Pe cine iubeşte Liviu Dragnea?

25 Septembrie 2015, 12:32 | 6595 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

De câteva zile, pesediştii îşi anunţă şi îşi retrag candidaturile de la conducerea partidului.

Liviu Dragnea are cele mai mari emoţii pentru că s-ar putea să candideze singur şi să iasă pe locul doi. Jupânul a declarat că anunţul candidaturii sale la şefia PSD va fi făcut duminică, în cadrul Conferinţei judeţene a PSD Teleorman, în filiala din care face parte şi în judeţul pe care îl iubeşte foarte mult.

Dragnea iubeşte Teleormanul fiindcă aici s-a realizat. Interesant este ce sentimente are jupânul faţă de teleormăneni. Cu aşa iubire, mai bine lipsă. După ce ne-a sărăcit în ultimul hal, Dragnea o dă în dragoste. Noi credem că asemenea iubire este de competenţa doctorilor de la Poroschia.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Te vrem, te vrem, te vrem la puscarie ! pe 29 Septembrie 2015, 10:32
#15
Ptr ca meriti sa fii, s-ajungi la puscarie !
Ptr ca ai facut tot ce trebuia sa ajungi la PUSCARIE !



JOS MAFIA PSD !!!



JOS MAFIA PSD !!!



JOS MAFIA PSD !!!
valush pe 27 Septembrie 2015, 16:35
#14
Adio?
Lansarea candidaturii lui Dragnea la şefia PSD "e firesc şi moral" să aibe loc în Teleorman. Aici s-a realizat Dragnea, de aici trebuie să plece. Consider ca gestul său sugerează dorinţa de a-şi lua adio pentru vreo câţiva ani, iar poliţia să-l găsească mai uşor la adresa de domiciliu în 29 septembrie. Doamne-ajută!
turnean revoltat pe 26 Septembrie 2015, 20:22
#13
Dragnea,la Rahova
Culmea nesimţirii,oameni buni ! Nemernicul de Dragnea spune ca iubeste Teleormanul. E si normal,unde mai gaseste el atata prostime ? Acest hoţ şi penal dovedit,care împreună cu gaşca roşie PSD-istă a terminat acest judeţ,încearcă în continuare să ne prostească,făcând pe milostivul. Unde sunt loc*rile de muncă pe care minţea că le va crea ? Mai merită acest nenorocit încrederea oamenilor ? La Rahova este locul lui,nu între teleormănenii de care şi-a bătut joc.
gheorghe pe 26 Septembrie 2015, 19:36
#12
yon
in camasa de forta si bagat la poroschia
Adi pe 26 Septembrie 2015, 17:49
#11
ha ha
Cred ca o iubeste pe Alessandra Stoicescu !
CONTEAZA SI PAREREA NOASTRA pe 26 Septembrie 2015, 17:35
#10
PROSTIA E LA LOC DE CINSTE
BARONII DIN TELEORMAN,FAC PARTE DINTRE CEI CARE VOR SA DISTRUGA LUMEA.FONDUL MONETAR INERNATIONAL,NE-A SUBJUGAT ANI DE ZILE, SI S-AU FOLOSIT DE PERSOANE LACOME DE AVERI, PENTRU A-SI DUCE LA INDEPLINIRE SCOPURILE LOR JOSNICE.

NU LE-A TREBUIT MULT SA CAUTE NEMERNICI CARE SA LE FACA JOCUL.TREBUIE SA-I LINSAM PE BARONII DIN TELEORMAN,CARE AU ADUS FOAMETEA IN JUDETUL NOSTRU,CARE ERA GRANARUL EUROPEI.

TREBUIE SA-I LEGAM DE CATE UN POM,SA LE EXTRAGEM IN VIU,UNGHIILE,RAND PE RAND,DINTII UNUL CATE UNUL,SA LE SCOATEM OCHII,SA LE TAIEM LIMBA,SA LE TAIEM DEGETELE,SI APOI SA ARUNCAM BENZINA SI SA ARDA DE VII.
u pe 26 Septembrie 2015, 14:06
#9
e
sa se duca in brazilia cu cuclea sa ne lase draq in pace ca au facut mult rau in teleorman
tarzan pe 26 Septembrie 2015, 11:20
#8
pentru turnu cu stiri
pentru turnu cu stiri de ce nu scrieti nimic despre accidentul mortal dupa magurele de la peco unde sia pierdut viata 3-4 oameni
NE MERITAM SOARTA pe 26 Septembrie 2015, 09:45
#7
SUNTEM DE RASUL LUMII
NE MERITAM SOARTA...DE CE S-A VOTAT P.S.D.,ATATIA ANI, CAND SE VEDEA CUM SE DISTRUGEAU PE RAND TOATE UNITATILE UNDE AVEAM LOCURI DE MUNCA? TREBUIAU RETEHNOLOGIZATE,NU DISTRUSE.INSA,TOTI SE BUCURAU CA POT SA FURE CATE CEVA, DAR, NU S-A GANTIT NIMENI, CA VOM DEVENI MURITORI DE FOAME SI VA TREBUI SA CAUTAM LOCURI DE MUNCA IN ALTA PARTE. PRIN LIPSA LOCURILOR DE MUNCA STABILE,S-A URMARIT DEPOPULAREA LOCALITATILOR,SI ADUCEREA DE IMIGRANTI CARE NE VOR OMORI BATRANII, COPIII, SI VOR OCUPA ABUZIV LOCUINTELE RAMASE LIBERE.

SUNTEM MANEVRATI POLITIC DE MARILE PUTERI, IAR DRAGNEA SI ALTI NEMERNICI, LE-AU FACUT JOCURILE MURDARE,URMARIND DOAR INTERESELE LOR PERSONALE.
eu pe 26 Septembrie 2015, 07:39
#6
ce iubește
Iubește binele tuturor așa incât il vrea pe tot numai pentru el. Acum are dar vrea mai mult, vrea putere mult mai multă decât va putea suporta. E ca in Războiul stelelof, Forţa il va distruge. Ghilimelele se subinţeleg.
Iner Circle pe 25 Septembrie 2015, 20:48
#5
UN jUDET DE TOT RASUL
SI DACA ÎI ARESTEAZA PE DRAGNEA,MOHANU,SIMIONESCU SI ALTI HOTI PATENTATI AI PSD,TELEORMANUL TOT SARAC,MURDAR SI NENOROCIT RAMANE.ÎNCA O GENERATIE PIERDUTA.
28 09 2015 pe 25 Septembrie 2015, 20:23
#4
la puscarie
de data asta nu scapa 5 ani pe muchie si nici pe 11 10 2015 nu va mai fi presedinte psd
Gogu Steriade pe 25 Septembrie 2015, 16:53
#3
foto dl .Dragnea
Aceasta fotografie e de la Colegiul national Unirea .Acest,,panou,,de absolvire a fost pastrat de catre administratorul colegiului M.M.si dl.Dragnea la revazut in anul 2013 la deschiderea anului scolar /darea in folosinta a aripei cosolidate(reabilitarea partiala).contrasemneaza ofiter de sec*ritate in rezerva si in retragere raspberry Aliosa.
unul pe 25 Septembrie 2015, 16:00
#2
dracu pe pamant
Dragnea e dracul pe pamant trebuie sa scapam de el cu orice pret, la puscarie cu tine imputitule ce esti.
UN MAGUREAN pe 25 Septembrie 2015, 14:10
#1
distrugatorul teleormanului
DREAGNEA si sleathea de lingai mohanu,cuclea simionescu se iubesc pe ei si bani din buget statului restul oameni sunt obiecte,rezulta sarlatani shock
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.