Senzaţional!!! Descoperire uluitoare a unui teleormănean - Cum să găseşti bani în pungile de chips.

01 Octombrie 2015, 10:15 | 3763 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Senzaţional!!! Descoperire uluitoare a unui teleormănean - Cum să găseşti bani în pungile de chips.

Companiile care produc chips-uri încearcă să atragă cumpărătorii cum un concurs prin care aceștia pot câștiga bani. În pungi, sunt ascunse diferite bancnote cu sume de la 1 și 500 de lei. Cu toate acestea, mulți se plâng că nu au găsit niciodată bani, deși sunt cumpărători fideli, dar un băiat din Teleorman crede că deține soluția perfectă pentru a găsi pungile de chips câștigătoare.

Tânărul s-a lăudat pe internet că deține secretul aceste campanii, potrivit bewoman.ro. El susține că știe cum să-ți dai seama care pungi de chips conțin bani. Ai nevoie doar de o brichetă cu lanternă.

“Din 6 pungi, in 1 gasesti bani, cam asta e raportul. De regula sunt sume mici, eu am luat cel mai mult 50 lei”, a spus băiatul.

Dacă mănânci destul de des chips-uri, s-ar putea să ți se pară un efort mult prea mare, dar dacă ai câștiga o sumă mare de bani, situația ar fi alta.

“Tot ce ai nevoie este de un beculeţ pe care îl puteţi găsi la o brichetă. De regulă, aceste lanternuţe au lumina albastră. Iei punga şi pui acel bec prin ea, o să se vadă chipsurile. E nevoie de ceva dexteritate, însă vă spun sigur că merge” , a adăugat el.

Cu toate că băiatul pare foarte convins de ce zice, nu a publicat nici un fel de videoclip în care să demonstreze că acest truc funcționează.

sursa: click.ro

 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
blaky pe 04 Octombrie 2015, 12:23
#6
prostia nu doare
In magazinele mari, au camere video, si supraveghetori de la firmele de paza.
Blue Berry pe 03 Octombrie 2015, 11:05
#5
Cat costa sa fi inteligent?Cat pierzi sa incerci?
poti sa te duci in lidl, supeco, kauflant, unde raftul e mai retras si nu te poate vedea vanzatorul... long face long face long face
cetatean pe 01 Octombrie 2015, 18:45
#4
PROSTIA E LA LOC DE CINSTE
SENZATIONAL....S-A DESCOPERIT PROSTIA LUI PACALA...
SUNTETI DE RASUL LUMII pe 01 Octombrie 2015, 18:44
#3
PROSTIA E LA LOC DE CINSTE
CUM SA INTRI IN MAGAZIN SI SA LUMINEZI PUNGILE???

BAIATULE,PROSTIA SE PLATESTE SCUMP....
conteaza parerea noastra ??? pe 01 Octombrie 2015, 18:42
#2
PROSTIA E LA LOC DE CINSTE
CE DOBITOC A SCRIS ASA CEVA ???

ROMANII AVEAU REPUTATIA DE INTELIGENTI....



Praetor pe 01 Octombrie 2015, 16:11
#1
Gata ?
Ati inceput cu senzationalele marca Dan Diaconescu ?

Inca o dovada de articol facut doar de dragul de a mai umple site-ul. Tu gandesti ce ai scris acolo ? Cum sa luminezi cu becul de la bricheta prin punga ? Ia cumpara o punga de chipsuri (care sa nu fie transparenta) si sa vedem daca trece lumina aia prin ea.

Chiar acum ma duc la magazinul din cartier sau la mini-market sa verific pungile cu beculetul. Si in timp ce fac asta nu o sa ma intrebe nimeni ce dracu fac acolo nu? Sau ma duc la magainul din cartierul meu si ii cer vanzatorului toate pungile dar ii zic ca nu vreau sa le cumpar pe toate doar sa verific care au banii si ala o sa imi dea un scaunel si o masuta separate acolo sa imi fac eu treaba nu? Scot bricheta cu beculet si incep: asta nu, asta nu, nici asta, asta are, asta nu, nici asta, nici asta, asta are si tot asa nu?

Prosti mai sunt unii, Doamne!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.