Liviu Dragnea, denuntat la DNA - Martor-cheie: Dragnea controlează tot în Teleorman. Mi-au cerut să modific procentele la referendum.

01 Octombrie 2015, 09:38 | 4325 vizualizări | 24 comentarii
Car Universal
Romica Parpalea.

Martorul-cheie și singurul denunțător în dosarul "Referendumul", Romică Părpălea, fost președinte al unei secții de votare din Alexandria, a dezvăluit, miercuri seară, în cadrul emisiunii "Jocuri de Putere", moderată de Rareș Bogdan, la ce presiuni a fost supus pentru a-și retrage denunțul împotriva lui Liviu Dragnea.

"În mai 2012, mi s-a oferit posibilitatea să vin ca președinte la o secție de votare, fiind jurist de profesie în municipiul Alexandria. Vorbim prima dată de alegeri locale. Am fost președinte la secția 25, Municipiul Alexandria, în prima fază la alegerile locale. Mi-am mutat domiciliul de pe Bragadiru pe Alexandria. Mi-am dat demisia din PSD și să nu fiu incompatibil cu funcția. La alegerile locale a fost la 38% prezență pe secția mea. Acolo mi-a cerut să modific procesul verbal, ca să aibă voturile necesare, la 98%, mâna dreaptă a lui Dragnea, domnul Boboc Valentin, care a fost directorul Apa Serv; cum s-a modificat în comuna Bragadiru, unde a fost condamnat primarul, undeva peste 90%. I-am spus 'domnule Boboc, dați-mi scris și modific'. Și el mi-a zis așa: 'nu mai ești membru PSD, nu mai ești președinte PSD, după referendum te vom suspenda din funcția de director general' că nu am dorit să ajut partidul. Nu am modificat procesul verbal", declară Romică Părpălea.

Potrivit acestuia, "în Teleorman e Coreea de Nord".

"Un județ sărac, un om care dirijează tot prin oameni, prin firme, prin instituții că la presiunea la care am fost supus, instituțiile statului au lucrat pentru acest om. Au mers să mă fotografieze, să mă înregistreze, m-au urmărit, m-au presat, mi-au închis porțile către anumite întreprinderi. În județul Teleorman este instaurată o dictatură", a spus Romică Părpălea.

Mai departe, martorul-cheie în dosarul "Referendumul" a povestit cum a fost supus la intimidări din partea șefului Antifraudă din Alexandria, Alin Vâjâială, cel care l-ar fi amenințat că dacă nu retrage denunțul împotriva lui Liviu Dragnea, îi înaintează dosarul la DNA, dosar care ar fi fost 'fabricat'. Timp de trei ani, explică Romică Părpălea, ar fi fost șantajat cu acest dosar.

"Un ofițer de poliție m-a chemat și mi-a zis în sediul poliției, la Alexandria, să retrag plângerea împotriva lui Liviu Dragnea. Mi-a zis: 'ai o plângere făcută de primarul Drăgușin', prietenul lui Dragnea, care au fost în colaborare după ce am făcut denunțul, au făcut o plângere în rem, aiurea! Au lucrat cu oamenii lor din interior, de la Antifrauda. Mi-a zis: 'ori cu domnul Dragnea, ori înaintăm dosarul'. Alin Vâjâială, comisar-șef Antifraudă din Alexandria. El m-a chemat în sediul poliției județene și mi-a zis: 'ori așa, îți închidem dosarul, dar trebuie să îți retragi plângerea'. Și i-am zis că nu am făcut nimic, că mi-au fabricat probe. L-au declinat la DNA și uitați ce zic DNA (ei au crezut că sunt omul lor) mi-a clasat cauza, dar le-am mai dat lor de lucru. Dragnea cere să fie judecat separat, de primarul de la Bragadiru și ceilalți, pentru că vrea să scape, ca și când nu ar fi fost el cel care a dat ordinul pentru fraudare", a mai afirmat Romică Părpălea.

După ce a depus denunțul pe 20 august, la structura centrală a DNA, martorul-cheie în dosarul "Referendumul" a explicat cum a colaborat cu procurorii, ce probe a adus în susținerea denunțului său și ce a urmat.

"A trebuit să aduc probe și am adus și le-am demonstrat și Liviu Dragnea a fost trimis în judecată pe probele mele. Cei de la DNA mi-au și zis că trebuiau să lucreze trei ani ca să adune aceste probe, probe cu oamenii care au votat și cei care nu au votat. Ce a făcut primarul din Bragadiru: l-a ajutat pe Dragnea, trimitea oameni în teritoriu. După prima condamnare, și-a pierdut drepturile electorale. Au început cercetările. Dumnealor au avut înregistrările și le-au pus cap la cap și am lucrat cu procurorii și s-a instrumentat dosarul. La un moment dat, domnul Bocșan, procurorul de caz, a renunțat. Mi-a zis că nu mai lucrează pe operativ, că e la ministerul public", povestește Romică Părpălea.

După acest episod, Părpălea a relatat cum i-a fost oferită suma de 100.000 de euro, de către Samuel Calotă, pentru a-și retrage denunțul.

"Am vrut să merg în fața ambasadei Americane, să intru în greva foamei. Nu știți la ce presiuni am fost supus. Telefoane de amenințare, cu număr ascuns și, după toată tevatura, a intervenit prin cineva prin care ne cunoșteam de mult timp. Acea persoană e consilierul personal al Ministrului de Interne, Samuel Calotă, care, la dumnealui în casă, cu presiune, m-a pus să scriu. Prima dată m-a dezbrăcat, să vadă dacă am aparatură de ascultat de la DNA.
Domnul Calota mi-a zis: 'Romică, vin cu o propunere de la Dragnea: îți închidem dosarul'. I-am zis: 'șefu, nu am nimic aici, dacă ei mi-au fabricat un dosar!'. Mi-a zis: 'vă închidem dosarul și vă dăm suma de 100 mii de euro ca să vă retrageți denunțul împotriva lui Dragnea'. Calotă vorbea cu avocatul domnului Dragnea.

Haideți să vă spun de ce mi-au oferit suma: eu, prin contractul de mantat, trebuia să îmi iau suma de 5 miliarde 600 de milioane de la muncipiul Alexandria și am zis: 'șefu, dați-mi banii mei, care sunt cei legali pe contractul de mandat și nu am nicio problemă să îmi dați dumneavoastră bani'. Ce a făcut Calotă: mi-a spus: 'îți dăm 20 mii de euro' ca să îmi fac retragerea declarației denunțului. Retragerea denunțului l-am făcut la dumnealui în casă și banii mi i-a dat pe stradă, după ce s-a dus cu declarația mea să verifice. 10.000 o dată și 10.000 la jumătate de oră. Deci, după ce mi-am retras denunțul, a venit domnul Calotă, mi-a dat 10.000, s-a dus și a verificat la poliție. Am făcut cum mi-a dictat. A avut textul de la avocat, de la domnul Nazat. Am scris ce a zis, am vrut să îndoi pagina și a zis 'nu'. E implicată și poliția acolo, oameni din structurile din poliție. Domnul Vâjâială Nicolae, domnul procuror Neață, de municipiu, care mi-a ținut dosarul trei ani. În Teleorman, puterea e în stare de orice. Dragnea e puterea acolo, are tot ce se poate în Teleorman. De multe ori am crezut că e protejat și din interiorul DNA", spune Romică Părpălea.

Singurul denunțător în dosarul "Referendumul" a punctat și presiunile la care a fost supus și ce a urmat după ce a acceptat să își retragă denunțul.

"Mi-am retras denunțul după un an și ceva, după ce a fost trimis în judecată și atunci normal, după Codul Penal, când nu mai există un denunț se înlătură răspunderea penală, dar procurorii au mers mai departe pe înregistrări. Un procuror m-a întrebat de ce mi-am retras plângerea și i-am zis 'șefu, dacă domnul Bocșan a renunțat, cu care am colaborat, doamna Mariana, șefa de secție, îmi asigurase protecție'. Știți ce am vrut să fac? Să plec din țară, unde am siguranță. Nu mai pot să trăiesc în România. Trimiteau anumiți oameni. Mi-au dat foc la două mașini. Nici acum nu s-a găsit autorul. Poliția în județul Teleorman e condusă de Dragnea. Vă zic cu probe. Dacă șeful poliției de la Antifraudă m-a șantajat pe mine! Aș accepta testul cu detectorul de minciuni. Am solicitat și la DNA.

Am un martor că i-am dat banii înapoi lui Calotă pentru că, în momentul ăla, m-am gândit că mă filma și înregistra și avea o dovadă cu structurile statului împotriva mea. Mi-a zis așa: 'am o rugăminte la tine, eu plec în China și trebuie să am bani'. I-am zis 'ia șefu bani și fă-ți treaba'. 'Dar asta rămâne între noi. Ți-i dau mai târziu'. Am întins să iau banii ca să am două probe: am crezut că instituțiile statului ne filmează și, al doilea as, i-am dat plicul în mână și l-a pus la Poștă și mi-a venit confirmarea de primire cu scrisul lui la mine, pe care am ascuns-o. Dumnealui a scris confirmarea de primire. Am un martor că i-am dat banii înapoi". Calotă mereu îmi spunea că o să mă cheme la Instanța Supremă. Eu ziceam că voiam să îmi iau banii din contract și ei mi-au ținut dosarul să îmi suspende cauza, să nu pot să îmi iau banii. Cum mă întâlneam cu Sami Calotă: omul de legătură era șofer la Spitalul Porosia. Șoferul, într-o zi, l-a chemat și m-a dus la București, aici. Am colindat două ore prin București că îi era frică să nu fie vreun procuror. A venit la Mall Băneasa, a luat un reportofon și ca să îi demonstreze lui Dragnea că nu e o șmecherie, m-a obligat la marginea unui lac să declar, și are și înregistrarea respectivă, care i-a transmis-o la avocat și la Dragnea", a mai spus Romică Părpălea.

Întrebat, după ce și-a retras plângerea, ce l-a determinat să o redepună cu o săptămână în urmă, Romică Părpălea a precizat că au fost reluate presiunile asupra sa.

"În Teleorman, eu am crezut că după s-au limpezit apele. Au început presiuni asupra mea din nou. Structurile din teritoriu, ca să demonstreze loialitatea față de Dragnea, au așteptat să vadă dacă Liviu Dragnea e condamnat în dosarul Referendumul. Dacă era achitat, îmi încheia și mie cred, dar pentru că Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță, m-a chemat săptămâna trecută la poliție, la Alexandria, doamna care instrumentează cazul, deși DNA îmi clasase cauza pe corupție și mi-a propus o variantă: 'haideți să vă dăm o amendă penală'. 'De ce doamnă, sunt vinovat? Nu am făcut nimic decât am demonstrat în fața lumii, am depus un denunț pentru că acest om a dat ordin să fraudeze, în județul Teleorman, ca să pozeze la nivel național, să ajungă președinte PSD'.

După, am fost supus la toate presiunile din partea structurilor din teritoriu: poliție, parchet, oameni din localitatea Bragadiru, prin primar, care a fost condamnat, în primă instanță, și e ținut ca să nu declare împotriva lui Dragnea, în dosarul Referendumul, deși în Codul Penal scrie că nu mai are dreptul să fie în funcție. Motivul de a mă duce din nou la DNA este că am văzut că acești oameni lucrează murdar și au făcut presiuni asupra mea. Pe 20 august am făcut plângerea penală pe numelu lui Dragnea și împotriva primarului din Bragadiru. Oamenii mei loiali din Bragadiru m-au informat că, la Bragadiru, se fură voturi și am zis 'aduceți-mi probe, dovezi, înregistrări și fotografii'. Mi-a spus cineva, un prieten de-al meu, polițist: 'Romică, sunteți monitorizați omule'.

Din 74 de inculpați, în dosarul Referendumul, 22 sunt într-o localitate. În Bragadiru e tragedie cu acest primar, de la PNL trecut la PSD pentru că l-a ajutat să fraudeze referedumul. Dragnea îl ține astăzi ca să nu declare împotrivă. Peste 1.000 de voturi s-au furat într-o localitate. Am dovedit cu înregistrări, cu nume și prenume că se aflau peste 400 în Spania. 300 de semnături au fost aceleași la o secție. La denunțul de joi am spus tot. Plângerea de joi conține ce v-am spus dumneavoastră, mai detaliat", a mai detaliat Romică Părpălea. (REALITATEA.NET)

Citeşte şi
Comentarii (24) Adaugă comentariu
ei pe 03 Octombrie 2015, 16:49
#24
hop
Pariez că acest calotă a fost "decalotat". Nu și-a depus el așa, de voia lui demisia.
PSD pe 03 Octombrie 2015, 08:54
#23
denunt
Sami Calota prin demisia sa,recunoaste mita data dl Romica .In sc*rt timp vor urma si ati denuntatori din interiorul caracatitei de frica DNA. De unde au venit bani dl Pitis si noi nu ne-am luat salariile,sti matale ceva ?
cacari pe 02 Octombrie 2015, 10:17
#22
furt voturi
La turnu magurele Petruta Cocosila este nr 1 in furtul voturilor
oprica pe 02 Octombrie 2015, 07:40
#21
???????
Cine nu il cunoaste pe Romica Parpala il crede!!!

Romica este jurist se profesie? Unde a facut facultatea?

In parc la Zimnicea sau in parcul din Rosiori?????
turica pe 02 Octombrie 2015, 07:18
#20
se va face dreptate
Proc*rorii isi vor face datoria.
eu pe 02 Octombrie 2015, 00:00
#19
#SNI
Deci am avut dreptate, primarul de la Dracea o ia pentru ucidere din culpă și nu pentru accident de muncă. E bine să le mai bage și ăstora frica in oase că erau practic intangibili.
eu pe 01 Octombrie 2015, 23:53
#18
#SNI
Până la urmă rezultatul contează. Da, de acord, din afară se epurează, asta inseamnă că din moment ce a căzut prima piesă din domino...,și calotă a fost cel mai vulnerabil. Vine valul? Din ceea ceaţi spus chiar că da. Era până acum o utopie pentru Teleorman. Aștept chestiuni mai serioase decât dosarul cu referendumul.
NOI CEI MULȚI pe 01 Octombrie 2015, 23:31
#17
ADEVARUL TREBUIE SA IASA LA IVEALA
STIMA ȘI MULT RESPECT,DOMNULE ROMICĂ PĂRPĂLEA.CURAJ TUTUROR TURNENILOR,TELEORMANENILOR SI ROMANILOR ÎN GENERAL!
SNI pe 01 Octombrie 2015, 22:15
#16
ba. Abia acum dupa ce a fost la,, c*rsuri,, in SUA. ORDINUL e foarte clar :Toti cei ce au slabiciuni si simpatii Rusești (Dragnea, Ponta, Tariceanu) vor pleca PA. Nu este vorba de teoria conspirației este realitatea. Situația internațională (vezi ce face Rusia) impune anumite masuri. Este greu sa dovedești ca sunt dușmani ai tarii si sa-i tragi la răspundere si sa-i inlaturi de la conducere asa ca-i luam cu ce putem. Ii atacam in punctele lor slabe. -daca sunt corupți îi luam cu asta. Nu conteaza pt ce-i luam-REZULTATUL ESTE ACELASI. SCAPAM DE EI. ASA SE PROCEDEAZA IN TOATE STATELE. CEEA CE VEDETI NU ESTE O LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI. ASA PARE DAR ESTE O ACTIUNE DE CURATIRE A TARII DE ELEMENTE POTRIVNICE NOILOR ALIATI. BASESCU EREA CORUPT DAR PRO AMERICAN MOTIV PT CARE A REZISTAT SI VA REZISTA. ESTE IMUN LA CE INCEARCA UNII SI ALTII SA-I FACA. E MULT DE DISCUTAT PE TEMA ASTA ASA CA MA OPRESCCI SPETANTA CA CEI CE CITESC ACESTE IDEI VOR REFLECTA LA TOATE ASTEA.
SNI pe 01 Octombrie 2015, 21:43
#15
Iohanis a avut nevoie de timp sa înțeleagă cam cum sta treaba. Abia acum dupa ce a fost la,, c*rsuri,, in SUA. ORDINUL e foarte clar :Toti cei ce au slabiciuni si simpatii Rusești (Dragnea, Ponta, Tariceanu) vor pleca PA.
SNI pe 01 Octombrie 2015, 21:35
#14
ZIUA JUDECATII
A sosit momentul ca Dragnea sa plateasca. E TERMINAT. El știe asta dar mai spera intr-o MINUNE. E ZBATEREA DINAINTEA,, DECESULUI,,.. IAR DUPA EL SE VOR DUCE PE RIND IN SIR INDIAN TOT I COMPLICII LUI. A SOSIT MOMENTUL CA TOTI CEI CE AU FURAT TARA SA FACA PLATA. UE SI SUA CER ASTA. SRI SI DNA AU PORNIT DERATIZAREA.PLOSNITELE SE VOR DUCE LA LOCUL LOR. ADICA LA PUȘCĂRIE.
un pe 01 Octombrie 2015, 19:52
#13
om cinstit
infractorii trimisi in judecata, vor amenzi pentru poporul cinstit. hotii si penalii romaniei, vor ca poporul sa fie amendati daca ii mai face hoti si penali si infractori...poporul este infractorul...ne cerem scuze ca nu mai putem sa le fim alaturi ..poporul a jefuit aceasta tara, si tot el trebuie bagat la puscarie..auzi nascocire. dragnea vrea amenzi pentru ca il jigneste poporul..daca asta vine la putere ajungem ca sirienii

SNI pe 01 Octombrie 2015, 18:38
#12
Demisie
SAMUEL CALOTA A DEMISIONAT DIN FUNCTIE. URMEAZA SI ALTE SURPRIZE
eu pe 01 Octombrie 2015, 18:33
#11
#SNI
Prea a fost ales momentul reiterării plângerii, timp suficient pentru a se atinge un "vârf de sarcină" și a se trece la noi dezvăluiri. Hora o să se lărgească de la zi la zi. Să vedem cine va striga hora, pentru că persoana/persoanele care au generat-o nu vor fi vizibile "cu ochiul liber". Nu este o teorie a conspiraţiei ci doar o concluzie logică. Au fost puse pe tapet nume importante de parcă cineva din "interior" a hotărât să desfășoare firul Ariadnei pentru a se ajunge la ieșirea din labirintul minotaurului.
SNI pe 01 Octombrie 2015, 18:26
#10
IMPORTANT
SA DECIS. PRIMARUL DIN DRACEA VA FI ANCHETAT SI IN FINAL TRIMIS IN JUDECATA PENTRU UCIDERE DIN CULPA. PRIETENII L-AU ABANDONAT. AU PROBLEMELE LOR SI NU VOR SA ISI MAI FACA SI ALTELE. GINERELE LUI DONCEA NU S-A BAGAT IN AFACEREA ASTA. SE PSRE CA NU SUNT IN RELATII BUNE.
SNI pe 01 Octombrie 2015, 18:17
#9
IN ATENTIA DNA
Din sursele mele denunțătorul spune adevărul. Dragnea, Dragusin, Calota, Vijiiala, Nazat chiar si șoferul de la spital (Dan) ar trebui anchetati. DNA sa se autosesizeze si da cerceteze cazul(probabil ca a fscut-o). In cazul lui VIJIIALA ar trebui sa se autosesizeze DGIPI. Sau taticu inca mai are relații in structura? Șeful CIOACA nu se baga peste prieteni? Tăticul lui Cioaca a fost coleg cu tăticul lui Vijiiala la,, Doi si un sfert,, probabil ca si copii sunt prieteni. Foarte bine si frumos. DAR NU UITATI CA MAI EXISTA SI SRI.
SNI pe 01 Octombrie 2015, 16:43
#8
Pe viata si pe moarte.
SE DUCE O LUPTA PE TOATE FRONTURILE. PE VIATA SI PE MOARTE. CS DRAGNEA SA SCAPE DE PUȘCĂRIE. DAR NU VA SCAPA. VA PLATI CU LIBERTATEA ATITEL CIT SI TOTI CEI IMPLICATI IN FRAUDAREA ALEGERILOR. VETI VEDEA CA NU VORBESC AIUREA. AVEȚI PUTINA RABDARE.
Poporogu-Milogu pe 01 Octombrie 2015, 16:20
#7
Rosiori de Vede
Manip**antul SEF la voturi furate, in Rosiori de Vede, este primarul alcoolist, Cristy DUSKA!!!Un pacalici politic-cred ca nici el nu stie ce vrea, cu kurwe gramada(sarut mana cona Gina, si Florinela, cand pleci de la AXE!!!), betivan notoriu, urmarit penal in 2 dosare, sifonar de bani cu Gabie ot Sporting!!!Trist este ca municipiul este distrus, din toate punctele de vedere!DUSKA-marsh dreaqu la nebuni!Mah..... grin grin grin
eu pe 01 Octombrie 2015, 13:50
#6
Cine va avea insomnii de astăzi inainte și cum se va termina toată povestea? Este bulversant, aiuritor, umilitor. Frica este cuvântul de ordine, debusolarea unei tabere, regruparea altei tabere. Incă odată, cine este maestrul de ceremonii și cine il susţine pe domnul care și-a reiterat plângerea? Certitudinea mea este că domnul in cauză este susţinut. O fi de bine, o fi de rău? Un sistem de influenţă/dominare se stinge prin indepărtarea "capului" iar organismul acefalic rămas este, Doamne iartă-mă, hrană pentru toţi aceia care au poliţe de plătit, și nu sunt puţini. Care va fi următoarea mutare a lui L Dragnea? Nici el nu este un jucător slab.
eu pe 01 Octombrie 2015, 12:15
#5
?
A inceput să se spargă buboiul și să iasă coptura. Intrebarea cheie este cum de a fost ales tocmai acest moment? Mă intreb ce va mai urma. Instinctul imi spune că este abia inceputul. Cine și cum trage sforile, cine și cui i se va trage preșul de sub picioare, vom vedea. Maestrul de ceremonii, numit de mine Marele Anonim va continua, asta după toate probabilităţile. Denunţătorul acesta are in mod sigur un sprijin temeinic. Mare minune dacă implicaţiile nu sunt mai adânci decât Groapa Marianelor. Două luni de tiruri concentrate. Cine va avea câștig de cauză și cine este Marele Anonim?
Ptr ca e simplu pe 01 Octombrie 2015, 11:57
#4
Ciocu' mic caci se inchid toate usile de peste tot


Urmeaza sa te gandesti bine, daca trebuie sa pleci in buc*resti sau in afara tarii inainte sa iei o astfel de decizie, sa depui o plangere impotriva lui l dragnea.



E in stare sa iti faca viata un calvar, numai sa stie ca o sa scape basma c*rata din orice inc*rcatura.



Cate zile de insomnii i-o fi dat aceasta plangere. Sa speram ca se va face dreptate si va fi cu executare pana la urma asa cum e normal, nu cu suspendare cum a fost in prima instanta !



Numai asa poate fi dat jos din functie si sa nu se mai poata vreodata intoarce pe vreo functie sa bage iar mana pana la umar in banii publici.
SIMPATIZANT USL pe 01 Octombrie 2015, 11:10
#3
ADEVARUL SUPREM
DE CE NU AU CURAJUL CETATEANULUI DE LA REALITATEA SI VOTANTII DIN TR MAGURELE CARE LA REFERENDUM LA PRIMELE ORE ALE ZILEI REFERENDUMULUI AU VOTAT CU 7 BULETINE DE VOT IMPOTRIVA LUI BASESCU.SI VA SPUN LA SCALA MARIN PREDA,CAT SI LA GRADINITA MARIN PREDA.ERAM SI EU SI SORUMEA IN SALA LA PRIMELE ORE ALE DIMINETII CAND SAU FACUT CARTILE .IN TOATE SECTIILE DE VOTARE DE LA TR MAGURELE S-A PROCEDAT LA FEL CA S-AL SATISFACA PE DRAGNEA .NU VA MAI SPUN CA ZBARNIAU TELEFOANELE DE LA PARTID SA FIE SCOSI OAMENII CU FORTA LA VOT.DE CE NU SPUNE NIMENI DIN TR MAG ADEVARUL LA REALITATEA.
John pe 01 Octombrie 2015, 10:43
#2
Asa da
merita statuie pocaitul

daca s-ar gasi 2-3 oameni din caracatita sa vorbeasca, explodeaza teleormanul

s-ar putea face un film lejer cu corputia si mafia de aici

poate intr-un tarziu vom scapa de acest cancer in metastaza
Bombonica pe 01 Octombrie 2015, 10:24
#1
Adevarat
Noi cei din Teleorman stim foarte bine ca este adevarat ce spune acest om . Nu ati vazut ca la alegeri prostii, cei cu creerul spalat isi transforma casele in panouri publicitare ? Nu ati vazut casele tapetate cu pozele lui Dragnea, Catalina Stefanescu, Simionescu sau Mohanu dupa caz, iar in c*rti fluturind steagul pesedeilor ? Ce va mai mirati ! Orice hot profita de prostia celor din jur, pina cind, vom vedea ... excaim question
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.