Lovit de elicopter sau moarte din senin. În Teleorman este posibil orice.

13 Noiembrie 2015, 10:07 | 5197 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Elicopter utilitar.

Comentariu SNI - In vara anului 2008 un ing. pensionar ce muncea fara forme legale la SC DANIV SRL, societate ce aparține lui Dan Manaila (Locțiitor al lui Mohanu in,, loja'') este ucis de elicea unui elicopter care executa lucrări de erbicidare la societatea DANIV. ITM, POLITIA SI PARCHETUL SA NE SPUNA SI NOUA SOLUTIA DATA IN DOSAR. - MANAILA DAN SA NE SPUNA CE FUNCTIE AVEA TATAL SAU MANAILA ION LA ACEA DATA. MANAILA ION SA NE SPUNA DACA ESTE MEMBRU PSD. DNA SI SRI SA VERIFICE CELE SPUSE DE MIINE.

Iata ce scria Mediafax in 8 iunie, 2008

MT: Puţin probabil ca inginerul agronom găsit mort să fi fost lovit de un elicopter

Directorul direcţiei de investigaţii aeronautice din Ministerul Transporturilor, Mircea Ciucă, a declarat că din primele cercetări de la Bujoreni, Teleorman, a rezultat că este puţin probabil ca inginerul agronom găsit mort, sâmbătă, să fi fost lovit de un elicopter.
Ciucă a declarat pentru MEDIAFAX că cercetările continuă în acest caz, în prezent reprezentanţii direcţiei pe care o conduce încercând să ia legătura cu procuratura din Alexandria, oraşul din care era inginerul agronom, în vârstă de 68 de ani, găsit mort sâmbătă.

Inginerul supraveghea lucrările de ierbicidare pe un câmp din Bujoreni, Teleorman, iar sătenii l-au găsit într-o baltă de sânge, cu capul zdrobit, şi au anunţat Poliţia.

Corpul victimei a fost transportat la morga spitalului judeţean Alexandria în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.
Prima ipoteză a anchetatorilor a fost că bărbatul a fost lovit la sol de elicea unui elicopter utilitar, care se pregătea să decoleze pentru a efectua operaţiuni de împrăştiere de substanţe erbicide.

Potrivit inspectorului Adrian Ilicea, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, ancheta cazului a fost preluată de reprezentanţii Parchetului Teleorman, pilotul elicopterului fiind audiat, sâmbătă, de procurori.

De asemenea, comisia din Ministerul Transporturilor va expertiza aparatul de zbor pentru a stabili dacă a fost sau nu implicat în moartea inginerului şi dacă a fost vorba despre un accident de muncă.

Aparatul de zbor este un elicopter de tip Kamov Ka-26, prevăzut cu două locuri, pilot şi copilot, şi destinat operaţiunilor utilitare. Elicopterul aparţine unei firme de profil din Ploieşti, iar pilotul aparatului de zbor, un bărbat în vârstă de 50 de ani, este din municipiul Bucureşti, potrivit anchetatorilor.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
EU pe 15 Noiembrie 2015, 23:36
#20
he he
Unde e coruptia la ea acasa, toate cazurile se musamalizeasa usor si rapid, daca exact ca si in cazul de fata, atunci cand conosti pe cineva care sa iti stearga urmele,e ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Problema e ca sunt hartii care raman si de care sa raspunda cine le-a intocmit la acea data ! Deci niste capete tot cad, mai devreme sau mai tarziu !
eu pe 15 Noiembrie 2015, 16:15
#19
# Andrei
Așa, de prin gura târgului, incă de acum 3-4 ani, posibil și 5, nu mai reţin exact, juristul șef se iubea cu o colegă din prefectură. Acum eu nu i-am văzut "in acţiune" dar colegii lor da. Nu prea cred că a fost o simplă bârfă.
eu pe 15 Noiembrie 2015, 16:10
#18
# Andrei
Probabil dar inexact. Cine face evaluările de risc profesional? Sunt obligatorii și ai nevoie de c*rsurile cu durată de nu știu cate ore. Nivelul mediu este pentru lucrătorul desemnat, altă.mâncare de pește.
I pe 15 Noiembrie 2015, 14:29
#17
ptr #12, #13
Oricata dreptate ai avea, daca ai avea, Oricum e pusa sub semnul intrebarii din start ! in judetul teleroman coruptia e la ea acasa prin prisma lui dragnea PUNCT
SNI pe 15 Noiembrie 2015, 12:53
#16
Andrei
Am observat ca cel mai mult v-a durut atacul asupra lui Doncea. Sunteti ruda, angajat al primariei sau la una din firmele lui?
SNI pe 15 Noiembrie 2015, 12:50
#15
Andrei
Exista posibilitatea ca unele informații ce ajung la mine sa fie puțin defomate dar in mare parte sunt exacte. Eu nu sunt organ de cercetare penala, sau ziarist sa verific informațiile in,, n''surse. Ce facem noi aici este o simpla discuție. Daca vreti,, o mica birfa''Daca Doncea sau alta persoana,, birfita''de noi se simte lezată, sa scrie sici,, ce-l''doare.
SNI pe 15 Noiembrie 2015, 12:43
#14
Andrei
Îl cunosc pe Doncea mai mult decât credeți. Dacă citiți cu atenție eu sm spus ca ginerele nu se baga.L-am si,, citat aproximativ ''. Stiam de divorț iar dacă vreți va dau si un amănunt,, din familie''. Repet IL CUNOSC PE DONCEA FOARTE BINE. Referitor la celălalt subiect posibil sa aveți dreptate partial, dar numai în cazul,, persoanei desemnate cu protecția muncii ''.
andrei pe 15 Noiembrie 2015, 08:28
#13
continuarea comentariului
ati vorbit despre primarul de la dracea-doncea, ca il scapa ginerica gigi iancu(iar va aflati in eroare). In afara de faptul ca nu stiti daca lucreaza in consiliul judetean sau in prefectura, va spun eu-este seful directiei juridice din cadrul prefecturii, si cel mai important lucru, nu mai este ginerele lui doncea, este divortat de fiica acestuia cu mult inainte de accident si nu au ramas in relatii bune. in concluzie: nu mai vorbiti despre lucruri si fapte pe care nu le cunoasteti, sunteti penibil.
andrei pe 15 Noiembrie 2015, 08:22
#12
pentru SNI
nu vati saturat de batut campii aiurea? nu sunteti politist, nici jurist(asta ca sa aveti habar despre ce vorbiti), dar spuneti anumite lucruri total eronate, iar prostimea va crede. spuneti despre c*rsurile ssm, ca le tine matusa, soacra, etc...ei bine nu. c*rsurile pentru protectia muncii sunt tinute de inspectorii din cadrul ITM(dvs. nu ati stiut asta). fiecare patron poate face c*rsuri si-si face apoi singur actele, insa pot fii si patroni cu 10 clase care nu stiu sa scrie si sa citeasca, iar acestia trebuie sa plateasca o firma(ghinionul lor).
eu pe 15 Noiembrie 2015, 07:50
#11
#SNI
Exact!
SNI pe 14 Noiembrie 2015, 21:46
#10
eu
Nu știu cum se numesc in termeni tehnici,, hirtiile'', dar procedura este cea despre care am vorbit.
eu pe 14 Noiembrie 2015, 16:09
#9
#SNI
Așa este, controalele vizează evaluările de risc profesional, planul de prevenire și protecţie, carnetele de instrucţiuni pentru angajaţi in care sunt atașate fișele de aptitudini-șpaga la medicii de profil. Multe societăţi nu au, așa ca vrând nevrând, vor face contra cost toate hârţoagele arătate cu niște "autorizaţi", și c*rsurile medii vin ca fiind ceva firesc.
SNI pe 14 Noiembrie 2015, 11:54
#8
Trica-continuare
Aceeași metoda de a primi spaga, este aplicata si de cei de la Pompieri. Noi suntem tentați sa spunem ca vinovatii sunt sefii acestor instituții, mai vinovați sunt politicienii ce-i numesc in functii . DAR MARII VINOVATI SUNTEM NOI VOTANTII.
SNI pe 14 Noiembrie 2015, 11:42
#7
#Trica-3
Vreti sa știți numele,, corupților acoperiti '' din aceste instituții? POT SA VA SPUN CITEVA. DAR MAI SIMPLU VA SPUN ASA:-TOTI SEFII DE LA DIRECTOR LA SEF BIROU. CINE II AJUTA SI AU SI EI PARTEA LOR? - TOTI ANGAJATII, DE LA INSPECTOR LA FEMEIA DE LA CURATENIE.
SNI pe 14 Noiembrie 2015, 11:36
#6
#Trica-2
O alta modalitate de a lua,, spaga cu acte''este obligarea firmelor de a avea o persoana desemnată cu instructajul de protecție a muncii a angajaților. Aceasta persoana trebuie sa faca niște c*rsuri de pregătire. GHICITI CINE SUNT PERSONELE-FIRMELE AUTORIZATE sa tina aceste c*rsuri? Va spun eu confusedOTIA FICA MATUSA SOACRA ETC.
SNI pe 14 Noiembrie 2015, 11:30
#5
#Trica
Pentru a fi in regula din punctul de vedere al celor de la ITM, societățile comerciale trebuie sa întocmească o serie de hirtii. Pentru fiecare meserie sau funcție pe care o SC are angajat trebuie sa întocmească o,, fisa a postului '' cu normele de siguranță. Cei autorizati percep o taxa de500lei/funcție. Mecanismul,, de facut bani este următorul :Inspectorii ITM controlează firma, constata ca nu are aceste documente, amenințată cu amenzi astronomice, nu te sancționează dar iti da un termen sa in tocmesti actele si-ti recomanda,, un fiu, nepot, var, sotie-sot''AUTORIZAT sa - ti faca actele. Unii spun ca ar fi conflict de interese dar in fapt este PRIMIRE DE SPAGA. - MITA acoperita cu documente.
Kobra Groasa pe 14 Noiembrie 2015, 08:34
#4
Cristy DUSKA, PRIMARUL INFRACTOR!!
Scrieti si de marele alb, 200 kg in viu, Cristy DUSKA, primarul infractor, inca in liberate!!
eu pe 14 Noiembrie 2015, 01:17
#3
# IDLS
Dacă găsiţi și o altfel de tipologie de psd-ist să imi spuneţi și mie! La ăștia in partid mizeria, sub orice formă, tine loc de obraz. Cu alte cuvinte, nu există nicio limită a impuţiciunii la ăștia.
Trica pe 13 Noiembrie 2015, 21:42
#2
POPESCU GH. un stalinist convins!!!!
Sa ne raspunda Popescu Gheorgenspector sef la ITM sau firma sotiei sale II Popescu MIhaela si fiul acestia Popescu Catalin ce sa intamplat avand in vedere ca familia POPESCU si cnentreaza si da cu capul! POPESCU GH inspector sef la ITM iar sotia si fiul acestiua presteaza servicii ssm in domeniul in care sotul si tatal este sef cu musamalizarea-a se intelege rezolvarea problemelor.
ilie de la scularie pe 13 Noiembrie 2015, 18:58
#1
despre costel cireasa de ce nu scrieti nimic
despre costel cireasa de ce nu scrieti despre evaziunea care o face zilnic si ca nu plateste salarile la oameni si isi bate joc de oameni accest talhar hot si pesedist
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.