Insula bulgarilor de langa malul romanesc al Dunarii si povestea barbatului care a murit acolo dupa ce a plecat sa taie lemne

09 Ianuarie 2016, 21:44 | 4696 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Fosta casa a lui Iuli Groparu, mortul din Sredniac. Fotografie trimisa de un cititor.

Poveste socanta in Teleorman, unde un barbat de 43 de ani plecat sa taie lemne pe malul Dunarii, a fost strivit de un copac.

Culmea este ca omul a zacut in padure toata noaptea si vineri, o jumatate de zi, pana cand autoritatile din Bulgaria sa ajunga la el. Politistii nostri au stat la distanta, pentru ca altfel ar fi trecut ilegal frontiera.
Barbatul de loc din Turnu Magurele a mers ieri pe Ostrovul Seredneak sa taie lemne. Insula, aflata pe Dunare, este aproape de malul romanesc dar apartine totusi Bulgariei. Autoritatile spun ca padurea de aici e calcata des de hotii de lemne, drept dovada stau urmele lasate pe zapada de carutele lor.
Localnic: "Au mai fost romani prinsi si arestati de bulgari."
Pe barbatul de ieri vecinii bulgari nu l-au vazut. Omul a taiat copacul care s-a prabusit peste el. Prietenul care il insotea, a fugit dupa ajutoare. Numai ca autoritatile romane nu aveau voie sa intervina. Asa ca i-au anuntat pe vecini. Au trecut insa 18 ore pana cand sa ajunga un procuror si un politist de la Ruse in zona. In tot acest timp, nimeni n-a reusit sa verifice daca omul este in viata sau mort.
Culmea este ca pentru a prelua trupul, bulgarii au venit in Romania, au incarcat cadavrul si apoi au iesit pe la punctul de frontiera.
"Dupa ce vor finaliza ancheta, autoritatile din Bulgaria vor lua din nou legatura cu cele romanesti pentru repatrierea cadavrului. Cel mai probabil, de funeraliile barbatului se va ocupa primaria din Turnu Magurele, intrucat acesta nu mai are pe nimeni.

sursa: stirileprotv.ro

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ghita (a lu' Bacanu ) pe 11 Ianuarie 2016, 18:49
#7
cladirea din poza...
In fotografie e,,casa,,daca se mai poate spune asa a decedatului (iulica groparu ) ce familie a avut dar sti vb aceea romaneasca,,unul munceste o viata si altul spulbera foarte repede,,
foxy pe 11 Ianuarie 2016, 10:18
#6
Precizare pentru #4
Insula se afla in dreptul satului Poiana care apartine de comuna Ciuperceni chiar in dreptul fostului pichet de graniceri pe care tov. Dragnea l-a transformat in conac si cuibusor de nebunii. Aceasta insula, care geografic apartine Bulgariei, se leaga de uscat atunci cand cotele Dunarii sunt foarte mici, asa cum sunt acum.
Umanitaru pe 10 Ianuarie 2016, 19:24
#5
suflet de caine are primul care a vazut!!!!
Era viata uni om in joc!!!!

Nu ar fi patit nimic daca un cetatean care a vazut acest lucru se ducea sa vada daca mai trieste,,Cocosatu".
Un ins oarecare. pe 10 Ianuarie 2016, 18:05
#4
Vreau precizari.
-1- In dreptul carei localitati romanesti se afla aceasta insula? -2- Daca este insula, cum ajung carutele pe ea?-3- Daca este a bulgarilor, nu se afla nici un bulgar pe ea,( in poza apare o cladire)?. -3- Daca mortul este un hot ordinar, de ce nu-l lasa in seama bulgarilor sa-l ingroape ei?
malasorte pe 10 Ianuarie 2016, 15:18
#3
" Ce iaste gramatica?"
Un sfat pentru Tot pentru sifon: dacă tot vrei să-ţi exprimi opinia, fă-o totuşi corect. E cazul să mai foloseşti şi tu semnele de punctuaţie şi cele ortografice, altfel... pare totul un sifon!
Ghita (a lu' Bacanu ) pe 10 Ianuarie 2016, 13:59
#2
D-zeu sa il ierte ! :(
Gropare sa iti fie tarana usoara.ai ajuns si Bulgaria fara sa vrei.te pupa si fratele Coca si tumpi nu poate sa se opreasca din plans...
Tot pentru sifon pe 09 Ianuarie 2016, 23:49
#1
Spaima ta !
Despre defrișarea de pe insula aia Cocosatu știe în proporție de 75% el căra cu două căruțe de 2 ori pe zi seara și dimineata și nimeni nu se leagă de el poliția de la Turnu Măgurele este cea mai coruptă poliție din România afară cu ei și să bage infractorii la pușcărie din ăștia gen cocosatu și speculant și moni și basnica și toți care cărau lemne de acolo . arestați mă gunoaiele și faceți puțină ordine ca e jane în Măgurele cu gunoaiele astea care va subestimează din toate punctele de vedere . Hai să vedem ceva fapte bune domnilor polițiști
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.