Nelu Tilie, un alt teleormănean mort în incendiul de la Colectiv.

03 Noiembrie 2015, 12:13 | 4125 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Nelu Tilie, un alt teleormănean mort în incendiul de la Colectiv.

Nelu Tilie, una dintre victimele incendiului de la Colectiv este originar din Teleorman, satul Tudor Vladimirescu.

Pentru cei care frecventau concertele de muzică rock, Tilie Nelu era o figură cunoscută. Rock-ul a fost marea sa pasiune a vieții sale și era nelipsit de la toate evenimentele de gen. ”A fost un suflet aparent simplu, dar atât de curat. Un om calm şi tonic. O dovadă vie că poţi trece peste multe lucruri în viaţă, fără să uiţi să zâmbeşti”,spun cei care l-au cunoscut pe Nelu Tilie.

Nelu Tilie a lucrat în perioada 93-94 la Tineretul Liber ca jurnalist, unde a scris despre muzica sa preferată. Când colaborarea cu presa s-a încheiat a rămas în capitală și a lucrat în diverse domenii. Singura constantă din viața sa a rămas rock-ul. Cei care l-au cunoscut spun că Nelu Tilie n-avea cum să fi lipsit de la un eveniment precum cel din Clubul Colectiv. Așa s-a și întâmplat. Bărbatul de 47 de ani s-a aflat în seara zilei de 30 octombrie chiar lângă scena celor de la Goodbye to Gravity. A fost ultimul concert de rock la care a asistat.

Trupul neînsuflețit a fost adus în satul său natal Tudor Vladimirescu din comuna Salcia, în casa părintească. Nelu Tilie va fi înmormântat astăzi.

sursa: teleorman24.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Raluk pe 06 Noiembrie 2015, 14:30
#11
Pentru Jak
Ești așa sigur de ceea ce spui???Pai dacă tineri aceia au murit pentru ca ascultau muzica rock invocând diavolul,zici tu....atunci cei 116 peroane care au ars în 1930 într-un lăcaș sfânt ÎN VINEREA MARE de ce au ars de vii???fiecare asculta ce tip de muzica ai place și merge unde se simte bine.Pacat,ca gândești așa
SNI pe 05 Noiembrie 2015, 11:58
#10
#jak
Esti cumva un propagandist inrolat in armata de preoți pacatosi, spagari, si hoti ai Celui ce se numește Patriarh al SC BOR SRL? RUSINE VOUA OAMENI AI LUI SATAN. RUSINE, RUSINE.
e pe 04 Noiembrie 2015, 10:18
#9
y
nu la-am cunoscut personal dar din cea ce am citit despre el a fost un om optimist un,,mare om'',pacat.
eu pe 04 Noiembrie 2015, 08:23
#8
pentru jak
DUMNEZEU ne judecă pe toţi, tu cine ești? Nu ai dreptul să spui asta, chiar nu! Este ingrozitor, poate că nu știi că in numele religiei s-au făcut și se fac cele mai multe crime. Nu DUMNEZEU i-a/ii indeamnă să omoare. Eu cred că DUMNEZEU știe ce avem in suflet și cei mai buni se duc la EL. Nu pot să cred că sunt oameni care gândesc așa, nu vreau, este revoltător!
Tavi pe 04 Noiembrie 2015, 07:41
#7
continuare
Imi amintesc de o pilda din Patericul egiptean, care spune ca un frate a venit odata la o manastire. El parea a fi putin preocupat de mantuirea sufletului, era mai "ciudat", cum il percepeau fratii. La un moment dat, cand era aproape de moarte, parintii de acolo l-au intrebat: "Frate, stim ca nu ai fost atat de legat de cele duhovnicesti, iar acum, cand sfarsitul e apeoape, cum poti fi atat de linistit?"

Intr-adevar, nu am fost atat de apropiat de cele duhocnicesti, de viata la manastire, DAR, De Cand Am Intrat In Manastire,NU AM JUDECAT PE NIMENI. Si cred ca Dumnezeu ma va milui pentru ca El a spus: <> Si s-au mirat fratii de intelepciunea celui pe care il credeau ignorant in mantuirea sufletului." Binenteles, pilda este redata din memorie, dar ideile de baza sunt pastrate si sunt povestite/evidentiate.

Tavi pe 04 Noiembrie 2015, 07:40
#6
Fara judecati de "valoare"
Observ ca multi oameni (crestini-ordocsi banuiesc, unii probabil si participanti la liturghiile de Duminica) intra in pacatul judecatii. Adica, nu dau dovada de compasiune, si demonstreaza ca traiesc o versiune trunchiata a ortodoxiei. A fost voia lui Dumnezeu aici. Cine suntem noi, sa judecam voia divina?



ilie de la scularie pe 04 Noiembrie 2015, 06:51
#5
@jack
Dacă ai fi trăit în Evul Mediu ai fi strălucit ca inchizitor. Poate ai fi fost un al doilea Torquemada. Asta dacă habar ai avea cine a fost acest monstru în sutană. Despre ticălosul ășta în alb n-a putut să-și dea jos c*rul din Merțanul ultima julitură cu scaunele încălzite și să oficieze o slujbă pentru amărâții aia care muriseră sau se zbăteau între viață și moarte nu zici nimic? Incredibil!
Badea pe 03 Noiembrie 2015, 21:46
#4
pt jak
Esti un bou !!!
jak pe 03 Noiembrie 2015, 18:46
#3
vinovati
Toata lumea cauta vinovati pt ce sa intamplat acolo..vinovati sunt toti cei ce s.au adunat acolo in acea noapte. A fost o adunare a satanistilor. De cuvantul lui dumnezeu nici nu au vrut sa auda,asa ca lau gasit pe cel ce il cautau adica pe diavol!!
Boby pe 03 Noiembrie 2015, 15:07
#2
R.I.P Nelu Tilie
Un om remarcabil.de bun simt si mare iubitor al muzicii Rock.Dumnezeu sa-l odihneasca !
G. pe 03 Noiembrie 2015, 12:53
#1
Tragic
L-am cunoscut prin telefon,avea o voce de om deosebit,Dumnezeu sa-l ierte!A copilarit in Turnu Magurele, bloc Y6
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.