Familia Dragnea nu respecta legea. Militia Turnu si Primaria nu-l deranjeaza pe jupan. Legea Dragnea este suverana.

18 Decembrie 2015, 08:48 | 3544 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Centrul orasului Turnu Magurele a fost transformat in parcare pentru hotelul familiei Dragnea.

Centrul orasului Turnu Magurele a fost transformat in parcare pentru hotelul familiei Dragnea.

De ce s-a interzis circulatia daca prin acel loc se circula si se parcheaza fara nicio problema? Nu este logic si nici legal ce se intampla. Comandantul Militiei si asa-zisul primar ce parere au? In felul acesta, cei care locuiesc in blocul G 3 au tot dreptul sa parcheze in acel loc. Transformarea centrului orasului in parcare pentru familia Dragnea nu este atat de grava precum tunurile Teldrum, dar simbolizeaza mult mai mult. Puterea si aroganta acestei familii este fara limite la Turnu Magurele. Au voie sa faca orice in acest oras, autoritatile nu le stau in cale. 

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
eu pe 19 Decembrie 2015, 22:05
#10
#gicu
Mă deșteptule, de ce nu a făcut primăria o parcare? O mai fi rămas ceva mărunţiș de la panseluţe, borduri, asfaltări, pietriș. Clar că furăciunea a fost folosită drept cotizaţie la psd. Lipitori, păduchi, paraziţi. Au distrus intreg judeţul. Este un sentiment de ură generală la adresa famigliei dragnea, incluzând și acoliţii.
Gicu pe 19 Decembrie 2015, 18:56
#9
VAI DE CAPUL VOSTRU!
Acum si voi sunteti prosti, unde dracu sa parcheze masinile? Cand este nunta sau alt eveniment, oamenii nu tot acolo parcheaza masinile? Ganditi si voi in plm putin!
Lache pe 19 Decembrie 2015, 11:52
#8
Vanatoare Dragnea
Dragnea si vanatoarea lui smile) cine ce sa ii faca smile) pana si proc*rori de la DNA au venit sa vaneze pe mosia lui dragnea..Ofiteri de la politie si multii altii...si Neagu de la mascati a venit ca doar este nepotul preferat a lui dragnea si tatal lui Ion Neagu proc*ror la DNA au venit sa vaneze mistretii smile
GIGI KENT pe 19 Decembrie 2015, 04:07
#7
DRAGNEA VULPOIU
LINSTITIVA DRAGI TURNENI IN 2016 TOVARASU DRAGNEA VA PLECA LA LOCUL LUI CA SA INCURCAT IN ITE . ARE PEDEAPSA GREA LA CUR ....
Balanel pe 18 Decembrie 2015, 13:27
#6
Mai Claudele,
tu esti asistat social sau faci parte din camarila celor care dau limbi fara lamaie jupanului sau celor din PSD?Cand va iesi lumea in strada sa nu stai ascuns in casa cum au stat multi dintre *revolutionarii din 89*si care sug bani din bugetul statului,alimentat de prostii care muncesc din greu.
Claudel pe 18 Decembrie 2015, 11:23
#5
Ahahahaha
Ce incercare basita smile)))))) hai frate lasa'ne cu aranjamentele astea de rahat E PENIBIL iar lumea nu e proasta ! Nu o manevrati voi de la doua calculatoare .....
Noi,cei mulți pe 18 Decembrie 2015, 10:43
#4
Hoții fac legea astăzi
De ce vă mirați,cînd a respectat legea familia Dragnea ? Nici macar cea a bunului simț.Reminiscențele comunismului sînt mai prezente si mult mai acute si mai agresive decît în trecut.Dacă nu ne trezim,ne vom bate pe ajutoarele sociale și pe firimiturile aruncate pe sub masa,de catre cei ce ne umilesc astazi prin faptele lor.Cît să mai rezistăm?De cine să ne fie frică într-o țata democratică,membră a Uniunii Europene?
foxy pe 18 Decembrie 2015, 10:31
#3
Miting
Turnu Magurele, locul unde mamaliga nu va exploda niciodata. Pe acest fapt se bazeaza si nesimtitii cu masinile parcate pe interzis in fata hotelului.
Mircea pe 18 Decembrie 2015, 09:11
#2
Miting
Eu si fratele meu vom veni.
Cetateanul pe 18 Decembrie 2015, 08:55
#1
Miting
Mai suportati sa fiti sfidati de hoti !? Mai suportati ca in Romania legea sa se aplice doar unora !? Hai sa ne strangem in parcul central maine la ora 16,00 si sa demonstram in fata sediului politiei si in fata hotelului. Sigur va venii si presa .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.