Jupânul a ajuns vai mama lui - pantofi dezlipiţi şi ceas chinezesc.

29 Septembrie 2015, 12:26 | 3234 vizualizări | 10 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a răspuns cu umor curiozității unui jurnalist cu privire la incidentul care a avut loc, duminica, la Teleorman, atunci când şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al PSD. Liderului interimar al PSD i s-au dezlipit pantofii.

„Am văzut și eu... pe scenă... se mai întâmplă. Am ajuns pe scenă și i-am văzut dezlipiți. Aveam două variante, să rămân în ciorapi – ceea ce nu cred că dădea foarte bine, cred că era exagerat – sau să rămân cu această problemă”, a răspuns Liviu Dragnea.

„După ce am venit de la Înalta Curte i-am dus la cizmar, sper să mi-i lipească. Am mers foarte mult în ultima perioadă și dimineață am plecat repede și i-am ales pe cei pe care nu trebuia să-i aleg”, a mai spus el.

Întrebat dacă erau pantofi scumpi, Liviu Dragnea a răspuns: „Cred că dacă erau scumpi n-ajungeau în situația asta. Erau social-democrați”. „Nu că social-democrații nu-s buni, dar...”, a continuat el.

Jupanul s-a laudat si cu ceasul sau modest: "Am ceas din China, a costat 10 dolari. Nu il port tot timpul. Am mai multe".

sursa: digi24.ro

Citeşte şi
Comentarii (10) Adaugă comentariu
Prosteala pe 02 Octombrie 2015, 07:43
#10
Masoni
Domnilor credeti oadragneacismar sa dus cu pantofi la cismar?





Oare credeti ca teleormanului care a gonit o gramadamasonulgramadastitori sa dus cu pantofi la ccismar

Tot cateios barfacateibarfaaaceasta au bani de cumpara la toti locitori teleormanului cate o masina ? Vaietativa pe voi ligailor nu pe hotoman„ vai de capul vostru;
EU pe 30 Septembrie 2015, 17:42
#9
TOT EU
CE CARIERA ARE DOAMNA VITIUC? A URMAT O FACULTATE VAI DE MAMA EI,PE LA FARA FRECVENTA, SI NU A LUAT NICI LICENTA...ARE FUNCTIA DIN PRIMARIE DATORITA SOTULUI,IAR SOTUL, ARE FUNCTIA DATORITA TATALUI SAU SI UNCHIULUI... DAR,HABAR NU AU DE MESERIE NICI UNUL DIN EI...

DOMNUL RAICU TINE B.R.D.-TR. MAGURELE, CACI DIRECTORUL VITIUC, NU STIE NIMIC,IN AFARA DE SPAGI...PENTRU A FI TACAMUL COMPLET,AU NAS DE CUNUNIE, PE POPANDAUL DE AVOCAT SCHIOPU..."SPUNE CU CINE TE IMPRIETENESTI, CA SA SPUN CINE ESTI"...

DAR, VAI, "AU TITLU"..."NU MA INTREBA CINE AM FOST, INTREABA-MA CINE SUNT"...
UN CETATEAN ONEST pe 30 Septembrie 2015, 07:29
#8
UNDE AM AJUNS
IN ZIUA DE 18 SEPTEMBRIE IN JURUL OREI 14 ERAM IN FATA POLICRINICI DIN TR MAG,SI CINE CREDETI CA SE PLIMBA CU MASINA PRIMARULUI ZIUA LA AMIAZA MARE,LA CUMPARATURII PE PRAPORGESCU DMA IONELA,SECRETARA CARE TAIE SI SPINZURA IN PRIMARIE .STITI VOI DE CE SPUN ASTA ANGAJATII DE ACOLO.EA NUMESTE IN FUNCTII,TOT EA DARIMA CARIERE .CA ASA PRIMAR AVEM NOI ALES DEMOCRATIC.VA-TI PIERDUT CAPUL CU UN CUR DE FEMEIE DL CUCLEA ?BARFELE DIN PRIMARIE SUNT JUSTIFICATE,NO MAI INCRIMINATI PE DMA VITUC .SUNT NISTE ADEVARURII CARE LE VEDEM ZII DE ZII.ASTA ESTE CARACTERUL PRIMARULUI CUCLEA.UN AFEMEIAT,CA DAIA ARE SI EL O FAMILIE.
ACELASI DINTODEAUNA pe 30 Septembrie 2015, 07:08
#7
CATA " MODESTIE "
VOI NU VEDETI CUM PROSTESTE POPORU CU TELEVIZORU.ACEST PUI NE MILITIAN,CUM A ZIS BASESCU .JONGLEAZA PSD-UL,JUSTITIA CUM VREA MUSCHII LUI .L-A VINDUT PE GEOANA,ACUM PE PONTA,CE S-A MAI VORBIM PE NOI TOTII, NUMAI PT INTERESUL LUI SI A CELOR CARE IL LINGUSESC SI IL DESERVESC CA NISTE SLUGI.SARACUL DE EL NU ARE IN CE SE IMBRACA,INCALTA,ESTE SARAC LIPIT CA NOI MAJOTITATEA TELORMANENILOR,CARE N-A ADUS ACEST JUDET IN SAPA DE LEMN. CATA IPOCRIZIE PE EL,S-A NU UITE CA EXISTA UN DUMNEZEU,A UITAT DE UNDE A PLECAT JIGODIA.CU J MARE,STIE EL DE DE CE .J VINE DE LA JUPAN CA ASA I SE SPUNE AICI IN JUDET.S-A SATURAT LUMEA DE PSD-UL ASTA TROMBONIST.MAI LUATI O PAUZA TEMPORARA,S-AU POARE DEFINITIVA.
membru PSD pe 30 Septembrie 2015, 06:44
#6
ATENTIE
Domnului Cuclea. Avem in Primarie salariati care zilnic birfesc asa cum face doamna VITUC care face cu diversi clienti comentarii jigniyoare la adresa domnului CUCLEA mai ales despre viata particulara Impreuna cu sotul sunt doi dintre cei care dau informatii si birfe la ..TURNU CU STIRI,,
sile pe 29 Septembrie 2015, 20:38
#5
un articol de nimic
Orcaruia dintre noi i se putea intampla asa ceva.

In lipsa de lucruri serioase scrieti tot feleu de prostii.

Sunteti un site de nimic!!!!!!!!!!!!!
w pe 29 Septembrie 2015, 18:27
#4
t
deci mai face si misto....
un alexandrean pe 29 Septembrie 2015, 17:19
#3
un articol...ridicol
Vad ca nu mai aveti ce scrie si va luati de toate nimic*rile.

Acest lucrul se putea intampla orcui si orcand asa ca sunteti ridicoli prin articolele publicate.

Va deranjeaza ca pe zi ce terce domnul Dragnea se buc*ra de tot mai multa pop**aritate si ca va ajunge presedintele PSD si de ce nu presedintele Romaniei.
eu pe 29 Septembrie 2015, 14:21
#2
eiiiii
Iată că are simţul umorului!
eu pe 29 Septembrie 2015, 13:30
#1
ce vrajeala
De fi-su nu spune ca are zeci de masini, care cred ca insumate fac 1 milion de euroi.Ca si-au facut lux in cocioaba aia de hotel si ca au investit banii din fonduri nu din buzunar nu mai zice nimic.Ca Romcip spala banii lui,aia pe care nu ii poate justifica, nu mai spune nimic.Prosti aia care te mai voteaza bai Mustatzea
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.