Criminal extradat de autoritatile din Germania. Bărbatul este acuzat că în urma cu trei ani a ucis un bătrân de 75 de ani din municipiul Turnu Măgurele.

05 Octombrie 2015, 13:20 | 2769 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Criminal extradat de autoritatile din Germania

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Teleorman în colaborare cu cei de la S.A.S. au escortat de la Aeroportul Internațional Henry Coandă și au încarcerat în Centrul de Retinere şi Arest Preventiv al IPJ Teleorman un bărbat în vârstă de 27 ani din Giurgiu, față de care Tribunalul Teleorman a dispus arestarea preventivă pe o durată de 30 zile de la data încarcerării pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Cel în cauză a fost dat în urmărire la nivel naţional din anul 2012 iar în data de 02.10.2015 a fost extrădat de autoritățile judiciare din Germania. Bărbatul este acuzat că, în urma cu trei ani a ucis un bătrân de 75 de ani din municipiul Turnu Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Anonim pe 07 Octombrie 2015, 13:37
#4
Buna ziua!
Acest articol are legatura cu batrana ucisa in casa de 75 de ani acum aproape 2 ani ?
asa ceva pe 06 Octombrie 2015, 11:46
#3
au furat de au rupt in doua tot orasul




si astia acum sunt anchetati doar intrun singur dosar ?



lasati mult de dorit ...
prima condamnare ZARNENI pe 05 Octombrie 2015, 17:10
#2
inchisoare cu executare
Condamnă pe inculpatul SANDA DUMITRU zis Căminaru, la pedeapsa de 6 (şase) ani închisoare, în regim de detenţie. Condamnă pe inculpatul SANDA PETRE zis „Ambasador” la pedeapsa de 2 (doi) ani şi 6 (şase) luni închisoare, în regim de detenţie. Condamnă pe inculpatul STAN CRISTINEL zis Dezaur la pedeapsa de 2 (doi) ani şi 6 (şase) luni închisoare, în regim de detenţie. Pedepsele vin pentru fapta de furt calificat săvârşită în dauna părţii civile S.C. ELECTRIC POWER SOURCES, şi un prejudiciu de 35.220 lei. DOSAR 937/329/2015 JUDECATORIA TURNU MAGURELE
ionel pe 05 Octombrie 2015, 16:10
#1
e
puscariee 30 j da ani sa faca
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.