Primarul Cuclea vrea să schimbe Constituţia!?Propunere tampita a pesediştilor în Consiliul Local Tr. Măgurele!

29 Octombrie 2015, 00:00 | 3039 vizualizări | 33 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele si-a terminat treaba, i-a mai ramas  sa reglementeze vanzarea bauturilor.

Şedinţă furtunoasă în Consiliul Local Turnu Măgurele.Primarul Cuclea a incercat marea cu degetul şi a căzut în penibil, aşa cum ne şi aşteptam. Nu e ocazie în care Cuclea să nu atace opoziţia, de parcă aceasta ar conduce oraşul, nu slugile prea-plecate ale lui L.Dragnea.

Acum câteva luni, primarul Cuclea a decis ca autoturismele parcate neregulamentar să fie imobilizate şi amendate. Din păcate pentru Cuclea, Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie a decis că hotărârile consiliilor locale adoptate în vedere reglementării procedurii privind ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar, constatarea şi aplicarea contravenţiilor, sunt lovite de nulitate, întrucât stabilesc şi sancţionează contravenţii în domeniul circulaţiei rutiere. Gropile de prin oraş nu sunt problemă, parcarea ilegală era treaba lui Cuclea. Există Poliţie Rutieră, domnule primar, care sancţionează contravenţiile în domeniul circulaţiei rutiere, nu trebuie să mai angajaţi nişte "piloşi" pentru treaba aceasta.

În ultima şedinţă de CL, D.Cuclea a mai făcut o "nefăcută", care s-a întors ca un bumerang împotriva lui. Cuclea şi consilierii pesedişti au propus ca vânzarea băuturilor alcoolice după ora 22.00 să fie interzisă în Turnu Măgurele. Îngrădirea unui drept constituţional ( vânzarea diferitelor produse este permisă în orice ţară, inclusiv în România) este o tampenie, fiindcă un Consiliu Local nu poate reglementa asemenea lucruri. Cel mult se poate interzice vânzarea băuturilor alcoolice în jurul unor săli sau locuri unde se desfăşoară evenimente artistice sau sportive, aşa cum se întâmplă în Bucureşti, de pildă. Nu ştim dacă această iniţiativă a primarului a avut legătură cu faptul că în Turnu-Măgurele sunt doar două magazine non-stop şi ambele sunt proprietatea unor penelişti.

Această măsură ar putea avea un efect invers, pentru că atunci mulţi turneni işi vor cumpăra băuturi înainte de ora fatidică, pentru orice eventualitate. Aceasta era problema cea mai importantă a oraşului, restul sunt rezolvate. Domnule Cuclea, Turnu se depopulează pe zi ce trece iar dumneata te ocupi de nimicuri!Locurile de muncă trebuie să fie prioritatea administraţiei locale, însă cine să se ocupe de această problemă? Simionescu, Cristea, Mitroi sau Ionela? Domnule primar, sunteţi de tot râsul!

Citeşte şi
Comentarii (33) Adaugă comentariu
om pe 26 Noiembrie 2015, 22:29
#33
pentru lingaul d
Te anunt cu mare regret pentru tine lingaule ca HCL nu a primit aviz de la prefect dar in schimb sa aprobat vinzarea de colastra asa ca poti sa cumperi un biberon ca sa sugi si tu cind stai cu nevasta la televizor sa te linistesti noaptea Cu dastea ca tine nu se mai facea Revolutia ca sa maninci si tu Banane si portocale Asa ca prost ai fost tu nu aia care ii indemnai tu sa scrie Uitate in jurul tau ca mai ai si oameni dastepti care cunosc legile acestei tari care te suporta si pe tine trintore
om cu cap pe 25 Noiembrie 2015, 19:54
#32
atentie Turneni
In c*rind vi se pregateste o noua HCL care suna asa Se interzice Lingailor incepind cu ora 22,00 apopierea la mai putin de 1m fata de nevasta aceasta fiind necesar pentru linistea publica si trimiterea acestora in patul barbatilor din loc ciuperceni Islaz si in cele din urma Lita cind o fugi Cuclea la tasomare dupa soba si io bate la usa nevasta lui Voinila sai plesneasca inima de frica HCL va fi votat in unanimitate de catre consilierii votaci care oricum nici unu nu e barbat adevarat
Juristul pe 02 Noiembrie 2015, 23:53
#31
Pentru Vodk Stalinskaya sau UN BETIV isi dau cu parerea
Intreprinderea este persoana juridica infiintata pe baza patrimoniului propriu si care desfasoara o activitate economica conform profilului ei in scopul obtinerii de profit, fiind organizata, condusa si coordonata de catre intreprinzatorul individual sau colectiv.





Intreprinderea este orice forma de organizare a unei activitati economice, autonoma patrimonial si autorizata potrivit legilor in vigoare sa faca acte si fapte de comert, in scopul de a obtine profit prin realizarea de bunuri materiale, respectiv prestari de servicii, din vanzarea acestora pe piata, in conditii de conc*renta.

Sa citesti dupa ce te trezesti, asta daca treaz nu esti ca si beat.
ADY pe 01 Noiembrie 2015, 23:23
#30
Observatie
Daca tot aveti dicutii de genul :

- amenzi pt. masin prost parcate

- si un primar care-si baga coada," pe unde ... si pe ne-unde ".

Hai sa fim generosi si sa devenim Eroi, in acest mic oras si sa le propunem celor care sunt in masura :

- verficarea a cel putin 30 % din soferii MUNICIPIULUI TR. MAGURELE, daca cel putin cunosc " au habar " semnele de circulatie

- disminuirea a numarului imens de cei peste 400 de angajati la o PRIMARIE de rahat, pt ( subliniez ) orasul acesta are nevoie de loc*ri de munca, prin: firme, agentii, restaurante, fabrici si in primul rand in COMBINAT " CI NU INTR-O PRIMARIE DE 2 LEI "

Albert pe 01 Noiembrie 2015, 22:29
#29
PARACARE HAOTICA, seara, in jurul PARCULUI MARE!
Cei care parcheaza in jurul PARCULUI MARE, LANGA DIVERSE BARURI/CAFENELE, PE SENSUL DE MERS, DE CE NU sunt amendati?!! Ce reprezinta nebunia asta??!
NOI - MAJORITATEA ! pe 01 Noiembrie 2015, 22:24
#28
TANARUL CONDUCARET !
TREBUIE SA ISI FACA URGENT NISTE ANALIZE MAI AMANUNTITE CHIAR UN TOMOGRAF, POATE DESCOPERA VREO TUMOARE CANCEROASA PE CREIER, CA DIN FAPTELE CE LE FACE LA ASTA NE DUCE CU GANDUL, CA E BOLNAV IN STARE CRITICA !
ilie de la scularie pe 31 Octombrie 2015, 07:53
#27
@Moromete
Faci tu ce faci, dar dacă nu dai cu mucii-n fasole nu te lași. De lătrat poate latri tu. Sau nu ți-ai dat seama încă? De fapt lătratul tău seamănă mai mult a grohăit. Observ că ai făcut o fixație în legătură cu umila mea persoană. Nu-i bai. Sunt obișnuit să mă latre tot felul de dubioși de pe aici. Și fiindcă ai adus în discuție calitățile mele intelectuale, te asigur că între cultura mea generală și spoiala ta există ani lumină. Tu nu observi că ești penibil? Că nu poți ține pasul cu un SNI sau Eu (cu care am avut și contre) dar care sunt de calibrul meu? Nu ți se pare ciudat faptul că deși și se aduc niște argumente tu răspunzi doar cu lozinci, și cu insulte? Băi gămălie, insulta nu este argument. Ea te aduce la stadiul tău de biped. Iar dacă spui că te-am insultat, și aici ești în eroare maximă. Eu doar a trebuit să cobor la nivelul tău ca să-ți transmit ceva. Atât.
eu pe 30 Octombrie 2015, 21:50
#26
# SNI
Eu am o vorbă, decăt cu un prost la câștig, mai bine cu un deștept la pagubă și decât prost mai bine nebun! Să fii nebun inseamnă să fii total imprevizibil și poţi "ataca" in locul și modul total neașteptat. Baftă la titlu!
SNI pe 30 Octombrie 2015, 19:53
#25
Pt TOTI
Vreau sa câștig premiul întâi la rubrica,, NEBUNUL ANULUI'', asa ca am început sa postez noi lucruri aflate pe marginea drumului. Cititi tot la rubrica TURNAȚI.
SNI pe 30 Octombrie 2015, 16:06
#24
#Moromete
Referitor la administratorul site-ul si politica editoriala :Am observat ca este anti PSD si nu,, lovește '' in PNL. EU am vorbit si de,, mafiotii''PNL - iști. Cred ca nu trebuie sa avem pretenții prea mari. Presa TOTAL INDEPENDENTA nu exista in Romania. Iar acest site este unul de birfele, nu cred ca cineva trebuie sa aibă pretenții prea mari. Nu CRITIC site-ul pt. ca nu ma obliga nimeni sa citesc si sa ma,, bag in seama''. EU IMI SPUN PAREREA . POATE GRESESC. NU EU SUNT CEL CE DETINE ADEVARUL ABSOLUT.
SNI pe 30 Octombrie 2015, 15:53
#23
#Moromete
Am înțeles ce vreți sa spuneți. In privinta lui,, ILIE DE LA SCULARIE'' nu am nimic de comentat. Chiar daca câteodată imi place sa-i mai enervez pe unii, nu am nimic personal cu ei indiferent de calitatea textului postat. Mai ales ca nu-i cunosc.
Moromete. pe 30 Octombrie 2015, 13:21
#22
Pentru SNI.
Sper ca mata ai inteles, dar cei mai multi cred ca nu: este vorba de" caractere" adica litere si alte semne nu de caractere omenesti. Cu alte cuvinte, este greu sa-ti expui ideile cand ti se impune un anumit numar de cuvinte. Desigur, daca-ti framanti mintea este posibil sa gasesti cuvintele potrivite, dar, la nivelul acestui site, NU MERITA EFORTUL!. Oricum, te astepti sa te latre vreun ilie de la scularie.
Moromete. pe 30 Octombrie 2015, 07:49
#21
Dlui SNI.
Inainte de a pleca la treaba citii noul banc. Zau ca-mi placu!. Chiar mi-a facut pofta de mancare si-as fi mancat si eu o fleica. Acum iti pun si eu o intrebare : au ramas doi, cine trece pe ...gratar?.
Moromete. pe 30 Octombrie 2015, 05:46
#20
Dlui SNI.
Si eu imi cer scuze!.Acum am multa treaba si un timp imi iau un "concediu" de barfe. Voi reveni.Dar, pana atunci, iti spun ca pe acest site este extrem de greu de purtat o " lupta de idei" din cauza numarului limitat de caractere.
Z pe 30 Octombrie 2015, 00:54
#19
Lui r si Vodk Stalinsskaya
Il confundati pe Cracea cu Cuclea. Pe ala micu il aduce seara cate un prieten acasa. Mai rau e ca il apuca sa faca si pipi si face. La coltul blocului in care sts. Treceti pe acolo si o sa vedeti ca miroase a urina de primar. Mai mult vine si la sedinte baut. Se linge pe bot ca pisicu ' dupa laptic.
SNI pe 29 Octombrie 2015, 22:44
#18
Pt TOTI
Citi,, DEMISIE BOMBA IN PNL''pe site - ul stiripesurse. ro. DACA LA PRAHOVA ESTE ASA - CREDETI CA LA TR ESTE ALTFEL? CITITI CE SPUNEAM ACUM CITEVA ZILELE DESPRE NOUL PNL la rubrica TURNAȚI.
SNI pe 29 Octombrie 2015, 22:15
#17
#Moromete
Nu am nimic personal cu dvs. Nu tin partea cuiva. Spun ce știu despre cei din PSD, PNL, UNPR sau orice alt partid. Spun ce știu despre infractori, polițiști corupti etc. In ce va privește am vrut sa va provoc,asa de dragul conversației in contradictoriu. Se pare că am reușit sa va enervez putin si vreau sa ne,, certam''pe idei si teme serioase. Nu vreau sa ajungem sa ne injuram in adevăratul sens al cuvântului, asa ca imi cer scuze pentru limbajul folosit. Sper ca nu ati pus la suflet vorbele mele.
SNI pe 29 Octombrie 2015, 21:52
#16
#eu
Ok.
eu pe 29 Octombrie 2015, 21:20
#15
# SNI
Chiar dacă ar fi să știu ceva ieșit din comun "tot nu știu". Nu voi spune in nicio postare ceva care să conducă la persoana pe care o intuiescin spatele pseudonimului.
SNI pe 29 Octombrie 2015, 20:40
#14
#eu
Exista posibilitatea sa aveți dreptate. Din cind in cind mai dau cite un sfat de genul..... Si am mai ajutat pe cite cineva in rezolvarea problemelor cu,, implicatii legale ''. Dar nu - mi amintesc speta in cauza. Ajutați - ma cu mici detalii. Ne cunoaștem mai de mult timp? Stiti ceva deosebit (ieșit din comun) despre mine?. Unde am stat de vorba?. Profesionist in ce domeniu? ATI STUDIAT CUMVA MATERIA D1sau D2?.
eu pe 29 Octombrie 2015, 19:45
#13
# Moromete
Imi incalc promisiunea făcută pentru ultima oară. Moromete, ia vezi dacă nu s-a ars Nilă cu fasolea!
eu pe 29 Octombrie 2015, 19:19
#12
# SNI
Să nu așteptaţi nimic de la oamenii care se tem și de umbra lor. Vă dau un indiciu in ceea ce mă privește. In urmă cu aproximativ un an aţi dat un număr de telefon unei persoane, adică mie, pentru odificultate intămpinată intr-un caz cu implicaţii legale. Era in folosul meu, dar nu personal. Intre timp am șters acel număr de telefon. Gândiţi-vă bine și in mod sigur vă veţi aminti. Nu sunt neapărat o figură memorabilă dar sunt un bun profesionist.
ion pe 29 Octombrie 2015, 17:51
#11
pieton
la trecerea de pietoni acestia au obligatia sa se asigure. in 90 la suta din cazuri nu se opresc si nu se asigura.educatia rutiera zero barat. va doresc tuturor sa nu aveti evenimente rutiere
Moromete. pe 29 Octombrie 2015, 17:17
#10
Stimate domn SNI!!.
Iata-ma, dar nu pricep ce vrei sa discutam?!.Prea onorabile:- eu sunt un cetatean al scumpei noastre patrii care MAI SI MUNCESTE si nu ma pun cu toti maidanezii care latra la luna;-cum sa ma descomspir cand n-am nimic de ascuns si nici teama n-am de javre;- inainte de a apasa pe " adauga comentariul" de ce nu-ti recitesti si sa-ti corectezi " screatiile"( cuvant care deriva din scremut-creat de mine pentru d-alde tine);- daca ai nevoie de cineva cu care sa te duelezi verbal " si-n rahati sa va mancati" ti-l recomand pe bunul si "teligentul si cult la cap" ilie de la scularie.
d pe 29 Octombrie 2015, 16:42
#9
e
Bai prostilor ( care locuim !) linga magazinul lui Burcin, de ce nu va spuneti si voi parerea ? Cum va odihniti noaptea cind toata ti**nimea din Catanga se alimenteaza non-stop de la magazinul lui Burcin, comerciantul interzis ? Este cea mai necesara hotarire luata in consiliul local. Nu se incalca cu nimic legea atita timp cit este in interesul nostru, al cetatenilor. Aceasta masura a fost necesara, luata ca urmare a numeroaselor apeluri facute de noi catre primarie si politie, a amenzilor date celor care au tulburat linistea publica la magazinul interzisului. Domunule, era ceva de groaza... Foarte bine i-a facut, oricum n-o sa dea faliment.
SNI pe 29 Octombrie 2015, 13:17
#8
BAI MOROMETE....
Ce faci de ce nu zici nimic. Te aștept aici la discuții. Ai citit caracterizarea si si ramas blocat? Te intrebi dacs nu cumva ai fost deconspirat si te-ai panicat?
SNI pe 29 Octombrie 2015, 13:09
#7
Timpit.
Numai un timpit poate propune o asemenea hotărâre in ziua de azi. Exista in lege reglementari privind consumul de alcool în spatii publice. Sa interzici vinzarea de băuturi după ora 22 înseamnă sa inchizi baruri, restaurante, discoteci, benzinarii, precum și unele magazine cum sr fi Metro. Sa dai o hotărâre de consiliu pt a baga bete in roata celor doi adversari politici care detin magazine cu program non-stop înseamnă ca ești timpit. O asemenea hotărâre nu poate ave justificare de genul :pt linistea poblica, pt statea de sănătate a pop**ației etc. Este o incalcare flagranta a legii si nu se poate aplica asa ceva. Un abuz. Prefectul ar ataca in i stanta imediat o asemenea Hotarire. Daca primarul si consiliul face ada ceva si prefectul nu ataca in instanta este abuz in serviciu.
beau-beau pe 29 Octombrie 2015, 11:52
#6
spirtu e cel mai bun
HOTARAREA A AVUT 11 VOTURI PENTRU. DECI A TRECUT. ERAU NECESARE DOAR 10 VOTURI. AU MAI FOST 5 IMPOTRIVA SI 3 ABTINERI. O ASTFEL DE HOTARARE TRECE CU JUMATATE DIN NUMARUL CONSILIERILOR LOCALI IN FUNCTIE. DECI 10 DIN 19. DACA AU VOTAT 11 INSEAMNA CA S-A APROBAT. ORICUM PE CRACEA NU IL AFECTEAZA CA EL BEA PE LA NICU FSN SI ACOLO E RESTAURANT.
Vodk Stalinskaya pe 29 Octombrie 2015, 11:47
#5
Vreau să beau
Domnul Crăcea s-a făcut singur de râs citind din legea conc*renţei ceva de genul că autorităţile locale nu au voie să stabilească nişte condiţii discriminatorii pentru întreprinderi. Cele două magazine la care a făcut trimitere în şedinţa consiliului local spunând că aparţin unor membri PNL (Burcin şi Burghiu) sunt întreprinderi(activităţi desfăşurate de profesionişti) în accepţiunea legii conc*renţei (vezi jurisprudenţa U.E.)invocată de Crăcea sau sunt nişte magazine care desfăşoară acte de comerţ? Magazinele lui Burcin şi Burghiu sunt nişte întreprinderi sau cei doi sunt nişte comercianţi? Hotărârea este dată ca o măsură pentru asigurarea liniştii publice, unul din efectele tulburării ordinii şi liniştii publice după ora 22.00, fiind, conform adreselor poliţiei Turnu Măgurele, comercializarea băuturilor alcoolice. Dacă una din cauzele cel mai frecvent întâlnite referitoare la tulburarea liniştii şi ordinii publice este comercializarea alcoolului, cam ce măsură trebuia adoptată?
r pe 29 Octombrie 2015, 09:56
#4
alcolistului sef din redactie
Bravo turnucustiri. Cica multi turneni isi vor cumpara bautura inainte de ora fatidica. Am citat din site-ul vostru cuvant cu cuvant. Deci ora fatidica este 22.00 inseamna ca vi se apropie sfarsitul, iar pe alta parte ii faceti pe turneni betivi, pentru ca ati zis ca multi turneni se vor inghesui probabil inainte de ora la care oricum voi ati pierit deja, sa cumpere bautura pentru a sarbatori disparitia voastra. Hai noroc si la mai mare. Pe Cracea cred ca il deranjeaza cel mai mult aceasta hotarare. Sa vedem de unde mai cumpara el bautura. Oricum cred ca politia ar trebui sa-l mai opreasca si pe el in trafic si sa-l mai miroase asa din cand in cand. Se aude ca e mai tot timpul pilit la volan.
turnean pe 29 Octombrie 2015, 09:53
#3
Domnului Prinar
Loc*ri de munca dl Cuclea, nu ce baliverne vorbiti.de asta avem nevoie maxima,sa putem trai si noi in aceasta zisa comuna.
o pe 29 Octombrie 2015, 08:21
#2
y
deci isi mai pune in cap si betivii orasului
Costin Negulescu. pe 29 Octombrie 2015, 06:02
#1
Rahat!.
Chiar daca ar fi fost votata, aceasta masura ar fi fost ca o frectie la un picior de lemn!. Circulatia in oras se desfasoara dupa bunul plac al MAJORITATII soferilor: nu se acorda prioritate pietonilor pe trecerea de pietoni, se circula cu viteza peste cea legala, nu se semnalizeaza, nu se poarta centura, se vorbeste la telefon, se opreste si se stationeaza unde este interzis, etc., in schimb, ACOLO UNDE NU-I CAZUL SUNT PLANTATE SEMNE CU OPRIREA INTERZISA, DE EX. LA PIATA. PAI, DACA MA DUC SA FAC CUMPARATURI IN CANTITATI MAI MARI SI GRELE, UNDE MAMA DRACULUI SA LAS MASINA, TOCMAI LA TARG??. HAI SA MAI FIM SI SERIOSI!. CHIAR HOTARAREA RESPECTIVA ERA O TAMPENIE DIN MOMENT CE IN REGULAMENTUL DE CIRCULATIE EXISTA PREVEDERI CLARE SI POLITIA NU FACE NIMIC!. MAI MULT CHIAR, SUNT POLITISTI CARE-SI OPRESC MASINILE PE TRECEREA DE PIETONI SI IN INTERSECTIE CAND ISI IAU CAFEAUA DE LA VICTOR. Dupa cate stiu, au aparat si la sediu, dar acolo trebuie sa plateasca, pe cand la Victor nu!!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.