L.Dragnea a adus "floarea" pesedistă la Turnu Măgurele. Hotelul lui Dragnea a devenit neîncăpător pentru mulţimea de politruci pesedişti. "Porcii" au venit să taie porcul!

17 Decembrie 2015, 21:48 | 3985 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Hotelul lui Dragnea a devenit neîncăpător pentru mulţimea de politruci pesedişti.

Vremurile "bune" se întorc pentru Turnu Măgurele. Cât timp L.Dragnea este şef al PSD, Turnu Măgurele are un loc de frunte pe harta pesediştilor din România.

Joi seară, de la ora 16.00, au început să dea buluc în parcarea Hotelului Turris autoturisme de lux. Când s-a umplut parcarea, maşinile s-au "odihnit" pe locurile unde este interzisă circulaţia autovehiculelor. Nu a fost o problemă, că doar poliţiştii turneni nu vor amenda mahării pesedişti aduşi de Dragnea la Turnu Măgurele.

Dacă nu sunt locuri de muncă, măcar circ să avem în Turnu. Că doar la atât se pricepe Liviu Dragnea. Ca un vulpoi bătrân, Dragnea ştie să-şi apropie lingăii pesedişti. Mai o băutură, mai o mâncare, şi, cine ştie?, poate o vânătoare. Ca în fiecare an, jupânul Teleormanului îşi invită colegiii la o simbolică tăiere a porcului. Anul trecut, acest lucru s-a desfăşurat la Hanul Diligenţei, însă Liviu Dragnea şi-a vândut proprietatea, astfel că sunt alte locuri, mai ascunse de ochii privitorului de rând, potrivite pentru distractie. Deocamdată, nu am reuşit să aflăm unde vor petrece pesedistii la "tăierea porcului", însă sunt câteva locuri unde ar putea să meargă. Fosta "casă a PCR" de la Banciu, acolo unde doarme, din când în când, prinţişorul lui Liviu Dragnea, fiul său, Ştefan Valentin, este o bună gazdă, însă şi la "paradisul verde" din satul Poiana, comuna Ciuperceni ( la 4 km de Turnu Măgurele) se poate organiza o asemenea petrecere.

Dacă L.Dragnea alege ca  vineri, să meargă la vânătoare, şi la Plopii Slăviteşti se poate petrece fără teama că cineva le-ar putea perturba buna dispoziţie. Vom vedea ce locaţie va alege L.Dragnea, însă acest fapt are puţină importanţă. Mai important pentru turneni este că jupânul îşi face din nou numărul, fără să-i pese de cei mulţi, care nu ştiu ce să pună pe masă în seara de Crăciun. Nu avem locuri de muncă, în schimb avem petreceri ale lui L.Dragnea. Să vă stea în gât, ciocoilor!

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
eu pe 19 Decembrie 2015, 20:50
#9
# fiul lui Scorilo
Vă inţeleg furia și aveţi dreptate. Totuși nu vă coborâţi in mocirla lui tt. Aveţi stil și nerv, inteligenţa formulării și mult mai mult, argumente. Dacă nu il injuraţi il jigniţi și mai adânc.
eu pe 19 Decembrie 2015, 20:43
#8
Nu trebuie să luaţi ad literam postarea lui TD. Este in fond vocea disperării, a sărăciei in care am fost aruncaţi de dragnea și lingăii lui. Nu a instigat la violenţă așa cum aţi inţeles dumnravoastră, nu suntem, din păcate, la 1907 decât in ceea ce privește condiţiile de trai. Teleormanul, păstorit de idolul cu mustăţi și picioare de lut, este mai sărac decăt Vasluiul, Zimnicea, Videle, Turnu au.devenit niște comune sufocate de șomaj, imbătrânite, depop**ate, satele mai rău decât in Africa. Nu inţeleg de ce injuraţi Paștiul, că doar nu dragnea a fost sacrificat, ci judeţul. E rușinos, incalificabil, subuman să injuraţi părinţii celor care postează ceea ce nu vă convine. Josnic.
Decebalus per Scorillo pe 19 Decembrie 2015, 12:46
#7
# 6
Pe tine ar trebui sa puna furca idiot patentat. Intai pe tine defectule, si apoi pe mafiotii astia. Grijania ma-tii de cutra comunista, va e frica, ai? Nu scapati jigodiilor, se strange latul! O sa umpleti puscariile, si se pare ca si averile vi se vor confisca. Voi nu stiti decat de frica jigodiilor, si va aparati cu mercenarii de jandarmi. Dar tine minte ca nici mama castii si scutului nu rezista toporului unui disperat. Ceasul ticaie!
Tudorica Turcul. pe 19 Decembrie 2015, 04:34
#6
dorozbantului.
si pe cine pastele matii vrei sa omori teroristule?;pe tine ar trebui sa te umfle imediat S.R.I.!
preanefericitul pe 18 Decembrie 2015, 10:46
#5
vanatoare
Tocmai au trecut la vanatoare tovarasii la Plopii Slavitesti

Tudorica Dorobantul pe 18 Decembrie 2015, 10:20
#4
ULTIMA VANATOARE A HOTILOR !
DRAGNEA SI TOVARASII LUI NU AU INTELES NIMIC DE LA ULTIMA IESIRE A TARII IN STRADA.TUPEUL SI NESIMTIREA ACESTOR TOVARASI NU ARE LIMITE.NICI MACAR VECHII COMUNISTI NU SFIDAU CU ATATA RAUTATE SI DISPRET PE CETATENII CARE I-AU ALES.VIN ALEGERILE SI TREBUIE SA NE ASCUTIM FURCILE SI TOPOARELE SI SA IESIM IN STRADA.NU MAI AVEM RABDARE, AJUNGEEE!!!
preanefericitul pe 18 Decembrie 2015, 09:29
#3
vanatoare
Tocmai au trecut la vanatoare tovarasii la Plopii Slavitesti

Dreptate pe 18 Decembrie 2015, 08:30
#2
Petrecerea de "La revedere"
E ultima petrecere. Se duce la "Mititica".
h pe 18 Decembrie 2015, 00:27
#1
k
la seaca e bairamu
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.