Aşa ceva... Deszăpezire a la Cuclea (foto).

11 Ianuarie 2016, 21:19 | 3266 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Deszapezire a la Cuclea.

Turnu Măgurele este oraşul în care nimic nu se face ca lumea. Cum bine se ştie, atunci când este multă zăpadă pe trotuare, aceasta este strânsă şi transportata la marginea oraşului cu autocamioane. Ei bine, la Turnu, aşa ceva nu se face. Că doar nu o să consume combustibil camioanele lui Ovedenie, de exemplu, pentru a transporta zăpadă.

Primarul Culcea a găsit soluţia: cei de la ajutorul social merg pe trotuare şi aruncă zăpada pe carosabil. Asta după ce carosabilul a fost curăţat de zăpadă. Ca la nebuni. Pe strada General Praporgescu, luni, pe la prânz, se circula foarte greu, din cauza mormanelor de zăpadă aruncate de cei de la ajutorul social. În imaginea alăturată se observă, fără putinţă de tăgadă, cum se face o deszăpezire a la Cuclea. Dacă minte nu e, nimic nu e, domnule Cuclea.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
pisika pe 06 Februarie 2016, 16:19
#13
Municipiul Turnu-Măgurele
c*rve și hoți
ilie de la scularie pe 12 Ianuarie 2016, 21:17
#12
@Costin Negulescu
Băi prostule, nici de dres busuiocul nu ești în stare fără a da cu bâta-n baltă. Poate nu cunoști bine zona, dar acolo sunt și topogane, leagăne, scrâncioburi, adică loc*ri de joacă amenajate pentru copii, care nu sunt destinate tonelor de zăpadă de pe străzi. Du-te prin zonă, vezi ce e acolo, și nu te mai da-n stambă ca proasta în zi de leafă.
eu pe 12 Ianuarie 2016, 19:00
#11
#Ioana
Dacă obiceiul prost vine "de la capitală" hai și noi! Bogată doamnă, să vă transportaţi "cu distincţie" in autobuz....
Costin Negulescu. pe 12 Ianuarie 2016, 17:46
#10
lui #6( continuare)
-copiii se joaca pe alei- DACA SUNT CURATATE!- NU IN NOROIUL DE PE SPATIILE VERZI.- AUTOINCARCATORUL NU TREBUIE SA INTTRE IN PARCUL MIRCEA, CI SA IA ZAPADA DE PE STRAZILE ADIACENTE SI S-O ARUNCE PESTE BORDURA IN SPATIILE VERZI.- MAI EXISTA SI MINIINCARCATOARE CARE MERG PE TROTUARE SI POT INTRA SI IN PARCURI.
ilie de la scularie pe 12 Ianuarie 2016, 16:47
#9
@Costin Negulescu
Negulescule, că ești idiot, eu știu. Problema e că mulți nu știu asta încă, și faci eforturi deosebite ca oamenii ăștia să afle cu orice preț. Numai așa se explică insistența cu care mănânci kăkat cu pumnul, delirând ideile tale de noaptea minții. Mein Idioten Kamerad, zăpada aia ar trebui s-o strângă Primăria lângă cocina aia în care trăiești, și când te mai apucă febra ideilor idioate s-o pui pe umflătura aia numită la tine impropriu drept cap, cu care te-a dotat ereditatea atunci când ai ieșit din p..zda mă-tii. Hai flit în plm și nu ne mai polua cu râgâielile tale,,telectuale".
Costin Negulescu. pe 12 Ianuarie 2016, 11:47
#8
Lui ilie prostul.
Ma miram ca nu te mai remarci. Credeam ca pe tine a cazut copacul de pe insula bulgarilor si, zau ca era pacat, ramanea satul fara nebun!. Unul avem si noi, si taman pe el sa-l pierdem!?. N-ai inteles ce-am vrut sa spun, zapada s-o bage-n p***da matii!Daca dispari tu, acest site nu mai are nici un chichirez!
UN MAGUREAN pe 12 Ianuarie 2016, 10:11
#7
asa primar asa incompetenta
ce să ceri lui cuclea care nu stie ce e de capul lui este un incompetent /
Ilie de la scularie pe 12 Ianuarie 2016, 08:45
#6
Negulescule, esti beat sau prost?
Negulescule, tu ori esti prost, ori faci eforturi in acest sens? Cum mai, sa aduca zapada in parculetul di fata scolii Mircea cel Batran? Acolo se joaca multi copii, e totusi un parc. Cum poti sa aberezi asa ceva? Cum sa pui muntele ala de zapada in fata unei scoli? Si pe unde sa intre utilajele alea? Sa rupa gardurile si pomii? Mai bine vezi de caltii tai si nu le da idei la fel de,,destepte"ca tine,,desteptilor" de la Primarie. Ne ajung,,desteptii" aia, nu le mai face si tu conc*renta.
Costin Negulescu. pe 12 Ianuarie 2016, 06:21
#5
Un articol mai la obiect.
S-a mai scris pe acest site despre modul necorespunzator in care se face deszapezirea, dar nimeni de la conducerea Urban srl (sau cam asa ceva) nu citeste!. Mai fratilor, mai iesiti si voi pe strazi, observati si GANDITI!.Orasul este mic si sunt unele strazi si cu carosabilul si cu trotuarele inguste. Pe ele trebuie trimise un autoincarcator si o bascula. Zapada poate fi dusa la Botul calului, sub spital, in parcul mare, in parcul Mircea cel Batran, dupa stadion, etc.Acum se da zor pe centru, unde nu circula masini, pe Praporgescu, pe Grivitei, pe Vlad Tepes, unde plugurile trec de zeci de ori luand cate PUTINA zapada, asa sa zica ca fac ceva. Trotuarele importante ( Oituz- Biserica) se c*rata tarziu, dupa ce zapada a fost tasata de trecatori, iar asistatii sunt scosi la munca dupa 3-4 zile.
i pe 11 Ianuarie 2016, 22:55
#4
f
ale caria zapada
Ioana pe 11 Ianuarie 2016, 22:22
#3
peste tot e la fel
Si in Buc*resti se face la fel, deci Ciocu' mic...

Aici comenteaza doar saracii care n-au bani nici sa plateasca autobuzul sa dea o tura pana la Buc*resti
anonim pe 11 Ianuarie 2016, 21:45
#2
asa e
deci azi sa circulat infernal pe Praporgescu cu masini parcate pe o parte si pe alta si cu zapada aruncata de pe trotuar pe sosea Asa dezapezire cred ca nu am vazut nicI unde
DANIEL pe 11 Ianuarie 2016, 21:43
#1
HOT FARA SCRUPULE
vai de capu nostru in frunte cu astea MARI!!!!!1
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.