Minciuna şi incompetenţa Miliţiei Turnu Măgurele. Agresorul cu ranga este liber. Aşteptăm un comunicat pe bune.

28 Noiembrie 2015, 10:03 | 3671 vizualizări | 19 comentarii
Car Universal
Agresorul cu ranga este liber

La 6 zile de cand o femeie a fost lovita de un agresor necunoscut, Militia din Turnu Magurele vine si ne spune o poveste de adormit copiii.

Din data de 21.11.2015 au circulat zvonuri despre tot felul de  atacuri ale asa-zisului agresor cu ranga. In oras s-a instalat teama de individul cu ranga, iar polimilitienii ne spun ca agresorul este liber. A vrut sa isi loveasca nevasta si a gresit, ce mare lucru! V. I., numele de scena dat de militieni, in loc sa fie arestat preventiv fiindca este pericol public, zburda linistit prin oras. Nimic nu e credibil in comunicatul Politiei, mai mult ne indruma sa stam linistiti pentru ca V.I. si-a dat cuvantul de pionier. Conform unor surse din militia Turnu, agresorul a declarat ca de acum incolo este mult mai atent si nu isi mai confunda nevasta. Daca nu se spune numele agresorului, macar inaltimea sotiei si culoarea la par pentru ca femeile sa stie daca sunt in pericol. Zvonurile circula din cauza incompetentei crase a celor care aveau obligatia sa comunice populatiei lucruri concrete. Nicu Bozianu e mult mai destept ca militienii din Turnu.

Prezetam mai jos comunicatul Politiei cu unele precizari ale redactiei: 

Poliția Municipiului Turnu Măgurele aduce la cunoștința cetățenilor că zvonul public referitor la faptul că un bărbat cu o rangă agresează femei pe raza municipiului, publicat și pe rețelele de internet, este fals!( si nu prea)!

Într-adevăr, în seara zilei de 21.11.2015, în jurul orei 18:00, Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, angajata unei unități farmaceutice, a fost agresată pe strada M. Eminescu de către o persoană necunoscută.

Față de această situație s-a întocmit dosar penal, polițiștii au acționat cu promptitudine, iar în urma investigațiilor efectuate( profesionisti in adevaratul sens al cuvantului) a fost identificat autorul care și-a recunoscut fapta.( un caz foarte complex rezolvat intr-un timp foarte scurt) 

Autorul V. I., din Turnu Măgurele, în vârstă de 38 de ani, a declarat că în ziua respectivă s-a certat cu soția sa, pe care a acuzat-o de infidelitate și pe fondul supărării și al consumului de băuturi alcoolice a confundat-o pe victimă cu aceasta, ambele având aceeași statură, părul de aceeași culoare( castaniu cu suvite blonde) si aceleasi miscari ale corpului. 

În momentul în care și-a dat seama că a lovit altă persoană, s-a speriat( saracul de el) și a fugit.

Cel în cauză este cercetat penal și va răspunde pentru fapta sa.( s-au luat masuri serioase, l-au certat rau de tot si a zis ca nu mai face sau, in cel mai nefericit caz, nu isi mai confunda nevasta) 

Îndrumăm cetățenii să nu mai dea crezare unor zvonuri tendențioase care pot crea panică( sa aplece urechea la prostiile noastre)

sursa: Militia Turnu Magurele.

Citeşte şi
Comentarii (19) Adaugă comentariu
Ion Turneanu pe 10 Decembrie 2015, 19:17
#19
Ranga = Stanga
Omul cu ranga a schimbat RANGA in STANGA pentru c*riosi

Tot un turnean pe 08 Decembrie 2015, 18:34
#18
Ranga
Agresorul cu ranga este liber... Luni 7 decembrie ranga a mai agresat 2 femei la central in fata la ChinaMegaShop pe la ora 16:00-16:30 si lui ranga se vede ca nu ii ie frica de politie daca si unde este foarte multa lume el tot cauta victime. Ar fii bine sa il prinda unu sa ii faca ceafa in ceru gurii de la atata m**e
a pe 04 Decembrie 2015, 06:34
#17
nu este violet
Nu,mai,vb aiurea,de ivan Vasile ca nu este violent cu nimeni e o miciuna nu mai,va loati,după lume. Vorbește,multe
d pe 03 Decembrie 2015, 21:40
#16
d
Da Ivan vasile zis pocite in oras sila puscarie numit Batista cu muci CA era arestat pentru furturi din buzunar
g pe 01 Decembrie 2015, 23:03
#15
f
Da Ivan vasile se cheama un hot prost si marunt
ddd pe 01 Decembrie 2015, 01:30
#14
adevar
Atacatorul cu ranga e pocite o saracie de on care isi baga nevasta LA produs si dupa acea sa ia de lume
P F pe 01 Decembrie 2015, 01:20
#13
P F
Ivan Vasile,zis "Pocite",un boschetar care sta pe la camin Codrea a confundat-o pe farmacista cu Pâciu Cristina,concubina lui si a lovit-o din razbunare. Nu exista,asadar,niciun "om cu ranga",este un caz izolat,terminati cu aberatiile.
x pe 30 Noiembrie 2015, 21:18
#12
x
Ce un metru 90 caasta are1 65 si e prost CA noptea
cristina alina pe 30 Noiembrie 2015, 01:43
#11
ce nesimtiti
Ce nesimtit nu poate sa il găsească pe ala
gigi catabina pe 29 Noiembrie 2015, 17:08
#10
Boschetăreală
Autorul articolului ar trebui de dat in judecată de "miliția" din turnu măgurele.urmaresc această mizerie de site doar de amuzament..toate "știrile" sunt anti psd-iste si pro ceilalți (pnl,pdl, pd, plrdbnm,cine dreachiu mai stie)..pe de altă parte autorule trebuie sa mânci si tu o pâne...niște boschetari..pace.
eu pe 29 Noiembrie 2015, 09:39
#9
da
Agresorul este geglan dan
eu pe 28 Noiembrie 2015, 19:08
#8
Bă, voi asdtia cu situ'
Nu va săturați să vindeți rahat?
Gogu pe 28 Noiembrie 2015, 17:37
#7
Omul cu Ranga atractie turistica
Exista si poate deveni o atractie locala de mare succes!... sodomizat, hacuit, tocat, este abator de sange tot Turnu Gaurele!Omul cu ranga iese seara din casa o va viola pe mama lui MITE!
Mite pe 28 Noiembrie 2015, 12:10
#6
Omul cu stanga
Bai eu l-am vazut in piata, azi dimineata pe la 09,00, avea peste 2,50 m, extrem de solid, in mina drepta avea ranga/stanga iar cu dreapta cintarea rosii... Potoliti-va dracu cu prostiile voastre, voi nu aveti ce face ?
y pe 28 Noiembrie 2015, 12:04
#5
intrebare
Ce dimensiuni are ranga lungime grosime poate se gasesc femei care se vor lasa agresate. Si comunicati precis pe unde umbla cu ranga si daca este erecta in timpul acela. Constat ca din lipsa de subiecte draga autorule te ai ramolit.
Mite pe 28 Noiembrie 2015, 11:57
#4
pentru autor
Militia era sa o bage la puscarie pe mata, ma, cind era sa te avorteze. Politia isi face datoria, sanctionatule !
Mite pe 28 Noiembrie 2015, 11:54
#3
suie
Nu vreti voi sa fie cum este in realitate. Bai, potoliti-va cu timpeniile voastre. Hai sa discutam despre saracia noastra cotidiana, nu mai avem loc*ri de munca, nu avem ce sa dam la copii sa manince, nu mai putem sa-i trimitem la scoala, nu mai sint bani...Da-l in mortii masii pe ala cu ranga, stanga, ciomagul, surubelnita..., nu politia il aresteaza ci proc*rorul si judecatorul. Este bine ca l-au identificat, acum sa-i lasam sa-si faca treaba incontinuare.
Gogu pe 28 Noiembrie 2015, 11:50
#2
Omul cu Ranga
Vineri la ora 11 si 30, noaptea, individul cu ranga in mana, peste 190 cm si extrem de solid, cu gluga neagra, si bocanci militari in picioare, umbla in spatele stadionului, l-au vazut cam doate persoanele si personalul benzinariei din zona!!!
Mite pe 28 Noiembrie 2015, 11:45
#1
a
Ati ai dreacu cu saitu vostru de cacat. Acuma umbla una cu o coasa prin oras, va cauta pe voi, cu saitu vostru nenorocit si...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.