Noi dezvăluiri privind abuzurile generalului Oprea. IPJ Teleorman a oprit circulaţia în Alexandria ca să treacă şeful miliţienilor.

31 Octombrie 2015, 09:54 | 3239 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Gabriel Oprea.

Au apărut noi informații care dezvăluie modul în care Gabriel Oprea continuă să abuzeze de funcția pe care o deține într-o instituție a statului. Liderul UNPR a reușit să transforme Poliția Română într-un mecanism servil intereselor sale. Fie vreme bună, fie vremea rea, Oprea trebuie să aibă o coloană oficială care să-l ajute să depășească traficul greu și să calce în picioare nervii șoferilor blocați în trafic. Deh, nu toți suntem generali…

Potrivit surselor PSnews.ro, luni, la ora 08:30, prin Alexandria, a trecut antemergătorul, adică o motocicletă a Poliției Române, care a avut misiunea de a opri circulația în oraș, prin închiderea semafoarelor. Câteva minute mai târziu, circa 08:45, a sosit mașina oficială a vicepremierului Gabriel Oprea, iar polițiștii s-au poziționat în intersecții pentru a dirija traficul. La ora 12, vicepremierul a părăsit orașul, apoi circulația s-a reluat în condiții normale abia în jur de ora 15, atunci când semafoarele au fost puse din nou în funcțiune.

Contactaţi, luni, de PSnews.ro, reprezentanţii Facultăţii de Ştiinţe şi Inginerie din Alexandria (parte a Universităţii „Valahia” din Târgovişte) ne-au confirmat că sala de festivităţi a instituţiei teleormănene a fost închiriată sâmbătă, 17 octombrie, pentru că facultatea nu are cursuri într-o astfel de zi. Prezența lui Oprea în orașul cu pricina este justificată de faptul că s-a organizat o regională cu șapte județe din sudul țării.

„Este un contract de închiriere semnat de conducerea Universităţii. Sunt preţurile stabilite de Senatul universităţii, este o treabă legală”, ne-au explicat oficialii facultăţii, precizând că respectivul contract a fost semnat cu UNPR.

De asemenea, PSnews.ro a contactat IPJ Teleorman, care a precizat că la data respectivă n-a avut loc nici o acțiune specială în orașul Alexandria, iar circulația n-a fost oprită. Reprezentanții IPJ Teleorman au răspuns evaziv la întrebarea noastră dacă semafoarele au fost oprite în dimineața zilei de 17 octombrie. „Probabil”, a spus biroul de presă al poliției. Jurnaliștii PSnews.ro au insistat pe acest aspect, însă oficialii din Poliție au refuzat să ofere detalii și ne-au îndemnat să trimitem o solicitare.

Semafoarele „defecte” din Alexandria pot fi privite și ca un plan gândit astfel încât să acopere intervenția polițiștilor în trafic. Prin urmare, există scenariul în care semafoarele au fost oprite intenționat, fără să existe într-adevăr o defecțiune. În această situație Poliția Română nu va fi nevoită să justifice prezența agenților în trafic, iar poveștile cu prevenirea accidentelor va continua să fie vândută publicului. Momentan nu ne rămâne decât să așteptăm răspunsul Poliției Române cu privire la semafoarele din Alexandria.

articol din 27 oct, 2015

sursa: psnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
eu pe 04 Noiembrie 2015, 14:00
#18
iată
Demisia este sfânta, Oprea, Ponta, Piedone! Un inceput frumos.
eu pe 03 Noiembrie 2015, 19:32
#17
demisia
Acest politician "al interesului naţional" artrebui să demisioneze și să treacă examenul alegerilor.
NOI - MAJORITATEA ! pe 01 Noiembrie 2015, 23:48
#16
PE ASTIA II CONTROLEAZA CINEVA ?!?
CONTROL LA PSIHIATRIE, LA ANUMITE PERIOADE DE TIMP SA SE STIE CA SUNT APTI D.P.D.V MEDICAL ?!?



NISTE CATASTROFE DE OAMENI !
Noi - Majoritatea ! pe 01 Noiembrie 2015, 23:46
#15
scarba asta de g oprea nu se simte sa isi dea demisia ?!?
scarba asta de g oprea nu se simte sa isi dea demisia ?!?



mare iti e gradina doamne si plina de nebuni !
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 21:29
#14
#eu
Am citit pe site,, stiripesurse '' marturia unei asistente medicale psrticipante la operațiunile de salvare. AM RAMAS SOCAT SI AM PLINS. NU POT COMENTA. DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA.!
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 21:25
#13
NU SUNT POLITIST. Cu celelalte afirmații aveți dreptate. MOTIVUL ESTE INDEPENDENT DE VOINTA MEA.
eu pe 01 Noiembrie 2015, 17:34
#12
fără nicio legătură
Oameni buni, nu am văzut niciun comentariu faţă de Clubul Morţii din Buc*rești. Vă inchipuiţi ce moarte dureroasă, chinuitoare pentru bieţii oameni. DUMNEZEU SĂ II ODIHNEASCĂ!
POLITIST CINSTIT pe 01 Noiembrie 2015, 15:23
#11
SNI
SPUNE ADEVARUL DAR NU SPUNE TOT. STIE MULTE DAR VORBESTE CU SUBINTELES. MAI MULT CA SIGUR ESTE POLITIST.
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 13:02
#10
#Alexandru Turneanu
Avertizarea o făceați in cunostinta de cauza??
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 12:43
#9
La revedere!
Pt un timp. ( pina cind se va întâmpla ceva,, ce aștept ''). Ma voi rezuma la a citi comentariile voastre fara a interveni.
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 12:39
#8
?
Raspund tot eu la intrebarea asta. :Articolul cu vizita lui Oprea la Tr a fost postat pe 31oct. Eu postam pe 27 si 30 oct. Atunci incercam sa provoc o discuție pe tema asta. DE CE? Raspund tot eu. PRIETENII ȘTIU,, DE CE''(. Nu va gândiți la Teoria Conspirației. Este o reclama la bere.)
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 12:39
#7
APROPO:
UNELE DIN POSTARILE MELE SE ADRESEAZA,, OAMENILOR INTELIGENTI''. TOTODATA VA RECOMAND SA VIZIONATI FILMUL,, DACA VREAU SA FLUIER - FLUIER '' CELOR MAI PUTIN INTELIGENTI LE RECOMAND SA VADA,, GHILIMELELE''DIN RECOMANDAREA MEA.
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 12:25
#6
?
Pe 27 octombrie îi intrebam pe administrator site. Cind vb si noi de Oprea. Pe 30 oct la rubrica TURNAȚI vorbeam de vesti bune si proaste. Unii mi-au spus că bat cimpii si nu fac nimic concret. (i-am si raspuns la aceeași rubrica) OARE ASA O FI?
alexandru turneanu pe 31 Octombrie 2015, 23:17
#5
de ce oare?
v-am avertizat pe 17 printr-un mesaj,ca e o problema cu traficul in Alexandria? Verificati!Si aia a era o "vizita"privata! grin grin grin
NOI ! pe 31 Octombrie 2015, 22:08
#4
SCARBA ASTA DE G OPREA
... SA SE DUCA UN PIC PE LA PUSCARIE PTR OMOR ! O PERSOANA A MURIT NEVINOVATA DIN VINA LUI !
DNA SI ANAF pe 31 Octombrie 2015, 22:07
#3
SA SE IMPLICE IN ANCHETA ASUPRA COMBINATULUI


... FOSTUL S.C. TURNU S.A. DEVENIT APOI S.C. DONAU CHEM S.A. DEVALIZAT DE MAFIA PSD ! SA FIE URGENT PUS SECHESTRU PE EL PTR CA IOAN NICULAIE LA DOBANDIT FRAUDULOS !



ASTEPTAM SA FIE IARASI INTREPRINDERE DE STAT !
UN TURNEAN pe 31 Octombrie 2015, 14:58
#2
BURSA MINCIUNILOR
SE ACREDITEAZA IDEEA DACA NU E O MINCIUNA CA MR BAN A FACUT VINERI 30 10 2015 UN ANUNT IN VEDEREA REPORNIRI COMBINATULUI =RAMINE DE VAZUT gulp
Oaka din Primaria Rosiori de Vede pe 31 Octombrie 2015, 11:54
#1
NUTZU DOBITOCUL TOTAL!!!
La Rosiori de Vede, FOSTUL PRIMAR, DOBITOCUL LOCAL, Ioan NUTZU, a concesionat piata agricola unui mare bisnitar UNPER-IST, semi analfabet si jupuiot, Ion GLAVAN, ot DOAGE!!!La PUSCARIE cu ei!!!!Huideo!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.