Bomba anului!! Dănuţ Cuclea( ăla micu') a dat din casă: Fabrica Pirelli nu a fost dorită la Turnu Măgurele.

30 Octombrie 2015, 09:43 | 4707 vizualizări | 26 comentarii
Car Universal
Fabrica Pirelli.

Adevarul iese la lumina - Danut Cuclea a vorbit despre Pirelli. 

In urma cu cateva zile, Danut Cuclea s-a intalnit cu pensionari din Turnu Magurele. Printre problemele discutate a fost si cazul Pirelli. Asa-zisul primar a spus ca nu a avut 30 de hectare de teren, atat cat a cerut investitorul italian. Fabrica de la Slatina a fost deschisa in anul 2005, iar la momentul actual este dezvoltata pe 18 hectare. Suprafata fabricii va ajunge la 20 de hectare in anul 2017.

Nu se gaseau 30 de hectare in aceasta zona?! Oltenii au avut pamant! Danut Cuclea a spus o suprafata mai mare ca sa incerce o minciuna credibila. Din cate observam fabrica este pe 18 hectare cu planuri pentru 20 de hectare. In orice caz, daca se dorea,  se gasea destul pamant pentru investitia Pirelli. De ce stapanii zonei nu au dorit o asemenea investitie? Toata lumea stie. Teleormanenii nu mai pot fi mintiti.

Va prezentam cateva date despre fabrica de la Slatina: 

Investiţia companiei Pirelli, sprijinită de Guvernul român cu 35 milioane euro, este destinată creşterii capacităţii de producţie a fabricii din Slatina, de la 10 milioane de anvelope la sfârşitul anului 2013 la 13 milioane anvelope în 2017.

Proiectul se adaugă planului de investiţii al companiei Pirelli în perioada 2005 – 2014, în valoare de 450 milioane euro.

Totodată noul plan de investiţii va crea 500 de locuri de muncă până în anul 2017, compania urmând să ajungă la 3.500 de salariaţi.

Fabrica de anvelope de la Slatina este cea mai moderna unitate de producţie pentru autoturisme din grupul Pirelli şi realizează anvelope din gama Premium.

Investiţia este dedicată creşterii suprafeţei fabricii de anvelope de la 180.000 mp în prezent, la 200.000 mp în 2017, precum şi dezvoltării capacităţii de producţie.

În prezent, fabrica de la Slatina are o capacitate de producţie de 8,5 milioane de anvelope pe an şi va atinge la sfârşitul anului 2013 o capacitate de 10 milioane de anvelope. Totodată noul plan de investiţii va crea 500 de locuri de muncă până în anul 2017, compania urmând să ajungă la 3.500 de salariaţi.

 

Citeşte şi
Comentarii (26) Adaugă comentariu
Costin Marinescu. pe 08 Noiembrie 2015, 06:14
#26
Lui//NOI(adica boi!) MAJORITATEA//
Din prostia ta a iesit raspunsul la cele afirmate de mine: majoritatea sunt niste prosti si analfabeti ca tine si ca ilie de la scularie. Voi nu sunteti capabili sa bateti un cui intr-o scandura sau sa cultivati rosii si faceati anvelope??!!. TAIETORI DE FRUNZA LA CAINI, ASTA SUNTETI, PADUCHI SOCIALI!!.
NOI - MAJORITATEA ! pe 06 Noiembrie 2015, 19:31
#25
FRATIWER @ Costin Marinescu.
VREI SA SPUI CA SLATINA A INTRUNIT TOT CE AI INDRUGAT IN ULTIMUL COMENTARIU ??!?



EI SUNT MAI DESTEPTI, AU 4 MAINI SI 4 PICIOARE !

AVEAU OAMENI DEJA GATA INSTRUITI SI BUNI DE BAGAT LA LUCRU PTR CA STIAU CA CEI DE LA PIRELLI NU VOR RAMANE LA TURNU MAGURELE SI SE VOR DUCE LA SLATINA ?



UNDE VREI SA BATI ? CACI ORIUNDE BATI... BATI DECAT CAMPII !



ABEREZIII, BATI CAMPII GRAV DE TOT ! ABTINE-TE SI VA FI MAI BINE !
Costin Marinescu. pe 05 Noiembrie 2015, 06:36
#24
Cu regret, constat ca.......
....dupa mine nu a mai postat nimeni. Asta dovedeste ca am pus un punct serios pe "I". Stiti ce ma scoate din sarite?. CA NICI O PERSOANA OFICIALA SI CARE ESTE IN TEMA ( CA EXEMPLU, VOI CITA DOUA NUME, CRACEA SI CUCLEA), NU IESE IN PUBLIC-CHIAR SI PE ACEST SITE- SUB NUME REAL, SI SA NE SPUNA SI NOUA CARE ESTE ADEVARUL. INSA,DESI SINCER IMI PARE RAU, ADEVARUL ESTE CEL SPUS DE MINE. IL COMPLETEZ PE CEZAR: LA TURNU MAGURELE ERA DUNAREA SI SE PUTEAU TRANSPORTA ANVELOPE SI LA MAREA NEAGRA SI-N GERMANIA. ASTA CA SA NU MAI SOCOTIM CALEA FERATA.DESPRE "CIUBUC" : TOTI DAU, TOTI PRIMESC!!!. NU A EXISTAT DECAT UN SINGUR ISUS CRISTOS!!.
Costin Marinescu. pe 03 Noiembrie 2015, 06:41
#23
Pentru #17.
Sunt in tema si te contrazic intr-un mod civilizat, nu jignitor. A scris cineva ca la o fabrica de anvelope lucreaza vreo 6000 de oameni. Din cate stiu, instalatiile si utilajele sunt de mare complexitate, cu un inalt grad de automatizare. Pentru acestea sectorul mecano-energetic si de automatizare trebuie sa cuprinda pe putin 700-900 cadre superspecializate ( muncitori, maistri, tehnicieni si ingineri). De unde-i iei, fratele meu bun si drag, ca doar nu-ti inchipui ca scolarizezi in 1-3 luni tineri care dupa 4 ani de "scoala" nu stiu sa citeasca corect, ca de scris nici vorba?!. Chiar daca s-ar rec*rge la pensionari, multi dintre bunii specialisti care au lucrat la Combinat au plecat spre cele vesnice. Despre cai de comunicatie, a zis bine cineva, marfa sa se fi produs ca avea pe unde fi expediata!. In felul acesta ar fi fost folosita si calea ferata. Despre mita pentru Dragnea am mai spus si au zis si altii si marile firme " democratice" occidentale o practica!.
NOI - MAJORITATEA ! pe 01 Noiembrie 2015, 22:18
#22
CE A FACUT SI CE FACE DRAGNEA !
LUATI DE VA LUMINATI, TOATA "CARIERA LU' DRAGNEA DE OM POLITIC" CE BENEFICII I-A ADUS SI CE S-A IMTAMPLAT IN JUDET LA O PERIOADA DE TIMP DUPA DISCURSURILE LUI :



COMPARATI INFORMATIA DIN CELE DOUA LINKURI, CE PROMITE DRAGNEA SI CE S-A INTAMPLAT DE FAPT IN JUDETUL NOSTRU:



https://www.youtube.com/watch?v=eWi-xPqdRAI



https://ro.wikipedia.org/wiki/Discuție:Liviu_Dragnea





https://www.youtube.com/watch?v=Z2rCcQKVcQU



CUM SA NU ITI DORESTI SA II VEZI LA PUSCARIE PE ACESTI PENALI CARE DUC TARA DE RAPA PE ZI CE TRECE !?!
NOI - MAJORITATEA ! pe 01 Noiembrie 2015, 22:06
#21
SE DAU ELE SPAGI LA FIRME DE ANVERGURA !
VEZI EXEMPLU CLAR FIRMA PANASONIC CARE A DAT SPAGA FIRMELOR CE OPEREAZA PE LINII AERIENE SA MONTEZE PE AVIONELE ACESTORA ECHIPAMENTE, AUDIO SI VIDEO, ADICA ECRANE LCD SI BOXE !



SI ACUM DRAGNEA DE LA T.M. NU AR FI DISCUTAT ACEST ASPECT PTR CA SARACUL IL VEDETI PREA CINSTIT SI ONEST, UN OM INTEGRU??? NU AU FOST DESTULE EXEMPLE DE CORUPTIE IN CAZUL LUI CA SA IL PUTETI VEDEA CU ALTI OCHI ?!!



- VA SPUN EU ESTE CORUPT PANA IN MADUVA OASELOR !
Mafia pe 01 Noiembrie 2015, 15:47
#20
Psd
Daca se vroia se facea. Unea jupanu niste parcele de la el si tot facea suprafata. Nu s au inteles la %. Alta varianta nu prea vad.
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 15:00
#19
#NOI - MAJORITATEA
AVETI DREPTATE.
SNI pe 01 Noiembrie 2015, 14:58
#18
#Costin Marinescu
MARILE FIRME INTERNATIONALE NU DAU SPAGA? VEZI SCANDALUL LICENTELOR PT CALCULATOARE. SCANDALUL EADS, APANOVA. FIRMELE ASTEA SUNT NISTE MICI SRL-URi DIN TR. MĂGURELE?
NOI - MAJORITATEA ! pe 01 Noiembrie 2015, 11:45
#17
# Costin Marinescu
Draga comentatorule C.M. ti se pare ca nu sunt destule persoane fara loc de munca in T.M. ? cum poti sa debitezi asemenea prostie, ca nu este in turnu magurele forta de munca ? Nu e personal calificat ? Nicio problema se fac c*rsuri de training de 1-3 luni de zile si iata ca apar si muncitori calificati, nu cred ca iti trebuiesc oameni cu master si doctorat intr-o fabrica ce confectioneaza anvelope.



Doi la mana este o aberatie, cine a zis ca la turnu magurele nu este infrastructura, si anume ca trebuia sa fie o locatie cu infrastruc*ra dezvoltata in imediata apropiere a autostrazii mai exact.



Turnu Magurele are port la Dunare, cea ce face ca putine orase din tara sa beneficieze de acest privilegiu, si anume acces in toata lumea pe cale navigabila, cea mai ieftina dintre toate tipurile de transport.



De care din pacate nu beneficiaza decat I.Niculaie si Italianul ce detine Cargill si Eurosiloz !
Costin Marinescu. pe 01 Noiembrie 2015, 06:12
#16
Prea lunga coada vulpii!.
Chestia cu X% din profit este gogonata rau de tot!. Cine-si inchipuie ca unei mari firme straine poti sa-i pui asemenea conditii banditesti, ori ne crede pe noi prosti, ori este TAMPIT!( A DOUA VARIANTA ESTE CEA REALA!). Desigur, ceva "atentii" se practica peste tot in lume, dar ca sa ascunzi in evidenta contabila 30% din profit, nici in Romania nu-i posibil, chiar daca te verifica " inspectori" gen Cune, sau cei cu clubul mortii de la Buc*resti.Si-n final, nu-i Dragnea chiar asa de mare incat sa aprobe de unul singur o asemenea mare investitie!. A, daca era pamantul lui, putea sa ceara un pret care sa cuprinda si ciubucul. In final sa va spun si eu o cauza importanta: NU AVEAU DE UNDE SA IA FORTA DE MUNCA NECESARA+ CALIFICATA!!.( draga SNI- corecteaza-ti scrisul inainte de a posta comentariul!).
SNI pe 30 Octombrie 2015, 22:33
#15
#eu
Ciorobescu - DESTEPT, CINSTIT ȘI MULT BUN SIMT. Păcat ca a acceptat cindva un compromis ce ia afectat cariera. Sper ca la final se va dovedi nevinovat si se va redresa.. Stanimir același calitati si aceeași greșea. Sper sa-si,, revina''si el.
eu pe 30 Octombrie 2015, 22:07
#14
ce să zic?
Dacă primarul statu-palmă-barbă-cot a scos o asemenea tâmpenie pe gură, nu că ar fi prima, el l-aș exclude din psd pentru suprasarcină de idiotism. Aici nu glumesc, este o boală endocrină și poate avea semne externe cum ar fi statura, hiper sau hipotrofia organelor sexuale și densitatea relativ mică a materiei cenușii. In cazul de faţă, in capul mic, creierul stă foarte,foarte, foarte lejer. S-ar putea să auzim că a suferit de aceiași boală ca a lui G F K, boală care nu poate decât să aducă o mare buc*rie nimfomanelor. S-ar putea să nu fie adevărat, dar am ochiul format. Asta nu inseamnă că nu mă pot inșela totuși. Ar trebui să știu dacă are și manifestări nervoase excesive dublate de schimbarea timbrului vocal.
eu pe 30 Octombrie 2015, 21:42
#13
#SNI
In judeţul ăsta am cunoscut doi poliţiști care mi-au lăsat o impresie bună, Iulian Ciorobescu, pe care nu l-ai fi determinat să comită vreo ilegalitate și Stănimir care este un poliţist extrem de deștept, indiferent de ce ar spune unii și altii. Mă refer la profesionalism. Restul nu știu ce să zic, or mai fi, dar nu prea ii cunosc eu decât ca și figuri.
SNI pe 30 Octombrie 2015, 19:49
#12
Pt TOTI
Iar am început sa deviez si sa postez la rubrica TURNAȚI fel de fel de fel......
cocostarc pe 30 Octombrie 2015, 19:46
#11
Dragnea a luat plasa
Daca apelau la Dragnea, acuma Dragnea il avea si pe Pirelii. Mare greseala din partea Pirelii wink
eu pe 30 Octombrie 2015, 17:50
#10
#SNI
Ar fi bine să le declarăm război și să ne predăm toţi. Ca prizonieri avem mult mai multe șanse să trăim omenește in propria ţară.
NOI - MAJORITATEA ! pe 30 Octombrie 2015, 17:19
#9
DRAGNEA, MOHANU SI CUCLEA SUNT PUSI PE DISTRUGRE, NU PE RECONSTRUCTIE SI PROSPERITATE !
DIMPOTRIVA....



AU DEVALIZAT COMBINATUL ( PRIVATIZAT FRAUDULOS - CU REFERILE LA IOAN NICULAIE ), IME-ul, DIN UVCP A MAI RAMAS DECAT UN TURN DE BETON... TOATE ACESTE UZINE, INTREPRINDERI, TOATE ... TOATE DISTRUSE PE MANDATELE LOR, ALE PSD-ISTILOR !
NOI - MAJORITATEA ! pe 30 Octombrie 2015, 17:10
#8
DACA ASA AR FI FOST PROBLEMA DE INFRASTUCTURA ATUNCI ...
... FIRMA TEL DRUM AR FI PUTUT DEMARA UN PROIECT DE INFRASTUCTURA DE MILIOANE DE EURO, DAR ... EXISTA ACEST DAR CARE PUNE LA INDOIALA ACEST IMPEDIMENT.



FARA DOAR SI POATE, CU MANA PE INIMA VA SPUN - DIN MOTIVE PE CARE TOTI LE STIM, CA SE VREA SA FIM TINUTI IN SARACIE - DRAGNEA - MOHANU SI MARIONETA LOCALA CUCLEA - NU AU DORIT ACEASTA INVESTITIE LA TURNU MAGURELE.



DACA O DOREAU SE DADEAU PESTE CAP SI PUNEAU LA DISPOZITIA FIRMEI PIRELLI ORICE AR FI CERUT ACESTIA, ASA CUM AU PROCEDAT OLTENII DE LA SLATINA !



ACUM TOTUL E CLAR SI BINE INTELES !



DRAGNEA, MOHANU SI CUCLEA NU AU DORIT INVESTITIA PIRELLI LA TURNU MAGURELE !
SNI pe 30 Octombrie 2015, 13:21
#7
PENTRU VOI TOTI
Nu stiu daca ati observat ca toti cei ce s-au batut cu americanii in trecut azi o duc bine. Nemtii, Japonezii s-au batut cu ei si au fost distrusi apoi Americani i-au ajutat. Astazi acestia o duc bine. SOLUTIA CA NOI SA SCAPAM DE SARACIE ESTE SA DECLARAM RAZBOI AMERICANILOR. SA VINA ACESTIA SA NE DISTRUGA APOI O VOM DUCE BINE.......................................... DAR CUM SUNTEM NOI GHINIONISTI EXISTA POSIBILITATEA SA-I BATEM.
SNI pe 30 Octombrie 2015, 13:10
#6
TURNENI
VOTATI CUCLEA, DRAGNEA SI MOHANU ASTFEL TURNU MĂGURELE VA AJUNGE ORAS FANTOMA SI ATUNCI VOR VENI CEI DE LA HOLLYWOOD SA TOARNE FILME ACOLO. TOTI VETI PRIMI ROLURI IN ACESTEA SI VETI DEVENI MILIONARI SI CELEBRII. FiLMELE FACUTE IN TURNU VOR FI,, DE GROAZA'' IAR VOI VETI JUCA CU SUCCES ROLURILE DE ZOMBI. POATE UNII DINTRE VOI VOR CISTIGA SI OSCARUL. VOTATI PSD SI CLANURILE MAFIOTE! SUCCES!
UN MAGUREAN pe 30 Octombrie 2015, 12:54
#5
DREAGNEA UN MINCINOS FARA NUMAR
daca sa dorea din partea conduceri judetului se putea face si la turnu investitia de la pireli asa cum sa mai spus pe forum de catre cezar cu putina implicare a lui dreeagnea si mohanul primar in acel timp sar fi putut dar mafia rosie,cosa nostra psd nu a dorit aceasta investitie mai bine saraci si umiliti suntem mai bine cordonati de cosa nostra condusa de dreagnea cuclea care efectuiaza lucrari de mintuiala fara cap fara coada niste agiami pt buzunarele lor excaim
Ilie de la scularie pe 30 Octombrie 2015, 12:30
#4
@Cezar
Iata confirmarea la ceea ce afirmam acum catva timp. Bine, si Dragnea a cerut spaga, este un adevar de netagaduit. Nu stim in schimb ce suma a cerut. Insa infrastructura dezastruoasa ramane principalul obstacol in calea unui investitor.
Jenel pe 30 Octombrie 2015, 12:29
#3
Diversiuni marca dragnea-mohanu
Cum dracu a cumpărat jupânul județului sute și mii de hectare de pământ cu 25-30 de milioane vechi ? Pirelli nu avea câteva zeci de mii de euro sau nu a fost lăsat așa cum se spune ? Minciună și hoție politica marca psd.
cenzura pe 30 Octombrie 2015, 11:04
#2
adevarul
Orice copil din Turnu Magurele care are peste 10 ani stie de ce Pirelli e la Slatina acum si nu la Turnu Magurele. Jupanul a cerut pentru sine 30% din profitul fabricii. Nici mafia siciliana nu cerea atat. Asa ca Pirelli a plecat cu catel si purcel la Slatina. Unde lucreaza peste 5.000 de oameni. Nu numai din Slatina, ci si din Pitesti sau Craiova. Unde salariul minim este 1.600 lei net. Multumiri tovarasilor care au condus si conduc acest judet (radeau de nea Nicu ca se autointitula conducator) si celor care ii voteaza in mod obsesivo-compulsiv de aproape 25 de ani! La mai mare!
Cezar pe 30 Octombrie 2015, 11:04
#1
asa sunt minciunile !!!
pentru cei interesati de cazul Pirelli va pot da detalii deoarece sunt Turnean si lucrez in conducerea acestei societati, motivul adevarat pentru care nu a venit aceasta investitie la Turnu Magurele nu este terenul, este vorba de infrastructura rutiera, guvernul de la acea data a promis investitorilor ca daca aleg Slatina in anul 2020 vor incepe construirea unui tronson de drum expres intre Slatina si Pitesti pentru a lega exportul de autostrada A1 si A2 destinatia finala fiind portul Constanta !!! Acesta este devarul spus de Finantatori despre alegerea locatiei in Slatina Olt.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.