Cuibuşorul de nebunii al pesediştilor din zona Turnu Măgurele.( Galerie foto)

29 Noiembrie 2015, 10:35 | 5191 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Cuibuşorul de nebunii al pesediştilor din zona Turnu Măgurele.

Fostul Pichet de Graniceri din satul Poiana a fost transformat in cuibusor de nebunii.

Elita pesedista organizeaza petreceri cu de toate. "Bautura si femei pentru toti pesedistii mei" pare a fi sarea si piperul locatiei. Bineinteles gratarul sfaraie pentru ca dragostea ciocoilor trece prin stomac.

Drumul spre casa se face sub influenta bauturilor alcoolice, iar daca se intampla sa le iasa vreun bastinas in cale, nu e nicio problema, totul se rezolva in aceasta zona dupa reteta Simionescu. Politia nu ii opreste pentru ca in fisa postului pesedistii si interlopii sunt protejati de lege. 

Click aici pentru galeria foto.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Costin Marinescu. pe 30 Noiembrie 2015, 16:56
#5
Hop si eu.
-1- Draga " veteranule", cati ani ai si in care razboi ai luptat? -2-Despre care pesedisti este vorba?. Si eu am fost acolo si nu sunt pesedist. Intamplator cunosc cativa pesedisti, membri ai comitetului municipal, care nici n-au auzit de asemenea "cuibusor".DATI MAI MULTE AMANUNTE SI, MAI ALES, NUME!.
eu pe 29 Noiembrie 2015, 17:35
#4
#veteran de război
Foarte bine punctat, nu mai pot adăuga nimic.
MAGUREAN pe 29 Noiembrie 2015, 12:19
#3
CARACATITA ROSIE
O PARTE A POPULATIEI VOTEAZA MAFIA ROSIE,EI PROSPERA SI TIN ALTI VOTANTI IN SARACIE SI PROMUISCUITATE,PE INTELESUL TUTURORA,SE COMPORTA CA FANARIOTI,EI BOGATI RESTUL SARACI,IN FRUNTE CU PENALUL DREAGNEA MOHANUL SI CUCLEA CARE ASFALTEAZA NUMAI DE DRAGUL ASFATATULUI

NETE pe 29 Noiembrie 2015, 12:14
#2
GASCA DE SEMIDOCTI A PSD DIN TELEORMAN
ION FLORIAN ZIS FANE WFA FACE PARTE DIN PLEIADA DE,,INTELECTUALI,,INTIRZIATI CARE AU FACUT O FACULTATE LA VIRSTA DE 45-50 DE ANI.OAMENI FARA NICIO PREGATIRE SI CARE NU AU PERFORMAT NICIODATA LA LOCUL DE MUNCA.AU ABSOLVIT FACULTATI FARA PREA MULTA PREZENTA,CHIAR FARA A TRECE VREODATA PE LA CURSURI.DE CE?PENTRU CA STAU FOARTE RAU CU SCRISUL.
Veteran de razboi pe 29 Noiembrie 2015, 10:59
#1
PSD-isti sau interlopi tot aia este
Niste gasti de mediocri care traiesc precum lipitorile.Ceea ce vedeti la pichetul de la Poiana(Flaminda),este inca o dovada de jaf din banul public facut de Dragnea prin interpusi.Si acela este Fane cu a lui firma WFA.Firma care ciupeste lucrari de la firma mafiota TelDrum.Este firma care asfalteaza chiar in aceste zile,mai bine spus,in aceste nopti pe Magurele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.