Ultima ora: Vasluienii rad de teleormaneni.

27 Octombrie 2015, 10:41 | 2148 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Vaslui, parcul Copou.

Cu o rată a şomajului de 10,5% Vasluiul nu mai este pe primul loc pe țară la şomaj, conform ultimelor informaţii transmise de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, citate de Radio Iași.

În topul naţional conduce acum județul Teleorman, unde șomajul trece de 11%.

Directorul AJOFM Vaslui, Daniel Olteanu, a declarat că deocamdată nu au început concedierile colective din agricultură și construcții.

Numărul total al şomerilor vasluieni a ajuns la 16.411, dintre care o treime sunt femei şi nu mai puţin de 15.758 provin din sectorul privat.

Totusi, la capitolul violuri in grup, moldovenii sunt pe primul loc. 

sursa: romania-actualitati.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
somer pe 29 Octombrie 2015, 06:10
#6
plimbari ale celor de la AJOFM
Cine conduce AJOFM-ul Teleorman si de cate ori a fost plecat in stainatate in interes de serviciul directorul institutiei?
SNI pe 28 Octombrie 2015, 17:32
#5
Continuare pt. Moromete.
Cred ca stiti toate birfele din bloc, tot ce face vecinul, va interesează absolut tot ce se întâmplă în bloc si muriti de necaz ca nu a murit capra vecinului de la parter. Nu cred ca am greșit prea mult cu aceasta caracterizare. Cunosc tipul asta de ratati. Inițial am vrut sa va fac sa intelegeti unele lucruri dar m-am rasgindit. Sunteti irecuperabil.
SNI pe 28 Octombrie 2015, 17:26
#4
Contnuare pt moromete
Nu fumati, beti numai apa plata iar in ultimul timp ati trecut pe ceaiuri si produse naturiste din cauza colonului, sunteți căsătorit, soția este bugetara, sunteți in conflict permanent de idei cu propii copii, va deranjeaza zgomotul, va uitati la Antena 3 si la telenovele, nu aveti masina si permis sau daca aveti o folositi extrem de rar, idolul dvs est Ceausescu, sunteti simpatizant Iliescu, sunteți membru marunt in PSD, probabil aveti si certificat de revoluționar obținut pe nv. Cred ca le-ati încercat pe toate doar doar veti reusi in viata. Totul a fost in zadar. Sunteti un frustrat al regimului, un ingimfat a toate cunoscator, un Gica Contra.
SNI pe 28 Octombrie 2015, 17:07
#3
PENTRU MOROMETE
Fără sa va cunosc, analizind cele trei comentarii sle dvs pot sa va spun ca :Aveți 55-60ani,de profesie inginer, in prezent somer, pensionar pe caz de boala sau disponibilizat de la combinat sau alta intreprindere falimentara. Fost membru PCR cu funcție marunta in partid a carui ascensiune a fost i trerupta de momentul 1989.Dupa revoluție ati incercat sa promovati dar fara succes. Ii desconsiderati le toti cei ce s-au desc*rcat in capitalism. Sunteti frustat. Probabil ca v-ati consolat ocupind o funcție in cadrul asociației de locatari. Cu vecinii nu pre va înțelegeți. Cu întreținerea sunteți la zi dar in acelasi timp beneficiati de ajutorul de încălzire dat de primărie, cu toate astea opriți caldura pe timp de iarna. Baie faceti saptaminal sa nu platiti mult la întreținere. Cunoasteti preturile produselor ls toste magazinele, isr atunci cind mergeti la cumpărături lusti fiecare produs de acolo de unde este mai ieftin indiferent de km pe care ii parc*rgeti
eu pe 27 Octombrie 2015, 19:50
#2
sărăcia
Este dovedit că sărăcia crește infracţionalitatea și favorizează promiscuitatea. Tare postarea de pe turnaţi aici. Unii dintre miliţieni au fost scosi in șuturi de un ţigan cu bani, băuseră prea mult la el. Păi ce se intâmplă cu omul obișnuit? La nivelul ministerului de resort dacă nu se doarme se omoară angajaţii pe post de antemergători. Domnilor miniștrii le pute fără girofaruri. Fuduli și ........
SNI pe 27 Octombrie 2015, 13:19
#1
NU FITI TRISTI.
TELEORMANUL ESTE PE PRIMUL LOC LA PROFANARE DE MORMINTE. (NU ESTE GLUMA). TOT PE PRIMUL LOC SUNTEM SI LA CAPITOLUL,, MORTI CARE VOTEAZA''SI,, CURVE POLITICE''CARE, nu recunosc, CA SE PROSTITUEAZA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.