Să ne distrăm cu Dănuţ Cuclea( aşa-zisul primar din Turnu-Măgurele.)

27 Octombrie 2015, 09:27 | 3933 vizualizări | 37 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

In municipiul de la Dunare se cor construi mai multe sali de sport si o baza sportiva multidisciplinara. Un stadion nou-nout va lua locul celui actual. Primarul isi tine promisiunile din campania electorala si a trecut la fapte. Dezvoltarea orasului este in linie dreapta.

 Iata ce a declarat Danut Cuclea: „în Turnu Măgurele se impune o astfel de bază sportivă multidisciplinară despre care cred cu tărie că își va dovedi utilitatea nu numai în planul strict al vieții sportive, dar și în plan social. Va fi un real punct de convergență a cetățenilor, practicanți ai sportului sau simpli spectatori, tineri și adulți. E nevoie de socializare! E nevoie de interacțiune umană și cred că după instalarea internetului gratuit din Parcul Central, finalizarea acestei baze sportive vine ca o continuare firească și sănătoasă.”

La cele spuse de primar, nu putem decat sa aplaudam. Nu avem nimic impotriva a tot ce inseamna sport, numai ca Turnu Magurele a ramas fara industrie si se depopuleaza. Cele declarate de primar sunt, putin spus, nepotrivite. Daca dumnealui are tot ce-i trebuie, normal ca este interesat de petrecerea timpului liber. 

 

Citeşte şi
Comentarii (37) Adaugă comentariu
bau-bau pe 20 Noiembrie 2015, 20:52
#37
afacere
Chelului tichie de margaritar sau se gandeste la o noua "afacere" de unde se mai pot manari niscai bani.
eu pe 31 Octombrie 2015, 14:53
#36
?!
Spuneam ceva de pseudonime! Umor involuntar? Hai să spunem așa.
WC pe 29 Octombrie 2015, 21:41
#35
Toaleta publica
Mai bine ar face o toaleta publica deschisa in permanenta cu angajati. Are destui surplus in primarie; poate sa-i detaseze de acolo. Metroul din parc pe care il deschide cand vrea si cere bani cui vrea un nene de etnie nu se poate numi toaleta publica.
Ilie de la Scularie pe 29 Octombrie 2015, 13:20
#34
@Moromete
Democratia nu inseamna doar dreptul de a injura. Acum nu se pune problema de a vota pe X sau Y. Obligatia ta cetateneasca si mai ales morala este de a te duce la vot si sa votezi. Daca nu vrei sa votezi pe niciunul e ok. Poti sa anulezi votul. Asa cel putin ai argumentul moral sa critici. Ai votat. Si mai ales impiedici frauda electorala. E simplu. Si macar daca ti-ai cunoaste drepturile. Stii ca exista posibilitatea demiterii primarului daca se strange cifra de semnaturi necesare pentru demararea unui referendum local?
Ilie de la scularie pe 29 Octombrie 2015, 13:03
#33
@Nostradamus
Ai oblicit-o mein idioten kamerad. Asa zisa lipsa de argumente este tot un part scremut pe partea cealalta a tubului digestiv. Pur si simplu mi-am luat o pauza sa ma decontaminez de parturile pseudointelectuale cu care tu si alti habarnamisti poluati acest site.
x pe 29 Octombrie 2015, 08:06
#32
# Moromete
Exprimare pleonastică, cacofoniii, anacolute. Nu știţi cum se "angajează" un primar. Ești grobian, fără doar și poate, pesedist până la ultimul cromozom. SNI se intreba cum de ai ales pseudonimul. Păi cum altfe? Ai văzut cartea, ai citit filmul sau ești rudă de sânge cu vreun bou priponit in pioana lui Iocan. Cine te obligă să il votezi pe Crăcea? Votează pe cine vrei, dar lasă-l pe Moromete,ţăranul-filozof al literaturii române, pentru un asemenea pseudonim tu ai nevoie de c*rriculum vitae.
eu pe 28 Octombrie 2015, 21:47
#31
#SNI
Eiiiii, grozavă treabă! Aștept pseudonime din ce in ce mai sofisticate și mai "reprezentative".
SNI pe 28 Octombrie 2015, 20:21
#30
#eu
Sunt pasionat de subiecte cu extratereștrii, fenomene stranii, lumi paralele, viata de apoi, etc. Asa ca sunt,, expert '' in domeniu si va dau dreptate :Nostradamus e vinovat.!

eu pe 28 Octombrie 2015, 19:02
#29
# Zone
Pe seama morţii nu se fac glume. Cimitirele sunt in administrarea primăriilor și, in cele mai multe cazuri, surse de venituri ilicite pentru primari (vezi cazul Oprescu). Jocandi causa, să nu cumva să facă bazin de inot lăngă cimitir. La căt e de sărăcită pop**aţia sportvă a orașului, ferească Sfântul, se poate intâmpla vreo nenorocire. E păcat să ajugă presupusul biet sportiv in costum de baie la "parcul rece", nu de alta, dar alegerile din 2016 sunt in iarnă. Ar fi total, dar total deplasat să voteze intr-o astfel de costumaţie. Cei atinși de HARUL DOMNULUI, care ii inviază pe votanţi precum a fost inviat Lazăr (doar că in situaţia, dată invierile temporare nu ţin cont de cele trei zile biblice)
eu pe 28 Octombrie 2015, 19:01
#28
#SNI
Am și eu rezervele mele, logic, dar o astfel de stare de lucruri nu mai poate persista. Sunt dalmaţieni, știu, sunt hârșţi cu toţii, dar măcar să se rotească la putere, să iși plătească poliţele unul altuia. Poate că doar așa se "elimină" unul pe altul și poate vor mai apărea și figuri noi.

eu pe 28 Octombrie 2015, 18:48
#27
# Zone
Am să vin in completare, nu de alta, dar trebuie să termin textul, amintindu-vă de situaţia in care este cimitirul de pe Măgurele. In concluzie, un primar este in primul rând un bun gospodar, administrator al banului public și un adevărat reprezentant al alegătorilor săi, al căror interes il reprezintă.
eu pe 28 Octombrie 2015, 18:27
#26
#SNI
Personajul merită!!! Nu știu acum dacă Nostradamus ii induce starea de confuzie. O fi in Aria 52 sau in pădurea Baciu.
eu pe 28 Octombrie 2015, 18:16
#25
# Zone
Distins domn, din partea unui om cu bun simţ, educat,așa cum presupun că sunteţi dumneavoastră și de ce nu, foarte inteligent,am presupus că aţi perceput ghilimelele.
Moromete. pe 28 Octombrie 2015, 17:50
#24
Repet intrebarea.
De ce sa-l votez pe Cracea?. Majoritatea alegatorilor nici nu-l cunosc. N-ar fi normal ca SA-SI PREZINTE C.V.-ul,in fond vrea sa se ANGAJEZE PE FUNCTIA DE PRIMAR IAR NOI, ALEGATORII, SUNTEM COMISIA DE EXAMINARE. La acel sondaj intamplator am raspuns si eu, MI-AM DAT NUMELE si am dat acelasi raspuns= "nu-l cunosc, nu stiu nimic despre el". As dori sa stam de vorba si sa-i pun o multime de intrebari PERTINENTE, dar am inteles ca el sta pe la Buc*resti si la Turnu vine numai sa-si ia indemnizatia de consilier. Daca vreti un raspuns sincer iata-l; pe dl. ing. Biciu Ctin l-as vota, am lucrat impreuna la U.V.C.P.( acum luat-l la injuraturi).
SNI pe 28 Octombrie 2015, 16:25
#23
Pt eu
In postarea noul PDL am batut eu niste apropouri. La fel si in cea in care vorbeam de Rotaryeni - nu mai știu exact.
SNI pe 28 Octombrie 2015, 16:23
#22
#eu
Nu știu cit de constienti sunt PNL-isti. Ma refer la cei de la Teleorman. Cind se vor anunta candidatii la primariile importante si la CJ. Voi spune multe despre ei. Asta daca cei nominalizati vor fi. Titirisca, Cracea, Jianu, Bitanu, Pirvulescu, Badulescu, Militaru sau altu pe care ii cunosc și știu lucruri urate despre ei.
ZONE pe 28 Octombrie 2015, 14:54
#21
BAI 19
hai sa faca cineva o asa gluma pe seama mamei tale, sorei sau cuiva apropiat tie, sa vedem la ce categorie umoristica o incadrezi
SNI pe 28 Octombrie 2015, 14:09
#20
#eu
Mi-a plăcut chestia cu NASA.
eu pe 28 Octombrie 2015, 12:20
#19
# 13
Haideţi să nu mai facem astfel de observaţii, chiar dacă sunt făcute in glumă.
eu pe 28 Octombrie 2015, 12:16
#18
# Nostradamus
Puteţi fi sigur că pnl-iștii sunt suficient de deștepţi să nu se sinucidă politic inainte de alegeri. Chiar dacă v-ar plăcea acest lucru, merg pe sondaje de pop**aritate, sondaje telefonice care se fac in această perioadă. Subiecţii sunt Cuclea, Ivan și Crăcea. Concluzionaţi de la inălţimea megainteligenţei dumneavoastră. Fiţi cu băgare de seamă, NASA "vânează" creiere!
eu pe 28 Octombrie 2015, 12:06
#17
# Nostradamus
Domnule, cu tot respectul, v-am prezentat situaţia rapirtată la un sistem de referintă logic. Refuz să cred că vă perniteţi să imi evaluaţi coeficientul de inteligenţă. Inconsistenţa de logică, lipsa unităţii comunicării unei idei, modul in care asociaţi elemente disparate este vizibil de pe lună. Pentru liniștea dumneavoastră, nu sunt Ilie dls. Pe de altă parte, limbajul pe care il folosiţi vă recomandă pentru botniţă. In toată inșiruirea prezentată de dumneavoastră săriţi fără preambul la informaţii fără relevanţă. Dacă vă urmărește spectrul pdl, nu este vina mea.

Mă "inclin" in fata autoproclamatei "superiorităţi" de care sunteţi pătruns. Eu mă mulţumesc cu nivelul meu intelectual și de aceea incerc să invăţ zi de zi. Ceea ce aţi negat dumneavoastră sunt niște "amărâte" interpretări logice. Vă salut cu respect distinsă eminenţă cenușie!
zone pe 28 Octombrie 2015, 10:49
#16
ca asa-i romanul
vesnic nemultumit,dar voi,voi ce ati facut, in afara de-a critica si injura,alde gica contra,

cand sunteti constipati intrati pe turnu cu stiri si va scremeti....de nu facea stadion nu era bine, de-l face iar nu e bine....un onanist balos se intreba retoric,,, coarda aia de langa el cine o fi,,,ma gandesc cat de inteligent se simte punand astfel de intrebari
john pe 28 Octombrie 2015, 07:01
#15
daneee
bai dane bai, loc*ri de munca? au inceput tinerii sa se tireze din oras, numai pensionarii o sa ramina, sau voi poate asta vreti.
Nostradamus. pe 28 Octombrie 2015, 05:45
#14
Lui //eu//.= ilie de la scularie.
Ramas fara replica de la un timp, i.l.d.s. foloseste alte pseudonime, dar rezultatele " inaltei sale culturi" germano-ti**nesti se traduc in aceleasi tampenii. Mie mi se pare ca ceea ce a spus asa zisul moromete este corect si mult superior ca logica, cat si ca inteligenta( da, exista si logica prosteasca- a ta!).De ce?. Am sa-ti dau un raspuns incomplet: IN CERCURI SUPERIOARE ALE P.N.L. DL. CLAUDIU CRACEA NU MAI ESTE LUAT IN CALCUL PENTRU VREO FUNCTIE LA VIITOARELE ALEGERI- NICI MACAR CONSILIER!. IN SFARSIT, DL PRESEDINTE IOHANNIS A INTELES CA PANA LA A AVEA // PARTIDUL SAU// TREBUIE SA-L REFORMEZE DIN TEMELII PE CEL ACTUAL, PUTRED DIN CAUZA FOSTULUI P.D.L.! SI-TI MAI SPUN CEVA: P.N.L. NU ARE NEVOIE DE LATRAI IMBECILI, ASA CA TRECI IN COTET!.
u pe 27 Octombrie 2015, 20:42
#13
f
coarda aia de laanga el cine-o fi ?
eu pe 27 Octombrie 2015, 20:33
#12
# Moromete
Acum foarte serios vorbind, postarea dumneavoastră este ceva aparte, elegant vorbind. Abracadabra in sertărașele gândirii. Stalin, Hitler, Crăcea. Cum aţi făcut această asociere? Exclud contextul socio-istoric și cel dimensional, unde este sistemul logic de referinţă. Intr-o altă ordine de idei, să persiști intr-un demers cu efect deja cunoscut, verificat cum poate fi calificat? In faţa unor astfel de argumente nu pot decât să ignor toate postările pe care le veţi mai face. Nu este nimic personal.
eu pe 27 Octombrie 2015, 20:19
#11
# Moromete
Alegeţi domnule votul care vă va face nemuritor și care vă garantează inteligenta. In acest fel veţi evita intrebările prostești și veţi fi bine antrenat, un adevărat sportiv.
Zone pe 27 Octombrie 2015, 19:59
#10
!,
Pai ce-ati vrea ma sa construiasca....?.....cimitire
UN MAGUREAN pe 27 Octombrie 2015, 19:17
#9
un primar extraterestru
asazisul primarel cuckea se trezeste in anul 3 dinainte de alegeri si incepe sa si aduca aminte de primarie si mai renoveaza cite o strada dar nu cap coada ci una ai una colo ca de sa mai minta oameni rusine kuklea question
EU pe 27 Octombrie 2015, 18:25
#8
STIM CUM STA TREABA !
STRATEGIA PSD :



DEMAREAZA LUCRARI PESTE TOT SALI DE SPORT, STADION REALIZATE DIN FONDURI EUROPENE !



MARE ATENTIE !!!! CA BANII DE LA BUGETUL CONSILIULUI JUDETEAN TELEORMAN SA FIE SPALATI PRIN FIRMA TELDRUM . SA NU UITAM CA SE APROPIE ALEGERILE SI CEVA BANI DE SPALAT PRIN ASFALTARE NU TREBUIE SA LIPSEASCA DIN CAMPANIA ELECTORALA !



UITATI-VA BINE IN URMA SI GASITI MACAR O REALIZARE PE PLAN LOCAL, SI AICI VORBESC DE ANII DE MANDAT PSD - 2012,2013,2014 ????? RASPUNSUL : NIMIC.

INTREBARE : DE CE NIMIC ?!?

RASPUNS : E SIMPLU, NICI UNUL DIN ANII TRECUTI NU A FOST AN ELECTORAL !

TREBUIE SA AI O IMAGINE CEVA MA PATRUNZATOARE SA NU TE LASI ORBIT DE PRAFUL ARUNCAT IN OCHI DE PRIMAR SAU ASA ZIS`UL PRIMAR PSD MACAR CU FUNCTIA !
Moromete. pe 27 Octombrie 2015, 17:38
#7
Draga "Praetor".
Cateva intrebari prostesti:-Daca nu-l mai votez pe Cuclea, de ce sa-l votez pe Cracea?. Asa, din simpla c*rizitate si dupa patru ani, daca nu-mi place de el, il votez pe altul?. Si uite-asa, din c*riozitate in c*riozitate, se trezeste omul...mort!.Si apoi se mai mira unii ca voteaza si cei din cimitir!.Ce pe lumea cealalalta n-au drept de vot?!-Ce fel de om democrat te crezi mataluta daca-i socotesti tampiti pe cei care-l voteaza pe X???!. Asemenea caracterizari se intalneau pe vremea celor mai mari " democrati " ai lumii, Hitler si Stalin. Iar dupa ce l-ai votat pe Cracea si dupa un timp constati ca nu este cel in care credeai, CUM TE VEI SOCOTI?.
CINEVA ! pe 27 Octombrie 2015, 17:28
#6
SE APROPIE ALEGERILE !
AU INCEPUT CU ASFALTARI, LUCRARI, PROIECTE PRIN CARE ORICUM SE FURA EXAGERAT DE MULT SI SE SPALA BANI CUM TOATA LUMEA DEJA STIE !



PSD - ULTIMUL MANDAT, SI PE TELEORMAN SI IN TURNU MAGURELE !



NIMIC NU ATI FACUT PANA ACUM IN 25 DE ANI DECAT SA FURATI SA TRUCATI LICITATII SA SPALATI BANI FURATI DE LA CONSILIUL JUDETEAN TELEORMAN !



LA PUSCARIE CU VOI 'TU-VA RASA IN GAT DE JIGODII PENALE PSD-ISTE IN FRUNTE CU DRAGNEA, MOHANU SI CUCLEA !
Praetor pe 27 Octombrie 2015, 16:11
#5
@ #4
Corect. Asa le trebuie. Din pacate, pe langa imbecilii aia care au votat cu el, mai sufera si altii nevinovati. Si oricat de nasol merg lucrurile sub actuala conducere locala, tot se gasesc suficienti cretini care sa voteze cu PSD. Inexplicabila chestia asta, chiar nu inteleg. Mai fratilor, daca atatia ani ati vazut ca nu se intampla nimic cat a fost PSD la conducere, de ce nu incercati sa mai schimbati putin meniul? Il votezi si pe celalalt, doar asa de c*riozitate. Daca nu-ti convine, il schimbi la loc la urmatoarele alegeri. Dar sa votezi in fiecare an aceleasi lipitori, deja e cretinism.
eu pe 27 Octombrie 2015, 14:57
#4
olimpiada râsului
Ce ii mai trebuie piticului primar? Sport frate, sport mult. Pe sărăcia din oraș foarte mulţi in lipsa banilor pentru haine, mâncare, utilităţi, rechizite pentru școlari vor alerga de nebuni pe stadion! De unde naiba au răsărit trogloditul ăsta? Din votul dumneavoastră dragi turneni, așa că la sport cu dumneavoastră! Veţi fi supli, rezistenţi, sănătoși.....
Moromete. pe 27 Octombrie 2015, 13:29
#3
Stimata Redacie.
Va mai aduceti aminte de filmul " Si Ilie face sport" cu marele comic Mircea Crisan?. Pai, noi ce naiba sa facem, daca de muncit nu mai avem unde( nu-i vorba ca nici asa n-aveam noi chef de munca!), ziua facem sport si noaptea mergem la Royal Palace al lui Victor Iosif.sau la Imperial Hotel( zau ca nu stiu al cui este!).
SNI pe 27 Octombrie 2015, 13:13
#2
FARA CUVINTE.
??????????????!?
necea nelu pe 27 Octombrie 2015, 13:05
#1
avertisment
Din pacate,prostul asta ingimfat de primar,nu a inteles ca este mai important sa termine lucrarile incepute pe stazile din cartierul Magurele.Pe Magurele este un noroi de nedescris, iar bietii oameni nu stiu pe unde sa mai circule. In 2016 vor fi alegeri locale . Eu il voi vota pe Claudiu Cracea.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.