Exclusiv: Cât de bogată este familia Dragnea?

26 Octombrie 2015, 08:10 | 4363 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Bolidul de 250.000 de euro al lui Stefan Dragnea.

Toţi teleormănenii ştiu despre ce afaceri este vorba când ne referim la familia Dragnea. Am ajuns să ne obişnuim cu regimul jupânului, astfel ca tot ce se întâmplă pare a fi normal.

Astăzi vă prezentăm câteva detalii care ar trebui să scandalizeze toţi locuitorii acestui judeţ. Se ştie că şeful PSD îşi dă toată silinţa în a ascunde averea familiei, doar că Ştefan Valentin Dragnea ne mai uimeşte din când în când. Ultima achiziţie în domeniul auto a prinţişorului este un BMW X6 M. Noi am spus că mai sunt astfel de maşini prin judeţ, numai că a lui Ştefan le întrece pe toate. Cei care au comentat au trecut şi un preţ maxim de 150.000 de euro, foarte mare şi acesta.

Fiul jupanului a vrut o maşină care să poată zbura, pentru care a scos din buzunare 250.000 de euro, aproximativ 11 miliarde de lei vechi. BMW-ul este dotat cu sisteme de ultimă generaţie. Ceea ce a uimit slugile de la hotel a fost cum maşina poate să meargă fără şofer. În momentul când soseşte pizza la Casa Partidului( locul unde se cazează prinţul în zona Turnu), bolidul vine singur la poartă. Nu ştim dacă şi plăteşte sau Ştefan are cont sau alte şmecherii financiare. Numai miliardarii îşi permit să arunce asemenea sume pe maşini. Dacă pe maşini ai dat milioane de euro, palatele valorează zeci de milioane de euro. Se pot spune multe, deocamdată, va lăsăm să va bucuraţi de informaţia brută. Totuşi, avem o întrebare: Va simţiţi mândri că sunteţi teleormăneni?

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Sorin F. pe 17 Noiembrie 2015, 10:34
#20
Care revolutionari?/Care revolutie?
Raportat la numarul de locuitori,in Teleorman sunt mai multi cetateni care poseda certificate de revolutionar decit in Judete unde s-a tras si chiar au luptat si murit oameni.In mod corect si legal,trebuie sa dispara toate aceste avantaje ale acestor paduchi ai societatii care primesc multi bani de la bugetul de stat,in mod nemeritat.Adica,de la cei ce muncesc din greu si pe un salariu de nimic.
CINEVA ! pe 27 Octombrie 2015, 18:08
#19
DACA AI CEVA DOVEZI DESPRE ORICARE DINTRE EI !
ESTI BINEVENIT SA LA EXPUI LA VEDERE AICI PE SITE !

TREBUIE SA INTELEGI INSA FAPTUL CA EI SUNT ACUM LA PUTERE SI AU FURAT PREA MULT CA SA MAI MERITE SA MAI FURE SI IN CONTINUARE ! VORBIM AICI DE UN SFERT DE VEAC ! O GENERATIE ! 25 DE ANI ! 300 DE LUNI DE ZILE ! 9000 DE ZILE DE PRADAT JUDETUL ASTA ! ESTE SUFICIENT CE NE-AU ARATA ! ACUM O SA LE ARATAM SI NOI LA VOT CA PANA AICI LE-A FOST !
CINEVA = EU ! pe 27 Octombrie 2015, 18:04
#18
EU = CINEVA ! PTR COSTEL MINTE TOCITA !
AI GRIJA CA SUNT MULTI DE "EU" PE AICI PE SITE SI IMPREUNA SUNTEM FOARTE MULTI PENTRU CA NOI SUNTEM TOCMAI MAJORITATEA SI CEI CARE S-AU SATURAT SA FIE FURATI DE MAFIA PSD - > TRIPLETA = DRAGNEA - MOHANU - CUCLEA !

SE VOR ODINI LA PUSCARIE, PTR O FORMA CONTINUATA DE FRAUDE SI SPALARE DE BANI DE LA BUGETUL CONSILIULUI JUDETEAN TELEORMAN PRIN FIRMA DE CASA A LUI DRAGNEA BINECUNOSCUTA FIRMA DE SPALAT BANI TELDRUM !



ITI POT ARGUMENTA SI CU DETALII SI SCURT SI LA OBIECT . ASTIA PE CARE II APERI TU SUNT NISTE INFRACTORI PSD-ISTI.

FAPTUL CA TU COSTEL TOCITU II APERI, NU MA FACE DECAT SA INTELEG CA ESTI PSD IST DEASEMENEA, CEVA SLUGA DE-A LOR IN TERITORIU, O CAPUSA MICA, CE SE VA SPULBERA ODATA CU EI !



NU MA CALCA PE COADA CA UMPLU SITE-UL CU DOVEZI ! ASA CA CIOCU MIC MR. CAPUSA PSD TOCITU !
CINEVA ! pe 27 Octombrie 2015, 17:51
#17
AICI SUNT REALIZARILE LUI DRAGNEA !
IL CITEZ PE DRAGNEA :

" TANARUL TREBUIE SA STIE CA CELE 3 OBIECTIVE FUNDAMENTALE ALE GUVERNARII PSD PENTRU FIECARE TANAR DE ORIUNDE DIN LUME SUNT : SA AIBE UN LOC DE MUNCA, O CASA SI O FAMILIE ! "



https://www.youtube.com/watch?v=eWi-xPqdRAI



ATENTIE LA FINALUL CLIPULUI, CU CATA SINCERITATE MINTE INCAT SI EL INCEPE SA CREADA CEEA CE SPUNE !



În topul naţional conduce acum județul Teleorman, unde șomajul trece de 11%.



Cu o rată a şomajului de 10,5% Vasluiul nu mai este pe primul loc pe țară la şomaj, conform ultimelor informaţii transmise de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă.



VA POFTIM CU ACEEASI USURINTA CU CARE SI VOI NE-ATI MINTIT LA BECIUL DOMNESC - RAHOVA - BRAND CU ISTORIE DIN 1973 .
Costel Tocitu. pe 27 Octombrie 2015, 17:50
#16
Apropos de " rivolutionari".
Am citit de mai multe ori pe acest site ca Nae Mohanu a avut certificat de revolutionar fals. Din simpla c*riozitate( SI AVAND SI RELATII) am verificat ACOLO UNDE TREBUIE si am aflat ca sut simple diversiuni. Adevarul este ca cineva, ca sa-l compromita, a scos la imprimanta un formular cu numele lui, dar cu un numar existent pe un nume real. In orice caz, fostul primar nu a beneficiat de nici o facilitate si nici n-a cerut!!.
CINEVA pe 27 Octombrie 2015, 17:23
#15
@ MR COSTEL MINTE TOCITA !


DE CE AI SARIT ASA CA ARS ? ESTI PSD-IST ?!? SPUNE SINCER ACUM, CE SLUGA A LUI DRAGNEA ESTI MATALE ? CA PARI FOARTE DERANJAT DE CEEA CE SE SCRIE PE AICI !
CINEVA ! pe 27 Octombrie 2015, 17:20
#14
SPECIAL PTR COSTEL MINTE TOCITA !
AICI AVEM TOATA ISTORIA LUI DRAGNEA, DELOC UNA SCURTA SI CU NICIUN FEL DE REALIZARI ! DECAT, AM SPUS DECAT FRAUDE LA PROPORTII EXTREM DE MARI, POT SPUNE CELE MAI MARI :



https://ro.wikipedia.org/wiki/Discuție:Liviu_Dragnea
SNI pe 27 Octombrie 2015, 13:11
#13
Lui C. Tocitu
La TR nu a fost revoluție. Daca la BUCUREȘTI ȘI TIMIȘOARA unde s-au petrecut faptele sunt printre revolutionari si impostori la Tr. Ce pretenții sa avem? Toți revolutionarii din județul nostru au făcut revoluția la tv. Știu citeva cazuri de impostori care au pensii de revoluționar si care u beneficat de terenuri de la stat dar nu cunosc fenomenul in ansamblu. Toti cei in cauza pe care eu îi stiu sunt fosti angajați la armata sau militie.
eu pe 27 Octombrie 2015, 13:01
#12
Nu confundaţi eu cu EU!
Eu- Costel Tocitu. pe 27 Octombrie 2015, 06:08
#11
Lui eu-????.
Nu te supara, frate, dar vorbesti ca un nomenclaturist politruc de pe vremuri, limbaj sarac, de lemn, fara pic de continut, cuvinte bombastice repetate pana la exasperare!. Un exemplu: JOS MAFIA P.S.D.... LA INFINIT. CINEVA TI-A DAT O REPLICA: JOS MAFIA P.S.D.- SUS MAFIA P.N.L.(= P.D.L.). Pai ce, mafia voastra e mai... buna(?), sau mai... mafie?. Cine are ceva ani isi aminteste ca inainte de 1989 cele mai bune cadre de la judeteana P.C.R. proveneau de la Turnu Magurele. Pe de alta parte, la Turnu Magurele, TOTI CEI PESTE 100 DE REVOLUTIONARI SUNT NISTE IMPOSTORI SI HOTI ORDINARI, FOSTI " CIRIPITORI" LA SECURITATE, CARE, IN TOTAL, SI-AU INSUSIT MAI MULTI BANI DECAT 2 DE ALDE LIVIU DRAGNEA!. DE EI DE CE NU SPUNETI NIMIC, NICI REDACTIA, NICI COMENTATORII??. DAR MATALE, STIMATE "SNI", CHIAR NU STII NIMIC??.
pepino pe 26 Octombrie 2015, 18:55
#10
saracii
(printisoru) isi face mendrele la fosta vie a partidului, trebuie sa incepem a le da foc cu ei in mijlocul cladiri, va spun ca vor veni cit de c*rind si vremurile astea
EU pe 26 Octombrie 2015, 15:19
#9
SI AICI !
https://www.youtube.com/watch?v=eWi-xPqdRAI
EU pe 26 Octombrie 2015, 15:19
#8
SI AICI !
http://www.evz.ro/averea-lui-dragnea-propietatea-de-7000-mp-piscina-de-dimensiuni-impresionante-si-teren-de-tenis-cu-nocturna-galerie-foto-si-video.html
EU pe 26 Octombrie 2015, 15:16
#7
ASA ARATA PROPRIETATEA DIN ALEXANDRIA A FAM DRAGNEA !
http://www.ziare.com/alexandria/stiri-actualitate/cei-mai-bogati-politicieni-ai-judetului-teleorman-3734504



http://s2.ziareromania.ro/?mmid=8884114f8481854580
EU pe 26 Octombrie 2015, 14:40
#6
MAI AVETI PUTINA RABDARE !
MAI E DOAR UN PIC PANA CAND OR SA IMBRATISEZE GRATIILE MULT ASTEPTATE !



OF, ... DULCE E DREPTATEA SI CE MULT TE RACORESTE !



ASTEPTAM DE MULT MOMENTUL, SA SE INDREPTE TREABA IN JUDET !



JOS MAFIA PSD ! DRAGNEA, MOHANU SI CUCLEA LA PUSCARIE !
eu pe 26 Octombrie 2015, 13:23
#5
# Noi
De ce să imi fac eu probleme de ceea ce simt ei? Puţin imi pasă de egoul lor uriaș. Cu cât cazi mai de sus cu atât mai rău, cu cât ai mai mult de dat socoteală, cu atât mai greu. Restul.......timpul le va rezolva pe toate, tumpul și juatiţia.
eu pe 26 Octombrie 2015, 13:17
#4
?!
Nu imi este rușine că sunt român, nu imi este rușine că sunt teleormănean. Unii dintre cei mai buni specialiști din domeniul meu de activitate provin din acest judeţ. Ce se intâmplă din punct de vedere politic și social (mă refer la emanaţi locali) este un episod pasager. Vor surveni modificări radicale la care tot locuitorii acestui judeţ vor pune umărul. Schimbări de mentalitate sunt și la nivel rural. Mulţi din cei plecaţi peste hotare iși "educă" rudele rămase acasă. Intrăm intr-o altă "epocă". Trebuie doar să conștientizăm că fiecare un parte, avem propria valoare care ne individualizează, că nu suntem o "turmă", suntem oameni, suntem teleormăneni, suntem români. De ce să ne fie rușine?!
LIVIU pe 26 Octombrie 2015, 12:09
#3
Daruita
MASINUTA ASTA ESTE DARUITA DE MINE DIN MUNCA DE LA SOLAR .Petrache !!! Munciti si voi ca mine si dati nepotilor aceasi masinuta.Sic.....!
Noi pe 26 Octombrie 2015, 10:54
#2
Mîndri de cerere ????????
Nu sistem mîndri ca suntem nici romani dar teleormaneni.voi credeți ca ei sint ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.