Comunicat Politia Turnu Magurele - Agresorul cu ranga e doar mit.

27 Noiembrie 2015, 14:30 | 3521 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Agresorul cu ranga e doar mit.

Poliția Municipiului Turnu Măgurele aduce la cunoștința cetățenilor că zvonul public referitor la faptul că un bărbat cu o rangă agresează femei pe raza municipiului, publicat și pe rețelele de internet, este fals!

Într-adevăr, în seara zilei de 21.11.2015, în jurul orei 18:00, Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană de sex feminin, angajata unei unități farmaceutice, a fost agresată pe strada M. Eminescu de către o persoană necunoscută.

Față de această situație s-a întocmit dosar penal, polițiștii au acționat cu promptitudine, iar în urma investigațiilor efectuate a fost identificat autorul care și-a recunoscut fapta.

Autorul V. I., din Turnu Măgurele, în vârstă de 38 de ani, a declarat că în ziua respectivă s-a certat cu soția sa, pe care a acuzat-o de infidelitate și pe fondul supărării și al consumului de băuturi alcoolice a confundat-o pe victimă cu aceasta, ambele având aceeași statură și părul de aceeași culoare.

În momentul în care și-a dat seama că a lovit altă persoană, s-a speriat și a fugit.

Cel în cauză este cercetat penal și va răspunde pentru fapta sa.

Îndrumăm cetățenii să nu mai dea crezare unor zvonuri tendențioase care pot crea panică.

sursa: Politia Turnu Magurele.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
g pe 03 Decembrie 2015, 21:47
#7
g
Cine ma pocite da stiu CA LA puscarie I se spunea pule n c*r
Karol pe 28 Noiembrie 2015, 19:31
#6
pt agresor
Cum e posibil ca o persoana de calitate cum este doamna sa fie agresata de un asemenea animal.????indiferent de motiv ca a confundat-o sau ca are instinct de criminal ce legi avem in tara asta de e inca liber?????? Ce vina avea domnisoara farm sa treaca prin asa trauma fizica si psihica provocata de o bruta ????trebuie linsat ...pt fapta plina de cruzime!!!! Sunt un om ...un pacient cunosc fata si tot respectul pt dansa,sa aiba putere sa treaca peste si sa nu ramana cu sechele ..vi linistit de la munca si te trezesti in spital ? Sa fie inchis !!!!
acelasi eu pe 28 Noiembrie 2015, 15:54
#5
hahaha
Cum este fals daca acea domnisoara farm a fost lovita cu ranga? Eu cunosc fata e greu sa o confunzi cu altcineva nu cred ca sotia lui era la fel de frumoasa grin))) si daca e asa dc e lasat in libertate?????? Sa mai faca vreo confuzie ?!
o fata pe 28 Noiembrie 2015, 14:45
#4
oarecare


bai nene voi ganditiva ca aveti si voi acasa copii,o sotie care putea sa fie in locul acelor femei care au fost agresate de acel agresor asa ca nu spuneti asa doar casa scapati voii politisti ordinari ..b a g a m i a s, p u l a in familia voastra de scarbe ordinare ..

Andreea pe 27 Noiembrie 2015, 20:15
#3
:)
hahahaha trebuie sa le dau alor mei sa citeasca asta ca nu m-au mai lasat sa ies nici pana la magazin LOL grin
Dragos Cristescu. pe 27 Noiembrie 2015, 17:29
#2
In sfarsit!
Asa trebuie sa procedezi mereu, stimata Politie, zilnic trebuie sa dai comunicate despre evenimentele importante intamplate si cercetate! Sunt convins ca redactia le va publica cu prioritate. ( VALABIL SI PENTRU ALTE INSTITUTII ALE STATULUI!).
b pe 27 Noiembrie 2015, 17:28
#1
est
respect pol.tr.mg, sinteti za best ! Sa va suga p...la toti infractorii care scriu pe acest site.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.