Dezvăluiri SNI - Crima organizată din Teleorman - interlopi, poliţişti şi politicieni.

28 Octombrie 2015, 09:45 | 4405 vizualizări | 37 comentarii
Car Universal
Crima organizată din Teleorman - interlopi, poliţişti şi politicieni.

Cu ceva timp în urma Politia teleormaneana a avut o acțiune timida îndreaptată împotriva unor camatari din Alexandria. Prin aceasta acțiune vor sa insele atenția cetățenilor si in mod special a șefilor, spunând ca au eradicat acest fenomen. Le dau o veste proasta. Infractionalitatea nu a fost eradicată nicăieri în lume. Iar acțiunea respectiva nu a atins nici zece la suta din nivelul fenomenului existent in județul nostru.

Situația este extrem de grava. Camataria si șantajul se practica în toate orașele din județ, sărăcia îi împinge pe oameni sa apeleze la cămătari apoi sunt obligați prin amenințări si santaj sa plătească sume uriașe. Nepasarea si complicitatea unor polițiști la aceste infractiuni îi descurajeaza pe cei păgubiți sa depună plângere.

Camataria si șantajul nu este singura lor ocupatie. Tot ei coordonează prostituția, traficul de droguri, traficul cu mașini de lux furate., moneda falsa, traficul de carne vie si forta de munca in Anglia, Irlanda, Spania, Corsica, infractiuni informatice. Toate acestea sunt făcute cu stiinta sau complicitatea unor polițiști, oameni politici sau patroni de baruri, restaurante., hoteluri sau firme de transport, acestia beneficiază de serviciile fetelor, de bani sau fumează și ei,, ceva'',,, trag o linie'' sau alte bunuri si servicii. (Un polițist trecut in rezerva de curind pe motive disciplinare circula cu masini de la un astfel de traficant -,, totul asa pe fata'')

Alt politist e cunoscut ca,, Șeful Pacanelelor'' - Detine toate jocurile din județ. 90%,, LA NEGRU''-. Evaziune fiscala grupa mare. La Circulație este o mafie de nedescris. TOTI MAFIOTII DE CARE AM VORBIT AU PERMISE OBTINUTE PE BANI. Umbla vorba ca daca esti semianalfabet si vrei permis trebuie ca scoala sa o faci NEAPARAT LA MALDAIANU. DE PERMIS TREBUIE SA VORBESTI CU NICUSOR, GABI, SAU ILIUTA. (POLITISTI). VIZA MEDICALA TOT EI O REZOLVA. Tot ei rezolva repede cazierul sau buletinul daca esti din alt județ. TOATE ASTEA SE PETREC IN JUDETUL LUI DRAGNEA.

Acest județ condus de 25 ani de Dragnea, Nitulescu si acolitii lor este pe primul loc la saracie, somaj, infractiuni de tot felul. Toate acestea sunt lucruri cunoscute, toti locuitorii județului se vaita de viata grea pe care o duc, il injura pe Dragnea si Nitulescu dar fac asta pina in ziua votului cind uita tot. Atunci intra in transa si inconștient pun stampila pe PSD.

Citeşte şi
Comentarii (37) Adaugă comentariu
eu pe 03 Noiembrie 2015, 08:10
#37
ne/vă pasă?
Conoașteţi jargonul profesional. La felul in care aţi pus problema,sunteţi poloţist. Aţi uitat că avocaţii, judecătorii, proc*rorii, grefierii, infractorii sunt "buni vorbitori". Oricine poate asista la câteva penale și iese "doxă".
Şi nouă ne pasă... pe 02 Noiembrie 2015, 23:02
#36
Sifoneală ieftină
Stimate SNI ori esti un fost gabor?

Cunosti prea multe detalii in referire la seful pacanelelor, ori termenele: prostituția, traficul de droguri, traficul cu mașini de lux furate, moneda falsa, traficul de carne vie si forta de munca in Anglia, Irlanda, Spania, Corsica, infractiuni informatice, pe care doar un fost gabor stie sa le clasifice.

Daca ai valoare si nu vrei sa fii cunoscut de cititori doar un sifon expirat,stii unde sa vii...
eu pe 01 Noiembrie 2015, 21:34
#35
# EU
Revenim la aceleași argumente. Incearcă să faci diferenţa intre bârfa pe care o practicăm toţi, indiferent că recunoaștem sau nu și dezvăluirea bazată pe probe a unor infracţiuni. De ce trebuie acoperiţi "băieţii deștepţi". Tu privești problema ca și cum omul ar fi dator să acopere niște căpușe. De ce?
EU pe 01 Noiembrie 2015, 16:55
#34
Pentru Eu
Poate chiar acum bei cafeaua sau sucul cu aceasta persoana si maine te da in primire. Oare cum te vei simti atunci?
eu pe 01 Noiembrie 2015, 12:49
#33
# EU
Induci o banuială asupra lui SNI, mă rog, este dreptul tau, nu il contest și nici argumente contra nu voi prezenta. Cu ce ar fi viciate informaţiile care s-au verificat, dacă SNI ar fi femeie? Nu sunt misogin. Chiar ai fi putut să ii spui "Zoe, fii bărbată"! Ceea ce nu inţeleg este faptul că te interesează identitatea persoanei care se ascunde sub acest pseudonim. Știe multe, face conexiuni intre fapte și persoane, cu lejeritate se poate inţelege că pe unii ii cunoaște. "Urăsc trădarea dar iubesc pe trădători!" Aici nu știu dacă este cazul. Am spus, repet, informaţiile pe care le-a furnizat sunt reale, cel puţin atăta cât am cunoscut eu.
EU pe 31 Octombrie 2015, 23:33
#32
Pentru Eu
Nu are cu ce sa ma incolteasca. Dar nu mi-au placut si nu imi vor placea niciodata acele persoane care nu au c*rajul sa spuna direct in fata ce au de spus. Pentru mine acest ins este o nulitate. Daca ar fi asa smecher cum se crede si nu are nimic de pierdut, cum el sustine...de fapt ea, atunci sa fie femeie pana la capat. De obicei posteaza de pe telefonul mobil si nu prea se uita cine este langa easmile))
eu pe 31 Octombrie 2015, 15:53
#31
# EU
Tizule, am citit cu atenţie postarea. Fii un pic atent, logic ne-ai făcut pe toţi "nimeni" incluzându-te fără doar și poate. Intr-o altă ordine de idei, SNI poate să rămână anonim, atâta timp cât informaţiile sunt reale și s-au verificat. Observă că s-a transformat intr-o obsesie pentru tine. Este atât de stăpân pe sine incât iși poate permite să se "joace" cu mintea unora. Nu il judeca pentru că nu il cunoști, nici eu nu il cunosc dar nici nu vreau. Nu știi ce resorturi il imping să procedeze așa, nu fi sigur că i-ai surprins caracterul, nu judeca și nu da verdicte. Nu faci altceva decât să il faci să te "incolţească". Cu ce te ajută numele și prenumele?
EU pe 31 Octombrie 2015, 10:59
#30
Pentru eu
Daca este asa smecher cum se crede ar trebui sa iasa cu nume si prenume, sa mearga in presa nationala dar sunt sigur ca este un tradator care roade oasele aruncate de altii si nu vrea sa le piarda. Din punctul meu de vedere atat timp cand nu-ti asumi cee ce scri, ma refer cu nume, esti un nimic.
eu pe 30 Octombrie 2015, 22:35
#29
# EU
Jură tu că nu ai trădat in viaţa ta! Până la urmă știi ce coeficient de inteligenţă trebuie să ai pentru a lucra in servicii? Ceea ce face acest om este un lucru normal având in vedere până unde s-a ajuns. Loialitatea, indiferent de costuri și consecinţe este caracteristică grupărilor mafiote, bandelor și altor asemenea organizaţii. Nu găsesc asta lipsă de caracter, este mai degrabă c*raj. Are omul cu ce. Nu suntem sătui de atâtea ilegalităţi și de atâta sărăcie, asta doar pentru că a funcţionat și incă mai funcţionează omerta. Cineva trebuie să spargă furunculul. Ce te deranjează atât de mult?
EU pe 30 Octombrie 2015, 22:10
#28
Labareala
De ce nu dati toate comentarile? Va deranjeaza cand spun ca acest SNI este un tradator, un sec*rist, un turnator...va deranjeaza cand zic ca acest SNI azi sta cu tine la masa si maine te da in gat, va deranjeaza...hu.
eu pe 29 Octombrie 2015, 22:34
#27
#SNI
Eu am invăţat din experienţă. Sunt un om păţit. De, păcatele tinereţii și increderea in oameni. Intre timp m-am maturizat. Totuși, mai dau "bătătăi de cap" la câte cineva. Uneori intenţionez, de cele mai multe ori nu. Ii știu de ce sunt capabili și am văzut voluptatea cu care distrug pe aceia care nu fac parte din turmă. De aceea ii dispreţuiesc. Recunosc un.lucru, pot manip**a cu ușurinţă, dar mă feresc de monstruzităţile cu faţă umană. Prefer să ii fac pe oameni să inţeleagă ce se intâmplă in jurul lor in limita posibilităţilor mele.
SNI pe 29 Octombrie 2015, 20:21
#26
#eu
Nu ma cred cine știe ce deștept, dar, daca eream prost muream de mult. In cerc*rile in care imi petrec,, timpul liber '' hienele abia așteaptă sa fii puțin ranit. Mirosul de,, singe''le intuneca vederea. Îi transforma în zombi. Putem discuta mult pe tema asta dar monopolizam site-ul. In plus sunt convins ca știți toate astea. Asa cum dvs antcipati unele raspunsuri ale mele, si eu mi-am dat seama cu cine vorbesc. Tot respectul pentru felul in care ginditi. Și sunt convins ca si dvs. sunteți imun la momelile puse in capcana intinsa de agarici.
eu pe 29 Octombrie 2015, 19:26
#25
#SNI
Este răspunsul pe care il anticipam și chiar il doream. Momeala și cârligul. Este mult mai bine să fii un "ilustru necunoscut" decât hrană pentru hienele pilitice, indiferent de culoare.
SNI pe 29 Octombrie 2015, 16:36
#24
#Adevarul
Îmi plac provocările. EU SUNT DISPUS SĂ DAM CARTILE PE FATA. DACA CEI PE CARE EU ÎI ACUZ SE CRED NEVINOVATI SI AU CURAJUL NU SU DECIT SA IASA LA,, RAZBOI'' ATUNCI VOI IESI SI VOI PROBA AFIRMATIILE FACUTE POATE SI ALTELE DESPRE CARE INCA NU AM VORBIT. - AȘTEPT...... DACA E BAL, BAL SA FIE!
SNI pe 29 Octombrie 2015, 16:18
#23
#Adevarul
Eu,, ma bag in seama''din lipsa de ocupație. Îi cunosc personal pe cei despre care vorbesc. Nu-mi este frica de ei pt ca nu au ce-mi face. Pentru mine sunt niște nulitati. Unii dintre ei bănuiesc cine se ascunde in spatele lui SNI si nu su c*rajul sa - mi zică ceva de teama sa nu cumva sa ma enervez și sa spun chiar tot. Eu am spus multe, am scăpat multe detalii dsr nu sm vorbit,, cu subiect si predicat''. Poate sunt puțin nebun si-mi place sa-i tin in alarma, sa nu mai doarmă noaptea, sa nu mai fure, sa înțeleagă ca nu mai pot continua asa. ATIT SI NIMIC MSI MULT.
SNI pe 29 Octombrie 2015, 16:05
#22
#Adevarul
Nu-mi este frica de nimic. Nu sunt santajabil. Nu am afaceri sau functii unde cei in cauza sa faca presiuni. Știu multe si pot poba. Nu am pentru ce sa devin vedeta. Nu asta e scopul meu. Nu ma interesează daca astia fura tot județul pe mine nu ma afecteaza. Eu vorbesc pt,, publicul larg''. Singurul meu scop este acela de ai face pe unii sa inteleaga pe,, Ce lume trăiesc ''. - Pe cei ce au urechi sa auda si ochi sa vada. Eu personal sunt un miserupist. Știu pe ce lume trăiesc si ce am de facut. Nu eu sunt cel ce va face ordine in judet si in tara. Cimitirul e plin de eroi. Nu vreau sa candidez nu vreau bani, faima sau orice altceva. Daca voi aparea cindva o voi face asa,, din senin '' fara sa urmaresc un scol anume.
Adevarul pe 29 Octombrie 2015, 14:21
#21
Iti fac o propunere SNI
Iti promit ca te pot ajuta sa intri intr-o emisiune televizata si vei avea sansa sa probezi cele spuse.

Esti de acord? Nu inteleg cum de stii atatea lucruri si inca nu ai aparut pe sticla. De ce te ascunzi in spatele unui telefon/computer? Care este rostul daca nu esti manjit cu nimic? Crezi ca poti pati ceva? Iti este teama? Eu nu cred asta! Nu te mai ascunde, daca vrei sa fii apreciat si sa ajuti oamenii!
SNI pe 28 Octombrie 2015, 21:40
#20
Pt Moromete
CE FACI? DAI SI FUGI? - STAI AICI LA BATAIE. PSEUDONIMUL ASTA CUM L-AI GASIT? AI CITIT CARTEA, AI VĂZUT FILMUL SAU ESTI DIN SILISTEA?
SNI pe 28 Octombrie 2015, 21:24
#19
#eu
Trebuie sa mă mai potolesc nițel. Banuiti bine. Ma mai joc si eu.... Cit despre agarici, si pesti flamanzi... E treaba lor daca nu vad cârligul din spatele momelii.
Gogu pe 28 Octombrie 2015, 20:07
#18
SNI
E TARE MISTO TEXTUL DESPRE MARA.
eu pe 28 Octombrie 2015, 20:02
#17
#SNI
Exprimare corectă gramatical, conversaţii capcană iar peșii mușcă momeala, bănuiec o pregătire psiho-profesională aparte. Note bene pentru agaricii cu pretenţii de mari intelectuali! Să nu inţelegă că le-am dat o notă bună!

SNI pe 28 Octombrie 2015, 19:31
#16
Pt Moromete
La comentariile art Vasluienii rid de Teleormaneni am postat cevs pt dvs. Am făcut asta fiind sigur ca cititi tot ce scrie despre moldoveni. Cred ca sunteți moldovean căsătorit cu o teleormaneanca. Totodată cred ca am greșit cind am spus ca sunteți membru PSD. Mai bine zis ati fost si vazind ca nu aveti sanse sa promovati sti fugit la UNPR. Iar limba romana o știți de la președintele filialei județene Tr. a UNPR, Dl. Dr. Ing. Mara Florica.
Cristian pe 28 Octombrie 2015, 17:38
#15
Bravo !!!
Felicitari pentru post. Bravo este cel mai tare de pana acum nimeni nu are c*raj sa vorbeasca in Turnu Magurele despre asta, toti politistii ii pupa in fund pe ursarii aia je**si de pe Magurele si nu are c*raj sa le spuna nici da-te mai in colo. Rusine politia din Turnu Magurele. Eu iau amenzi pentru ca tip mai tare pe centru dar ceva je**sii de ursari ca au inceput sa intre in c*rtile oamenilor pe Cetatea Turnu nu vede nimeni ca se fura din locuinte fara jena. Sunt scarbit de politia din Turnu Magurele sa va fie rusine (Garcea)
SNI pe 28 Octombrie 2015, 16:11
#14
#Moromete
Nu cer nimănui sa ia de bun ce spun eu aici. Cititi tot ce spus eu in timp, intati si la rubrica TURNAȚI. Verificați ce spun eu si apoi va rog sa comentati.
SNI pe 28 Octombrie 2015, 16:04
#13
#Moromete
Vrei sa vorbim inte noi intelectualii? Nu știu cine esti dar nu cred ca ai scoala cita vacanta am eu. Vrei sa vorbim pe limba ta sau a mea? Academicianule.
SNI pe 28 Octombrie 2015, 16:03
#12
#Moromete
Vrei sa vorbim inte noi intelectualii? Nu știu cine esti dar nu cred ca ai scoala cita vacanta am eu.
SNI pe 28 Octombrie 2015, 16:00
#11
#Moromete
Salut Moromete! - Pe astia nu îi salut ca e prosti.
SNI pe 28 Octombrie 2015, 15:58
#10
#Moromete
Poate nu sunt roman. Iar in cazul in care un strain stie limba romana la nivelul meu este de apreciat. Sa cunoști niste lucruri si sa spui adevărul nu trebuie sa fii intelectual. Dacă sunteți bu cunoscator al limbii române eu sunt dispus sa invat. Va rog sa - mi spuneți unde greșesc cu excepția faptului ca tastez gresit unele litere (scriu pe tel si nici nu vad bine in loc de a tastez s pt ca sunt apropiate in loc de f - g etc). Daca fac greșeli gramaticale va rog sa-mi spuneți unde si asa poate invat si eu. Va mulțumesc anticipat!
SNI pe 28 Octombrie 2015, 13:58
#9
#eu
Ciinii latra ursul merge.
Moromete. pe 28 Octombrie 2015, 13:40
#8
Lui //SNI//.
Nu prea le ai cu limba romana. Atunci ce baza se poate pune pe ceea ce scrii tu?!.
eu pe 28 Octombrie 2015, 13:00
#7
#SNI
Unii fac afirmaţii ilogice. Dovada? Ii deranjează postările dumneavoastră, nu le ignoră, ba mai mult, ii afectează in mod direct. Iși insușesc pseudonimele altora. Din păcate ii trădează "stilul".
mata pe 28 Octombrie 2015, 11:48
#6
e cu**a
Eu, tu nu cumva faci parte din grupul mai sus mentionat de te-ai simtit lezat. Bv autorului! Asta este adevarul
SNI pe 28 Octombrie 2015, 11:21
#5
Tot sa din lipsa de ocupație iti spun ca eu spun toste astea pentru,, poporul teleormanean '', ca el sa stie cu cine are deaface. Pe mine personal nu ma afecteaza mafiotii astia cu nimic. Pt mine indiferent cine este la putere in Tr. si in România este același lucru. Eu nu fac altceva decât sa incer sa - i conving pe niște idioti fanatici ca tine sa gândească atunci cind voteaza. Sa te fac pe tine sa înțelegi de ce copii tai se droghează, de ce fica ta a fost violata, de ce ești vai de capul tau si nu ai ce minca. Eu sunt ferit de toate astea pt ca sunt conștient de ce se întâmplă în jurul meu și stiu sa-mi iau masurile de protecție necesare. CIND TE VA LOVI NENOROCIREA SA-TI ADUCI AMINTE DE LABARUL DE SNI.













tine sa înțelegi motivul pt care
SNI pe 28 Octombrie 2015, 11:09
#4
#1Eu
Prostiile sluse de mine te csm,, seaca''. Daca ma bagi tu in seama pt mine e suficient. Te rog sa ma cre, i ca știu atitea cuvinte de genul-labagiule-incit daca ma apuc sa le spun, fugi de acasa. Ești un pacalici care îți cistigi existenta lingindu-i pe unii si pe altii in zona inghinala. Nu ma deranjeaza cuvintele tale iti raspund asa ca nu am ce face.

Radu pe 28 Octombrie 2015, 10:08
#3
felicitari!
Felicitari pentru c*rajul de care dai dovada. A spune lucrurilor pe nume, este o raritate.
EU pe 28 Octombrie 2015, 10:04
#2
labarule
Labarule nu te-ai saturat sa rumegi prosti. Nu vezi ca nu te baga nimeni in seama..esti in plus.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.