Cătălina Ştefănescu nu are noroc în dragoste. Procurorii DNA îi fură iubiţii.

30 Noiembrie 2015, 09:11 | 3974 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Catalina Stefanescu si Dan Sova.

Fosta angajata a fermei Dona a ajuns sa schimbe parlamentarii ca pe sosete. De la coada vacii in Parlament este un vis devenit realitate.

Toate bune si frumoase, numai ca domnisoara Catalina Stefanescu nu prea are noroc in dragoste. Cum se indragosteste de un baiat, vin procurorii DNA si il ridica. Abuzuri sau sfaturi parintesti din partea oamenilor legii?! Din cati baieti sunt pe lumea asta, Catalina alege numai certati cu legea. S-ar putea ca anturajul sa fie cauza acestor rateuri. Daca te invarti printre penali, nu ai cum sa gasesti un baiat serios.

Mircea Cosma, primul iubit parlamentar, este urmarit penal intr-un dosar in care este implicat si cumnatul lui Ponta. Dan Sova, actualul iubit, mai are putin si ajunge la arest. Pe deasupra, Liviu Dragnea, protectorul Catalinei, este condamnat penal. Ghinion mai mare ca acesta nici ca se poate. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Andy pe 06 Decembrie 2015, 14:59
#8
Detectorul de penali...
Pai e buna descoperirea asta ...zic...ar trebui ca DNA-ul sa fie atent la noiii iubiti ai vacaritei pentru ca se pare ca are o atractie speciala pentru puscariabili smile
Zugravelul&Racenelul; pe 01 Decembrie 2015, 15:07
#7
Blonda lui AXE
Blonda lui AXE, directoreasa de scoala rosioreana este boona rau...A prestat pe la multi pesedei, de la padure la Torpila, la Vasy footbalistul, Panunash fost directorasul!!!!Sa traiasca blondina, sa ne buc*ram de ea, este Dana de la Economic adolescentina, va avea o frumoasa cariera!!
zxy pe 30 Noiembrie 2015, 20:58
#6
Niste puscariabili
Mama cat s-a facut Catalina.Iar Sova e un fel de Cuclea.Zici ca s-a nascut ieri.
eu pe 30 Noiembrie 2015, 16:17
#5
#Cily Wily
Felicitări! De multă vreme nu am mai râs așa. Acum mi-am imaginat un bebe cu mustăţi cărunte și unul plin de praf de cărbune. Doamna parlamentar ezitând intre doi aleși, nu este foarte elegant dar este hilar.
eu pe 30 Noiembrie 2015, 15:59
#4
# Cupidon
Lasă domnule să fie indrăgostită și de cine spui mata că are mână bună!
Marzoi Biciclistul pe 30 Noiembrie 2015, 13:45
#3
DUSKA Amantul
La Rosiori marele Macho man este Cristy DUSKA, il capo del pesedei!!!Dupa babardeli cu directoreasa de la scoala de la gara, a carei surioara este kuwustina lui Nicolescu dintarul, se pare ca DUSKA s-a combinat c noul SEX SYMBOL al scolii rosiorene, amanta, constructorului tepar, AXE, blondina care face ravagii la Saligny, Racoita si mai nou in tot pesedeul!!!
Cily-Wily pe 30 Noiembrie 2015, 12:07
#2
Viata fara hotie e pustiu !Hi,hi,hi !
Ma uit la parlamentara asta si observ ce bine-i merge.S-a ingrasat ca o locatara a ultimului ei loc de munca.Sau a impumutat si ea metoda doamnei Dumitran de la ANPR.O iesi unul mic si cu mustata sau unul foarte mic si plin de carbune?
CUPIDON pe 30 Noiembrie 2015, 09:45
#1
MARE CIUDATENIE CU FATA ASTA !
In general,se spune ca cowrvele au noroc.O pasarica mi-a ciripit ca e iarasi indragostita de Liviu.Da lulea,nu gluma.Dupa Liviu Dragnea,oare de cine se va indragosti?Daca se uita bine in oglinda,poate chiar de ea.Sau,vreti sa-mi spuneti ca nu i-a ramas pe degetele si pe botic......ceva din ceea ce au agonisit,,colegii ei,,?Mai,la ce va gindeati?Hai,Catalina,iubeste-i pe toti!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.