Șeful Poliției Rutiere Teleorman a primit doi pui și o mămăligă pentru că a scăpat un șofer de amendă (surse)

20 Noiembrie 2015, 00:16 | 4464 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Comisarul Dănuț Dobre, șeful Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Teleorman

Comisarul Dănuț Dobre, șeful Serviciului Poliției Rutiere din cadrul IPJ Teleorman, a primit de la un mituitor doi pui și o mămăligă, în schimbul intervenției pentru a-l scăpa pe un șofer de o sancțiune contravențională, potrivit referatului prin care procurorii DNA au cerut joi arestarea preventivă a polițistului.

Produsele alimentare, evaluate de mituitor la suma de 41 de lei, au fost remise la sediul Serviciului Poliției Rutiere Teleorman, pe data de 29 iulie 2015.

"Bunurile sus-menționate au fost remise ca urmare a intervenției exercitate de Dobre Dănuț în data de 25.07.2015 asupra unor lucrători din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Teleorman. Inculpatul a urmărit prin această intervenție ca (...) un cunoscut de-al mituitorului și care conducea autoturismul acestuia pe raza localității Dobrotești să fie absolvit de răspunderea contravențională în legătură cu abateri constatate de agenții constatatori din cadrul Serviciului Poliției Rutiere", se arată în referat.

De altfel, anchetatorii au interceptat o convorbire telefonică dintre polițist și mituitor, din care rezultă livrarea produselor alimentare:

"Mituitor: Alo!
Dobre: Sunt la ședință.
Mituitor: A... Veneam cu ceva cald.
Dobre : Da. Da, da. Pă la 11.
Mituitor: 11. Gata! Hai!
Dobre: Hai!".

Potrivit procurorilor anticorupție, comisarul Dănuț Dobre ar fi primit și în alte rânduri, pentru intervențiile în favoarea unor contravenienți sau pentru a ajuta diferite persoane să obțină permise de conducere, mită în bunuri sau sume de bani care ajungeau până la 500 de euro. Printre bunurile primite se numără diferite cantități de pastramă de oaie, țuică sau mâncare pentru câini.

Curtea de Apel București a decis joi arestarea preventivă pentru 30 de zile a procurorului Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman și a lui Dănuț Dobre, șeful Serviciului Poliției Rutiere Teleorman, acuzați de DNA de fapte de corupție.

Decizia nu este definitivă, însă cei doi vor fi duși în arestul Poliției Capitalei.

Procurorul Ovidiu Toma este acuzat de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, favorizarea făptuitorului și influențarea declarațiilor, iar comisarul de poliție Dănuț Dobre — de trafic de influență, luare de mită, complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și la favorizarea făptuitorului.

sursa: agerpres.ro

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
eu pe 23 Noiembrie 2015, 15:15
#20
#SNI
Da, mă văd din nou in postura de a nu mai repeta ceea ce am spus in urmă cu ceva timp. Un om care știe cu ce se "mănâncă" viata! Chapeau bas!
SNI pe 22 Noiembrie 2015, 20:00
#19
#eu
De acord cu dvs.
eu pe 22 Noiembrie 2015, 14:24
#18
#SNI
Nu toţi poliţiștii sunt așa. Nu toţi s-au coborât la ciupeală sau luat șpagă. De f...t poate că au făcut-o doar ca nu fufe care și-au dat chilotii jos excitate de uniformă, ci din postura bărbatului care a iubit femeia respectivă. Mai sunt și asemenea cazuri, rare dar sunt.
eu pe 22 Noiembrie 2015, 14:17
#17
#SNI
Cine știe cunoaște. Mai sunt totuși. Trebuie să se schimbe "garnitura" de magistraţi aproape in totalitate. Unii proști, alţii corupţi, unii deștepţi dar corupţi. E destul de grav. Eu știu o judecătoare care iși ia dosarele acasă, nu ii ajunge programul de lucru să le soluţioneze, dar sentinţele tot proaste sunt.
EU pe 21 Noiembrie 2015, 13:52
#16
ASA E
DIN SURSA SIGURA STIU CA TIGANI ANALFABETI AU PLATIT 15.000 EURO SPAGA PTR A OBTINE UN PERMIS AUTO ! DAR SARACII POLITISTI CUM SE VICTIMIZEAZA EI CA AU CAZUT IN PLASA D.N.A. .

VI SE PARE CA SUNTETI PREA CORECTI SI CINSTITI ?

IA SA FITI VOI NISTE OAMENI INTEGRII SA VEDEM MAI CADETI IN VREO PLASA ?
EU pe 21 Noiembrie 2015, 13:25
#15
ATENTIE MARE !
#11 SI #12 ESTE 100 % GABOR !

INCEARCA SA LE MAI SPELE PUTIN IMAGINEA DE CORUPTI, INSA ESTE IN ZADAR !
EU pe 21 Noiembrie 2015, 13:22
#14
ATENTI MARE !
# 11 - info corecta



ESTE GABOR !
SNI pe 21 Noiembrie 2015, 11:58
#13
#info corecta
EU AM ALTA PARERE DESPRE DL. PROCUROR. VA ROG SA MA CREDETI. ESTE SIMBOLUL CORUPTIEI LS TELEORMAN, ALATURI DE ALT PROCUROR CELEBRUL DL. CUCLEA.
info corecta pe 21 Noiembrie 2015, 00:38
#12
Cazut in plasa
Mai cred ca vizat a fost spagarul de Dobre, care a fost vizat de ancheta initiala. La proc*rorul Toma s-au extins ulterior. Tot coruptii din politie care se temeau de el l-au turnat pentru faptele marunte. Important este ca nu a luat bani sau bunuri de la politisti sau ti**ni.
info corecta pe 21 Noiembrie 2015, 00:23
#11
Proc*rorul Toma Ovidiu
Un om deosebit, cu o experiemta de 30 de ani in magistratura, care a facut multe lucruri bune pentru sistemul public. Sper ca acest aspect sa conteze la ancheta DNA. A fost proc*rorul care l-a trimis la puscarie pe Sofronie Catalin din Turnu Magurele.
SNI pe 21 Noiembrie 2015, 00:22
#10
PENTRU VOI TOTI
Aceste,, afaceri legale cu iz penal '' patronate de sotii, copii, veri, prieteni, etc TREBUIE SA INTRE IN ATENTIA DNA. Eu am vorbit de,, Seful pacanelelor''dar exista si,, Benzinarul Sef'', Angrosistul Sef'',,, Agricultorul Sef''. Aceste exemple date de mine sunt reale si pot constitui indicii temeinice pt eventualele investigatii DNA.
SNI pe 21 Noiembrie 2015, 00:12
#9
PENTRU VOI TOTI
De obicei organele anticorupție monitorizează faptele de corupție in care polițiștii sunt implicați direct prin natura funcției și uita de,, combinatiile''pe care aceștia le fac prin interpuși si care aparent sunt legale, in realitate ACOLO ESTE MAREA PROBLEMA.
SNI pe 21 Noiembrie 2015, 00:00
#8
PENTRU VOI TOTI
DIN PACATE PRIMII CARE PICA SUNT,, CEI MICI''DNA SA-SI INDREPTE PRIVIREA CATRE SERVICIILE DIN IPJ TR CARE INVESTIGHEAZA INFRACTIUNI CU PREJUDICII MARI SAU IN URMA CARORA SE OBTIN VENITURI ILICITE EXTRAORDINAR DE MARI.
SNI pe 20 Noiembrie 2015, 23:54
#7
PENTRU VOI TOTI
Cunosc foarte, foarte, foarte bine nivelul corupție la Politia Tr. Nu exista POLITIST care sa nu fi primit in cariera lui o friptura un pachet de țigări sau sa nu fi beneficiat de un,, avantaj nelegal''. DAN DOBRE este polițistul care a mincat, baut, f..... (lucrul ăsta este considerat NORMAL in conceptia polițistului), poate a,, pus mina '' si pe bani(tentatia e mare, salariul mic). Toate astea sunt ilegale, trebuie pedepsit, dar el,, joaca la tineret ''-ALTII SUNT MARII CORUPTI DIN POLITIA TELEORMANEANA.
sorin pe 20 Noiembrie 2015, 22:54
#6
nu ma mira
se aproviziona si omul de iarna grin grin
edy pe 20 Noiembrie 2015, 19:24
#5
puscarie
Dragnea lua bani peste tot mulgea intruna de la politie de la pric*ratura de la Badoi Petrica Iulian de la Florica Neagu amandoi de la Uda parinti proc*rolului Badoi sunt asistenti medicali la parinti doamnei Judecatoare Neagu pe peimarita de la Uda Barbulescu Aurelia rot clica lor o sustine ca tatal judecatoareicNeagu estemosoiul pla cipii Primaritei de la uda Pe teso Gaciu ul punea mereu la comisiile de votare cu lista de persoane unde facea falsuru cine era sal cerceteze ca doar avea fica judecator D.N.A.sesizati
eu pe 20 Noiembrie 2015, 14:08
#4
#eu
Incep să mă intreb care mai sunt postările mele, in fine, nu are importanţă dacă este corect ceea ce spui.
EU pe 20 Noiembrie 2015, 12:52
#3
Familia Dragnea e fiarta !
Zboara cu masinile Buc*resti-Alexandria si retur de zici ca nu e adevarat ! Are idee cineva de ce a fost inchis Hotel Turris ?
eu pe 20 Noiembrie 2015, 12:49
#2
e un inceput bun !
sa vedem ce mai urmeaza !

normal ar trebui luati cam majoritatea din ei, ca sunt cam multi corupti pe meleagurile teleromanene, incepand cu dragnea, si terminand cu femeia de serviciu din primarie !
nelu pe 20 Noiembrie 2015, 09:02
#1
sunt in dilema
Chiar santeti penibili. Romanii au o vorba: ce bagi in gura si ce tragi in p--- nu se pune. Insa vreau si eu sa spuna cineva daca in judetul teleorman unde saracia si coruptia este la ea acasa, autoritatile "competente" au prins si cercetat vreun mare corupt ceva de genul mii de euro sau ceva mai consistent in afara de tuica pui mamaliga ceva creitari. Pe bune daca cineva stie vreun caz sa-l publice. Daca nu atunci cineva ar trebui sa intrebe care au fost motivele de am ajuns unde ne aflam in prezent pt.ca aici toti cei responsabili aplica teoria lui dinescu de la "revolutie" : -gai sa ne facem ca muncim- .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.