Liviu Dragnea s-a suparat pe Marian Nazat?!

22 Septembrie 2015, 10:55 | 3728 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea si Marian Nazat.

Ce spune jupanul despre recursul în dosarul ”Referendumul”

Liviu Dragnea a declarat, luni, la Antena 3, că va merge la recursul în dosarul ”Referendumul” cu același ”sentiment de nevinovăție”.

”Merg cu același sentiment: cel al nevinovăției mele. Sunt absolut convins că nu am făcut nimic ilegal. Poate că în prima instanță nu am explicat foarte bine, poate că avocatul( Marian Nazat n.r.) nu a explicat foarte bine. Dar merg cu speranță”, a declarat Dragnea.

 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
eu pe 24 Septembrie 2015, 14:45
#9
Aveţi cumva vocaţia ciobanului din balada Mioriţa sau sunteţi cumva Oracolul din Delphi? Mă faceţi să zâmbesc cu scepticismul dumneavoastră colorat politic care funcţionează cam in genul, bre, ii păstrăm pe ăștia pe care ii știm, lasă că anticipez eu că ceilalţi vor fi mai rău. E un punct de vedere cel puţin bolnav, asta dacă nu provine de la o persoană angrenată in actualul sistem.
Fanel Cracea. pe 24 Septembrie 2015, 05:52
#8
Simpla mirare.
Cati dintre cei ce-si declama cinstea si indignarea nu sunt cel putin la fel ca el!?. Este plin orasul de mafioti care tuna si fulgera contra mafiei. CHIAR DACA NU VA MAI FI DRAGNEA, VA VENI ALTUL- PRIN VOTUL NOSTRU DEMOCRATIC SI LIBER EXPRIMAT- MAI RAU CA EL!!!. DEOSEBIREA VA FI CA SE VA DA DREPT...LIBERAL!.
dfi pe 23 Septembrie 2015, 07:32
#7
Dreptate!!!
Sper ca judecătorii din ziua de 28.09.2015 să nu se lase influiențați de diabolicul teleormănean.Nu se poate să se meargă la infinit cu minciuna. Se știe de atâta amar de ani despre caracterul și acțiunile acestui individ. Mulți, foarte mulți plătesc cu ani grei de pușcărie pentru fapte mai puțin grave. A venit vremea să se rupă lanțul fărădelegilor și în cazul deja condamnatului Liviu Dragnea.Și, așa trebuie să se întâmple cu toți nelegiuiții!
AJF pe 23 Septembrie 2015, 00:55
#6
??????
Locul lui Dragnea este la pușcărie. E vinovat in Dosarul Referendumului. Dar pentru furaciunile Teldrum cind va fi tras la răspundere?
JOS MAFIA PSD !!! pe 22 Septembrie 2015, 22:44
#5
E 100 % VINOVAT SI PTR ASTA SI PTR MULTE ALTE !
JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!! JOS MAFIA PSD !!!
UN MAGUREAN pe 22 Septembrie 2015, 18:30
#4
dreagnea un je**s
viata lunga dreagnea la puscarie in delta la stuf



adevarul@ pe 22 Septembrie 2015, 14:48
#3
Dragnea este vinovat
Sa speram ca o sa il ia ca pe oprescu si multi alti PSD.

Este foarte adevarat suna primari de la saelele uda lumea sa vina mai repede sa voteze pt demiterea lui Base****
eu pe 22 Septembrie 2015, 14:47
#2
cum???
Dacă pui la indoială abilitatea profesională a apărătorului ales, ceva este extrem de inflamabil, nu e de bine.
Ciocoflenderul pe 22 Septembrie 2015, 13:15
#1
Dragnea
SI NOI SPERAM !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.