PSD şi PNL se întrec în excursii la mănăstirea Prislop, locul unde se află mormântul părintelui Arsenie Boca.

09 Septembrie 2015, 06:56 | 2778 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Manastirea Prislop.

Cele două partide importante din Teleorman organizează excursii la mănăstirea Prislop.

Dacă de la pesedişti ne aşteptam la acest lucru, chiar şi la mai mult, despre liberali este o surpriză să auzim aşa minune. Costel Barbu a fost de două ori la Arsenie Boca cu localnice din comuna Suhaia. Pesediştii au dus de 10 ori mai multe bătrâne pentru că au bani mai mulţi.

Dacă te lupţi cu armele pesediştilor sigur eşti înfrânt. Dacă aceasta este strategia liberalilor pentru a câştigă alegerile, atunci să aştepte ajutor de la Arsenie Boca. Noi ne aşteptam la altceva din partea liberalior, însă se pare că ne-am înşelat. Locurile de muncă şi tinerii ar trebui să fie viitorul acestui judeţ, nu pelerinajele şi rugăciunile.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
eu pe 11 Septembrie 2015, 14:15
#5
eiiii
E, altfel stă treaba dacă votantul așteaptă gratuităţile. Partea proastă cu mașina asta de vot este că iar putem să luăm plasă dacă noi, cei care ne exprimăm opţiunea in funcţie de convingeri și de conștiinţă nu ieșim la vot.
ion pe 10 Septembrie 2015, 08:23
#4
rugaciune
Se duce biata lume sa se roage sa scape ciuma rosie din judet poatw asa scapam de ei
Antonim nu Anonim :)) pe 10 Septembrie 2015, 01:20
#3
Nu-s pe gratis "plimbarile"
Din cauza faptului ca pelerinajele organizate de PSD, PNL etc. sunt cu plata, aceasta fiind de 110 lei sau ceva de genul...nu vor castiga voturi prin acestea...oamenii dau votul cand primesc gratuitati.smile) Acesta e romanul nostru pentru ca el crede ca "asta inseamna sa fii mafiot" si nimeni nu il poate schimba.
eu pe 09 Septembrie 2015, 15:21
#2
Da, așa este, dar ăștia vor să se "umple de harul votului" prin mâinile purtătoare vremelnice ale ștampilei cu menţiunea "votat". Ce doctrine? Praf in ochi......
Ilie Nistor. pe 09 Septembrie 2015, 12:41
#1
Surorize, surprize (placute!).
Constat ( cu satisfactie) ca acest site incepe sa devina ceea ce ar trebui sa fie un ADEVARAT organ massmedia. NU VREAU SA FAC PE NOSTRADAMUS, DAR TOTI CEI CARE SUNT LA PUTERE IN TURNU MAGURELE SI CARE AR TREBUI SA NE REPREZINTE, DAR N-O FAC( PRIMAR+ CONSILIERI) TREBUIE SA SE RETRAGA CU COADA INTRE PICIOARE. NU P.S.D. SI P.N.L. CA DOCTRINE SI PARTIDE SUNT DE VINA, CI CEI CE SE PRETIND CA LE PROMOVEAZA!.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.