Dezvaluiri SNI - Noul PNL - aceleasi apucaturi.

30 Octombrie 2015, 22:39 | 2768 vizualizări | 41 comentarii
Car Universal
Noul PNL - aceleasi apucaturi.
NOUL PNL
 
La PNL TELEORMAN este LINISTE  APARENTA. In realitate acolo mocneste scandalul, bataia pe ciolan sau mai bine zis pe,, BLANA URSULUI DIN PADURE''. Vechii PNL-isti, slabiti de fuga lui ICA CALOTA si a inca citiva culegători de voturi furate, de boala lui ALMAJANU (Se zvonește ca ar fi bolnav de DNA OFOBIE), sunt total dezorientați, Cei de la PDL, intariti cu traseistii reintorsi de la UNPR, cu fostul deputat A. BADULESCU, sprijiniți PUTERNIC DE BLAGA, vor sa preia conducerea, atragind de partea lor si citiva vechi liberali. TITIRISCA, sprijinit pe fata sau din umbra de Badulescu, Nitulescu si acoliții lor BATE CU PUMNUL IN MASA. SPUNE. '' EU SUNT CU BANII ''. Marea problema a lui Titirisca este ca o parte din vechii PDL-isti si care pe timpul guvernării PDL au fost marginalizați nu il susține.
Pe scurt patru tabere se bat pe ciolanul care inca se afla pe masa PSD si se gindesc ce bine si frumos va fi cind vor ajunge la putere. Fac planuri, stabilind cine va candida la primarii, consilii, parlament, prefect, directori de diferite instituții.
Totodată se organizează HOLDINGURILE. (Asociații de mai multe firme, legale si tip fantoma) prin intermediul carora urmeaza sa se scurgă Banul Public.,, OAMENII '' nu mai au răbdare, in vechea guvernare PDL, la TR, puterea era tot la PSD si nu au facut,, Mare Brinza'' motiv pentru care s-au si certat. CIOLANUL ERA MICUT iar NITULESCU. MILITARU, FLORESCU, BADULESCU, SAMI CALOTA (asta apare peste tot pe unde simte miros de bani), nu au vrut sa împartă. La nivel județean nu s-a ajuns la o înțelegere. La Alexandria cartile sunt făcute,, Vor activa,, Vechiul Holding''CITITI DETALII PE antipdlteleorman.
 
Aceleași Apucaturi
 
In ultima mea postare va rugam sa citiți,, Caracatita PDL - Alexandria pe site - ul antipdlteleorman. Cei ce au citit vor constata ca si astia (pdl-isti) au aceleași obicei ca si ailalti (psd-isti). Si ei folosesc metoda clasica a firmelor asociate(am mai vb de metoda asta in cazul Dragnea etc etc). Marea lor majoritate sunt niște mediocri parveniti cu aere de intelectuali si mari oameni de afaceri, care au uitat de unde au plecat. Au uitat cine erau ei acum citiva ani.
Au uitat din ce familii se trag, cine le sunt rudele si,, POZEAZA'' in altceva. Asta nu ar fi asa grav, DAR EI CHIAR SE CRED,,BURICUL PĂMÂNTULUI, '' dar ce spun eu?,, CENTRUL UNIVERSULUI''- asta cred ei. In realitate nu sint decit niste ingimfati fara imaginatie, care se comporta cum au auzit si ei ca se comportau BOIERII.
Vazind ca cei de la PSD s-au reunit in,, Loja lui Mohanu '', MACINATI DE INVIDIE, s-au dat peste cap si au înființat la TR o filiala a CLUBULUI ROTARY. Acum sunt MINDRI TARE ca sunt si ei in LUMEA BUNA. Sa-l vedeti pe TITIRISCA ce mindru e la intilnirile clubului. Sa vedeți niste CUCOANE membre ale clubului imbracate elegant (cred ele), cu buzele vopsite mov, care mai sunt si BETE(IN STARE AVANSATA DE ALCOOLEMIE)ce importanta isi dau.......
Acesti NEOBOIERI de doi lei si aceste CUCOANE care pina acum ceva timp erau pe centura (nu cea politica) sunt fascinati de apartenenta la un club select cu preocupări oculte si au impresia ca sunt IMPORTANTI. Vorbesc in virful limbii, flutura teancul de bani scos din geanta DE. FIRMA(cumparata de la chinezi cu trei lei) si vorbesc de politica, acte de caritate, moralitate și alte lucruri sfinte, crezând ca cineva ii crede.
La fel ca si mafioții despre care va tot povestesc de ceva timp, si astia au tupeul sa ne ceara votul. Vot care sa-i propulseze in functii din care sa ne sfideze si mai tare.
Probabil ca veți spune :Bine - Bine daca toți sunt la fel CU CINE VOTAM? Cine spune asta greșește. In toate partidele sunt si oameni integri dar care nu pot ajunge in virf din cauza BANDITILOR. Noi CEI MULTI care votam trebuie sa le aratam ca a trecut vremea lor sa plece sa ne lase liniștiți. Putem face asta votind OMUL. DACĂ VOTAM OMUL INTEGRU INDIFERENT DIN CE PARTID ESTE SAU INDEPENDENT INCET INCET PUTEM SCAPA DE MAFIOTI.
Putem face asta incepind de la aceste alegeri locale. Apoi le cerem primarilor si consilierilor integri le care NOI I-AM PUS IN FUNCTII, sa nu - i mai sprjine la parlamentare pe cei corupți si mincinoși. Dacă alesii locali sunt integrii si nu mai fraudeaza votul atunci votul nostru conteaza si in parlament vor ajunge oameni de calitate superioara.
Citeşte şi
Comentarii (41) Adaugă comentariu
NOI - MAJORITATEA ! pe 06 Noiembrie 2015, 19:41
#41
@ Marin Cristesu.
Maistre esti degeaba pe site, postezi fara noima !



Mai bine abtine-te ! Nu aduci nimic bun, chiar daca incerci asta, te asigur ca iti iese pe dos !
eu pe 04 Noiembrie 2015, 21:33
#40
#SNI
Vă solicitam ajutorul. Avem un inceput și sigur este angajat/ă la o deconcentrată. Dacă postează iniţialele e nemaipomenit, vârsta și droit de signeur ne ajută să identificăm persoanele in cauză. Este nevoie, poate se mai linpezește ceva.
eu pe 04 Noiembrie 2015, 21:27
#39
Doamnă/domnule, deși sunt sigur că sunteţi femeie, daţi iniţialele porumbeilor și aflăm. Dacă vă terorizează și sunteţi unbun profesionist il puteţi da in judecată. Am impresia că afirmaţi că vă abuzează dacă il catalogaţi un moș greţos, și autorităţile statului nu fac un secret din denunţuri, secretul se menţine doar până situaţia produce efecte juridice, partea intresată putân să ceară sesizarea/denunţul/delaţiunea.
smg pe 04 Noiembrie 2015, 19:42
#38
oare cand se va afla
La acestcmomentclucrez la o deconcentrata,de ce vă spun eu la momentul asta? Directoru ma terorizeaz la moment, de cand crede ca am facut reclamatie ca mai tinea una acolo sa faca ce fac eu bine. Muncesc si la acest moment am suces. Dumneavoastra stiti ca organele la care am reclamat nu puteau sa spuna. Nu este cinstit, el vine tarziu da ne cearta, pe mine mereu, el stie ca la momentu dat am aflat ca are amanta tanara. Este mos si gretos. Pot sa ii spun initialele si lui si ei ca nici nu sade la munca.
eu pe 03 Noiembrie 2015, 19:35
#37
#SNI
Vorbeam ceva de deconcentrate! Nu ar fi timpul să se afle ce afaceri se invârt pe acolo, ce directorași, șpăguţe, amănţele, etc.
Marin Cristesu. pe 02 Noiembrie 2015, 06:05
#36
Pariu castigat de mine.
Eram absolut sigur ca nimeni nu va fi in stare sa indice cinci cetateni in care sa avem incredere si sa le delegam functia de EDIL-SEF( primar).ASA CA, STIMATI POSTACI-SNI, EU, eu,etc.-TOT CEEA CE SCRIETI NU VALOREAZA NICI CAT O CEAPA DEGERATA( CHIAR DACA V-ATI DA NUMELE REALE, ACELASI LUCRU AR FI!). IN FELUL ACESTA CAND VOM MERGE LA VOT TOT INTRE CUCLEA SI CRACEA SE VA DESFASURA //MECIUL//!, IAR ALEGATORII SE VOR IMPARTI IN DOUA GRUPE DE //TAMPITI//: TAMPITII LUI CUCLEA SI TAMPITII LUI CRACEA( DEPINDE DE CASTIGATOR). SI-O ULTIMA REMARCA: //INCORUPTIBILA SI NEPATATA// LAURA CODRUTA KOVESSI ESTE CEA MAI MARE MAFIHOATA DIN TARA. SUB DOMNIA EI CORUPTIA INREGISTREAZA O INFLORIE FARA PRECEDENT!.ASA CA- VORBA MARELUI EMINESCU:" NU-NVIE MORTII, E-N ZADAR COPILE"!.( ma rog, mai invie cand trebuie sa voteze!).
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 22:29
#35
#eu
Daca spun cine sunt,, lumea '' se va feri de mine si nu voi mai avea acces la multe informații. Asta este singurul motiv pt care semnez SNI. Poate cineva recunoaște,, stilul meu '' si bănuiește ceva. Dar știți cum este cu banuiala:,, HOTUL CU UN PACAT IAR PAGUBITUL CU O SUTA. ''
NOI - MAJORITATEA ! pe 01 Noiembrie 2015, 22:20
#34
CE A FACUT SI CE FACE DRAGNEA !
LUATI DE VA LUMINATI, TOATA "CARIERA LU' DRAGNEA DE OM POLITIC" CE BENEFICII I-A ADUS SI CE S-A IMTAMPLAT IN JUDET LA O PERIOADA DE TIMP X DUPA DISCURSURILE LUI :



COMPARATI INFORMATIA DIN CELE DOUA LINKURI, CE PROMITE DRAGNEA SI CE S-A INTAMPLAT DE FAPT IN JUDETUL NOSTRU:



https://www.youtube.com/watch?v=eWi-xPqdRAI



https://ro.wikipedia.org/wiki/Discuție:Liviu_Dragnea





https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU



CUM SA NU ITI DORESTI SA II VEZI LA PUSCARIE PE ACESTI PENALI CARE DUC TARA DE RAPA PE ZI CE TRECE !?!
eu pe 01 Noiembrie 2015, 21:50
#33
#SNI
Ar fi bine, din punctul meu de vedere, să nu te deconspiri, cel puţin acum. Ai știnţa de a impinge lucrurile până la o limită critică. Corect ar fi să ţii oala sub presiune. Când vor exploda să ii poţi privi de la o distanţă sigură. Cine se enervează sau intră in panică are o problemă. Ei și ce? Se face cineva vinovat că s-au crezut "buricul pământului"? Mă cam irită confuzia din mintea unora, mă abţin cu greutate să mă exprim cum o fac in mod obișnuit. Nu răspunde la provocarea de a te desconspira. Crezi că merită să se afle cine ești? Eu cred că nu. Cântărește bine și poate imi dai dreptate. Aștept un răspuns total detașat, nu vreau să simt nicio implicare in răspunsurile date celor care provoacă. Există tehnica care te ajută să "ii dai pe faţă". Cel puţin unul dintre ei, dacă nu este sigur, măcar te bănuiește.
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 21:11
#32
#NOI - MAJORITATEA
Raspund cu întârziere pt ca am fost ocupat cu unul care își spune,, Eu '' si care ma tot bate la cap,, sa-i cumpăr bomboane '' pt ca ia scăzut glicemia. Asa se intipla la diabetici cind se enervează sau inta in panica. Referitor la dosarul flota pareres mea este ca este subiect închis. Repet ca aceasta este PAREREA mea. Nu detin surse sau informații la un asemenea NIVEL. UN LUCRU IL ȘTIU SIGUR :INAINTE DE 89 DACA EREAI FRATELE LUI CEAUSESCU SI NU EREAI OFITER ACOPERIT NU PUTEAI SA OCUPI ACEA FUNCTIE LA ANVER. Cunosc o doamna care erea in vremea aceea vinzatoare la chioșcul din incinta ambasadei Rom din... si avea grad de plt.maj. O alta doamna, femeie de serviciu la o ambasada straina in Rom avea același grad.
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 20:49
#31
#Eu
Am dat deja multe indicii in ce privește identitatea mea. Mai dau unu:O expresie des folosita de mine si care este PERFECT VALABILA IN CAZUL TAU este :,, Cind eu eream șmecher, tu te incaltai cu fesul. '' o alta expresie des folosita de mine :,, Incerci marea cu degetul '' sau o vorba a lui Marin Preda:,, Prostul e lăsat de la Dumnezeu ''. POATE INTELEGI SI TU CEVA DIN TOATE ASTEA. DACA NU INTELEGI INSEAMNA CA ESTI UN IDIOT(asta nu este cuvântul ce definește un om cu idei multe).
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 20:38
#30
#Eu
Stiu exact ce înseamnă tainuirea. Nu este cazul. Nu sunt intrunite cele trei elemente constitutive ale infracțiunii. (nu ma apuc sa dau lecții de drept procesual penal). Din intiplare modul in care postez face ca identitatea mea sa fie greu sau aproape imposibil de aflat. Acest lucru este pur intimplator. Nu mi-am luat masuri de precauție. Eu nu ma ascund. Aflarea identitatii mele nu are cu ce sa ma afecteze. AM MAI SPUS ASTA. Faptul ca vorbesc acoperit de inițiale SNI este asa de distracție. SUNT UN SADIC căruia îi place sa se distrze pe seama fricii celor mincinoși și corupti. CIUDAT ESTE FELUL IN CARE TE MANIFESTI. MODUL IN CARE VORBESTI. - Simt tema din tine.In spatele lui,, Eu '' ma acuzi pe mine ca ma ascund. Vrei sa ma provococi sa spun cine sunt.
NOI - MAJORITATEA ! pe 01 Noiembrie 2015, 18:29
#29
#SNI
AI IDEE STIMATE DOMN, DACA SE VA REDESCHIDE DOSARUL FLOTA ?
NOI - MAJORITATEA ! pe 01 Noiembrie 2015, 18:26
#28
OPINIA MEA ! "PROPRIE SI PERSONALA" DESPRE T.B.
CONTINUARE ....



UNA BUCATA SCAUN PARLAMENTAR SAU SENATOR, NU MA REFER LA SCAUNUL IN SINE, CI LA FUNCTIE ESTE DE 450.000 EUR ! VERIFICATI INFORMATIA SI O SA VEDETI CA ESTE CORECTA!

CINE VREA SA INTRE ACOLO SI DA BANII ASTIA E CLAR CA I-A FACUT FRAUDULOS, DAR ATENTIE EI STIU CA ACESTI BANI SUNT INVESTITI, PTR CA VOR DEVENII MAI TARZIU MINISTRII, SECRETARI DE STAT SI VOR INTOARCE BANII INMIIT ! ABONANDU-SE LA BANII DE LA BUGET, PRIN DIFERITE FIRME CAPUSA CU CONTRACTE PAGUBOASE PRIN CARE SA SPELE BANII LUATI DE LA STAT ! VEZI FIRMA TEL DRUM AL LUI DRAGNEA, ESTE CEL MAI BUN EXEMPLU DE ACTUALITATE !
NOI - MAJORITATEA ! pe 01 Noiembrie 2015, 18:24
#27
OPINIA MEA ! "PROPRIE SI PERSONALA" DESPRE T.B.
TRAIAN BASESCU PE VREMEA CAND FACEA CURSE CU BARJE DE MARE TONAJ - ANVER - (BELGIA SI OLANDA) A FACUT BISNITA CU CAFEA SI ELECTRONICE PE TIMPUL LUI CEASCA DE 1,6 MIL DE DOLARI. CAND S-A RETRAS DIN FRUNTEA VAPORULUI, AVAND CEVA BANISORI DELOC PUTINI PE VREMEA ACEEA S-A ARUNCAT IN POLITICA, SA INMULTEASCA BANII ! E CLAR CA ACESTA A FOST SCOPUL INTRARII IN POLITICA ! PENTRU CA ITI TREBUIESC BANI CA SA PATRUNZI ACOLO ! SCOPUL IN SINE CARE AL AU MAJORITATEA CARE INTRA IN POLITICA, SPUN MAJORITATEA PTR CA SUNT SI CARE FAC POLITICA PE BUNE, PREA PUTINI POLITICIENI ONESTI

SI INCORUPTIBILI TOTUSI !

INSA BASESCU A FACUT DESTULE NEFACUTE CA SA IL CRED O CLIPA ONEST SI INCEP CU: CASA DIN MIHALEANU, TERENURILE AGRICOLE DE LA NANA, FAVORIZAREA LUI C. CASUNEANU LA LICITATII CU ASFALT DE MILIOANE DE EURO, DOSARUL IMOBILIARELOR, SI MULTE ALTELE... SUNT DECAT O PARTE DIN CE A AJUNS IN MEDIA !
EU pe 01 Noiembrie 2015, 17:00
#26
Pentru SNI
Esti o piesa slaba intr-un sistem. Apropo daca tot te dai smecher si ce inseamna tainuirea? Sti ca daca pe cineva ar interesa ce vb tu in doua ore te-ar gasi imediat dar din cate se vede nu reprezinti ceva pentru care cineva sa-si piarda timpul.

Asa ca din punctul meu de vedere esti o nulitate.
eu pe 01 Noiembrie 2015, 16:02
#25
#SNI
Am rămas uimit. Sunt câţiva pe care ii mănâncă c*riozitatea de vii. Cine este SNI? Pentru mine nu are importanţă numele și prenumele. Am invăţat că nu este bine să fii c*rios. Contează informaţia, schimbul de idei. Când aflăm ce se intâmplă prin deconcentratele teleormănene și in ce ordine?
eu pe 01 Noiembrie 2015, 15:11
#24
#SNI
Im mare așa se prezintă situaţia. Tanti de la dna in mod sigur are aspiraţii politice. La deconcentrate este obligatoriu să "se scârme". La nivel macro, nu prea știu ce să spun. Atâta doar, coșmarul a reventi, pe următoarea logică : psd-unpr, tăriceanu se anulează reciproc cu geoană, pnl-ul incepe să capete tente portocalii, un lider adevărat in afară de TB, nu există, serviciile "fac sluj" in faţa cui se poate impune. Poate că de asta este nevoie acum, de o clasă politică care să se hrănească cu ea insăși, și dacă maestrul de ceremonii nu o fi .... vă las să presupuneţi
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 12:15
#23
#eu si #toti
RECUNOSC. Cindva am fost BASIST CONVINS (nu fanatic). Am crezut ca este un al doilea Tepes Voda. Am tolerat aventura lui cu Udrea(am zis ca este si el om, nu - mi inchipuiam cit de corupta poate fi femeia asta). La cel de al doilea referendum de demitere am fost unul dintre putinii teleormaneni care am făcut ceva concret împotriva celor ce vroiau demiterea lui cu orice preț. (IATA CUM FAC PRIMUL PAS IN DECONSPIRAREA MEA. DOVADA CA NU MA TEM.). Acum cind vad cita coruptie a tolerat Basescu nu-l mai vad ca pe Tepes ci ca pe Dracula(cel din roman). Cu toate astea consider ca A FOST CEL MAI BUN PRESEDINTE AL ROMANIEI. Astept sa,, aruncati cu pietre '' in mine. ATENTIE - Nu primesc pietre de la cei ce au votat cu ILIESCU si discipolii sai.
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 11:41
#22
#Marin Cristesu.
Îl punem pe el șef. Dvs aplaudați pe trotuar și eu va susțin pe net. Dar dupa victorie eu vreau sa fiu Șeful.
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 11:35
#21
#eu
In mare cam asta este părerea mea. Dvs ce credeți?
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 11:34
#20
#eu - cont.
PNL-ul e slab. UNPR in cadere libera (datorita războiului dus impotrva dictatorului ingimfat cu aere de patriot. G. OPERA. - scandalul polițistului mort si disperarea cu care se tine de scaun.) De Iohanis am vorbit.TOTI SUNT IN DERIVA. De aceasta,, Bilbiiala''Profita PSD care arunca cu,, POMANA PT TOTI''. DACA Dragnea(care, DA, este un tip abil) scapa de pușcărie, iar PNL si Iohanis o tin tot asa Marele Cistigator va fi PSD.
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 11:23
#19
#eu continuare
Codruta spunune ca nu are ambiții politice. Eu nu pariez pe asta. Sa vedem. Justitia est impartita in trei :Independenti, Basisti si PSD-ISTI. Se dau lupte. Eu sper sa câștige INDEPENDENTII care sunt sprijiniti discret de Basisti (astia fac asta din ura PSD-ista nu de dragul justiției).
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 11:07
#18
#eu-cont
DNA lucrează intens și va LOVI PUTERNIC in clasa politica in urmatorul an. Apoi va coborî si la un nivel mai mic (primari de orase mai mici chiar si la comune, și va intrs si in intetiorul deconcentratelor unde va RADE TOT. AICI SITUATIA E GRAVA. DE LA DIRECTOR LA PORTAR TOTUL E FURACIUNE)
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 11:00
#17
#eu-cont.
Asa ca deocamdată sunt semiindependente. Așteaptă sa vada ce face acesta. Daca Iohanis nu acționează rapid va avea soarta lui Emil Constantinescu. Atunci va creste in pop**aritate interna TB. Tot asa s-a întâmplat cu Iliescu dupa prestația proasta a lui EC. Ar putea sa APARA un nou LIDER, dar deocamdată nu vad pe cineva capabil.
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 10:52
#16
#eu
TB nu a ieșit și nici prin cap nu i-a trecut sa iasa din politica. Chiar dacă in momentul actual TB are o problema pe plan intern (care se va rezolva cit de cit in. timp), pe plan extern est etrem de puternic. Este susținut de Americani și asta este lucrul cel mai important in condițiile in care Iohanis ze dovedește a fi slab. Lovitura data de Iohanis la alegeri facuse ca serviciile sa fi dispuse sa capituleze necondiționat in fata lui. DAR In servicii sunt profesioniști și acestia au realizat rapid ca,, învingătorul '' nu are,, singe in instalatie''.
eu pe 01 Noiembrie 2015, 09:22
#15
#SNI
Anumite intrebări le ocolesc, asta din obișnuinţă. Sper că m-am făcut inţeles.
Marin Cristesu. pe 01 Noiembrie 2015, 06:29
#14
Lui F.G.
O le, le, muica ce ma facusi " sa ma rad"!. Revolta " pop**ara" zisesi, dar si asta trebuie sa aiba un sef, adica un tap in frunte, care, in final va fi pe post de "ispasitor". Te pui tu? si eu voi sta pe trotuar si te voi aplauda.Zau ca nici sarmanul acela de profesor care tipa pe strada " criminalilor!!" n-ar gandi asa. SI ACUM SA FIU SERIOS(si pana acum fusei!) si sa pun o intrebare tuturor cititorilor si Redactiei: SUNTETI IN STARE SA SPUNETI 5 NUME DE CETATENI PE CARE II CONSIDERATI CAPABILI PROFESIONAL, MORAL SI POLITIC SA CONDUCA ORASUL???.( TREBUIE ARGUMENTE SERIOASE, NU GARGARA!!).( Lui SNI= bag mana-n foc ca NU!)
SNI pe 31 Octombrie 2015, 22:29
#13
#eu
Stau bine cu nervii. Reactionez uneori ca si cind as fi nervos dar totul este controlat. Cindva va intrebam daca ati studiat D1-D2. Atunci ati fi înțeles mai multe. Referitor la întrebările dvs, necesita un răspuns mai lung si nu am avut timpul necesar.
NOI - MAJORITATEA ! pe 31 Octombrie 2015, 22:24
#12
TOVARASE # EU
DACA AI CEVA IMPORTANT DE ZIS VINO CU ARGUMENTE, CONTRAARGUMENTE NU NE MAI PLICTISI CU JIGNIRI DE 2 LEI CA ASTEA LE AUZIM LA ORICE COLT DE STRADA IESITE DE LA ORICE CIOARA DIN CIOC !



NU PERTURBA BUNUL DEMERS AL INTRARII PE FAGAS AL ACESTUI JUDET !
NOI - MAJORITATEA ! pe 31 Octombrie 2015, 22:21
#11
SE MAI GASESTE CATE UNU CA #EU
SA ISI DEA CU PAREREA CA PROASTA PE SANT !



E CLAR CA CINE E DERANJAT DE CE SCRIE IN ARTICOL SAU IN COMENTARII ARE LEGATURA DIRECTA SI NU INCEARCA DECAT SA SPELE PUTIN PUTINA ... SE DAU DE GOL IN SEC 2 DIN MOMENTUL IN CARE DAU CLICK PE "Adauga comentariul"
eu pe 31 Octombrie 2015, 20:47
#10
#SNI
Dezbaterile au sens atunci când sunt constructive și argumentate. Eu așteptamo părere vis-a-vis de intrebările mele. Că ai reușit să te joci cu mintea unora, felicitări! Un lucru, dacă imi permiţi, cred că ești o persoană autoritară și iţi stăpânești nervii mai greu.
SNI pe 31 Octombrie 2015, 17:47
#9
#Eu
Exista și posibilitatea sa fii unul dintre cei despre care vobesc. Dacă asa este ieși la vedere, atunci voi iesi si eu si vedem cine si ce poate. Provoacă - ma daca te tine p***da.
SNI pe 31 Octombrie 2015, 17:42
#8
#Eu
Alt cuvânt decât,, labareala''nu mai stii? Nu știu cit de turnator sunt eu și nici nu ma interesează părerea ta. Ești un fraier, pupinc*rist, un sclav care trăiește de pe urma la hoților carora le iei apărarea. Esti un păcălici un nimeni
SNI pe 31 Octombrie 2015, 17:33
#7
#Eu
TE INTEAPA INIMA?
EU pe 31 Octombrie 2015, 15:18
#6
Labareala
Vrajeli de doi lei...daca esti smecher cum te crezi asumati identitatea...daca nu esti doar un turnator.
eu pe 31 Octombrie 2015, 12:27
#5
#SNI
Riscând să imi iau niște injurături, vă reamintesc tuturor că TB a reintrat in politică oficial (neoficial nu a ieșit nociodată). Ce sfori se trag la nivel naţional? Ce alianţe subterane sunt? Cum s-au aliniat serviciile? Cine, ori mai bine zis, câţi vor fi maziliţi din primplanul vieţii publice? Brusc s-a produs o regrupare nu tocmai subtilă. Acum să vedeţi permutări de n luate câte k! Justiţia trege și hăis și cea, serviciile așa cum am mai spus, par a fi orientate in poziţii divergente, Mutulică e călcat pe coadă rău de tot, Dragnea e un tip abil? Ce urmează?
F.G. pe 31 Octombrie 2015, 11:33
#4
Lui SNI si nu numai
EU propun să mergem peste EI.Și în mod cert nu sînt singurul care gîndește astfel.Tupeul,nesimtitea și pofta de furat ale acestor așaziși politicieni este inimaginabilă.O adevărată REVOLTĂ POPULARĂ ne-ar aduce pe un drum mai c*rat si la o viață mai bună.Altfel,scriem și vorbim degeaba în fiecare zi,iar EI ne fură constant și progresiv.
Marin Cristesu. pe 31 Octombrie 2015, 06:48
#3
Frate SNI.
Vezi cat de actuala este vechea ZICERE: SA DEA DUMNEZEU SA-I IA DRACUL PE TOTI?!.Pentru aceasta trebuie ca cetatenii sa mearga MASIV LA VOT SI SA SCRIE PE BULETINE //NICI UNUL//!!. Ca atare, cat mai multi oameni,care AVEM PRETENTIA ca mai intelegem CATE CEVA, PRIN ORICE MIJLOACE CIVILIZATE, INCLUSIV PE ACEST SITE, PE STRADA, etc.,SA AVEM CURAJUL SI SA SPUNEM LUCRURILOR PE NUME. DAR, ASA CUM FAC UNII ACUM, SA REDUCA LUPTA INTRE CUCLEA SI CRACEA ESTE O MARE TAMPENIE!!. PUNEM PE DRACUL IN LOCUL LUI TAICA-SAU??!(sau, daca vreti, invers!).
SNI pe 30 Octombrie 2015, 23:29
#2
Pt TOTI
In acest comentariu va spuneam ca Titirisca spune,, Eu sunt cu banii''și ca are pretenții de viitor primar. Vedeti ce se intipla acum la Arad si la Ploiești, in cadrul Filialelor județene ale PNL. TOTODATĂ VA ROG SA TINETI CONT DE FAPTUL CA EU AM POSTAT COMENTARIUL CU CITEVA ZILELE INAINTE DE APARITIA CELOR DOUA SCANDALURI LA CARE FAC REFERIRE. SPUN. Fac aceasta precizare pt cei ce spun ca vorbesc prostii.
SNI pe 30 Octombrie 2015, 23:19
#1
Pt TOTI
In citeva comentarii postate de mine i-am,, acuzat''pe administratorii acestui site ca lovesc în PSD si nu zic nimic de PNL. Se pare ca am greșit. SCUZE!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.