Exclusiv: Lumea interlopa din Zimnicea - Moartea lui Robotu scoate la lumina legaturile dintre interlopi si oamenii legii.

11 Ianuarie 2016, 10:55 | 11407 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Zimnicea. foto: wikimapia
Noi facem legea - comentariu
 
Am fost de fata in acea seara, ma simt dator sa raspund! Smardoi, Ciocan si Albert inclusiv Giumbo au dat in victima! Dupa ce l-a lesinat pe Robotu l-au calcat in picioare 10 minute numai pe fata. Din pacate a decedat.  Nu ne ingrijoram il avem pe Soran sa ne salveze nu degeaba bagam pe Craigslist( n.r. site de anunturi) pentru el...
Politia si procurorii sunt sponsorizati de noi, altfel cum ne permiteam sa stam numai cu Porsche la scara cu schijeturile pe Dunare? Si intre noi acum Soran e un floc in fata lu Giani Chioru asta e bosul urmarit general care l-au prins de 2 ori si l-au ajutat sa evadeze. Pacat de Interpol ca nu face verificari Soran, Cartof, Baboi, Fori, Peli, Carasu, Tacalie plus inca vreo 10 au case de furt pe net. 80% din pusti sunt oamenii lor, Zimnicea= hackerville.
 
Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Petre Parvu pe 18 Martie 2016, 19:52
#10
toti sunt protejati de mine
Toti sunt protejati de mine. Asa si? Sunt PRIMAR, si va dau m**e la toti
Dan mitel pe 17 Februarie 2016, 23:49
#9
Deci,
In Zimnicea turnu etc. jale cu ei jale mare vorbiti despre oameni importanti fara par pe limba. Cum Asa voi s?
Sandu Hingheru pe 12 Ianuarie 2016, 11:31
#8
Tinel
Tinele, daca si tu esti avocat, inseamna ca s-a dus tara de rapa. Esti un idiot semi-analfabet (da, se scrie cu cratima), care se vrea a fi avocat. Pai avocatule care esti, acceptatule in Barou, docentule, ai absolvit o facultate si inca nu stii cand "numai" se scrie dezlegat si cand se scrie legat?

Halal...
Ilie de la scularie pe 12 Ianuarie 2016, 08:52
#7
@Doina
Doinito, poate esti tu fata botanista. Vorbeste in numele tau, ca nu toti sunt oralisti ca tine.
Ioana pe 11 Ianuarie 2016, 22:26
#6
Vai steaua noastra...
Daca iese Cracea primar, calitatea orasului Turnu Magurele va fi aceeasi cu calitatea stirilor de pe turnu cu stiri...
gina pe 11 Ianuarie 2016, 19:27
#5
g
bravo Tinele poate faci tu ceva in privinta acestui site de,,,, noi din Turnu Magurele sintem niste lasi, botanisti, ultima speta................
Tinel pe 11 Ianuarie 2016, 18:02
#4
3-Ce ziar de 2 lei
Sa va fie rusine,si eu personal ca avocat am sa fac mai multe sesizari si am sa va chem in judecata pt ca nu puteti defaima si jigni un om doar pentru ca vreti voi sa scrieti porcarii.
Tinel pe 11 Ianuarie 2016, 18:02
#3
2-Ce ziar de 2 lei
Numai stati pe scaun in fata la calculator si publicati stiri copiate din comenturi sau primite pe email,puneti mana la munca si publicati ceva adevarat nu porcariile astea.. Va faceti naiba de ras,de fapt sunteti de ras,iar ce incercati voi cu articolele astea nu veti ajunge nicaieri,politia si proc*ratura stie foarte bine de fiecare in parte ce face si ce nu face si isi fac foarte bine treaba,acolo exista filmari de la locul faptei,dar din cate se vede pe voi nu crima in sine va intereseaza pe voi va intereseaza persoana acestui numit Soran. Este josnic ca sa profitati de o tragedie in care un baiat,tata a doi copii si-a pierdut viata,iar voi sa asociati acest tragic eveniment cu niste persoane care nu au treaba cu subiectu asta. Nu inteleg care este legatura intre craiglist si moartea numitului Robotu?
Tinel pe 11 Ianuarie 2016, 18:02
#2
1-Ce ziar de 2 lei
Este inadmisibil ce aberati puteti scrie,cum se poate sa preluati un comentariu lasat de un nebun la postarea trecuta si sa il faceti articol, fara sa aveti nici o baza,nici un gram de adevar,ce legatura are baiatu ala cu un aurolac si cu alt hot de prin masini. Nu se poate ca publicati asemenea articole defaimatoare la adresa justitiei,cum ca ar avea legaturi cu interlopi si cu ce aberati mai scrieti voi pe aici,scuze de fapt cu ce comentarii copiati si le dati drept articol,cu siguranta se va sesiza cineva in privinta asta. Ce prostie de ziar sau ce naiba sunteti voi,ziar de investigatii..smile)
gigi pe 11 Ianuarie 2016, 14:42
#1
???
si....care sunt legaturile?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.