENI AU ACELASI NUME( de ex popescu ion). EU POT SPUNE CA AM ADOPTAT NUMAI JUMATATE DE PSEUDONIM. CAT DESPRE LOCUL UNDE SE MANANCA CACAT, RECUNOSC, NU-I CHIAR LA CIUPERCA CI UNDE A FOST BAIA COMUNALA.
Ilie de la sculărie pe 17 Ianuarie 2016, 08:18
#18
@Autorului
Dragule, pe vremea când la stadion veneau miile alea de spectatori și orașul era ceva. Seara gemea centrul de lume. Acum se plimbă doar pensionarii. Ceea ce au făcut comuniștii din punct de vedere economic pentru oraș, așa cu bunele și relele sistemului, au distrus urmașii lor din PSD în frunte cu Dragnea. Degradarea orașului sub toate aspectele s-a accentuat mai ales în ultimii ani, când motorul economic al orașului s-a gripat. E vorba de combinat. De ce ar face sportul excepție? S-a politizat până și echipa de fotbal. Dacă nulitatea aia de Țăpurică ajunsese să antreneze echipa orașului, vă dați seama de nivelul la care s-a ajuns cu promovarea nulităților pe criterii politice? Nu sunt de acord cu punctul tău de vedere. Este nevoie și de stadion cum este nevoie și de locașuri de cultură, loc*ri de muncă, monumente întregi, etc. Cu ce sunt de acord cu tine este faptul că nu cu această conducere a orașului putem avea cele enumerate mai sus.
Ilie de la sculărie pe 17 Ianuarie 2016, 08:00
#17
@Eu
E doar unul care vrea să profite de brandul Ilie de la sculărie. De ce să muncească, când poate lua totul moca după patent Ponta?
eu pe 16 Ianuarie 2016, 21:06
#16
#IDLS
Ilie, te dedublași? Eul empiric și eul personal. Aștept și pe al treilea. Parcă nu vă plăcea Ilie.......măi,măi,măi!
Ilie de la sculărie pe 16 Ianuarie 2016, 18:02
#15
Stadion
Comentarii răutăcioase pro și contra sunt. Dar hai să vedem esența problemei. Toată lumea s-a buc*rat că echipa Sporting s-a calificat în Divizia C. Asta însă implică niște standarde și costuri. Mulți nici nu știu că cei din Alexandria au depus contestație pe motive aberante, că stadionul este prea aproape de calea ferată, că nu are nu știu mai ce. Oameni buni, echipa joacă acum cu alte echipe din orașe mari. Era vremea ca stadionul să fie reconstruit, nu renovat. Acum depinde cum și cu ce costuri se va face asta, dacă lucrarea o ia TELDRUM vă închipuiți! Pe de altă parte multă lume este legată sentimental de vechiul stadion Victor Antonescu. Da, așa se numește. Nici eu n-am știut, dar am întrebat pe cineva care știe. Este construit la inițiativa fostului prefect liberal Victor Antonescu prin anii 30. Așa că tizule, mâncatul de căcat nu prea se pretează pe la Ciupercă (și aia ridicată de un primar liberal Nae Hagiescu) ci acolo unde ți-am arătat eu că se mănâncă la greu și cu poftă.
Ilie de la sculărie pe 16 Ianuarie 2016, 13:25
#14
@tizului
Tizule, acum ce faci tu matale, neicusorule, puicusorule? Ai dat în boala lui Ponta? Aia numită plagiat cronic? Vezi că eu sunt titularul postului, drept pentru care matale trebuie să-ți storc inteligența și să scremi și matale o titulatură mai de Doamne-ajută. Pe de altă parte, mâncatul de căcat este sport de masă în Turnu Măgurele. Se mănâncă mult și fără rost, mai ales pe la Primărie și vis a vis de Grădinița de pe strada Cetatea Turnu. În rest primește te rog, asigurarea înaltei mele considerațiuni.
asa zis primar pe 16 Ianuarie 2016, 12:36
#13
aviz celor ce doresc
fac si eu ce comanda sefu si fuck si eu ce pot cat despre secretara vreau s-o mai imprumut ca ma-m cam saturat de 13 ani de cand o cunosc asa de bine
eu pe 16 Ianuarie 2016, 11:33
#12
nimic nou
Se apropie alegerile. "Lucrarea" face parte din ciclul "cum să mai facem rost" de bani pentru campanie.
Dragos pe 16 Ianuarie 2016, 11:23
#11
Si care sunt Ilie mîncătorii de...?
Ai reapărut lafel de *destept*,plin de tine si mîndru pentru informațiile pe care le arunci.Dacă tot nu-ți stim numele real,măcar ideile ori propunerile să le faci cunoscute.Așa,jignind tot timpul și facînd pe geniul tăcut,nu ne transmiți decît scîrbă și repulsie.Învață să comunici si să respecți orice opinie,chiar dacă nu corespund cu ale tale.
. pe 16 Ianuarie 2016, 10:11
#10
.
Daca nu a fost Cinema Flacara reabilitat, a fost rau, daca nu aveam stadion, era rau, daca nu erau artificii de revelion,era rau, când sunt,sunt scumpe...Cu voi nimic nu e bun.Poate daca vine Cracea primar Turnu va deveni capitala Romaniei.Adica prin 2120.
ILIE DE LA SCULARIE. pe 16 Ianuarie 2016, 06:39
#9
ZAU DACA MAI INTELEG!.
TOT PE ACEST SITE AM CITIT CA STADIONUL VA FI RECONSTRUIT (RENOVAT?) DE CATRE PATRONUL EUROSILOZ ( SA MA SCUZE DOMNUL, NU-I STIU NUMELE, CI CA ESTE ITALIAN). DACA-I ASA, TREBUIE SA EXISTE PROIECT, AUTORIZATII, ETC. NU POATE SA SE APUCE CINEVA DE DEMOLARI, ASA CA I SE SCOALA SULA. IN CONSECINTA, OPINIA PUBLICA VREA LAMURIRI. IN CEEA CE PRIVESTE PARTEA POLITICA, MANCATORII DE CACAT AR FACE BINE SA SE DUCA LA CIUPERCA SI SA-L MANANCE ACOLO.
M.R. pe 15 Ianuarie 2016, 19:50
#8
PSD este și CANCERUL SPORTULUI
BAI BAIETI,SPORTUL NU SE FACE CU BURTA GOALA SI FARA BANI.Cînd sunt atâtea probleme legate de viață și familie,de crearea loc*rilor de muncă,de învățământ și sănătate,sportul rămâne strict facultativ și de petrecere a o parte din timpul liber.Iar pentru a face sport îți trebuie și o stare de liniște,mulțumire și ceva bunăstare.
ACELASI DINTODEAUNA pe 15 Ianuarie 2016, 17:38
#7
RECONSTRUCTIA STADIONULUI
Bun se va face un stadion nou, f bine .Cand se va incepe zidirea tribunei OFICIALE , v-a fi nevoit PRIMARUL CUCLEA s-a o ZIDEASCA pe SECRETARA acolo precum a ZIDIT-O MANOLE pe ANA, L-A MANASTIREA CURTEA DE ARGES. Spun asta finca ea SECRETARA, face ce vrea din PRIMAR, stiti voi angajatii din PRIMARIE la ce ma refer.Ca doar secretara se plimba toata ziua la cumparaturi cu RENAULTUL primarului. AN ELECTORAL 2016 vorba ceeia monser.Ne-am saturat de ABUZURILE PSDului si ale JUPANULUI .
Un fost sportiv pe 15 Ianuarie 2016, 13:45
#6
Mai există fenomenul sport la Turnu Măgurele ?
Se face un nou stadion pentru ce,pentru care echipă,pentru care sporturi ?Asta e tot pentru prostirea electoratului.Ne trebuie săli de sport,ca restul le avem pe toate.
je pe 15 Ianuarie 2016, 12:52
#5
alti prosti
Pai ce mah...daca nu se vb de ovedenie, se vb de cuclea,daca nu de asta, de alti....numai "piese" alti sunt prea ocupati sa munceasca! Puneti mana la munca !!!
eu pe 15 Ianuarie 2016, 12:45
#4
prosti
In loc sa ne buc*ram ca mai misca si astia ceva, voi tot mancati "pleava" ca niste pacalici! Toti in toate orasele mari evolueaz, iar in Turnu fiecare vorbeste de alti in loc sa ne miscam fundul din pat ca se impute de stat si de comentat la articole pe turnu cu stiri si facebook!
Gogu pe 15 Ianuarie 2016, 11:24
#3
Sa vedeti voi ce vestiti o sa fim!
Un geniu "nenea" primar,darami un stadion din fier beton ca-sa ce,ce pune "paputoiu" asta in loc tribuna din fier-beton,scânduri?!

Adevarat "Geniu" cu G,in loc sa il renoveze,sa-l "perpeleasca" putin,el face altu? smile) Curios pe ce suma s-a facut contractu?

Bai primare,tara arde si tu in loc sa renovezi darami?! Creaza ba loc*ri de munca,bine nu tu partidu,ca deaia esti pus acolo,ca-ti promis ca faceti din orasul asta de cacat,brici!

Auzi băi primare,mai bine fa si tu un loc de cultura pentru generatia urmatoare,include si cateva loc*ri de sport:tenis,karate,bascket,...sau mai bine,fa tu ce nu au facut altii,dintr-un oras care ar fi putut avea un potential de turism bun(Cetatea Turiss,Catacombele,privelistea Dunarii si catre bulgari...)potential enorm pentru un oras mic),o ruina.
valush pe 15 Ianuarie 2016, 10:02
#2
nedumerire
Ciudat! Credeam că lucrările de demolare vor fi executate de Teldrum. E halucinant faptul că mai poate lucra şi altă firmă în acest judeţ!
plticu pe 15 Ianuarie 2016, 07:44
#1
da
Badoi a demisionat
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.