Ne scriu cititorii - LA PLOPII SLAVITESTI DRUMUL CIMITIRULUI ESTE DE NEDESCRIS. (Galerie Foto)

28 Noiembrie 2015, 16:26 | 2399 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
LA PLOPII SLAVITESTI DRUMUL CIMITIRULUI ESTE DE NEDESCRIS.

Va rog sa dati mai departe aceste fotografii in speranta ca vor ajunge acolo unde trebuie sa le vada toti care sint in masura sa vada pe ce fel de drumuri se circula in comuna Plopii Slavitesti, judetul Teleorman.

Tinind cont ca nu este un drum oarecare ci este drumul principal al cimitirului  au fost cazuri cind toata lumea s-a plins la primarul comunei Alexe Marcel ca au fost nevoiti citeodata sa ia mortul din sosea pina la cimitir in spate si nu au fost din partea primarului decit promosiuni ca utilajele Primariei nu le foloseste pentru comuna ci isi face treaba lui particulara cu ele. Va rog dati mai departe. 

Click aici pentru galeria foto

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Costel pe 02 Decembrie 2015, 18:28
#5
Minciuni
Se apropie alegerile si bineinteles ca "oamenii" din vremuri uitate isi mai incearca ultimele puteri, mintind! In schimb primarul ramane acelasi om( neschimbat de mandatul de primar). In legatura cu acel drum nu stiu cat poate deranja pe cineva, deocamdata va asigur ca mortii nu au fost niciodata dusi in spate! P.s. Nu simpatizez pe nimeni in mod special( vreau doar sa fiti oameni) p.p.s. slabe sperante!
omul pe 01 Decembrie 2015, 18:30
#4
rusine
Tie sateanule oricat tear ajuta lumea.nu esti multumit.sa-ti fie rusine ca spui minciuni de felul cu mortii in brate.daca vrei Mai multa prosperitate,fii serios,responsabil SI lasa pomana.putina munca nu -ti strica
omul pe 01 Decembrie 2015, 18:24
#3
fals
Total fals.acel drum nu Este principal ptr cimitir,asa este cum arata .cu mortii in spate,rusine,niciodata nu Sa intamplat,primarul pune la dispozitie SI utilaje de la el. Cu dezapezirea iar fals.nu sunt fan bilii dar in comparatie cu hotii dinainte e om.
marcel pe 29 Noiembrie 2015, 08:01
#2
Si dezepezirea se face doar pe unele stradute
Asa se face la Plopii Slavitesti dezepezirea,se face dupa cum considera angajatul primariei dupa buldoecscavator.El hotaraste care ulite trebuiesc c*ratate.La primar te duci degeaba !!!!!!!!!!!!Urmeaza taierea porcilior,o super afacere cu testul de trichina unde te rupe cu pretul si bineinteles fara chitanta.In speranta ca nu am suparat prea multa lume va multumesc si sa m-ai scrie si altii!
UN MAGUREAN pe 28 Noiembrie 2015, 20:27
#1
si pe magurele
PE magurele,namoale d-le primar,pina la git, ce facem ma asteptam inca vreo 2-3 mandate,sa spunem ca suntem oraseni excaim
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.