Pințoiu, Baban şi Găman - trei personaje în referatul procurorilor DNA( stenograme).

19 Noiembrie 2015, 23:54 | 6291 vizualizări | 25 comentarii
Car Universal
DNA.

Procurorul Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman a făcut, într-o discuție cu o grefieră, o serie de afirmații cu caracter rasist la adresa romilor, lăsând să se înțeleagă totodată că unul dintre principalele motive pentru care va clasa un dosar îl constituie apartenența etnică a martorului denunțător, potrivit interceptărilor din referatul prin care procurorii DNA au cerut joi arestarea preventivă a magistratului.

Discuția din data de 31 august 2015 făcea referire la cazul a doi agenți de poliție( n.r.Baban si Gaman) cercetați pentru presupuse fapte de corupție, al căror dosar tocmai fusese clasat de procurorul Toma:

"Toma: Eu acuma i-am audiat și pe ăștia, îi mai batem la mașină, dosaru' l-a clasat!
Interlocutoare: Îhî... (neinteligibil) cine sunt?
Toma: Î!
Interlocutoare: Cine sunt?
Toma: Uite, p-astea, hai să le batem (neinteligibil).
Interlocutoare: Dați-le.
Toma: Ne-o reclama țiganu' mai departe, cum... cum... țiganu' reclamă!
Interlocutoare: Cu cine?
Toma: Ă, reclamă doi polițiști că...
Interlocutoare: Că ce?
Toma: Luau mită!
Interlocutoare: A, cu mită!
Toma: Țigani! Eu când aud de țigani, dintr-un foc i-aș... și mai am unu' acuma, când apuc, tot cu țiganii.
(...)
Interlocutoare: Chiar ca un extremist d-ăla, știți!
Toma: Furt și hoție! Motiv pentru care... da. Voi da iar o clasare cu țigani și cam asta-i am în plan săptămâna asta!
Interlocutoare: Păi sunteți mare! Păi v-ajunge, v-ajunge!
Toma: Păi ajunge de, că am scos destule!".

Potrivit procurorilor anticorupție, Ovidiu Toma îi audiase anterior, în cursul aceleiași zile, pe cei doi agenți de poliție, cărora le comunicase, încă de la început, că va dispune o soluție de clasare față de ei. În plus, procurorul i-a avertizat pe polițiști să fie vigilenți în timpul serviciului, întrucât printre persoanele pe care le-ar putea opri în trafic ar putea fi investigatori sub acoperire.

De altfel, Ovidiu Toma îl informase și pe șeful(n.r. Pintoiu) celor doi polițiști, cu câteva zile înainte, că intenționează să claseze cauza, comunicându-i totodată și identitatea denunțătorului din dosar. În cadrul aceleiași discuții, procurorul i-a mai spus ofițerului de poliție că s-a opus propunerii ofițerilor Direcției Generale Anticorupție de a autoriza un investigator sub acoperire, tocmai pentru a-i proteja pe cei doi agenți și pentru a-i feri de tentația de a da curs unor posibile tentative de mituire.

Curtea de Apel București a decis joi arestarea preventivă pentru 30 de zile a procurorului Ovidiu Toma de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman și a lui Dănuț Dobre, șeful Serviciului Poliției Rutiere Teleorman, acuzați de DNA de fapte de corupție.

Decizia nu este definitivă, însă cei doi vor fi duși în arestul Poliției Capitalei.

Procurorul Ovidiu Toma este acuzat de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, favorizarea făptuitorului și influențarea declarațiilor, iar comisarul de poliție Dănuț Dobre — de trafic de influență, luare de mită, complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit și la favorizarea făptuitorului.

Citeşte şi
Comentarii (25) Adaugă comentariu
eu pe 25 Noiembrie 2015, 14:35
#25
fiţi domni
Nu vă face onoare să voebiţi despre cine/ce aţi f...t. Sunt bărbat, am călcat "prin vecini", am mulţumit, dacă mi-a plăcut am mai făcut-o. Niciodată nu am spus numele femeii? Eu nu sunt sigur pe nevastă-mea, voi pe ale voastre sunteţi?! Fiţi domni și fiţi bărbaţi demni, ne respectăm pe noi oameni buni. Cui nu i-o plăcea p...ă străină?
DONICA (zuzuri) pe 25 Noiembrie 2015, 13:18
#24
pt gaman
si pela mine a trecut nevastasa lam ertat de dobanda pentru 4—5 luni de zile acuma iar o astept sa treaca casate scap de dosarul ăla cu mita ai o femeie buna rau de tot stie cum sa lucreze . nu ca tine ganfaiatule
vladutu marian pe 24 Noiembrie 2015, 19:08
#23
pt. gaman
-sa stii draga cipriane ca atunci cand te-ai mutat la anl ai facut-o de pe urma sotiei tale ca e frumoasa si buna la pat;tot atunci cand ai intrat la paza pompieri,mai dar buna este nevasta asta a ta, iar cand pupai maini pe la pompieri sa iti dea drumul sa intri in politie, ma mai mi-o dai o data pe nevastata?

-nu esti decat un ingamfat, luai cele mai mici note la titularizare in invatamant si normal ca locul tau este la rahova, si va ramane sotia ta singura si promit sa am eu grija de ea;idiotule!
donica (zuzuri) pe 24 Noiembrie 2015, 17:30
#22
DNA DGA
pintoiu baban si gaman sa zis cu voi gata nu mai e cine sa va tina in brate eu donica va spun ca ne manca deneau sau dgaul pe tara ca ce am avut sa dus la dna sunt arestati îia care ne clasa dosarele .gata cu spaga .mita

Gigi chirigiu pe 24 Noiembrie 2015, 07:18
#21
Accident mortal
Dar de Gigi chirigiu de ce nu se mai vorbește nimic?? A omorat o femeie ai era inconștient de beat a părăsit si locul accidentului chiar. Asta cum se explica?
Ok pe 24 Noiembrie 2015, 01:54
#20
Afara cu Gaman !!
Un pupinc*rist si un spagar (cersetor). De la obraz cerea. Un om fara scrupule si foarte pervers. Un mare profitor. A abuzat prea mult de functia pe care o are, dupa urma lu' nevastasa, care se f..e cu toti colegii si sefii lui. Si nu numai ! Sa plece din politie n are ce sa caute acolo. Inapoi la tarcovnic ! Acolo se pricepe cel mai bine.
x pe 23 Noiembrie 2015, 17:50
#19
ptr TIGANU
mmaliga, sa te c..ci in ea iar puiul sa-l bagi in p...da mati. ca nu te primim la statuie, TIGANULE .
ie pe 23 Noiembrie 2015, 16:18
#18
.
In tr sunt cei mai multi corupti..faceti ceva...si cu restull!!!!!nu numai cu astia 3.incepand de la ploitisti ....si terminand cu cersetorii...sunt multe de facut in tr...sper ca se va face ceva
EU TIGANU pe 22 Noiembrie 2015, 17:38
#17
TIGANU CARE VA-M FACUTO
DACA VRETI S-AMI AFLATI IDENTITATEA VA ASTEPT CU CEA MAI MARE PLACERE IN FATA MONUMENTULUI DIN FATA PARCULUI MARE DIN TURNU MAGURELE LA DATA DE 01-12-2015 OSA FIU CU O MAMALIGA SI CU UN PUI IN MANA CADOUL PT DOMNUL PINTOIU SI BABAN . VA MULTUMESC !

pintoiu pe 22 Noiembrie 2015, 10:30
#16
recunosc
e adevrat ca am primit mita dar nu 15.000 mii am luat doar 9.000 mi asa ca am sa fac dor doi ani si osa recvin,poate nu la circulatie ci la prestatia munci in folosul cominitati . recunosc ca sunt prieten bun si cu donica camataru zis Zuzuri care nu mia luat asa multa dobanda mia luat doa 15 la suta lunar .era normal sa iau spaga daca nu mai aveam bani sa dau dobanda lu donica asa ca babane trei sa ne facem bagaju si sa il suni si pe gaman sa fie pregatit ca nu se stie. sa pastram uniformele c*rate ca ar trebui sa le predam .
EU pe 21 Noiembrie 2015, 13:51
#15
ASA E
DIN SURSA SIGURA STIU CA TIGANI ANALFABETI AU PLATIT 15.000 EURO SPAGA PTR A OBTINE UN PERMIS AUTO ! DAR SARACII POLITISTI CUM SE VICTIMIZEAZA EI CA AU CAZUT IN PLASA D.N.A. .

VI SE PARE CA SUNTETI PREA CORECTI SI CINSTITI ?

IA SA FITI VOI NISTE OAMENI INTEGRII SA VEDEM MAI CADETI IN VREO PLASA ?
EU pe 21 Noiembrie 2015, 13:35
#14
IMI SPUNE SI MIE CINEVA...
CUM DE FRATII CODREA CARE BEAU PE LA HOTEL SI BRIZA SI OPREAN(NASIT DE EI) SI ALTII DE LA CIRCULATIE NICI MACAR NU L-A OPRIT VREODATA ! OARE D-ASTA SA ISI FI LUAT FERRARI SI LAMBORGHINI ? CA SA STIE POLITIA CA EI SUNT ! FRUMOS PERMIS DE LIBERA TRECERE SI-AU ACHIZITIONAT ! CUM A REUSIT SA VANDA CODREA PAMANT ARABIL CU 12 EURO MP PE VALE PE UNDE TRECE NOUL DRUM SPRE ISLAZ ? E VORBA CUMVA DE SUTE DE MII DE EURO ASA LA O TRANZACTIE ? OARE CU PSD-UL SA FI FACUT TRANZACTIA ? DRAGNEA CE ZICE DE ACEASTA "DESPAGUBIRE" CATRE FRATII CODREA ? CINE A EXECUTAT DRUMUL, OARE TELDRUM ? CAMINELE DIN KATANGA SI DIN BUCURESTI CU CATA SPAGA AU FOST ACHIZITIONATE ?
leo pe 21 Noiembrie 2015, 08:05
#13
intrebare
Ce mai cauta tircomnicu de gaman la circulatie afara cu el
Vasile pe 21 Noiembrie 2015, 02:04
#12
Sa se facă dreptate
Găman a cerut mita la multă lume si cine nu a cotizat a rămas pieton..majoritatea de la circulație sunt corupți,.toata lumea știe ca nu se poate lua proba de traseu fără șpagă ..la pușcărie cu ei,sa se facă dreptate odată!
....... pe 20 Noiembrie 2015, 22:27
#11
Vinovatii sa plateasca
C...
x pe 20 Noiembrie 2015, 14:06
#10
cozonac
luami ar cocoselul la tranta cantaretul de gaman cand iam dat cozonac ma iertat iar cand nu iam dat nimic ma amendat lingaul la puscarie cu el e cu ochi numai dupa mita

leo pe 20 Noiembrie 2015, 13:35
#9
intrebare
Unde a facut domnilor Gaman sc.de politie sa fim seriosi si sunt multi ca el peste noapte sau facut politisti si la rutiera
EU pe 20 Noiembrie 2015, 12:45
#8
ASTEA-S HIBE VECHI PE AICI !
CORUPTIE LA CEL MAI INALT NIVEL SI IN TERITORIU SI IN CAPITALA ! D-ASTA REGRESAM INLOC SA PROGRESAM, DIN CAUZA CATORVA VIERMI CARE O DUC ( NICI MACAR BINE, DECAT MAI BINISOR ) . MAJORITATEA SUFERA ! PTR CE ACEST SACRIFICIU DIN PARTEA OAMENILOR ? MAGISTRATI, PROCURORI, JUDECATORI, AVOCATI, POLITISTI CU ORICE GRAD ! ASTA E ROMANIA DIN ZILE NOASTRE !
Da ti drumul la toate comentariile pe 20 Noiembrie 2015, 11:58
#7
Arata ti toate comentariile postate
Faceti va datoria !!!
REDESCHIDEREA DOSARULUI pe 20 Noiembrie 2015, 11:44
#6
RELUAREA ANCHETEI IN CAZUL ACESTORA
Redeschiderea dosarului si luarea de masuri legale GAMANE SI BABANE !!!!
REDESCHIDEREA DOSARULUI pe 20 Noiembrie 2015, 11:23
#5
RELUAREA ANCHETEI IN CAZUL ACESTORA
Parerea mea,se vor efectua din nou cercerari,se va prelua cauza penala de catre DNA direct,si luarea de masuri legale GAMANE !!!
bebe marin pe 20 Noiembrie 2015, 09:59
#4
plasa.D.N.A
COMISARUL DOBRE A CAZUT IN PLASA DNA !!!!ESTE O FACATURA DE ULTIMA SPETA.ASA SE AJUNGE IN ROMANIKA CA UNI OAMENI DE CARACTER SA FIE MANJITI CU KAKA DE POLITIC SI DATI PE LINIE MOARTA.CARE NU ESTE CU NOI ESTE IMPOTRIVA NOASTRA.SE PARE CA SUB ACEST SLOGAN PARTIDUL ROSU ISI DESFASOARA ACTIVITATEA IN....TELEORMAN!

Dinuț pe 20 Noiembrie 2015, 08:50
#3
Pînă unde merge corupția
Puțintică răbdare,că încă nu ați văzut nimic pînă acum.Haita e mult mai mare și nu vor scăpa mulți.Și în alte domenii,să fie foarte limpede.E loc,,acolo,,pentru toți cei care s-au dedulcit din foloase necuvenite.În special din politicul asta de rahat.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.