Perchezitii in Teleorman si alte trei judete la persoane banuite ca au comis infractiuni de furt in Germania.

25 Noiembrie 2015, 10:33 | 3038 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Perchezitii in Teleorman si alte trei judete la persoane banuite ca au comis infractiuni de furt in Germania.

Polițiștii efectuează miercuri 13 percheziții domiciliare în patru județe, la persoane bănuite că au comis infracțiuni de furt pe teritoriul Germaniei.

''La data de 25 noiembrie, polițiștii Direcției de Investigații Criminale a Inspectoratului General al Poliției Române și polițiștii de investigații criminale din cadrul inspectoratelor de poliție ale județelor Giurgiu, Teleorman, Ilfov și Buzău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București, efectuează 13 percheziții domiciliare'', informează IGPR, într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, urmează să fie puse în executare șapte mandate europene de arestare, emise de magistrații germani pe numele persoanelor bănuite în cauză — cetățeni români.

Perchezițiile au loc în județele Giurgiu — 8, Teleorman — 2, Ilfov — 2 și Buzău — 1, fiind vizate mai multe persoane bănuite de furturi de metale neferoase (cupru).

Acțiunea este organizată în baza unor cereri de comisie rogatorie internațională formulate de autoritățile judiciare din Nurnberg și Bamberg prin Serviciul de Cooperare Judiciară Internațională, Relații Internaționale și Programe al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Activitățile beneficiază de sprijinul structurilor de intervenții și acțiuni speciale ale Poliției Române și al specialiștilor criminaliști, fiind prezenți și 12 ofițeri de poliție germani din Landul Bavaria.

Persoanele în cauză sunt cercetate de săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, distrugere, furt calificat și tentativă la furt calificat.

Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 250.000 de euro.

Persoanele depistate vor fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autoritățile germane.

sursa: agerpres.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Cetatean platitor de taxe si impozite pe 26 Noiembrie 2015, 09:33
#5
Politia/Parchetul,sa-si faca datoria
Cine sustine si acopera faptele acestor rebuturi umane gen Bozianu/Macica/Donica si alti romi care au ca preocupari,camataria,santajul,proxenetismul si alte fapte antisociale?Avem legi,domnilor politisti,de ce nu le respectati?Cine va plateste,cei de care tocmai v-am spus ?Bani pe care ii afiseaza cu nerusinare sau fara frica,rezulta din afaceri in urma carora au platit taxele si impozitele aferente?E atit de simplu,trebuie doar sa va doriti sa aplicati legea.
Macica pe 25 Noiembrie 2015, 23:11
#4
sa va iau...
Ma doare fix in p... sant cel mai tare camatar si recuperator,proxenet nu mai vorbesc. am avut grija sa fac relatii sus si ma aparat si ma apara.nam muncit nicio zi si am casa masina bani de benzina ajutor social si bani de caldura ca doar sant prieten cu primaru, ma saluta de la un km...am avut apartament inchiriat peste drum de mine ..cu pizde,ce de clienti cu carte am avut,sa se dea la mine daca are c*raju ca adoua zi sant cu nevestele la divort....

Lutica pe 25 Noiembrie 2015, 12:54
#3
Cine verifica rasa asta spurcata
Da-asta e intrebarea-de unde au ti**nii bani-ca de muncit nu munceste nici unul dintr-o mie.Se inmultesc haotic,nu frecventeaza c*rsurile de invatamint,nu platesc taxe si impozite si multe alte lucruri incompatibile cu o viata dusa in limitele legii si a civilizatiei.Sa nu uitam ca toate astea se-ntimpla si cu complicitatea Institutiilor Statului.Cuvintul de baza este CORUPTIA.
Pasvante oglu pe 25 Noiembrie 2015, 11:41
#2
Pentru Tocitu
Te intrebi ne intrebi su faci pe c*riosu ?Sunt 25 de ani de la asa zisa revolutie ciorile au ceva in plus pot zbura pe cand tu ai stat in Katanga la seminte prajite .

tocitu pe 25 Noiembrie 2015, 11:10
#1
Tiganii fara servici dar bogati
Pe str.Cetatea Turnu si 6 martie din Turnu Magurele locuieste unu Vaduva care aproape a cumparat toata strada si si- a construit asa zise palate .De unde are banii?De muncit nu munceste nimeni.Sa fie din furturi de prin Spania,Germania pe unde umbla ale fiuso cu pirandele la ciordit.Chiar nu-i intreaba nimeni?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.