Exclusiv: Primăria Turnu-Măgurele a oferit două contracte firmei implicate în scandalul din judeţul Argeş.

25 Noiembrie 2015, 08:46 | 3081 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Ieri am scris despre doua apropiate ale jupanului care au fost trimise in judecata de procurorii DNA Pitesti. Catana Aida Petronela si Oana Onela Carmen sunt acuzate cu privire la săvârșirea a zeci de infracțiuni de complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, din care multe savarsite în formă continuată.

Cele doua au fost trimise in judecata ca reprezentante ale firmei  European Project Consulting. Aceeasi firma a primit doua contracte de la Primaria Turnu Magurele.

Citeste si: Mafia pesedistă - Catană Aida Petronela şi Oană Onela Carmen, apropiate ale lui Liviu Dragnea, trimise în judecată de procurorii DNA.

European Project Consulting contribuie la castigarea proiectului de consolidare a cladirii Colegiului National Unirea din Judetul Teleorman

Consiliul local Turnu Magurele a fost anuntat astazi 31 august 2009, de catre Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud Muntenia, ca proiectul "Consolidarea cu demolare partiala cladire Colegiul National Unirea" a fost declarat castigator. Proiectul are o valoare de 13.127.125,10 RON si este finantat prin Programul Operational Regional 2007 - 2013, Axa prioritara 3 -Imbunatatirea infrastructurii sociale, Domeniul de interventie - 3.4. Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea si echiparea infrastructurii educationale preuniversitare, universitare si a infrastructurii pentru formare profesionala continua. Cererea de finantare a fost intocmita cu ajutorul European Project Consulting.

Consiliul Local Turnul Magurele isi dezvolta reteaua de transport fluvial cu ajutorul European Project Consulting

Consiliul Local Turnul Magurele isi va dezvolta reteaua de transport fluvial prin proiectul „Dezvoltarea si echiparea infrastructurii pe cai navigabile (W.I.D.E) – Platforma pentru reteaua de transport din zona transfrontaliera Turnu Magurele-Nikopole”, finantat prin „Programul de Cooperare Transfrontaliera Romania-Bulgaria 2007-2013”, Axa prioritara 1 – Imbunatatirea mobilitatii si a accesului la infrastructura de transport, informatii si comunicatii in regiunea transfrontaliera, Domeniul de interventie major 1.1. - Imbunatatirea facilitatilor de transport transfrontalier terestru si fluvial. Cererea de finantare a fost intocmita cu ajutorul European Project Consulting.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
eu pe 25 Noiembrie 2015, 20:28
#3
e destul de clar articolul
bani spalati si atat !
xert123 pe 25 Noiembrie 2015, 20:07
#2
cu**a di comuna saelele
ieri am vazut o fata pe nume andreea ca facea sex cu un individ mai mare ca dansa.fata avea 15 ani iar dansul 20.
Predica pe 25 Noiembrie 2015, 10:06
#1
Hoții de sub umbrela PSD
Dacă tot ați facut astfel de descoperiri și aveti dovezi,ia faceți voi și o scrisorică și la DNA.Asta așa,ca să vedem cine ne-a băgat mîna în buzunar și încă ne mai bagă.Nu credeți că e timpul să ieșim și să spunem STOP tuturor furturilor din banul public?Vedem de peste 20 de ani tot felul de smecherii financiare ale cuplului Dragnea,Mohanu,Cuclea,iar adevaratele investiții rămîn doar pe hîrtie.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.